Βασίλη, μετά από ενημέρωση σε συνέδριο Γεν. Ιατρικής το δοκίμασα προσωπικά. Ήταν εύκολο στη χρήση και παρόλο που όλα τα ισοδύναμα τροφών θερμιδικά και ως τις πρωτείνες ήταν ίσα εντούτοις ψυχολογικά λειτουργούσε η αίσθηση ότι έτρωγες ποικιλία τροφών . Είναι αλήθεια ότι το έκανα δοκιμαστικά 7 ημέρες μόνο αλλά έχασα 4,5 κιλά πριν από ένα χρόνο περίπου και δεν τα έβαλα ξανά. Γιατί δεν το συνέχισα; Πρώτον λόγω χρημάτων οι δεκαπέντε ημέρες με 5 γεύματα και την έκπτωση για τους γιατρούς έβγαινε 160 ευρώ περίπου, δεύτερον όταν το ξεκίνησα ήταν καλοκαίρι και οι προκλήσεις πολλές για να αντέξω. Πάντως το σκέφτομαι σοβαρά να ξαναδοκιμάσω. Συγχαρητήρια παρεπιπτόντως για την εκλογή σου στο ΔΣ του Ιατρ. Συλ. Ξάνθης.
Ευχαριστώ πολύ! Το ρώτησα διότι κι εγώ είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω κάποια από τα προϊόντα και μου φάνηκαν αρκετά άνοστα - έτσι ώστε να πιστέψω ότι η σχετική δίαιτα μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ελκυστική, ιδιαίτερα στις φάσεις 1 και 2 που δε δίνει παρά ελάχιστες άλλες επιλογές. Παρόλα αυτά, σκέφτομαι κι εγώ να κάνω μία δοκιμή ένταξης στο πρόγραμμα, μετά τις διακοπές βέβαια (!), οπότε και θα μεταφέρω την εμπειρία μου.
Αναφορικά με την εκλογή στον Ι. Σ. Ξάνθης, ευχαριστώ ιδιαίτερα για τις θερμές ευχές και ανταποδίδω - έχουμε βαρύ καθήκον καθώς οι καιροί είναι δύσκολοι και η ανάγκη για συλλογική δράση περισσότερο από επιτακτική.