Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
28 Μαρτίου 2024, 16:13:52

Αποστολέας Θέμα: 3.127 οι μόνιμοι στην Υγεία  (Αναγνώστηκε 78229 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

7 Δεκεμβρίου 2009, 13:45:57
Αναγνώστηκε 78229 φορές
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Στα σκαριά είναι μία μεγάλη προκήρυξη για την πρόσληψη 3.127 εργαζομένων σε νοσηλευτικά ιδρύματα. Το υπουργείο Υγείας και το ΑΣΕΠ βρίσκονται σε διαρκή συνεννόηση και η προκήρυξη αυτή θα είναι η πρώτη που θα προωθηθεί αμέσως μετά την ψήφιση του νέου νόμου για το σύστημα προσλήψεων.

Οι 3.127 θέσεις προέκυψαν μετά την ενοποίηση δύο διαφορετικών προκηρύξεων, καθώς συμφωνήθηκε τελικά να εκδοθεί μία μεγάλη, ενιαία προκήρυξη για την κάλυψη όλων των αναγκών σε νοσηλευτικό προσωπικό για το τρέχον έτος.

Η πρώτη προκήρυξη, που είχε σταλεί μάλιστα από το ΑΣΕΠ για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αλλά πάγωσε, προέβλεπε την κάλυψη 1.727

θέσεων νοσηλευτικού προσωπικού των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ, η κατανομή των οποίων παρουσιάζεται αναλυτικά στους πίνακες που ακολουθούν.

Η δεύτερη προκήρυξη αφορούσε 1.400 θέσεις νοσηλευτών όλων των κατηγοριών (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ). Ωστόσο, μετά την απόφαση να προχωρήσει σε μία ενιαία διαδικασία η πλήρωση των θέσεων για τα νοσηλευτικά ιδρύματα, στην ενιαία προκήρυξη δεν θα περιληφθούν οι 220 θέσεις που αφορούν την κατηγορία της Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Οι συγκεκριμένες θέσεις θα αντικατασταθούν από ισάριθμες θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ έπειτα από σχετικά αιτήματα που θα υποβάλουν οι φορείς (ήδη είναι σε εξέλιξη η συγκέντρωση των αιτημάτων).

Η κατανομή που παρουσιάζουν σήμερα οι «Προσλήψεις στο Δημόσιο» αφορά τις υπόλοιπες 1.180 θέσεις, οι οποίες θα προχωρήσουν κανονικά. Ενδέχεται ωστόσο μετά την προσθήκη και των υπόλοιπων 220 θέσεων, σε κάποια νοσοκομεία να αυξηθεί ο τελικός αριθμός των προκηρυσσόμενων θέσεων.

Προσόντα διορισμού
Με τη νέα ενιαία προκήρυξη θα ορίζονται τα προσόντα διορισμού για τις κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ. Ειδικότερα για τις προκηρυσσόμενες θέσεις οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν τους απαιτούμενους τίτλους σπουδών και ειδικότερα για τις θέσεις τις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης θα πρέπει να έχουν: πτυχίο ή δίπλωμα Νοσηλευτικής ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο τίτλο σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας. Οι υποψήφιοι της Τεχνολογικής Εκπαίδευσης θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ή δίπλωμα Επισκεπτών Υγείας, Μαιευτικής, Νοσηλευτικής, Ραδιολογίας και Ακτινολογίας, Φυσικοθεραπείας, Ιατρικών Εργαστηρίων, Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας ΤΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα ΠΣΕ (ΤΕΙ) ή αντίστοιχο κατά ειδικότητας πτυχίο ή δίπλωμα ΤΕΙ ή ΠΣΕ ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος της ημεδαπής ή αλλοδαπής ή το ομώνυμο ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ΚΑΤΕΕ ή ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος της ημεδαπής ή αλλοδαπής.

Για τις θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μεταξύ άλλων απαιτείται δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης της ειδικότητας Πλήρωμα Ασθενοφόρου- Διασώστης του ΙΕΚ ΕΚΑΒ ή αντίστοιχης ειδικότητας σχολής της ημεδαπής ή αλλοδαπής, δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης ΙΕΚ ειδικοτήτων α) τεχνικού αυτοκινήτων οχημάτων ή β) εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων ή πτυχίο Α΄ ή Β΄ κύκλου σπουδών ΤΕΕ ειδικότητας Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου ή απολυτήριο τίτλο ενιαίου πολυκλαδικού λυκείου τμήματος Μηχανικών Αυτοκινήτων ή τεχνικής επαγγελματικής σχολής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ειδικότητας Μηχανικών Αυτοκινήτου ή απολυτήριο τίτλο σχολής μαθητείας του ΟΑΕΔ ειδικότητας Μηχανοτεχνίτη Αυτοκινήτου ή συναφούς ειδικότητας κ.ά.

Για όλες τις θέσεις των κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ απαιτείται η γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) υπηρεσιών Διαδικτύου, αλλά και πρόσθετα προσόντα, όπως π.χ. άδεια άσκησης επαγγέλματος κ.ά.


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος


Παλαιότερο σχετικό topic Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

23 Δεκεμβρίου 2009, 02:14:07
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Ποδαρικό με 3.100 νοσηλευτές


Στις αρχές Ιανουαρίου αναμένεται να αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η πρώτη μεγάλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη με σειρά προτεραιότητας περίπου 3.100 νοσηλευτών στα νοσοκομεία της χώρας.

Αν και ο σχεδιασμός του ΑΣΕΠ προέβλεπε ότι η σχετική προκήρυξη να αποσταλεί για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο εντός του μήνα, εντούτοις το υπουργείο Υγείας δεν έχει καταλήξει ακόμη στις θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού που θα περιληφθούν σε αυτή.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα ενιαία προκήρυξη που ετοιμάζει το ΑΣΕΠ προέκυψε από την ενοποίηση δύο παλαιών προκηρύξεων νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς από το υπουργείο Υγείας αποφασίστηκε να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες από τις κενές θέσεις που καταγράφονται στα νοσοκομεία της χώρας για το τρέχον έτος. Οι δύο προκηρύξεις Η πρώτη προκήρυξη, που είχε σταλεί μάλιστα από το ΑΣΕΠ για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, αλλά πάγωσε, προέβλεπε την κάλυψη 1.727 θέσεων νοσηλευτικού προσωπικού των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ, εκ των οποίων όμως αφαιρέθηκαν οι 419 θέσεις, οι οποίες θα καλυφθούν από τον κυλιόμενο πίνακα επιλαχόντων. Η δεύτερη προκήρυξη αφορούσε 1.400 θέσεις νοσηλευτών όλων των κατηγοριών (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ). Ωστόσο, μετά την απόφαση να προχωρήσει σε μία ενιαία διαδικασία η πλήρωση των θέσεων για τα νοσηλευτικά ιδρύματα, στην ενιαία προκήρυξη δεν θα περιληφθούν οι 220 θέσεις που αφορούν την κατηγορία της Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Οι συγκεκριμένες θέσεις θα αντικατασταθούν από ισάριθμες θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ έπειτα από σχετικά αιτήματα που θα υποβάλουν οι φορείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Υγείας φαίνεται να έχει καταλήξει στις θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού, οι οποίες θα είναι περίπου στις 3.100, αλλά δεν έχει αποστείλει την προκήρυξη στο υπουργείο Εργασίας προκειμένου να καθοριστούν οι θέσεις που θα καλυφθούν από τα προστατευόμενα άτομα του Ν. 2643/98.

Εκτιμάται πως στα τέλη του έτους ή στις αρχές του Ιανουαρίου το υπουργείο Υγείας θα στείλει στο ΑΣΕΠ το προσχέδιο της προκήρυξης προκειμένου η Ανεξάρτητη Αρχή να προχωρήσει στην έκδοση της προκήρυξης.

Στο ΑΣΕΠ πάντως έχει ανάψει το πράσινο φως προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες πρόσληψης μόνιμου προσωπικού σε φορείς του Δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου τού υπουργείου Εσωτερικών για την «αναμόρφωση των προσλήψεων» και ως πρώτη προτεραιότητα για την Ανεξάρτητη Αρχή τίθεται η προκήρυξη του υπουργείου Υγείας.

Σημειώνεται ότι η ενιαία προκήρυξη θα περιλαμβάνει θέσεις των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μεταξύ των ειδικοτήτων που θα προκηρυχθούν θα περιλαμβάνονται θέσεις: ΠΕ Νοσηλευτικής, ΤΕ Νοσηλευτών, ΤΕ Μαιευτικής, ΤΕ Μαιών, ΤΕ Επισκεπτών Υγείας, ΤΕ Ραδιολογίας- Ακτινολογίας, ΔΕ Αδελφών Νοσοκόμων, ΔΕ Νοσηλευτών κ.ά.

Ανάμεσα στους φορείς που θα κληθούν να προσλάβουν το μόνιμο προσωπικό για την κάλυψη των αναγκών του νοσοκομείων περιλαμβάνονται: ΑΟΝΑ «Άγιος Σάββας», ΓΝΑ «Ευαγγελισμός», ΓΝΑ «Κοργιαλένειο- Μπενάκειο», Γ.Ν. Ιωνίας «Κωνσταντοπούλειο», ΝΘΠ «Η Παμμακάριστος», Γ.Ν. Πειραιά «Τζάνειο», ΠΓΝ «Αττικόν», ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου», ΓΝΘ «Άγιος Παύλος», ΓΝΘ «Ιπποκράτειο», Γ.Ν. Βόλου, Γ.Ν. Λαμίας, Γ.Ν. Ιωαννίνων «Χατζηκώστα», Γ.Ν. Καλαμάτας, Γ.Ν. «Αλεξάνδρα», Γ.Ν. Μελισσίων «Αμαλία Φλέμινγκ», Γ.Ν. Σερρών, Γ.Ν. Χανίων, ΓΝΑ «ΚΑΤ», ΓΝΘΘΑ «Σωτηρία», ΓΝΑ «Λαϊκό», ΑΟΝΘ «Θεαγένειο», ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, Γ.Ν. Δράμας, Γ.Ν. Λιβαδειάς, Γ.Ν. «Άργους», Γ.Ν. Καλαμάτας, Γ.Ν. Πατρών «Άγιος Ανδρέας», Γ.Ν. Πύργου, Γ.Ν. Σπάρτης, Γ.Ν. Τρίπολης κ.ά.


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

29 Δεκεμβρίου 2009, 15:16:15
Απάντηση #2
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 7K/2009 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας δύο χιλιάδων εννιακοσίων ογδόντα επτά (2.987) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ), Δευτεροβάθμιας (ΔΕ) και Υποχρεωτικής (ΥΕ) Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης καθώς και στο Αρεταίειο και στο Αιγινήνειο Νοσοκομείο

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
« Τελευταία τροποποίηση: 29 Δεκεμβρίου 2009, 15:17:50 από anastasios theodoridis »
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

14 Ιανουαρίου 2010, 14:59:14
Απάντηση #3
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Εκδόθηκε η 7K/2009 προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 457/29.12.2009), που αφορά την πλήρωση 2.987 θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθώς και στα νοσοκομεία Αρεταίειο και Αιγινήτειο

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

14 Ιανουαρίου 2010, 15:03:44
Απάντηση #4
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Αθήνα, 14 Ιανουαρίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 7Κ/2009

Εκδόθηκε η 7K/2009 προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 457/29.12.2009 , τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ) , που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας δύο χιλιάδων εννιακοσίων ογδόντα επτά (2.987) θέσεων τακτικού προσωπικού  Πανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ), Δευτεροβάθμιας (ΔΕ) και Υποχρεωτικής (ΥΕ) Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθώς και στα νοσοκομεία Αρεταίειο και Αιγινήτειο.

Διευκρινίζεται ότι οι υποψήφιοι της κατηγορίας ΥΕ που διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα και επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα και για τον Γ΄ Επικουρικό Πίνακα  του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων για τις θέσεις με κωδικούς 1134, 1137-1139, 1141-1142, 1144 και 1146, μπορούν να δηλώσουν τις παραπάνω θέσεις στο έντυπο της κατηγορίας ΔΕ (ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ 183), το οποίο στην περίπτωση αυτή συνυποβάλλεται με το έντυπο της κατηγορίας ΥΕ (ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ 184).

Το ΦΕΚ της προκήρυξης έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Μάρνη 8, Αθήνα), από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα), καθώς και από τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τις Περιφέρειες της χώρας.

Τα Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος  διατίθενται από τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τα Επαρχεία της χώρας, καθώς και από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει με την πάροδο της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου  2010.

Η αίτηση υποβάλλεται στο ΑΣΕΠ μόνο ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή σε φάκελο μεγέθους Α4 ή στον ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST, ο οποίος διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΑΣΕΠ
Αίτηση για την
Προκήρυξη: 7Κ/2009
Κατηγορία: ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ
Τ.Θ. 14308
Τ.Κ. 115 10
ΑΘΗΝΑ
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

17 Ιανουαρίου 2010, 21:43:14
Απάντηση #5
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος


Συνάδελφοι, στο ένθετο «οικονομία» της εφημερίδας «Έθνος» της 17ης Ιανουαρίου που  αναφέρεται στην παραπάνω προκήρυξη 7Κ/2009, αναφέρει για τις δεσμεύσεις όσων προσληφθούν, ότι από την ημερομηνία πρόσληψής τους και για μια πενταετία δεν επιτρέπεται να απομακρυνθούν από τη θέση στην οποία διορίστηκαν για οποιονδήποτε λόγο και με οποιαδήποτε διαδικασία (απόσπαση, μετάταξη, μετάθεση). Δεν αναφέρει κάποιο σχετικό νόμο.
Ξέρετε κάτι σχετικό; Γιατί ξέρω πλήθος περιπτώσεων που δεν έχει εφαρμοστεί!

17 Ιανουαρίου 2010, 22:02:55
Απάντηση #6
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Νόμος 3812/2009 (Φ.Ε.Κ. 234, τεύχος Α', 29 Δεκεμβρίου 2009)

Δες Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος ολόκληρο το Φ.Ε.Κ.

Άρθρο 2

Ρύθμιση ειδικών θεμάτων









Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

17 Ιανουαρίου 2010, 22:17:50
Απάντηση #7
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος


Αναστάσιε, απλά respect!
Νόμος Δεκεμβρίου 2009. Οι περιπτώσεις που ξέρω είναι προγενέστερες.
Τέρμα στα παραθυράκια!  ;D (λέμε και καμιά ......... για να περνάει η ώρα!)

17 Ιανουαρίου 2010, 23:35:40
Απάντηση #8
Αποσυνδεδεμένος

Αγωνιστική Παρέμβαση

Ιατροί
 Περιμένετε ακόμη δεν ήλθαν τα δύσκολα .

Γιατί ο 3812/2009 είναι πολύ νέος και αν και νέος  είν' ωραίος, όμως ο παλιός (2946/2001) ... είν' αλλιώς.

Πχ. τί γίνεται εδώ; άρθρο 21 του ν. 2946/2001 «Τακτικοί υπάλληλοι και υπάλληλοι ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου δημοσίων υπηρεσιών και νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, που κατέχουν οργανικές θέσεις και είναι σύζυγοι στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων, ένστολου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος, επιτρέπεται να αποσπώνται κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων, σε υπηρεσίες του στενού δημόσιου τομέα κατά προτεραιότητα και σε περίπτωση έλλειψης υπηρεσιακών αναγκών, σε υπηρεσίες του ευρύτερου δημόσιου τομέα, στην περιοχή που υπηρετεί ο (η) σύζυγός τους».

Και το λέμε αυτό γιατί  ο νόμος που μνημονεύει ο Anastasios στο άρθρο 15 αναφέρει:
Άρθρο 15
Καταργούμενες διατάξεις
Από την έναρξη ισχύος αυτού του νόμου καταργείται κάθε γενική ή ειδική διάταξη που αντίκειται στις διατάξεις του παρόντος ή ρυθμίζει διαφορετικά τα θέματα που αποτελούν αντικείμενο αυτού.

Ερώτημα: Δηλαδή καταργεί και το άρθρο 21 του ν.2946/2001;

Μήπως θα διαλύσουν τις οικογένεις των στρατιωτικών , αστυνομικών , πυροσβεστών κλπ;
Ή μήπως θα σταματήσουν οι μεταθέσεις των εν λόγω επαγγελματιών;

Αθάνατο Ελληνικό κράτος.Βγαίνει ο κάθε ....., προτείνει  ένα νόμο , πάνε στη βουλή,  αρχίζουν τις πολύωρες αερολογίες  στην κατ' άρθρον συζήτηση και τελικά ψηφίζεται ο νόμος.Ανάθεμα και αν κάποιος από αυτούς γνωρίζει τις επιπλοκές που θά έχει.
«πρέπει να σταματήσει το καθεστώς να έχουν οι γιατροί υλικό σε στοκ στα ιατρεία τους, γιατί …το κλέβουν. Παίρνουν τα γάντια στο σπίτι τους για να πλένουν τα πιάτα τους..»!!!
Σωτήρης Ζώτος
Υποδιοικητής 2ης ΥΠε

17 Ιανουαρίου 2010, 23:52:46
Απάντηση #9
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Το άρθρο 2, παράγραφος 4.1 αναφέρεται μόνο στο Νοσηλευτικό προσωπικό, ΤΕ Επισκεπτών Υγείας και ΤΕ Μαιευτικής.
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

18 Ιανουαρίου 2010, 00:49:46
Απάντηση #10
Αποσυνδεδεμένος

Αγωνιστική Παρέμβαση

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Το άρθρο 2, παράγραφος 4.1 αναφέρεται μόνο στο Νοσηλευτικό προσωπικό, ΤΕ Επισκεπτών Υγείας και ΤΕ Μαιευτικής.

Αναστάσιε, το ερώτημα μου  είναι: αν μια νοσηλεύτρια, επισκέπτρια υγεία ή μαία γίνει σύζυγος πχ στρατιωτικού και ενώ έχει δυο έτη υπηρεσίας σε νοσοκομείο ή ΚΥ  , ο σύζυγός της παίρνει μετάθεση.Τον ακολουθεί αμέσως όπως προβλέπει το άρθρο 21 του 2946/2001 ή ισχύει το άρθρο 2 που παρέθεσες;
«πρέπει να σταματήσει το καθεστώς να έχουν οι γιατροί υλικό σε στοκ στα ιατρεία τους, γιατί …το κλέβουν. Παίρνουν τα γάντια στο σπίτι τους για να πλένουν τα πιάτα τους..»!!!
Σωτήρης Ζώτος
Υποδιοικητής 2ης ΥΠε

18 Ιανουαρίου 2010, 00:55:05
Απάντηση #11
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Αν τα αισθήματα είναι βαθιά περιμένει μέχρι να συμπληρώσει 5 χρόνια και πάει μετά, αν είναι ρηχά.....χωρίζουν.

Αυτός ο νόμος βοηθάει τα ζευγάρια να καταλάβουν τα αισθήματα του έχουν ο ένας για τον άλλον. ;D
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

18 Ιανουαρίου 2010, 01:09:26
Απάντηση #12
Αποσυνδεδεμένος

Αγωνιστική Παρέμβαση

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Αν τα αισθήματα είναι βαθιά περιμένει μέχρι να συμπληρώσει 5 χρόνια και πάει μετά, αν είναι ρηχά.....χωρίζουν.

Αυτός ο νόμος βοηθάει τα ζευγάρια να καταλάβουν τα αισθήματα του έχουν ο ένας για τον άλλον. ;D

Σωστός!
Όμως υπάρχει και άλλη μισή  απάντηση.Να αποτινάξει  ο στρατιωτικός το"χακί" και να μείνει ...για πάντα κοντά της. ;D

Πλάκα - πλάκα  αλλά ούτε με το μίτο της Αριάδνης βγαίνεις από το Λαβύρινθο της Ελληνικής νομοθεσίας.
«πρέπει να σταματήσει το καθεστώς να έχουν οι γιατροί υλικό σε στοκ στα ιατρεία τους, γιατί …το κλέβουν. Παίρνουν τα γάντια στο σπίτι τους για να πλένουν τα πιάτα τους..»!!!
Σωτήρης Ζώτος
Υποδιοικητής 2ης ΥΠε

20 Ιανουαρίου 2010, 14:39:49
Απάντηση #13
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
SOS για νοσηλευτές

Πάνω από 2.500 αιτήσεις για μετατάξεις νοσηλευτών του ΕΣΥ έχουν υποβληθεί στο υπουργείο Υγείας.

Με αυτές ζητείται η μετακίνηση προσωπικού από νοσοκομείο σε νοσοκομείο ή από πόλη σε πόλη, για οικογενειακούς λόγους.

Η έλλειψη νοσηλευτών στο ΕΣΥ, ωστόσο, είναι τόσο έντονη, που η συνυπηρέτηση δεν ισχύει στον συγκεκριμένο κλάδο. Ενδεικτικό του προβλήματος είναι ότι στην Ελλάδα αντιστοιχούν δύο νοσηλευτές ανά 1.000 κατοίκους, όταν ο ευρωπαϊκός μέσος όρος είναι έξι προς 1.000!

Τα παραπάνω επισημαίνει με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής, κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, η διοίκηση της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού (ΠΑΣΟΝΟΠ).

Οι νοσηλευτές τονίζουν ότι -υπό τις συνθήκες αυτές- το έργο τους καθίσταται εξαιρετικά δύσκολο. Οσο η χώρα μας δεν προσεγγίζει τα όσα ισχύουν στην Ευρώπη -σημειώνουν- και η πολιτεία δεν επενδύει στο νοσηλευτικό προσωπικό, το ΕΣΥ θα είναι καταδικασμένο.

Η διοίκηση του Ομοσπονδίας εκφράζει τη συμφωνία της με την απομάκρυνση από το ΕΣΥ των εργαζομένων με συμβάσεις stage. Καλούν, όμως, την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να φροντίσει για την αντικατάστασή τους, καθώς 1.800 νοσηλευτές έχουν στο μεταξύ αποχωρήσει από το ΕΣΥ λόγω συνταξιοδότησης.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
2 Απαντήσεις
3964 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 30 Αυγούστου 2014, 09:26:07
από GirousisN
0 Απαντήσεις
4766 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 4 Μαΐου 2010, 11:41:38
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
43895 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 2 Φεβρουαρίου 2020, 07:41:59
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
51947 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 24 Ιουλίου 2020, 14:42:19
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
3153 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 22 Νοεμβρίου 2020, 13:39:35
από Argirios Argiriou