Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
18 Απριλίου 2024, 19:19:23

Αποστολέας Θέμα: Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010  (Αναγνώστηκε 396187 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

4 Φεβρουαρίου 2012, 08:21:50
Απάντηση #750
Αποσυνδεδεμένος

Γ.Κτιστάκης

Moderator
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Μου κάνει εντύπωση η επιμονή στους ''ήδη υπηρετούντες'' αφού ως γνωστόν με τον νόμο Αβραμόπουλου οι ήδη υπηρετούντες δεν μπορούσαν να υποβάλλουν για τις νεες θεσεις ΕΣΥ μεχρι 31/12/10 και οι θέσεις που προκηρύχθηκαν κατόπιν πιθανόν δεν κρίθηκαν

ΟΙ  ''ήδη υπηρετούντες'' που κρίθηκαν το 2010 έχουν κάνει αίτηση σε προκήρυξη που έγινε από το 2008 και πίσω. Πριν τον Νόμο Αβραμόπουλου για να γίνει μια κρίση από το ΣΚΕΟΠΝΙ περνούσαν 2-3 χρόνια από την  ημέρα της αίτησης

4 Φεβρουαρίου 2012, 13:52:35
Απάντηση #751
Αποσυνδεδεμένος

DrG


Τραγικό!!
Μήπως γνωρίζετε συναδελφε εσείς ή κάποιος άλλος πόσοι περίπου είναι ?
Φαντάζομαι είναι ένας συγκεκριμένος αριθμός πλέον

4 Φεβρουαρίου 2012, 22:02:52
Απάντηση #752
Αποσυνδεδεμένος

DrK


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Μου κάνει εντύπωση η επιμονή στους ''ήδη υπηρετούντες'' αφού ως γνωστόν με τον νόμο Αβραμόπουλου οι ήδη υπηρετούντες δεν μπορούσαν να υποβάλλουν για τις νεες θεσεις ΕΣΥ μεχρι 31/12/10 και οι θέσεις που προκηρύχθηκαν κατόπιν πιθανόν δεν κρίθηκαν

ΟΙ  ''ήδη υπηρετούντες'' που κρίθηκαν το 2010 έχουν κάνει αίτηση σε προκήρυξη που έγινε από το 2008 και πίσω. Πριν τον Νόμο Αβραμόπουλου για να γίνει μια κρίση από το ΣΚΕΟΠΝΙ περνούσαν 2-3 χρόνια από την  ημέρα της αίτησης

"Προτίθεται να διαχωρίσει την κατηγορία των γιατρών που ήδη υπηρετούν στο ΕΣΥ και πέρασαν με επιτυχία τη διαδικασία κρίσης, ώστε να προχωρούν γρήγορα οι διορισμοί τους και να μην ταλαιπωρούνται άδικα; 
20.12.11
Οι ερωτώντες βουλευτές
Φώτης Κουβέλης
Θανάσης Λεβέντης"


Όσοι έχουν ήδη θέση στο ΕΣΥ ταλαιπωρούνται άδικα.
Οι άλλοι - οι προφανώς νεότεροι - ακόμη και με τελειωμένη κρίση δεν ταλαιπωρούνταi;

Η μήπως ταλαιπωρούνται ... δίκαια;

Είναι απίστευτο το πόσο οι πολιτικοί άνδρες αυτής της χώρας, οιασδήποτε προέλευσης, ασχολούνται μόνο με όσους είναι ήδη στο σύστημα.
Απαγορεύεται το νέο αίμα εκτός ελαχίστων πολιτικά υποβοηθούμενων εξαιρέσεων (πρώην βουλευτές κ.λ.π.).
Η αρτηριοσκλήρυνση όμως τελικά προκαλεί σοβαρές επιπλοκές, ακόμα και στην πολιτική.
Πρέπει να το καταλάβουν κάποτε όσο και αν δεν θέλουν...

6 Φεβρουαρίου 2012, 11:23:31
Απάντηση #753
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Με την υπ’ αριθμ. Υ10α/Γ.Π./24183/21−12−2011 απόφα−
ση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3, του άρθρου 5, του Ν. 2345/1995 όπως μεταγενέστερα
συμπληρώθηκε με τις διατάξεις της παρ. 8, του άρθρου
23, του Ν. 2519/1997 και της ΔΥ(3−4)/Γ.Π.οικ. 139649 (ΦΕΚ
1765/10−11−2010 τ.Β’) υπουργικής απόφασης διορίζεται ο
ιατρός Νικόλαος Παπαδημάτος του Παναγιώτη σε προ−
σωποπαγή θέση Διευθυντή Μαιευτικής−Γυναικολογίας
του Γ.Ν. Αμαλιάδας, θέση κλάδου γιατρών ΕΣΥ σύμφωνα
με τις διατάξεις του άρθρου 50, του Ν. 1759/1988 ως
πρώην βουλευτής.
(Αριθμ. βεβ. ΥΔΕ του Υ.Υ. & Κ.Α 7847/29−12−2011)

Τωρα με την κριση ειναι η εποχη να γεμισουν τα νοσοκομεια με πρωην βουλευτες.
Κατα τα αλλα περιμενουμε σαν μ.......
Και οι αλλοι 20 εκλεκτοι που ΠΑΛΙ δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ ενημερωση με ποια κριτηρια διορίζονται. Γιατι ειναι περα των 681.
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

6 Φεβρουαρίου 2012, 13:13:47
Απάντηση #754
Αποσυνδεδεμένος

stathis


Εκτος απο αυτους που περιμενουν απο προκηρυξεις του 2008, υπαρχει μια ακομα πολυαριθμη κατηγορια επιμελητων Β που μπηκαν στο ΕΣΥ στα τελη του 2010 και μεσα στο 2011, οι οποιοι κατελαβαν και θεσεις που δεν προλαβαν να περιληφθουν στις 681 του 2011. Προσωπικα ξερω ακομα 4 ατομα στο νοσοκομειο μου. Θεωρω οτι ειμαστε αρκετοι και οτι σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να θεωρειται η περιπτωση μας νεος διορισμος. Αν προωθηθουν οι "διορισμοι" μας πιστευω οτι θα αποσυμφορηθει το υπουργειο απο πολλους απο τους 1200 φακελους που εκκρεμουν και θα χρειαστουν στην πραγματικοτητα πολλοι λιγοτεροι "νεοι διορισμοι" απο το νουμερο 1200, ισως αρκετα κατω απο 1000,δηλαδη ενα νουμερο απολυτα διαχειρισμο με δεδομενο την αποψιλωση του ΕΣΥ απο συνταξιοδοτησεις. Εν τελει αν υπολογισει καποιος τις αρνησεις διορισμου στη φουρνια των 681 που θα μπορουσαν να μεταφερθουν στην επομενη φουρνια διορισμων, μιλαμε για ενα νουμερο αστειο μπροστα στους 5000 ΕΟΠΠΥτες που θελει να προσλαβει ο Λοβερδος και συγκρισιμο με τους εισακτεους σε μια απο τις σχολες αστυνομιας.

6 Φεβρουαρίου 2012, 13:24:09
Απάντηση #755
Αποσυνδεδεμένος

Ορθοπαιδικός


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
......, μιλαμε για ενα νουμερο αστειο μπροστα στους 5000 ΕΟΠΠΥτες που θελει να προσλαβει ο Λοβερδος και συγκρισιμο με τους εισακτεους σε μια απο τις σχολες αστυνομιας.
Δεν έχω γνώμη ούτε και αντίρρηση για τα υπόλοιπα... Πάντως μην κάνουμε σύγκριση των νοσοκομειακών με τους ΕΟΠΥΥΥΥΥ. Στο κάτω-κάτω αν τους ζηλεύεις που τους προσλαμβάνει ο Λόβερ, είσαι καλοδεχούμενος - θέσεις (και λεφτά) υπάρχουν...

6 Φεβρουαρίου 2012, 13:39:47
Απάντηση #756
Αποσυνδεδεμένος

stathis


Καθολου μαλιστα... :laugh: και με τιποτα. Ειναι κεντρικη επιλογη του Λοβερδου να αποδυναμωσει τα νοσοκομεια. Μιλαω για τους γιατρους που θα δουλευουν αποκλειστικα για τον ΕΟΠΥΥ. Οι κατω απο 1000 επιμελητες ΕΣΥ που εχουν ολοκληρωμενη κριση και θα βοηθησουν σημαντικα το ΕΣΥ που καταρρεει ειναι 20% σε σχεση με τους 4500 η 5000 που θα προσλαβει για τον ΕΟΠΥΥ και θα τους δινει 2300 Ε καθαρα, και θα του κοστιζουν κατα κεφαλην λιγοτερο...Καμια τροικα δεν τον υποχρεωσε να παγωσει τις προσληεις στο ΕΣΥ. Ειναι καθαρα δικη του πολιτικη αποφαση να στησει τον ΕΟΠΥΥ για να συμπληρωνει το ΕΣΥ. Δυστυχως δεν του βγαινει και παει να κανει το αντιστροφο πια. Να χρησιμοποιησει το ΕΣΥ που το εχει αποψιλωσει για να κανει πρωτοβαθμια φροντιδα στους ασφαλισμενους του ΕΟΠΥΥ.

6 Φεβρουαρίου 2012, 20:41:32
Απάντηση #757
Αποσυνδεδεμένος

Ορθοπαιδικός


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Καθολου μαλιστα... :laugh: και με τιποτα. Ειναι ...........
Ειναι κεντρικη επιλογη του Λοβερδου να αποδυναμωσει τα νοσοκομεια  --> Δεν διαφωνώ...
που θα προσλαβει για τον ΕΟΠΥΥ και θα τους δινει 2300 Ε καθαρα  -->  2300 άμα φτάσουν όλο το ποσό ασφαλισμένων αλλά όχι καθαρά. Είναι ανασφάλιστη εργασία, χωρίς δώρα (πανε βέβαια και απο το ΕΣΥ), χωρίς άδειες, χωρίς δικαιώματα. Όποτε θέλει σε διώχνει χωρίς αποζημείωση ή εξήγηση.
Καμια τροικα δεν τον υποχρεωσε να παγωσει τις προσληεις στο ΕΣΥ --> Ο κανόνας του 1/5 ή 1/10 σε σχέση με τους αποχωρούντες νομίζω ήταν στο μεσοπρόθεσμο...
Να χρησιμοποιησει το ΕΣΥ που το εχει αποψιλωσει για να κανει πρωτοβαθμια φροντιδα στους ασφαλισμενους του ΕΟΠΥΥ.---> Αποκλείεται να του βγεί και αυτό. Όλα θα καταρεύσουν και το ξέρει. Απλά μεταθέται τα ζόρια στην επόμενη κυβέρνηση (όπως έκαναν χρόνια τώρα). Το ΕΣΥ κακώς το μπλεκει με την πρωτοβάθμια υγεία - θα έπρεπε να ήταν ανεξάρτητο (πιστεύω συμφωνούν οι περισσότεροι συνάδερφοι).

6 Φεβρουαρίου 2012, 22:27:07
Απάντηση #758
Αποσυνδεδεμένος

stathis


Αλλος μυθος ειναι το 1 προς 5 ή 1 προς 10. Η παραπανω αναλογια ισχυει οριζοντια για το συνολο του δημοσιου και πουθενα δεν αναφερεται οτι αφορα καθε επιμερους κατηγορια εργαζομενων. Αυτο σημαινει οτι αν φυγουν 10 κλητηρες ΥΕ απο το υπουργειο ή 10 κηπουροι απο τον Ευαγγελισμο (που δεν εχει και κηπο) δεν θα αντικατασταθουν με κανενα καινουργιο.Αν ομως φυγουν 3 καρδιοχειρουργοι απο το Παιδων εννοειται οτι μπορει κι πρεπει να αντικατασταθουν. Στο ΕΣΥ υπηρετουν 12000 ειδικοι γιατροι. Οπως καταλαβαινεις αν ισχυε το 1 προς 10 θα επρεπε να φυγουν ολοι για να μπουν αυτοι που η κριση τους εκκρεμει στο υπουργειο. Αυτο βεβαια δεν μπορει να γινει για προφανεις λογους ολοσχερους καταρρευσης της δημοσιας περιθαλψης. Δυστυχως φετος ισχυει το 0 προς 10. Θελω να πω οτι το παγωμα διορισμων εινι αλλη μια ανοητη ιδεοληψια του Λοβερδου και πουθενα δεν απαιτηθηκε απο την τροικα.

6 Φεβρουαρίου 2012, 22:44:42
Απάντηση #759
Αποσυνδεδεμένος

beenthere


εχει σαλαμοποιηθει η σηζητηση λιγο με τους διορισμους και ο καθενας γραφει αυτα που σκεφτετε σωστα η λαθος ασχετα αν στεκουν η οχι!
οπως εγραψε καποιος πιο πανω νομιζω ο DRG  η ερωτηση περι υπηρετουντων των βουλευτων ειναι εντελλως ατοπη και παραπλανητικη γιατι στις τελευταιες προκηρυξεις δεν εβαλαν γιατροι που υπηρετουσαν!!!!!!!!!!!η απαντηση οτι προκειται για παλια ΣΚΕΥΟΠΝΙΚ δεν ισχυει γιατι με την αλλαγη του νομου και την διακλαδικη συμβαση το 2009 και μετα ολοι οι υπηρετουντες γιατροι εξελισοντε μεσα απο γενικη συνελευση των ιατρων ΕΣΥ και δεν βαζουν πουθενα σε προκηρυξεις!!!!!!!!!!και οσοι εκκρεμουσαν οι εξελιξεις τους εγιναν με το καινουριο συστημα απο το 2009 και μετα!!!
οσο αφορα αυτο που γραφει ο σταθης για αυτους που διοριστηκαν περυσι σε ''παρακατιανες'' θεσεις και τωρα θελουν να ξαναδιοριστουν σε καλυτερο νοσοκομειο ας περιμενουν και να εχουν υπομονη !!!!!!!!δεν τους υποχρεωσε κανενας να διοριστουν για να φωναζουν τωρα να πανε σε καλυτερη θεση!
εδω υπαρχουν γιατροι πουειναι ανεργοι και περιμενουν 2 χρονια αδιοριστοι και θα ξαναδιοριστουν γιατροι που ηδη υπηρετουν στο εσυ επειδη δεν τους αρεσει η θεση που πηραν?
εξαλλου ας μην εβαζαν χαρτια αν δεν τους αρεσε!!!!!αυτα ειναι αστεια που γραφοντε και απαραδεκτα γιατι δεν υπαρχει κανενας σεβασμος εστω σε αυτους που ειναι ανεργοι αυτην την στιγμη και για τον χ λογο δεν διοριστηκαν ποτε!
τα αναφερω αυτο για την ταξη των πραγματων για να μην γραφει και ο καθενας οτι του κατεβασει και παραπλανα και τους αλλους εδω μεσα!!!!
το γιατι εχουν κολλησει καποιοι βουλευτες και κανουν την ερωτηση εσκεμενα λαθος στην βουλη για να ξαναβολεψουν τους ηδη βολεμενους...ας αναρωτηθει οποιος εχει μυαλο και η απαντηση ειναι ευκολη !!!!!!!!!!!!!!
το κακο ειναι οτι κατευθυνομενη ερωτηση εκανε και ο ιατρικος συλλογος αθηνων στο ιδιο μοτιβο!!!!!!!!!!!!
ειναι αστειο και συναμα γελειο να μας περνανε καποιοι για αγραμματους και αναλφαβητους!!!!!

7 Φεβρουαρίου 2012, 14:42:10
Απάντηση #760
Αποσυνδεδεμένος

stathis


@beenthere
Κακως εκνευριζεσαι και γινεσαι αδικος/αδικη. Τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα απο το πως τα περιγραφεις και δεν εχει νοημα να σου απαντησω εξισου επιθετικα γιατι αποπροσανατολιζεται η συζητηση και γινομαστε αντιπαλοι ενω πρεπει να ειμαστε συμμαχοι. Απλα θα σου πω οτι για μενα προσωπικα αλλα και για αλλα παιδια που ξερω υπαρχουν πολυ σοβαροι οικογενειακοι και επαγγελματικοι λογοι για τους οποιους πρεπει να διοριστω στη θεση πρωτης επιλογης μου, και δεν υπαρχει κανενα καπριτσιο ή τομαρισμος. Ειμαστε θυματα αφενος της καθυστερησης των κρισεων σε τραγικο βαθμο και αφετερου της ομηρειας που μας εχει υποβαλει το υπουργειο λογω της αναστολης προσληψεων. Ειλικρινα αν ηξερα οτι η θεση πρωτης επιλογης μου θα προχωρουσε δεν θα εκανα καν τον κοπο να γυρισω απο τη Γερμανια και να διοριστω σε θεση χαμηλοτερης επιλογης αλλα θα παραιτουμουν υπερ του επομενου. Στο κατω κατω και εσυ αν θεωρουσες τοσο σημαντικο να διοριστεις καπου ας εκανες αιτησεις σε περισσοτερα νοσοκομεια και δη επαρχειακα ωστε να εξασφαλισεις το διορισμο μεσα στους 681. Μην στρεφεσαι λοιπον εναντιον μας και θα σου εξηγησω και παλι οτι η προωθηση των κρισεων των ηδη υπηρετουντων ως μη νεοι διορισμοι, αυτοματως διευκολυνει την προωθηση και του δικου σου διορισμου που ειναι νεος. Συνεπως το προβλημα ειναι η κοροιδια και οι παλινωδιες του υπουργειου που μας εξευτελιζει με καθε τροπο ειτε ειμαστε μεσα ειτε εξω απο το ΕΣΥ. Αυτα σου τα λεω φιλικα παρακολουθωντας σε στο φορουμ πανω απο ενα χρονο και μοιραζομαι τις ιδιες αγωνιες με εσενα.
 Και κατι τελευταιο. Στον ενα χρονο που συμμετεχω στο φορουμ ποτε δεν εγραψα "οτι μου κατεβασει" ουτε προσπαθησα ποτε να αποπροσανατολισω μεταφεροντας παραπλανητικες ή εκφοβιστικες πληροφοριες για να προκαλεσω σκοπιμα πανικο. Οποτε με αδικουν οι αναφορες σου. Δεν θα συνεχισω την αντιπαραθεση.
« Τελευταία τροποποίηση: 7 Φεβρουαρίου 2012, 14:52:46 από stathis »

7 Φεβρουαρίου 2012, 18:37:14
Απάντηση #761
Αποσυνδεδεμένος

beenthere


stathis
επειδη μου απαντας προσωπικα εχω να πω οτι ουτε και εγω εχω προσωπικα μαζι σου..
αλλα φυσικα και ειναι αδικο εφοσον διοριστηκες περυσι ,να ξαναπροωθησουν παλι την δικη σου θεση μπροστα απο εμας που περιμενουμε 3 χρονια για μια θεση !!!
και να σε προωθησουν σαν να εισαι παλιος γιατρος εσυ .
μαζι ξεκινησαμε με τις θεσεις και τις κρισεις.απλα για καποιους λογους που δεν θελω να σχολιασω τωρα  το υπουργειο προωθησε συγκεκριμενες θεσεις για χ λογους.
διοριστηκατε μια φορα πριν απο εμας δεν ειναι δυνατον να ξαναζητατε να διοριστειτε εκ νεου μπροστα απο εμας!
δεν ειμαι ουτε εκνευρισμενος μαζι σου ουτε με αλλον συναδελφο!
αλλα δεν ειναι δυνατον αυτα που λετε να περνανε και χωρις σχολιο!
ανεργοι ειμαστε και εμεις με οικογενειακα προβληματα και οτι προβληματα εχουν και οι αλλοι..συνετειστητε λοιπον στο τι λετε και τι ζητατε!!!!!!!!

7 Φεβρουαρίου 2012, 20:27:00
Απάντηση #762
Αποσυνδεδεμένος

stathis


Δεν θα συνεχισω το ξεκατινιασμα αλλα και δεν προκειται "να συνετιστω στο τι λεω και τι ζηταω" οπως το θετεις. Πολυ απλα, τα συμφεροντα μας δεν ειναι αντικρουομενα. Αυτο παλευω να σου εξηγησω και αρνεισαι να το καταλαβεις. Δεν ζηταω να διοριστω μπροστα ή σε βαρος καποιου. Σου εξηγω απλα οτι ο δικος μου διορισμος στη θεση πρωτης επιλογης δεν μπορει να θεωρειται νεος διορισμος γιατι ηδη ειμαι στο ΕΣΥ.Αν θα πληρωνομαι απο το Α ή το Β νοσοκομειο δεν εχει καμια απολυτως διαφορα. Κατα συνεπεια ο δικος σου διορισμος που ειναι καινουργιος εχει περισσοτερες πιθανοτητες να γινει γιατι θα ειναι ενας απο μια φουρνια διορισμων πολυ μικροτερη απο τους 1200 που εκκρεμουν στα συρταρια του υπουργειου, κατι που κανει την ολη κατασταση σαφως πιο ευκολα διαχειρισιμη. Δεν ειπα ποτε ουτε οτι πρεπει να προηγηθω ουτε οτι πρεπει να διοριστω εγω και οχι εσυ και πολυ κακως παρεξηγεις τα πραγματα. Αντιλαμβανομαι απολυτα την αγωνια και την αγανακτιση σου αλλα εκτονωσε την προς το υπουργειο και οχι κηρυτοντας "εμφυλιο πολεμο".
 Δεν θα σου απαντουσα αλλα με ενοχλησε ο υπαινιγμος σου οτι προφανως λογω μεσου και βυσματος σας παρακαμψαμε εμεις που ειμασταν στους 681 και επειδη και καλα εχουμε "γνωριμιες" παμε να προηγηθουμε και παλι. Απορριπτω τους υπαινιγμους σου τοσο οσον αφορα εμενα οσο και για το συνολο των συναδελφων που γνωριζω και ηταν μεσα στους 681. Οι διορισμοι προωθηθηκαν με κριτηριο το ποτε οι ολοκληρωμενες κρισεις εφτασαν στο υπουργειο. Οσες εφτασαν μεχρι τα μεσα ή τελη Φεβρουαριου 2011 προχωρησαν, οσες καθυστερησαν παγωσαν. Κακως συγχεεται το ποτε εγινε η προκηρυξη με το αν προχωρησε καποια κριση. Γνωριζω περιπτωση φιλης μου επιμελητριας στο νοσοκομειο που δουλευω που η προκηρυξη της ηταν το 2007, το ΣΚΕΟΠΝΙ εγινε 3 χρονια μετα (!) και η γραμματεας εστειλε το φακελο της με τα απο 4(!) μηνες στο υπουργειο με αποτελεσμα να μεινει για λιγες εβδομαδες εξω (συγκεκριμενα ο φακελος της παραληφθηκε μεσα Μαρτιου). Αναλογες περιπτωσεις γνωριζω και αλλες, οπως και συναδελφους με μεγαλο μεσο που ηταν εξω απο το deadline και δεν καταφεραν παρα τις πιεσεις να περιληφθουν στους 681. Και φυσικα τα κριτηρια δεν ηταν ουτε αν ειναι θεση ΜΕΘ ουτε αν η θεση ηταν επειγον να καλυφθει με εξαιρεση μονο 4 θεσεις στο πρωτο ΦΕΚ διορισμων αμεσως μετα το Πασχα περυσι. Αν η περιπτωση σου ειναι διαφορετικη και αδικηθηκες, καλα κανεις και κινεισαι δικαστικα.Πιθανοτατα καποιες λαδιες εγιναν, αλλα ηταν εξαιρεση και οχι κανονας πιστευω. Ας μην κυνηγουμε φαντασματα λοιπον και ας καταλαβουμε οτι η τυχη μας ειναι κοινη. Δεν μπορει καποιος να διοριστει και να παρακαμψει αλλους. Χρειαζεται πολιτικη αποφαση για να ξεπαγωσουν οι διορισμοι μας και γι'αυτο πρεπει να παλεψουμε.

7 Φεβρουαρίου 2012, 22:08:52
Απάντηση #763
Αποσυνδεδεμένος

DrK


Συνάδελφε τα συμφέροντα μας δεν είναι αντικρουόμενα, αλλά πιθανώς εσύ και κάποιοι πολιτικοί θεωρείτε ότι προτεραιότητα έχει το δικό σου και κατ' επέκταση όσων ήδη πήραν θέση στο ΕΣΥ.
Πρέπει λοιπόν κατά τη γνώμη σου να παλέψουμε όλοι για να μετακινηθείς πρώτα εσύ και όσοι έχουν ήδη θέση.
Mετά ας ελπίζουμε κάποτε να τοποθετηθούμε και όσοι δεν έχουμε ήδη θέση.
Θα σου το αντιστρέψω: θεωρώ πιο λογικό να τοποθετηθούν  πρώτα όσοι δεν έχουν ήδη θέση, γατί καλύπτουν περισσότερες κενές θέσεις σε ένα ΕΣΥ που έχει ελλείψεις.
Αν μετακινηθείς εσύ και όσοι έχουν ήδη θέση οι θέσεις που θα αφήσετε δεν θα καλυφθούν για πολλά χρόνια.
Επειδή δε και οι μετακινήσεις - μετατάξεις για κάποιο διεστραμμένο λόγο έχει αποφασιστεί να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι του 1 προς 5, 1 προς 10 ή 1 προς άπειρο δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι δεν θα θεωρηθούν διορισμοί.
Με τη λογική αυτή το ΕΣΥ δεν ωφελείται σε έμψυχο δυναμικό και πολλοί συνάδελφοι σου που έχουν κριθεί όπως εσύ παραμένουν στην αβεβαιότητα και φθείρονται ή καταστρέφονται επαγγελματικά και οικονομικά. Στο λέω αυτό έχοντας αυτή τη στιγμή μια θέση στο εξωτερικό με συνθήκες και απολαβές τέτοιες ώστε να με συμφέρει επαγγελματικά να καθυστερήσει ο διορισμός μου για αρκετό καιρό ακόμα. Έχω φυσικά πολλούς λόγους να γυρίσω και δεν μου αρέσει καθόλου το χάλι που με ανάγκασε να φύγω για να διατηρήσω κάποιο επίπεδο.
Εν κατακλείδι, το γενικό καλό και συμφέρον δεν νομίζω ότι συμπίπτει με την επιχειρηματολογία σου.
Γι' αυτό καλό θα ήταν στις παραστάσεις των πολιτικών να μην προκρίνονται όσοι ήδη υπηρετούν στο ΕΣΥ.
Πέραν σοφιστειών δεν υπάρχει λογικό ή ηθικό επιχείρημα με βαρύτητα ικανή να στηρίξει μια τέτοια πρακτική.
Πρακτική που διχάζει γιατί προκαλεί, όπως και τα περίεργα και εσκεμμένα θολά κριτήρια - κανόνες των μέχρι τώρα διορισμών.

8 Φεβρουαρίου 2012, 12:55:01
Απάντηση #764
Αποσυνδεδεμένος

anagnostou1


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος



Συνεχιστε εσεις να μιλατε

Λέξεις κλειδιά: προσλήψεις  ιατροι  ΕΣΥ  2010 
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
9 Απαντήσεις
11633 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 4 Νοεμβρίου 2009, 14:55:46
από anastasios theodoridis
0 Απαντήσεις
7299 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 8 Φεβρουαρίου 2010, 19:03:03
από anastasios theodoridis
3 Απαντήσεις
19192 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 14 Δεκεμβρίου 2010, 23:35:15
από anastasios theodoridis
0 Απαντήσεις
18311 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 7 Δεκεμβρίου 2010, 18:54:25
από Argirios Argiriou
27 Απαντήσεις
77213 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 24 Σεπτεμβρίου 2020, 22:19:51
από Διαγραμμένος