Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (248/493) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚατατακτήριες για στρατεύσιμους στον ΕΟΠΥΥ.....

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Είναι θέσεις για το ιδιωτικό ιατρείο και όχι για τις μονάδες του ΕΟΠΥΥ



--- Τέλος παράθεσης ---

Αναρωτιέμαι το ρόλο παίζουν κάποιες ειδικότητες με πολύ μικρό αριθμό θέσεων:
Αγγειοχειρουργική, αιματολογία, νευροχειρουργική, χειρουργική θώρακος από 3 θέσεις έκαστη.
Χειρουργική παίδων 4 θέσεις.
Πλαστική χειρουργική 5 θέσεις.
Νεφρολογία, παιδοψυχιατρική από 6 θέσεις.

Έπρεπε να υπάρχουν;
Λέτε να είναι κανονισμένο από τώρα ποιοι θα πάρουν τις συγκεκριμένες θέσεις;

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος Επίσης σημαντικό είναι ότι θα καλύπτεται το ΤΣΑΥ (αφού θα παίρνεις μηνιαία αντιμισθία).

--- Τέλος παράθεσης ---
Είναι σίγουρο αυτό;

anetos:
μιλάνε όλοι , μιλάνε και οι φυσικοθεραπευτές!!!!! αυτοί που λαμβάνουν 20 ε ενώ ο ιατρός 10!!!! ένα τει τελείωσαν και έχουν τα 20 στην τσέπη τους! και για την ακρίβεια όχι 20 αλλά 240ε τους δίνει ο εοπυυ για κάθε ασθενή. επίσης το 90% παρανόμως ζητάνε λεφτά από τον ασφαλισμένο με την δικαιολογία ότι δεν τους πληρώνει ο εοπυυ για όλα τα μηχανήματα ή ότι αντί για συμετοχή θα τους κάνουν λιγότερες φθ!!! και δεν είναι τυχαίο πως το 2012 στους ορθοπαιδικούς πηγαίνουν 500% περισσότεροι ασθενείς για να γράψουν φθ. προφανώς είναι συγγενείς και φίλοι των φθ!

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςμιλάνε όλοι , μιλάνε και οι φυσικοθεραπευτές!!!!! αυτοί που λαμβάνουν 20 ε ενώ ο ιατρός 10!!!! ένα τει τελείωσαν και έχουν τα 20 στην τσέπη τους! και για την ακρίβεια όχι 20 αλλά 240ε τους δίνει ο εοπυυ για κάθε ασθενή. επίσης το 90% παρανόμως ζητάνε λεφτά από τον ασφαλισμένο με την δικαιολογία ότι δεν τους πληρώνει ο εοπυυ για όλα τα μηχανήματα ή ότι αντί για συμετοχή θα τους κάνουν λιγότερες φθ!!! και δεν είναι τυχαίο πως το 2012 στους ορθοπαιδικούς πηγαίνουν 500% περισσότεροι ασθενείς για να γράψουν φθ. προφανώς είναι συγγενείς και φίλοι των φθ!

--- Τέλος παράθεσης ---
Σε μας στην Ξάνθη οι φυσικοθεραπευτές δεν έχουν κάνει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ κι έτσι οι ασθενείς πηγαίνουν κατ' ευθείαν σε αυτούς χωρίς να χρειαστούν να γράψουν τις φυσικοθεραπείες σε ορθοπαιδικό.

Πετράκης Νϊκος:
Για όσους έχουν μπεί στον ΕΟΠΥΥ! Τι θα κάνετε με τους ασφαλισμένους του Οίκου Ναύτου αφού ακόμα υποστηρίζονται από το παλιό σύστημα και δεν έχουν ενταχθεί ακόμα στο e-ΔΑΠΥ για να τους δικαιολογίσω στις επισκέψεις του μήνα? Εγώ προσωπικά δεν θα τους δεχτώ γιατί δεν έχουν μπεί ολοκληρωτικά στο σύστημα.

Denominator:
Ο Σύλλογος Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών Νομού Ξάνθης (ΣΕΙΞ) καλεί όλα τα μέλη του, κλινικούς και εργαστηριακούς γιατρούς, να διακόψουν οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας,με τον ΕΟΠΥΥ από τη Μ. Δευτέρα 9 Απριλίου, συντασσόμενοι με το πανελλαδικό ιατρικό κίνημα.
Από ygeianet:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
ή την ιστοσελίδα του ΣΕΙΞ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
ή και ως συνημμένο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση