Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
18 Απριλίου 2024, 08:43:30

Αποστολέας Θέμα: Νέοι τρόποι διαμαρτυρίας στη Μνημονιακή μας κοινωνία  (Αναγνώστηκε 56700 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

28 Οκτωβρίου 2011, 14:28:17
Απάντηση #135
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Η λαϊκή οργή αμαύρωσε την Εθνική Επέτειο

Την ευκαιρία στους αγανακτισμένους πολίτες να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους έδωσαν σήμερα όπως αναμενόταν οι παρελάσεις. 
Συνθήματα, αποδοκιμασίες, προπηλακισμοί, αλλά και… αυγά συνέθεσαν το «εορταστικό» σκηνικό στις περισσότερες πόλεις της χώρας.
 
Θεσσαλονίκη
 
Πρωτοφανή επεισόδια σημειώθηκαΝ σήμερα στην Θεσσαλονίκη, τα οποία ανάγκασαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αποχωρήσει από την εξέδρα των επισήμων. Η μεγάλη παρέλαση ματαιώθηκε έπειτα από την εισβολή δεκάδων πολιτών στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.
 
Με την εμφάνιση του Προέδρου της Δημοκρατίας ομάδες αριστερών, «αγανακτισμένων» και μερίδα οπαδών του «Ηρακλή» εκτόξευαν μπουκάλια, γιαούρτια και αυγά και φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά του Κάρολου Παπούλια.
 
Πρόκειται για πρωτοφανή κίνηση η οποία πότε άλλοτε στο παρελθόν δεν έχει συμβεί.
 
Τη λύπη του εξέφρασε ο κ. Κ. Παπούλιας, τονίζοντας πως είναι ντροπή να ακούγονται τέτοια συνθήματα και μάλιστα σε τόσο κρίσιμες εποχές.
 
«Είναι ντροπή να με αποκαλούν προδότη, όταν εγώ έχω πολεμήσει για την πατρίδα από τα 15 μου», δήλωσε με λύπη ο πρώτος πολίτης της χώρας.
 
Αθήνα
 
Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης στο Σύνταγμα.
 
Ομάδα πολιτών πέταξε καφέδες και γιαούρτια κατά των επισήμων, ωστόσο, η ένταση δεν επεκτάθηκε, μετά την άμεση αντίδραση των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν στο σημείο.Τα μέλη της μπάντας του δήμου Αθηναίων, εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους, τοποθετώντας μαύρες κορδέλες στα μουσικά τους όργανα, παρά το γεγονός ότι ο δήμαρχος, Γ. Καμίνης τους απείλησε, όπως καταγγέλλουν, ότι θα τους παραπέμψει στο πειθαρχικό.
 
Πειραιάς
 
Στο στόχαστρο των αγανακτισμένων πολιτών βρέθηκαν οι επίσημοι και στον Πειραιά.
 
Την παρέλαση «επιχείρησαν» να παρακολουθήσουν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιάννης Κουτσούκος, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση, καθώς και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης.
 
Παρόντες ήταν φυσικά ο Δήμαρχος της πόλης κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, καθώς και ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.
 
Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία τους εισέπραξαν γιουχαρίσματα, αλλά και συνθήματα, όπως «Κάτω οι τροϊκανοί» και «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία».
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κριτική επικεντρώθηκε εναντίον των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ και όχι των στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
 
Ηράκλειο
 
Ένταση και επεισόδια στιγμάτισαν την παρέλαση στο Ηράκλειο της Κρήτης. Διαδηλωτές εξαπέλυσαν φραστική επίθεση στους βουλευτές Ηρακλείου, κκ Μ. Στρατάκη, Μ. Κεφαλογιάννη και Μ. Σκραφνακη, καθώς και στον ο υφυπουργό Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Παντελή Τζωρτζάκη, που φυγαδεύτηκαν στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης.
 
Μάλιστα αγανακτισμένοι πολίτες πέταξαν ακόμα και αυγά κατά του κ. Τζωρτζάκη.
 
Στη Ν. Αλικαρνασό, κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης οι μαθητές γύρισαν την πλάτη στους επισήμους, ενώ τα τύμπανα σίγησαν.
 
Πάτρα
 
Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της παρέλασης και στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.
Απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, στην Αγίου Ανδρέου, ένα γκρουπ διαδηλωτών κρατώντας μαύρες σημαίες φώναζε συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής και των βουλευτών του νομού Αχαΐας.
 
Λίγο πριν τις 12:30 η παρέλαση ξεκίνησε, αφού πρώτα αποχώρησαν από την εξέδρα οι επίσημοι.
 
Πύργος
 
Σοβαρά επεισόδια στιγμάτισαν και την παρέλαση στον Πύργο Ηλείας.
Λίγο πριν ξεκινήσουν την παρέλαση τους τα Σώματα Ασφάλειας περισσότερα από 200 άτομα διέκοψαν την παρέλαση και κρατώντας πανό κατευθύνθηκαν μπροστά από τους επισήμους αρχίζοντας να φωνάζουν συνθήματα.
 
Τα πνεύματα οξύνθηκαν και υπήρχαν αρκετές αψιμαχίες μεταξύ των διαδηλωτών και της αστυνομίας. Ο μητροπολίτης κ.κ Γερμανός αποχώρησε από την παρέλαση εκφράζοντας τη βαθιά του λύπη.
 
Βόλος
 
Μαθητές, φοιτητές και αγανακτισμένοι πολίτες διέκοψαν την παρέλαση στην πόλη του Βόλου, εισβάλοντας στην δρόμο της παραλίας όπου πραγματοποιούνταν η παρέλαση.
 
Οι διαδηλωτές πέταξαν αυγά και γιαούρτια στην εξέδρα των επισήμων αλλά και σε όλους τους πολιτικούς που βρίσκονταν εκεί για να παρακολουθήσουν την παρέλαση.
 
Κοζάνη
 
Φραστική επίθεση δέχτηκε σήμερα στην Κοζάνη κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων σε κεντρική πλατεία, ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Πάρις Κουκουλόπουλος.
 
"Πρόδωσες το ελληνικό κράτος και την πατρίδα", φώναξε απευθυνόμενος στον κ. Κουκουλόπουλο νεαρός διαδηλωτής, ενώ ο υφυπουργός παρακολουθούσε χωρίς να αντιδράσει.
 
Ρόδος
 
Επεισόδια σημειώθηκαν και στη Ρόδο όταν πολίτες επιτέθηκαν με υβριστικά συνθήματα κατά του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκανδαλίδη, καθώς και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που βρίσκονταν στην εξέδρα των επισήμων.
 
Κέρκυρα
 
Ένταση και στο νησί των Φαιάκων, όπου αγανακτισμένοι πολίτες αποδοκίμασαν τον Γ.Γ. Εμπορίου κ. Στέφανο Κομνηνό.
 
Η κατάσταση ήταν τεταμένη από το πρωί, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν λάβει δρακόντεια για τα δεδομένα του νησιού μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια.
 
Η  οργή του κόσμου έχει ξεχειλίσει, ενώ πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι στο μέλλον θα δούμε χειρότερες εκτροπές.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

28 Οκτωβρίου 2011, 14:31:38
Απάντηση #136
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Η λίστα είναι ατελείωτη...

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

28 Οκτωβρίου 2011, 16:21:10
Απάντηση #137
Αποσυνδεδεμένος

eliastheod


από το "Ποντίκι"
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

28/10/1940: Διάγγελμα ΓΑΠ

Της Τζένης Κ.

«Ελληνίδες- Έλληνες, σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες, μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις με τον Ντούτσε και με τη σύμφωνη γνώμη του Φύρερ, πετύχαμε την ένταξη και την παραμονή της χώρας στη ζώνη της επιρροής του Άξονα. Είπαμε από καρδιάς ένα μεγάλο «Ναι» στο ευγενές αίτημα επίσκεψης που μας υπέβαλε η γειτονική μας Ιταλία  γιατί για μας αποτελούσε μείζον θέμα εθνικής ανάγκης η αποσόβηση του πολέμου και του αιματοκυλίσματος χιλιάδων ελληνικών οικογενειών, η αποφυγή τυχόν έντασης στα σύνορα και η διατήρηση της σιγής των σειρήνων (ο ρηξικέλευθος και εκκωφαντικός θόρυβος των οποίων μπορεί να προκαλέσει αλλεπάλληλα εγκεφαλικά και καρδιακές ανακοπές). Οφείλαμε να προασπίσουμε την ειρήνη και να διασφαλίσουμε τη δυνατότητα των Ελλήνων να μεταβούν ομαλά στη νέα εποχή, χωρίς πατριωτικοπιστωτικά γεγονότα, να προοδεύσουν υπό την υψηλή εποπτεία των υγιών εθνικών- σοσιαλιστικών δυνάμεων της Ευρώπης και να μπολιαστούν με τα υψηλά ιδανικά και την απαράμιλλη τεχνογνωσία του 3ου Ράιχ.

Όλα τα παραπάνω τα επιτύχαμε με ελάχιστα προαπαιτούμενα από πλευράς Βερολίνου και Ρώμης. Θα χρειαστεί μονάχα να κουρέψουμε τα σύνορα της χώρας σε ένα ποσοστό της τάξεως του 100% και να ανεχτούμε τη διακριτική παρουσία των ξένων στρατευμάτων στις γειτονιές μας, στα καφεζαχαροπλαστεία μας, στα σπίτια μας και, γιατί όχι, αν πρόκειται για την ικανοποίηση των συμμάχων μας που συνεπάγεται και τη δική μας ικανοποίηση, και στα κρεβάτια μας ακόμα. Η παραμονή τους άλλωστε στη χώρα θα δώσει σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες τη σπάνια ευκαιρία της καθημερινής γαλούχησης με πρωτοφανή δεβλεπότητα, δενακουότητα και σχεδονπεθαμενότητα. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο ανερμάτιστος, ελεύθερος βίος, το αμολητό πνεύμα και σώμα, οι αυθαίρετες διασκεδάσεις, τα ανεξέλεγκτα νυχτοπερπατήματα, οι ακατάσχετες συναναστροφές και η υπερβολική ευζωία, μόνο κακό έχουν κάνει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα. Ευκαιρία για την υιοθέτηση ενός νέου τρόπου ζωής που θα φέρει την ανάπτυξη της Γερμανίας στον τόπο μας.

Ας εγκαταλείψουμε λοιπόν τη στείρα αντίσταση κι ας κατακτηθούμε για ένα καλύτερο αύριο. Πρώτος εγώ θα φορέσω την ψηλή σκούφια, με όλα τα φτερά που αποτελεί το σήμα κατατεθέν του Μπενίτο Μουσολίνι, θα κολλήσω μία τούφα της Άντας κάτω από τη μύτη μου εις ένδειξη της πίστης μου στον Αδόλφο Χίτλερ και θα αναφωνήσω: Ζιγκ Χάλι!»

28 Οκτωβρίου 2011, 16:35:06
Απάντηση #138
Αποσυνδεδεμένος

eliastheod


Παράθεση
Τα μέλη της μπάντας του δήμου Αθηναίων, εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους, τοποθετώντας μαύρες κορδέλες στα μουσικά τους όργανα, παρά το γεγονός ότι ο δήμαρχος, Γ. Καμίνης τους απείλησε, όπως καταγγέλλουν, ότι θα τους παραπέμψει στο πειθαρχικό.

Πού πάς ρε Καραμήτρο με μαύρες κορδέλες
εδώ έχουμε πόλεμο
χαμογέλα ρε, τι σου ζητάμε

28 Οκτωβρίου 2011, 17:15:55
Απάντηση #139
Αποσυνδεδεμένος

eliastheod


και από το "Βήμα"
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Φασίζουσα μειοψηφία η οργή του κοσμάκη;


Από τις επίσημες δηλώσεις της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, προκύπτει καθαρά ότι οι πολιτικοί μας αδυνατούν ακόμη και σήμερα να κατανοήσουν τι είναι αυτό που βγάζει τον κόσμο στους δρόμους.

Είναι δυνατόν να αποκαλούνται μέλη φασίζουζας μειοψηφίας, όποιοι κατέλαβαν την Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Θεσσαλονίκη και ματαίωσαν την στρατιωτική παρέλαση, όπως υποστηρίζει με δήλωσή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη;

Τόσο καιρό, υπήρχαν ορισμένοι που προειδοποιούσαν την κυβέρνηση, ότι με τα μέτρα που παίρνει και την υπερφορολόγηση των εισοδημάτων που θεσπίζει, κάποια στιγμή θα συνέβαιναν τα όσα συνέβησαν στις παρελάσεις. Οταν σου έρχεται το ένα εκκαθαριστικό μετά το άλλο από την εφορία και το ένα μετά το άλλο τα χαράτσια, κάποια στιγμή θα φωνάξεις «ως εδώ»!

Τι να σου κάνει κι ο νοικοκύρης που βλέπει συνεχώς το υπουργείο Οικονομικών να του κλέβει εισόδημα και να του επιβάλλει φόρους;

Ο πιο μετριοπαθής θα καθίσει σπίτι του και θα κλαίει τη μοίρα του. Ο πιο θερμός θα επιτεθεί στον πολιτικό όπου τον συναντήσει και θα χάσει το δίκιο του. Οι περισσότεροι που νιώθούν να πνίγονται, θέλουν κάτι να κάνουν για να εκδηλώσουν την οργή τους.

Πάνε στην παρέλαση και γιουχάρουν τους πολιτικούς. Πάνε στα γήπεδα και φωνάζουν συνθήματα κατά των κομμάτων.

Ε, δεν μπορούμε όλους αυτούς να τους αποδοκιμάζουμε, επειδή βρέθηκαν κάποιοι ανεγκέφαλοι και αποκάλεσαν προδότη τον Παπούλια.

Ούτε να βαφτίζουμε όλες τις εκδηλώσεις υποκινούμενες, επειδή δεν βολεύουν το ένα κόμμα ή το άλλο.

Οσο η υπουργός Παιδείας κάνει δηλώσεις που έχει προπαρασκευάσει από την προηγούμενη ημέρα, αγνοώντας τι είδε στην μαθητική παρέλαση της Αθήνας, τόσο οι μαθητές θα υψώνουν τις γροθιές τους και θα κουνάνε μαύρα μαντίλια.

Μήπως είναι κι εκείνοι μέλη φασίζουσας μειοψηφίας;

14 Νοεμβρίου 2011, 23:55:52
Απάντηση #140
Αποσυνδεδεμένος

alfie



24 Νοεμβρίου 2011, 22:58:58
Απάντηση #141
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

« Τελευταία τροποποίηση: 24 Νοεμβρίου 2011, 23:09:19 από alfie »

2 Δεκεμβρίου 2011, 21:34:55
Απάντηση #142
Αποσυνδεδεμένος

alfie



17 Δεκεμβρίου 2011, 23:06:32
Απάντηση #143
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Τα άκουσε για άλλη μια φορά ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος σε επίσκεψή του στο Βερολίνο στο πλαίσιο συνεδρίου με θέμα «Πολιτιστική Διπλωματία».

Η ομάδα εργαζόμενων και φοιτητών Real Democracy Now που βρισκόταν στην αίθουσα, τοποθέτησε πανό και εξέφρασε τη διαμαρτυρία της απέναντι στην κυβέρνηση αναδεικνύοντας όπως δηλώνει «την πραγματική εικόνα της κρίσης, της ανεργίας, των περικοπών, των απολύσεων και της φτώχειας».

Ταυτόχρονα εξέφρασε την αλληλεγγύη της στον αγώνα των χαλυβουργών, «έναν αγώνα στον οποίο προσβλέπουμε και ακουμπάμε όλοι», όπως αναφέρουν σε δελτίο τύπου.

Διαβάστε το δελτίο τύπου:

"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ

Βερολίνο 16/12/11

Σήμερα Παρασκευή 16/12/11, ο αντιπρόεδρος του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, Θ. Πάγκαλος, επισκέφθηκε το Βερολίνο για να πάρει μέρος σε συνέδριο με θέμα «Πολιτιστική Διπλωματία».

Η ομάδα εργαζόμενων και φοιτητών Re

al Democracy Now ήμασταν στην αίθουσα, όπου με τοποθέτηση και πανό αναδείξαμε την πραγματική εικόνα της κρίσης, της ανεργίας, των περικοπών, των απολύσεων και της φτώχειας. Ταυτόχρονα εκφράσαμε θερμά την αλληλεγγύη μας στο μεγαλειώδη αγώνα των χαλυβουργών. Ένας αγώνας στον οποίο προσβλέπουμε και ακουμπάμε όλοι!

Όσο και αν χαρακτηρίζουν τον αγωνιζόμενο λαό «μειοψηφία», «μαλάκες" και «αλήτες», το επιτελείο της κυβέρνησης των τραπεζιτών είναι παντού ανεπιθύμητο. Ούτε στο Βερολίνο – ούτε πουθενά!

Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για έναν κοινό αγώνα διεθνούς αλληλεγγύης, ενώνοντας τις δυνάμεις μας παντού! Νίκη στον αγώνα των απεργών της χαλυβουργίας!

(ακολουθεί το κείμενο της παρέμβασης)

Σήμερα η Ελλάδα εξουσιάζεται από μια κυβέρνηση, ο αντιπρόεδρος της οποίας βρίσκεται εδώ. Μια κυβέρνηση, στην οποία συμμετέχει η ακροδεξιά, μια κυβέρνηση η οποία εφαρμόζει πολιτικές που καταργούν εργατικά και ανθρώπινα δικαιώματα, κλείνει σχολεία και νοσοκομεία, οδηγεί το 20% του πληθυσμού στην απόλυτη φτώχεια και την ανεργία, αγνοεί την βούληση των πολιτών όπως αυτή εκφράζεται μέσα από πλήθος διαδηλώσεων με συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών.

Μια κυβέρνηση που πουλάει κάθε είδους εθνική περιουσία, που ανέχεται και ενθαρρύνει την αστυνομική βία.

Είμαστε Έλληνες μετανάστες, που οδηγηθήκαμε να αφήσουμε τη χώρα μας για να αναζητήσουμε δουλειά. Θεωρούμε ότι ο κ. Πάγκαλος και η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει, δεν νομιμοποιούνται ούτε να κυβερνούν, ούτε να εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό μέσα ή έξω από την Ελλάδα.

Επιπλέον εκφράζουμε την απόλυτη στήριξή μας σε άλλου είδους πολιτική:

Εκφράζουμε την στήριξή μας στον αγωνιζόμενο λαό της Ελλάδας, στους Έλληνες και τους μετανάστες, στους εργαζόμενους που μένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους 400 εργάτες χαλυβουργούς που βρίσκονται στην 47η ημέρα της απεργίας τους. Ο αγώνας τους για αξιοπρέπεια αντιπροσωπεύει τον αγώνα κάθε ανθρώπου στην Ελλάδα και η νίκη του θα είναι σημαντική καμπή για την τυραννία σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Νίκη στους απεργούς της χαλυβουργίας!

Real Democracy Now!"

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν φαίνεται να ταράζεται και πολύ από την παρέμβαση αυτή ενώ μάλιστα δείχνει να...χαμογελάει. Ίσως συνήθισε τις φραστικές και όχι μόνο επιθέσεις που δέχεται εδώ και μήνες από πολίτες που αντιδρούν στα μέτρα της κυβέρνησης.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης πήρε τον λόγο και είπε ότι εκπροσωπεί μια εκλεγμένη κυβέρνηση που πήρε εντολή πριν από δύο χρόνια και θα πάρει ξανά εντολή σύντομα, και ότι αυτή είναι μια αντίδραση ορισμένων ανθρώπων και όχι του συνόλου όπως είπε ο ίδιος! Αυτή είναι η άποψη του κ.Πάγκαλου.

Not a valid youtube URL
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

Λέξεις κλειδιά: κούτβης 
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
31806 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 20 Φεβρουαρίου 2009, 00:26:39
από Argirios Argiriou
6 Απαντήσεις
26853 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 26 Φεβρουαρίου 2010, 15:58:26
από anastasios theodoridis
0 Απαντήσεις
4684 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 17 Ιανουαρίου 2010, 18:26:59
από anastasios theodoridis
0 Απαντήσεις
25443 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 19 Απριλίου 2011, 12:14:24
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
34192 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 15 Ιανουαρίου 2017, 13:28:47
από Αρχίατρος