…Στο υπουργειο που ρωτησα,μια μανταμ μου απαντησε οτι ΟΧΙ και οτι η αιτηση μου θα βγει ακυρη αμεσως αλλα εμενα μου φαινεται περιεργο να με κοψουν μονο απο τα αποτελεσματα που θα εχουν βγει στο διαδυκτιο και χωρις να εχω αποδεχτει εγω τον πρωτο διορισμο.
Το όχι ισχύει. Αφού βγήκαν τα αποτελέσματα, είναι δεδομένος ο διορισμός σου.
Εκτός και δηλώσεις μη αποδοχή του εμπρόθεσμα, οπότε τότε, ναί, τα πράγματα αλλάζουν
… Όταν τους ρώτησα όμως το παραπάνω, που γράφει κι ο συνάδελφος strasnic, μου ειπαν πως μάλλον δεν γινεται και πως θα πρέπει πρώτα να σταματήσω τη διαδικασία απο την πρώτη προκήρυξη και μετά να κάνω αίτηση στην επόμενη.
………………
Μου είπαν πως οι διορισμοί των Γενικών Ιατρών στα Π.Ι. θα πρέπει εφεξής να περνάνε από τα τοπικά συμβούλια κρίσης, …….Ισχύει?
Ακριβώς. Τι περισσότερο πρέπει να πεί η κ. Αντωνίου.
Μήπως τελικά τα θέλουμε όλα –μονά-ζυγά- δικά μας !!
Αγαπητή Μαρία, ξέρω ότι είσαι σοβαρός άνθρωπός. Γιατί ακούς το κάθε ράδιο αρβύλα –που στα νοσοκομεία ανθίζει μονίμως?
Υπάρχει καμία νέα νομοθεσία που ορίζει αλλιώς την διαδικασία κατάληψης θέσεων στα Π.Ι. από γιατρούς Γ.Ι. με προκήρυξη από τα «αγροτικά» ? ΟΧΙ.
Ισχύει ότι ίσχυε εξ’ αρχής με το Ν.2519/1997, όπου ρυθμίζεται και η διαδικασία πρόσληψης αυτών των γιατρών.
Αν στην πορεία αλλάξει αυτή η διάταξη, Ο.Κ. Και αν θέλεις την άποψή μου πρέπει να αλλάξει.
Όμως αυτή τη στιγμή, αυτός είναι ο νόμος και η διαδικασία.