Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
28 Μαρτίου 2024, 19:48:34

Ψηφοφορία

Για την έκδοση και ανανέωση διπλώματος οδήγησης προτείνω να ισχύουν τα πιο κάτω (μπορείτε να επιλέξετε περισσότερες της μίας επιλογές):

Η έκδοση/ανανέωση διπλώματος να είναι αποκλειστική ευθύνη του οικογενειακού ιατρού, ο οποίος θα μπορεί να παραπέμπει σε ιατρούς ειδικοτήτων κατά περίπτωση.
Η έκδοση/ανανέωση διπλώματος να μπορεί να πραγματοποιηθεί και από ιατρούς ειδικοτήτων, χωρίς απαραίτητα τη διαμεσολάβηση του οικογενειακού ιατρού, ανάλογα με την επιλογή του ασθενούς.
Να μπορεί ο οικογενειακός ιατρός να αιτείται μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής την επανεξέταση του οδηγού επιλέγοντας ειδικότητες όταν ανακύψει πρόβλημα υγείας.
Να μπορεί ο οικογενειακός ιατρός να αναστέλλει την ισχύ του διπλώματος μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής όταν ανακύψει πρόβλημα υγείας.
Να μπορεί οποιοσδήποτε ιατρός να αιτείται μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής την επανεξέταση του οδηγού όταν ανακύψει πρόβλημα υγείας.

Αποστολέας Θέμα: Ανανέωση σύμβασης με την Διεύθυνση Συγκοινωνιών και Μεταφορών αρχές κάθε χρόνου.  (Αναγνώστηκε 78134 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

14 Ιανουαρίου 2010, 23:54:37
Αναγνώστηκε 78134 φορές
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
 Στις αρχές κάθε χρόνου δεν ξεχνούμε να ανανεώσουμε τη σύμβαση μας με την Διεύθυνση συγκοινωνιών και μεταφορών της οικείας νομαρχίας.

 Αυτό για να έχουμε δικαίωμα να εξετάζουμε ιατρικώς, άτομα που θέλουν να βγάλουν ή να ανανεώσουν δίπλωμα οδήγησης. Η ανανέωση της σύμβασής μας  πρέπει να γίνει μέσα στις δύο πρώτες εβδομάδες κάθε χρόνου. Αν το ξεχάσουμε, μετά η επόμενη ευκαιρία είναι ύστερα από ένα χρόνο.

 Για να γίνει η σύμβαση χρειαζόμαστε να συμπληρώσουμε μια αίτηση που μας δίνει η Διεύθυνση συγκοινωνιών και ένα πιστοποιητικό του οικείου Ιατρικού Συλλόγου ότι είμαστε μέλη του.
« Τελευταία τροποποίηση: 15 Ιανουαρίου 2010, 15:11:08 από Argirios Argiriou »
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

5 Απριλίου 2011, 12:35:24
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

Stefanos Soultanis


Ακομα περιμενουν λογω του Καλλικρατη την εγκυκλιο για τις συμβασεις , δεν ξερουν ουτε τα χαρτια που θα τα  στειλουν για υπογραφη υπομονη τον αλλο μηνα

4 Ιουλίου 2011, 18:18:34
Απάντηση #2
Συνδεδεμένος

Gatekeeper

Επώνυμοι
Ελαβα email όπου καλούνται οι ιατροί που έχουν σύμβαση με το Υπ. Μεταφορών  ( Αθήνα) να υπογράψουν νεες συμβάσεις μέχρι 15 Ιουλίου....

Κοιτάξτε το μην βρεθείτε προ τετελεσμένων...
“It’s a poor sort of memory that onlyworks backwards, the Queen remarked.”
Lewis Carroll, 1872,
Through the Looking Glass

4 Αυγούστου 2016, 11:07:26
Απάντηση #3
Συνδεδεμένος

Gatekeeper

Επώνυμοι
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος


Τέρμα οι συμβεβλημένοι ιατροι ;)
“It’s a poor sort of memory that onlyworks backwards, the Queen remarked.”
Lewis Carroll, 1872,
Through the Looking Glass

8 Αυγούστου 2016, 00:51:59
Απάντηση #4
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
03/08/2016 Ημερησία.

Ανατροπές στον τρόπο χορήγησης αδειών οδήγησης, φέρνουν δύο τροπολογίες του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (που εντάχθηκαν στο σχέδιο νόμου με τίτλο Ανάθεση και εκτέλεση συμβάσεων παραχώρησης - Εναρμόνιση με την Οδηγία 2014/23/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 26ης Φεβρουαρίου 2014 σχετικά με την ανάθεση συμβάσεων παραχώρησης (ΕΕ L 94/1/28.3.2014) και άλλες διατάξεις).

Συγκεκριμένα, τροποποιείται η διαδικασία της ιατρικής εξέτασης των υποψηφίων οδηγών και οδηγών και καταργούνται οι Δευτεροβάθμιες Ιατρικές Επιτροπές (Δ.Ι.Ε).

Επίσης, επανακαθορίζεται συνολικά το ασυμβίβαστο του εκπαιδευτή υποψήφιων οδηγών με την ιδιότητα του υπαλλήλου του ευρύτερου δημοσίου τομέα, ενώ δημιουργείται από το ΥΠΟΜΕΔΙ πληροφοριακό σύστημα για τη μηχανογράφηση όλων των λειτουργιών και διαδικασιών των σχολών και κέντρων παροχής εκπαιδευτικού έργου.

Κατά την σημερινή συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής η Υφυπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ Μαρίνα Χρυσοβελώνη τοποθετήθηκε σχετικά. Διευκρίνισε ότι με την τροποποίηση της διαδικασίας της ιατρικής εξέτασης, με την κατάργηση των Δευτεροβάθμιων Ιατρικών Επιτροπών λύνεται το πρόβλημα της αναμονής για εξέταση περίπου 12.000 ενδιαφερομένων υποψηφίων οδηγών. Επιπρόσθετα, απλοποιείται και επισπεύδεται πλέον η διαδικασία, καθώς δίνεται η δυνατότητα ιατρικής εξέτασης υποψηφίων οδηγών από ιατρούς κρατικών νοσηλευτικών ιδρυμάτων ή κρατικών κέντρων υγείας ή ιδιωτών ιατρών, επιτυγχάνοντας έτσι και την επέκταση του ωραρίου σε ολοήμερο. Ακόμη, υποστήριξε ότι με τον επανακαθορισμό του ασυμβίβαστου για την άσκηση του επαγγέλματος εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών καθίσταται σαφές το νομικό πλαίσιο του ασυμβιβάστου και επιτυγχάνονται η διαφάνεια και η αξιοπιστία στα προγράμματα εκπαίδευσης και στον προγραμματισμό εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών.
Παράλληλα απλουστεύονται οι διαδικασίες και μειώνεται η γραφειοκρατία.

Τέλος, με το πληροφοριακό σύστημα επιτυγχάνεται η εξοικονόμηση ανθρώπινου δυναμικού και πόρων και βελτιστοποιείται το έργο των ελεγκτικών μηχανισμών.

Παρακάτω παρατίθενται οι τοποθετήσεις της Υφυπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ Μαρίνας Χρυσοβελώνη στην σημερινή συζήτηση στην Βουλή για τις δύο τροπολογίες.

Τοποθετήσεις Υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Μαρίνας Χρυσοβελώνη Τοποθέτηση για την τροπολογία για την τροποποίηση της διαδικασίας της ιατρικής εξέτασης των υποψηφίων οδηγών.
Με την προτεινόμενη διάταξη τροποποιείται η διαδικασία της ιατρικής εξέτασης των υποψηφίων οδηγών και οδηγών, προκειμένου να ομαλοποιηθεί η διαδικασία και να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τη διακοπή της λειτουργίας των Δευτεροβάθμιων Ιατρικών Επιτροπών (Δ.Ι.Ε).   Συγκεκριμένα : 

• δίδεται η δυνατότητα της ιατρικής εξέτασης των υποψηφίων οδηγών και οδηγών από ιατρούς κρατικών νοσηλευτικών ιδρυμάτων ή κρατικών κέντρων υγείας στο πλαίσιο της ολοήμερης λειτουργίας τους ή από ιδιώτες ιατρούς.

 • Καταργείται επομένως, η συγκρότηση Δευτεροβάθμιων Ιατρικών Επιτροπών (Δ.Ι.Ε) από τις Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών των Περιφερειών της χώρας

 • αντιμετωπίζουμε κατά αυτόν τον τρόπο την αναμονή για εξέταση περίπου 12.000 ενδιαφερόμενων υποψηφίων οδηγών και οδηγών.  • επιτυγχάνεται ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, λόγω και της ολοήμερης λειτουργίας (απογευματινά ραντεβού) των νοσηλευτικών ιδρυμάτων ή κρατικών κέντρων υγείας ή των ιδιωτών γιατρών στα ιατρεία τους.

 • δίνεται εξουσιοδότηση στους Υπουργούς Οικονομικών, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και Υγείας με Κοινή τους Υπουργική Απόφαση για τον καθορισμό της αμοιβής των ιατρών των εμπλεκόμενων νοσηλευτικών ιδρυμάτων. Τοποθέτηση για την τροπολογία για την δημιουργία πληροφοριακού συστήματος και επανακαθορισμού ασυμβίβαστου εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών.  Με την προτεινόμενη ρύθμιση:
 
• δημιουργείται στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων πληροφοριακό σύστημα για τη μηχανογράφηση όλων των λειτουργιών και διαδικασιών των σχολών και κέντρων παροχής εκπαιδευτικού έργου που αδειοδοτούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών των Περιφερειών της Χώρας.  Επιτυγχάνεται, με τον τρόπο αυτό, 

• εξοικονόμηση ανθρώπινου δυναμικού και πόρων,

 • η απλοποίηση των διαδικασιών και μείωση της γραφειοκρατίας,

 • η βελτιστοποίηση του έργου των ελεγκτικών μηχανισμών που έχουν πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο στις λειτουργούσες σχολές για προγραμματισμό ελέγχων,

• η διαφάνεια και αξιοπιστία στα προγράμματα εκπαίδευσης και στον προγραμματισμό εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών και οδηγών.  • Επιπροσθέτως, προβλέπεται εξουσιοδοτική διάταξη για την επιβολή κυρώσεων σε περιπτώσεις μη συμμόρφωσης.  Με την δεύτερη παράγραφο της προτεινόμενης ρύθμισης επανακαθορίζεται καθολικά το ασυμβίβαστο της άσκησης του επαγγέλματος εκπαιδευτή υποψήφιων οδηγών με την ιδιότητα του υπαλλήλου του δημοσίου, των ΝΠΔΔ και του ευρύτερου δημοσίου τομέα, καθώς και των συνταξιούχων αυτών.  Και τούτο προς άρση χρόνιων αμφισβητήσεων και παρερμηνειών, οι οποίες προκάλεσαν σύγχυση στις αρμόδιες υπηρεσίες της Διοίκησης και οδήγησαν σταδιακά στην καταστρατήγησή του. Επιπλέον, ρυθμίζονται μεταβατικά οι περιπτώσεις εκπαιδευτών υποψήφιων οδηγών υπαλλήλων του Δημοσίου, οι οποίοι εξαιτίας των προβλημάτων που προέκυψαν ως προς την εφαρμογή του ασυμβίβαστου άδεια/βεβαίωση άσκησης επαγγέλματος εκπαιδευτή.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
« Τελευταία τροποποίηση: 8 Αυγούστου 2016, 00:57:38 από Argirios Argiriou »
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

11 Οκτωβρίου 2016, 14:48:47
Απάντηση #5
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
03/10/2016
Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόσκληση για σύναψη σύμβασης με Ιατρούς.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

19 Οκτωβρίου 2016, 18:24:39
Απάντηση #6
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος


Δηλαδή καταργήθηκαν οι Δευτεροβάθμιες Ιατρικές Επιτροπές όπου πήγαιναν υποχρεωτικά όλοι άνω των 80 ετών;
Κι αυτό λίγο καιρό (βέβαια ο νόμος κατάργησης είναι προγενέστερος) μετά το τραγικό δυστύχημα στην Αίγινα (ταχύπλοο μεν, σχετικό δε)

19 Οκτωβρίου 2016, 23:37:54
Απάντηση #7
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δηλαδή καταργήθηκαν οι Δευτεροβάθμιες Ιατρικές Επιτροπές όπου πήγαιναν υποχρεωτικά όλοι άνω των 80 ετών;
Ο νόμος δε λέει πουθενά ότι καταργούνται αλλά και δεν αποδίδει και κανένα ρόλο πλέον σε αυτές. Συνεπώς, όλες οι δευτεροβάθμιες, τριετούς θητείας, θα μείνουν άνευ αντικειμένου.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Κι αυτό λίγο καιρό (βέβαια ο νόμος κατάργησης είναι προγενέστερος) μετά το τραγικό δυστύχημα στην Αίγινα (ταχύπλοο μεν, σχετικό δε)
Αν με τις δευτεροβάθμιες συνέβαιναν ανάλογα, ας φανταστούμε χωρίς δευτεροβάθμιες τι θα γίνει.
Μελλοθάνατε ιατρέ, οι ασθενείς σου σε χαιρετούν.

20 Οκτωβρίου 2016, 07:30:02
Απάντηση #8
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δηλαδή καταργήθηκαν οι Δευτεροβάθμιες Ιατρικές Επιτροπές όπου πήγαιναν υποχρεωτικά όλοι άνω των 80 ετών;
Ο νόμος δε λέει πουθενά ότι καταργούνται αλλά και δεν αποδίδει και κανένα ρόλο πλέον σε αυτές. Συνεπώς, όλες οι δευτεροβάθμιες, τριετούς θητείας, θα μείνουν άνευ αντικειμένου.

Πάντως έγγραφο που έστειλε η διεύθυνση συγκοινωνιών στον ιατρικό σύλλογο, με το οποίο ζητάει συμβάσεις με τις ειδικότητες που περιλαμβάνει η ΔΙΕ, αναφέρει ότι ζητάει αυτές τις συμβάσεις ενόψει κατάργησης των ΔΙΕ.
Αλήθεια, αν δε βρεθούν γιατροί να κάνουν σχετική σύμβαση τι θα γίνει;

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Κι αυτό λίγο καιρό (βέβαια ο νόμος κατάργησης είναι προγενέστερος) μετά το τραγικό δυστύχημα στην Αίγινα (ταχύπλοο μεν, σχετικό δε)
Αν με τις δευτεροβάθμιες συνέβαιναν ανάλογα, ας φανταστούμε χωρίς δευτεροβάθμιες τι θα γίνει.
Ο φερόμενος ως υπαίτιος είναι 77 ετών, άρα δεν είχε παραπεμφθεί ακόμη υποχρεωτικά σε ΔΙΕ. Αντί να κατεβάσουν το όριο ηλικίας για παραπομπή στις ΔΙΕ, τις καταργούν/αδρανοποιούν.

20 Οκτωβρίου 2016, 12:12:48
Απάντηση #9
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Αλήθεια, αν δε βρεθούν γιατροί να κάνουν σχετική σύμβαση τι θα γίνει;
Πάνε σε συμβεβλημένους όμορων περιφερειακών ενοτήτων...
Μελλοθάνατε ιατρέ, οι ασθενείς σου σε χαιρετούν.

21 Οκτωβρίου 2016, 11:30:24
Απάντηση #10
Αποσυνδεδεμένος

Ιορδάνης Καπάνταης


Επισυνάπτω τον σχετικό νόμο (διαβάστε το άρθρο 74) ;)

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

23 Οκτωβρίου 2016, 08:51:29
Απάντηση #11
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Αλήθεια, αν δε βρεθούν γιατροί να κάνουν σχετική σύμβαση τι θα γίνει;
Πάνε σε συμβεβλημένους όμορων περιφερειακών ενοτήτων...

Το θέμα είναι πόσοι ιδιώτες ειδικοί Ιατροί θα βρεθούν, ακόμη και σε επίπεδο περιφέρειας, να βάλουν το κεφάλι τους στον τορβά  (και να γίνουν πιθανώς και κακοί με κάποιους υποψήφιους οδηγούς) για 3 € καθαρά, όταν μάλιστα κάποιες ειδικότητες δεν αναμένεται να έχουν και κανένα τεράστιο όγκο υποψήφιων οδηγών.
« Τελευταία τροποποίηση: 23 Οκτωβρίου 2016, 10:01:48 από Argirios Argiriou »
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

23 Οκτωβρίου 2016, 10:30:00
Απάντηση #12
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος


Κάπου αναφέρθηκε ότι μπορούν να απευθυνθούν σε απογευματινά ιατρεία νοσοκομείων που θα δεχθούν να εξετάζουν υποψήφιους. Όμως απογευματινά ιατρεία στην περιφέρεια δεν υπάρχουν. Και για την όμορη περιοχή μπορεί να απαιτείται ταξίδι με πλοίο ή αεροπλάνο, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο κλπ.
Δηλαδή, το υπουργείο αντί να έχει την υποχρέωση να συγκροτεί ΔΙΕ ρίχνει το μπαλάκι στους υποψήφιους να ψάξουν να βρουν συμβεβλημένους.
Αν κατάλαβα καλά, θα είναι πλέον στην κρίση του παθολόγου αν θα ζητήσει επιπλέον εξέταση από άλλες ειδικότητες;
Να βάλω ένα πιθανό σενάριο;
- "Πρέπει να εξεταστείτε επίσης από νευρολόγο, ορθοπεδικό κλπ"
- "Μα γιατρέ, δεν υπάρχουν στην περιοχή (ή στο νησί). Πρέπει να τρέχω στην Αθήνα (ή Θεσσαλονίκη ή άλλο μεγάλο αστικό κέντρο)"
- "Δε μπορώ να κάνω κάτι"
- "Μήπως μια βόλτα στις γέφυρες που υπάρχουν σ' αυτό το πράσινο (ή κίτρινο) χαρτάκι, σαν κάνει να αλλάξετε γνώμη;
- "Χμμμ. Πράγματι η θέα απ' αυτές τις γέφυρες σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά. Ικανός"

Σύντομα η αγορά θα μάθει ποιος γιατρός βγάζει "Ικανούς"  και θα ρυθμιστεί.
« Τελευταία τροποποίηση: 23 Οκτωβρίου 2016, 10:39:45 από Αδαμάντιος Σκούφαλος »

11 Νοεμβρίου 2016, 11:08:39
Απάντηση #13
Αποσυνδεδεμένος

samsok


Να ρωτησω κατι ,αλλαξαν βλεπω και το εντυπο που δινουμε για την γενικη εξεταση (περιλαμβανεται πλεον και το ερωτηματολογιο για απνοια) αλλα τυπωνεται σε 2 διαφορετικες σελιδες   αντι για μια με την υπογραφη να μπαινει στην δευτερη,ξερετε αν μπορουμε να το τυπωσουμε σε μια μοναδικη σελιδα  ή πρεπει  να το χρησιμοποιησουμε ως εχει?

15 Νοεμβρίου 2016, 12:01:29
Απάντηση #14
Αποσυνδεδεμένος

GAD2


Επικρατεί μια παράνοια...το χαρτί εξε΄τασης είναι δίφυλλο και δεν γραφει πουθενα στοιχεια ταυτότητας....διάρκεια ανανέωσης άγνωστη
έρχονται οι ανω των 80 με χαρτιά αμφίβολα και δεν είναι σαφές πόσοι γιατροί πρεπει να τους δουν, με τι παραπεμπτικά, αν είναι συμβεβλημένοι ή όχι
και το γραφείο της νομαρχίας δεν απαντά στις ερωτήσεις...
πρεπει να μελετήσουμε καλά τη νομολογία

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
13379 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 12 Δεκεμβρίου 2012, 16:04:05
από Δ. Κουναλάκης
1 Απαντήσεις
46771 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 6 Νοεμβρίου 2014, 20:38:35
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
31889 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 23 Μαΐου 2021, 23:05:24
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
44234 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 2 Ιουνίου 2021, 23:01:07
από Argirios Argiriou
2 Απαντήσεις
22235 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 8 Μαρτίου 2022, 17:07:48
από Argirios Argiriou