Σημερα με καλεσε ο διευθυντης στο ΚΥ.
Δεν αναφερθηκε κανεις στο θεμα του ΚΥ.
Με παρακαλεσε ευγενικα να καλυψω για 25 μερες περιπου καποια χωρια ενος αλλου ΠΙ μεχρι ναρθει ο αγροτικος.
2 μερες στα δικα μου χωρια και 2 στα αλλα.
Μου ειπε οτι ρωτησε στο νοσοκομειο και απο το γραφειο των κεντρων υγειας του ειπαν οτι ειναι υποχρεωμενοι οι Γ.Γ να καλυψουν αλλα ΠΙ.
Δεν μπορουσα να αρνηθω,και μου ειπε οτι θα ειμαι πληρως καλυμενος αφου με εβαλε στο κανονικο προγραμμα και μπροστα μου συμπληρωσε ενα εγγραφο που θα εστελνε στο νοσοκομειο για την αλλαγη αυτη.
Επισης μου ειπε οτι ο νομος οριζει οτι αν τα χωρια που θα καλυψω ειναι πανω απο 60km απο το δικο μου ΠΙ μπορω να παρω εκτος εδρας.
Ετσι μονο ενα απο τα 12 χωρια που θα καλυψω ειναι λιγο πανω απο 60χιλιομετρα,και στις 2-3 φορες που θα παω στο χωριο αυτο θα προσπαθησει μου δωσουν ενα μικροποσο που προβλεπεται για τα εκτος εδρας!!!
Να το δω και αυτο!

Τελος μου ειπε οτι θα ζητησει ιατρικο εξοπλισμο για το ΠΙ μου.(καρδιογραφο,οξυμετρο,σετ ΩΡΛ κτλ).
Πολυ δελεαστικο και το ευχομαι!
Αν και με την κριση που υπαρχει μαλλον εγω θα τα αγορασω στο τελος!!
Ερμοι γενικοι γιατροι...του κλωτσου και του μπατσου...
Και το χειροτερο ερμοι κατοικοι των χωριων....δεν θα δειτε ασπρη μερα...(αν περναει συνταγογραφος απο το χωριο σας να λετε και ευχαριστω)
Ωραια η κουβεντουλα μας,σαν ψυχοθεραπεια ηταν για να το παρω αποφαση να μην ελπιζω και πολλα