Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
28 Μαρτίου 2024, 21:17:43

Αποστολέας Θέμα: Νέο Forum των ανθρώπων της ΠΦΥ  (Αναγνώστηκε 345347 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

25 Φεβρουαρίου 2008, 13:18:13
Απάντηση #30
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Επίσης, ένα πράγμα που ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σημαντική συνεισφορά στο χαρακτήρα και στους κανονισμούς του forum της Ένωσης είχαν και τα υπόλοιπα μέλη του προηγούμενου ΔΣ της Ένωσης, καθώς οι αποφάσεις για τη λειτουργία του λαμβάνονταν με δημοκρατικές διαδικασίες και ακόμη και η ύπαρξη μειοψηφίας σε μια απόφαση λειτουργούσε σαν ενδυνάμωση των αρχών της δημοκρατίας. Συνεπώς, μην αντιστοιχείτε πρόσωπα στο forum της Ένωσης καθώς υπάρχουν θεσμικές διαδικασίες και δεν είναι το φόρουμ κάποιου φυσικού προσώπου εκεί αλλά ενός οργάνου.
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

25 Φεβρουαρίου 2008, 14:26:07
Απάντηση #31
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
Στεναχωρέθηκα που έκλεισε το φόρουμ της Ένωσης.
Εύχομαι και αυτό το νέο φόρουμ να είναι το ίδιο επιτυχημένο.
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

25 Φεβρουαρίου 2008, 14:54:59
Απάντηση #32
Αποσυνδεδεμένος

Koterakis

Επώνυμοι
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
   Στην τελευταία γενική συνέλευση ήμουν παρών.Όταν τέθηκε το θέμα,όπως τέθηκε,ψήφισα υπέρ του δικαιώματος στην ανωνυμία,και ,μάλλον ήμουν ο μόνος που ψήφισε κάτι τέτοιο.(Αυτό συνέβη παρά το γεγονός ότι οι υποστηρικτές της άποψης αυτής φαίνεται να είναι περισσότεροι.Δηλαδή,κ.Κουναλάκη, αυτό που "ηλεκτρονικά" υποστηρίζουμε,δεν καταφέραμε να το υποστηρίξουμε δια ζώσης.Κανείς άλλος δεν βρέθηκε να σηκώσει το χέρι του...Που ήταν όλοι;;)
   Ευχαριστώ τους admin  για τις άμεσες απαντήσεις τους στα ερωτήματα μου.
Εύχομαι να προχωρήσουμε όλοι ενωτικά,για να στηρίξουμε αποτελεσματικά τις διεκδικήσεις μας.
Aγαπητέ συνάδελφε και συνεργάτη Τάσο, θεωρώ ότι αστειεύεσαι ή απλώς πράγματι δεν είδες τα πάντα στη συνέλευση καθώς είμαι και εγώ μάρτυρας ότι ήσουν. Τόσο εγώ όσο και αρκετοί άλλοι ψηφίσαμε σηκώνοντας το χέρι υπέρ της ανωνυμίας. Θεωρώ ότι την θέα μας σου έκρυψε η κολόνα και η ουρά των συναδέλφων που είχε δημιουργηθεί μπροστά σου για την ψηφοφορία. Σαφώς και αρκετοί ψηφίσαμε υπέρ ανωνυμίας και όχι μόνο εσύ, όμως είμαστε σίγουρα μειοψηφία τόσο εμφανής, που κανείς δεν έκανε τον κόπο να μετρήσει χέρια.

25 Φεβρουαρίου 2008, 15:01:22
Απάντηση #33
Αποσυνδεδεμένος

Koterakis

Επώνυμοι
Για την ακρίβεια, εγώ προσωπικά μέτρησα τόσο στη θέση που ήμουν (στην άκρη της αίθουσας στην ουρά) όσο όμως και στο σώμα των καθίμενων, οπωσδήποτε πάνω από 15 ψηφοφόρους υπέρ ανωνυμίας, μπορεί και πάνω από 25. Απλώς ήταν περίπου 50 ή και παραπάνω οι ψηφίσαντες κατά των ανωνύμων. Ειλικρινά εκπλήσσομαι που γράφεις ότι μόνο εσύ ψήφισες.

25 Φεβρουαρίου 2008, 15:20:40
Απάντηση #34
Αποσυνδεδεμένος

Ν.ΔΗΜΟΥ

Επώνυμοι
Εγώ ψήφισα κατά της ανωνυμίας,και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που φοβίζει κάποιον να εκφράσει την άποψη του επώνυμα?
Μήπως δεν θέλει να διαταράξει την σχέση του με κάποιους? Μήπως θέλει να τα έχει με όλους καλά?
Και μιά παρατήρηση.Οσοι πήραν τον λόγο στην συνέλευση εκφράζοντας διαφορετική άποψη, στο forum ήταν επώνυμοι,αφού στο παρελθόν υπέγραφαν τα γραπτά τους.Οι υπόλοιποι διαφωνούντες(ανώνυμοι) στο forum πού ήταν στην Γ.Σ? Εκτός αν ήταν εκεί καί παρακολουθούσαν....

Υ.Γ. Τό κλείσιμο του forum ήταν λάθος και χρεώνεται στο νέο Δ.Σ.Αν ήθελαν θα μπορούσαν να ζητήσουν απο τον admin να σταματήσει τους ανώνυμους.
« Τελευταία τροποποίηση: 25 Φεβρουαρίου 2008, 15:32:07 από Ν.ΔΗΜΟΥ »
ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

25 Φεβρουαρίου 2008, 15:21:17
Απάντηση #35
Αποσυνδεδεμένος

Koterakis

Επώνυμοι
Εγώ θα πώ το εξής: Εννοείται ότι οι ιστοσελίδες δεν διασπούν ενότητες. Όχι δύο να υπάρχουν αλλά δύο χιλιάδες παρόμοιες. Η καλύτερη (όσον αφορά το ρόλο που δημιουργήθηκε) θα επικρατήσει.  Γιαυτό και είμαι σίγουρος ότι άσχετα με την ψηφοφορία που ήταν κατά κάποιο τρόπο "επηρεασμένη" από ένα κλίμα πολέμου στην αίθουσα, η Ιστορία θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην επικράτηση αυτού του χώρου σαν χώρο συνδιάσκεψης περισυλλογής και ένωσης των Γ.Γ. Για ένα απλό λόγο. Κάνει ότι ακριβώς πρέπει, (ιδιαίτερα όταν θα έχει και το χώρο της των επωνύμων κάποια στιγμή), ότι ακριβώς έκανε η σελίδα της ένωσης μέχρι τις 17/2.

Όσο για το αν η κίνηση ήταν βιαστική, θα πώ το εξής: Συγχαρητήρια σε αυτούς που διέβλεψαν ότι αφού οι Γ.Γ σύντομα θα γράφουν εδώ και εκεί, καλύτερα να γράφουν σε μια ιστοσελίδα που ήδη έχουν οι ίδιοι δοκιμάσει, που είναι πετυχημένη, που την διαχειρίζονται δοκιμασμένοι άνθρωποι.

Άρα πριν σιγά σιγά αρχίσουμε εδώ και κεί να διασπώμεθα, πρίν αρχίσουμε να κατηγορούμε για σκοπιμότητες σχετικά με ότι συνέβη, είναι σημαντικό γρήγορα να έχουμε ένα σωστό "σπίτι" για μάς, με τη ζεστασιά και την εξοικίωση που του είχαμε, με την αξιοπιστία που μας ενέπνεε.
Προσωπικά τόσο με είχε πειράξει ο εξοστρακισμός των ανωνύμων (το θεωρώ φίμωση και λογοκρισία), ώστε αν μπορούσα θα είχα σηκώσει ο ίδιος ιστοσελίδα. Όμως μόνο όπως ακριβώς έγινε, δηλαδή α)πανομοιότυπη β)τάχιστα γ)με γρήγορη γνωστοποίηση στους ενδιαφερόμενους, θα μπορούσε να περισώσει την ενότητα που μέχρι τις 17/2 είχαμε. Επαυξάνω και είμαι σίγουρος ότι ήταν ο καλύτερος και μοναδικός ίσως τρόπος, ό,τι έχτισαν κάποιοι άνθρωποι με έργο και αξίες(ενότητα, σύμποια, συνεργασία, γνωριμία, δημοκρατία, ενημέρωση, πηγή γνώσης, πηγή προβληματισμού κλπ κλπ), να μην σκορπιστεί στον άνεμο για ένα καπρίτσιο ή για να είμαι πιο αντικειμενικός για ένα λάθος.

25 Φεβρουαρίου 2008, 15:30:41
Απάντηση #36
Αποσυνδεδεμένος

Koterakis

Επώνυμοι
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Εγώ ψήφισα κατά της ανωνυμίας,και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που φοβίζει κάποιον να εκφράσει την άποψη του επώνυμα?

Θα αναφέρω δύο παραδείγματα Κε Δήμου . 1) Υπόθεση Ζαγκλιβερίου. Αν υποθέσουμε ότι τα μισά από αυτά που διάβασα είναι αληθινά..... δεν νομίζω να χρειάζεται να επεκταθώ.
2) Γνωρίζω ειδικευόμενο που πήγε κόντρα στο Διευθυντή του Κ.Υ (απλά λέγοντας στον Διευθυντή κατ επανάληψη την γνώμη του για άδικη μεταχείριση Ιατρών και άλλα συναφή) και έμαθε κάποια στιγμή ότι ο Διευθυντής έλεγε πως δεν πρόκειται να πάρει ειδικότητα. Σας ερωτώ. Στη θέση του θα φοβόσαστε για τις επερχόμενες εξετάσεις;

Δεν νομίζω κ Δήμου ότι θα επιμείνετε στη θέση πως δεν μπορείτε να καταλάβετε τι φοβάται κάποιος να εκφράσει την άποψή του επώνυμα. Ότι φοβάται και όταν ψηφίζει μυστικά νομίζω ή μάλλον πολύ χειρότερα πράγματα.

25 Φεβρουαρίου 2008, 15:38:07
Απάντηση #37
Αποσυνδεδεμένος

Ν.ΔΗΜΟΥ

Επώνυμοι
Πιστεύεις καλέ μου φίλε ότι  όλοι οι ανώνυμοι είναι ειδικευόμενοι?
ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

25 Φεβρουαρίου 2008, 15:54:08
Απάντηση #38
Αποσυνδεδεμένος

Koterakis

Επώνυμοι
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Ο τρόπος με τον οποίο έγινε η διακοπή της λειτουργίας του με βρίσκει απολύτως αντίθετο.Άλλωστε δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο έγινε μια τόσο "άγαρμπη" διακοπή.
  

Επειδή αγαπητέ συνάδελφε άργησες λίγο, θα σου πώ τι θεώρησε κάποιος κακοπροαίρετος, που ήταν εκεί από την αρχή, και είδε και όλη την διαδικασία διαδοχής.  Είπε (κατ ιδίαν) λοιπόν αυτός ο κακοπροαίρετος ότι οι ανώνυμοι είναι φώς φανάρι ότι "έπληξαν" στο φόρουμ άνθρωπο/ανθρώπους που δεν θάθελαν να πλήττονται. Κάποιος/οιοι στην συνέλευση σίγουρα τους απεχθάνεται/ονται (τους ανωνύμους).  Μέχρι εδώ προκύπτει εύκολα (για τους κακοπροαίρετους ίσως) ένας λόγος να καταργούνται οι ανώνυμοι. Ο κακοπροαίρετος βρήκε και δεύτερο λόγο, με τίτλο: "Πετριές κατά βούληση σε απερχόμενους".
Γιατί όμως η διακοπή ήταν τόσο άγαρμπη;
Αν μπορέσεις να διαβάσεις μηνύματα που γράφτηκαν μετά τη συνέλευση από επώνυμους αυτή τη φορά και κυρίως τον γράφων που μιλούσε για σκηνή με τον Τσοπάνη και τα πρόβατα, θα προβλέψεις τι υποστηρίζει ο κακοπροαίρετος για αυτό: Υποστηρίζει ότι το φόρουμ έκλεισε αγωνιωδώς, ψάχνοντας όχι πλέον μόνο τους επώνυμους να συμμαζέψει.
Υπάρχουν φυσικά και καλοπροαίρετες θεωρήσεις του τύπου ο νέος υπεύθυνος της ιστοσελίδας, δεν γνωρίζει να την διαχειριστεί, όπως θα διαβάσεις εδώ.
 

25 Φεβρουαρίου 2008, 15:54:40
Απάντηση #39
Αποσυνδεδεμένος

Koterakis

Επώνυμοι
Όχι αλλά πιστεύω ότι δεν είναι μόνιμοι.

25 Φεβρουαρίου 2008, 16:19:52
Απάντηση #40
Αποσυνδεδεμένος

D-Michalis

Administrator
Όλα έχουν τις οπτικές γωνίες τους και τις ερμηνείες τους.
Νομίζω όμως ότι είναι καιρός να πάψουμε αυτή την συζήτηση για το γιατί έκλεισε το φόρουμ, αφήνοντας πίσω την εσωστρέφεια, θύματα της οποίας εύκολα μπορούμε να γίνουμε όλοι μας και να ανοίξουμε τις καρδιές μας σε προβληματισμούς και προτάσεις.
Ο χρόνος θα δείξει και την σκοπιμότητα –ωφελιμότητα, αλλά και τις προοπτικές  αυτής της ενέργειας του Δ.Σ. και την σκοπιμότητα και ωφελιμότητα ή μη της δημιουργία ετούτης της σελίδας.
Αν και επιθυμώ διακαώς να τραγουδώ το «μην κλαις, δεν πειράζει, θα ’ρθει άσπρη μέρα και για μας», με τα γεγονότα που ζούμε (σε κοινωνία και υγεία) νομίζω πως ταιριάζει καλύτερα το «γέρασα μ’ ένα κοντό παντελονάκι και ο ήλιος (πού είχε μισοφανεί, όχι μόνο) δεν φάνηκε ακόμη (αλλά έχει ολότελα κρυφτεί)».

25 Φεβρουαρίου 2008, 16:50:53
Απάντηση #41
Αποσυνδεδεμένος

Βέρρας Οδυσσέας

Επώνυμοι
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Εγώ ψήφισα κατά της ανωνυμίας,και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που φοβίζει κάποιον να εκφράσει την άποψη του επώνυμα?
Μήπως δεν θέλει να διαταράξει την σχέση του με κάποιους? Μήπως θέλει να τα έχει με όλους καλά?
Και μιά παρατήρηση.Οσοι πήραν τον λόγο στην συνέλευση εκφράζοντας διαφορετική άποψη, στο forum ήταν επώνυμοι,αφού στο παρελθόν υπέγραφαν τα γραπτά τους.Οι υπόλοιποι διαφωνούντες(ανώνυμοι) στο forum πού ήταν στην Γ.Σ? Εκτός αν ήταν εκεί καί παρακολουθούσαν....

Υ.Γ. Τό κλείσιμο του forum ήταν λάθος και χρεώνεται στο νέο Δ.Σ.Αν ήθελαν θα μπορούσαν να ζητήσουν απο τον admin να σταματήσει τους ανώνυμους.

Αγαπητέ κύριε Δήμου γράφετε : "...τι είναι αυτό που φοβίζει κάποιον...". Θα ήθελα απλά να σας πω ότι δεν υπάρχει μόνο ο φόβος.Υπάρχει και ο σεβασμός στην ιστορία, τη φιλοσοφία, την ιδεολογία του μέσου που μας φιλοξενεί. Για να μιλάμε επώνυμα υπάρχουν οι συνελεύσεις της Ένωσης, η εφημερίδα της Ένωσης, το κοινοβούλιο, οι συναγωγές, η Εκκλησία του Δήμου, οι στοές, η γειτονιά που μας ξέρει, ο εισαγγελέας, τα κανάλια, η πλατεία του χωριού μας, οι παρέες μας, οι λέσχες, η δουλειά μας.Αν το διαδίκτυο στην εποχή που εμφανίσθηκε ήταν σαν τα προηγούμενα, δε θα έφθανε ποτέ, κοινωνιολογικά την τάξη μεγέθους που έφθασε.Ερχόμενος σε επαφή με το ελληνικό διαδίκτυο, σε μία εποχή που δεν υπήρχε καν το www, αλλά μόνο οι πρώτες BBS, για μένα περίεργο είναι όταν ΔΕΝ υπάρχουν ψευδώνυμα στα διαδικτυακά fora.Αν επισκέπτεσθε μόνο τη σελίδα της ένωσης, έχει καλώς.Αν μπαίνετε και σε άλλες σελίδες, τότε θα σας παρακαλούσα να τους στείλετε μία πρόταση να αφαιρέσουν την ανωνυμία από τα fora τους και να μας γνωστοποιήσετε τους "υπερσυνδέσμους" , για να παρακολουθήσουμε τη συζήτηση που θα γίνει. Όσο παράξενο είναι μία γιαγιά 94 ετών να κυκλοφορεί με μίνι φούστα και τάνγκα, τόσο παράξενο είναι να γράφει κάποιος σε διαδικτυακό forum χωρίς ψευδώνυμο.Στο μέσο που φιλοξενείσθε, οι "περίεργοι" είναι οι επώνυμοι.Αλλά και πάλι δικαίωμα σας είναι. Με ψευδώνυμο γράφετε κι εσείς,  το οποίο διαλέξατε να είναι το όνομά σας.Όλοι όμως είμαστε υποχρεωμένοι να σεβόμαστε τους κανόνες που αποδεχθήκαμε με την εγγραφή μας.Δε μας ανάγκασε κανένας να τους δεχθούμε. Τους διαβάσαμε, και εφόσον τους δεχθήκαμε, έγινε η εγγραφή μας.
Είστε ο κύριος Ν.Δήμου.Εγώ έχω την καλή διάθεση να δεχθώ ότι είστε αυτός που λέτε (στο διαδίκτυο δεν εξυπακούεται πάντα αυτό).Ε, και; Ποιος είστε;Γνωρίζω το συνάδελφο στο κέντρο υγείας, ξέρω το χιούμορ του, τις γενικότερες πεποιθήσεις του, τη στάση ζωής του κλπ.Εσείς είστε για μένα μόνο ό,τι γράφετε.Μπορώ μόνο να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω με αυτά που γράφετε.Δε μπορώ να κάνω καμία προέκταση.Και με ψευδώνυμο να γράφατε πάλι το ίδιο θα μπορούσα να κάνω.Για παράδειγμα, τώρα διαφωνώ με την άποψή σας περί φόβου και ανωνυμίας. Θα μπορούσα απλά να συμφωνώ με την άποψή σας. Για απόψεις πάντα μιλάμε, για κουβέντες, για συζητήσεις.Ως Ν.Δήμου για μένα δεν υπάρχετε.Δεν ξέρω πως γελάτε, αν γελάτε, πως φέρεσθε, πως,πως,πως.......... Τι να το κάνω "ξερό" το όνομά σας."Ψοφάω" όμως να βλέπω την άποψή σας (και κάθε άλλου) διατυπωμένη στο forum.Και θέλω όλοι να έχουν άποψη.Για να έχω το δικαίωμα να συμφωνώ ή μη.Να γίνεται διάλογος. Να κάθομαι να γράφω τις βλακείες που γράφω τώρα.
Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ!

25 Φεβρουαρίου 2008, 17:13:47
Απάντηση #42
Αποσυνδεδεμένος

Koterakis

Επώνυμοι
Αυτή είναι μια άποψη πολύ προχωρημένη για "Ιατρικά" μυαλά όπως των περισσοτέρων μας και δεν απορώ καθόλου που δεν το είχαμε θέσει μέχρι σήμερα.
Πολύ τεκμηριωμένη τοποθέτηση από τον συνάδελφο.
Πάντως για να καλυφθούμε όλοι (υπέρ και κατά ανωνυμίας) νομίζω ότι  ακόμα ευσταθεί η άποψη περί δημιουργίας θέσης για μόνο επώνυμες καταχωρήσεις. Άλλωστε Γιατροί είμαστε, δεν κατέχουμε τόσο από διαδίκτυο, και οφείλουμε να σεβόμαστε όλοι όλους.

25 Φεβρουαρίου 2008, 18:30:49
Απάντηση #43
Αποσυνδεδεμένος

Ν.ΔΗΜΟΥ

Επώνυμοι
Οτι θα με χαρακτηριζαν περίεργο επειδή υπογράφω αυτά που υποστηρίζω ειλικρινά δεν το περίμενα.
Αν θέλετε δέχομαι την ανωνυμία από συνήθεια(στο internet).Απλά εγώ οποιοδήποτε ,μέσο έκφρασης και  άν χρησιμοποιώ είναι το ίδιο γιά μένα.Οπως είμαι στην καθημερινή μου ζωή είμαι και στο internet,καί στό τηλέφωνο που συστήνομαι πρωτού μιλήσω,καί στις συνελεύσεις ,καί στις παρέες μου παντού.Μπορεί οι απόψεις μου να είναι διαφορετικές από αυτές των συνομιλητών μου,να διαφωνούν μαζί μου,αλλά τους δίνω το δικαίωμα να με στριμώξουν για αυτές ,όταν συναντηθούμε και γιατί όχι να με πείσουν γιά την ορθοτητα της δικής τους σκέψης ,καί το δικό μου λάθος
Στο παλαιό forum είχα γράψει ότι ακούγονται πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις από ανωνυμους,και εξακολουθω να το πιστευω.Αλλά εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι πρέπει να γράφουμε επώνυμα,αφού αν πραγματικά πιστεύεις αυτό που γράφεις,είσαι έτοιμος να το χρεωθείς.
Κάποιος συνάδελφος είχε γράψει ότι περιμένει με αγωνία να γνωρίσει από κοντά(σε συνέδριο,σε Γ.Σ.) ανθρώπους που γνώρισε μέσα από το forum.Καί εγώ το ίδιο,γνώρισα είδη ορισμένους στην πρόσφατη Γ.Σ.,και πολύ θα ήθελα να μιλήσω και σε σένα iGP,όπως και πολλούς άλλους φίλους του forum. 
Υ.Γ.1 Στήν πρόσφατη Γ.Σ. αποκάλεσαν κουκουλοφόρους τους ανώνυμους,βαρειά κουβέντα.Κανένας δεν αντέδρασε εκτος απο τον Κουναλάκη που γράφει επώνυμα.Που ήσουν εσυ iGP?
ΥΓ2 Εχεις δίκιο φίλε μου τα  διάφορα forum δεν τα επισκέπτομαι συνέχεια,συνήθως γράφω μόνο εδώ.Ειναι θέμα επιλογής του καθένα.Εδώ όμως συνάδελφε ειναι forum  ομάδας ανθρώπων με κοινό σημείο την ειδικότητα της Γενικής ιατρικης.Μιλάμε για πολιτική υγείας,μιλάμε για την βελτίωση των υπηρεσιών υγείας,μιλάμε για το πώς θα γίνουμε καλύτεροι γιατροί,μιλάμε για το μέλλον της ειδικότητας μας,γιά το μέλλον των νέων συναδέλφων,Για την ΠΦΥ ,γιάτην υγεία των πολιτών. 
« Τελευταία τροποποίηση: 25 Φεβρουαρίου 2008, 19:42:18 από Ν.ΔΗΜΟΥ »
ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

25 Φεβρουαρίου 2008, 19:30:02
Απάντηση #44
Αποσυνδεδεμένος

Βέρρας Οδυσσέας

Επώνυμοι
Κύριε Δήμου, το "περίεργοι" το έβαλα σε εισαγωγικά, για να μην υπάρξει παρεξήγηση.Από το πνεύμα της καταχώρησής μου προκύπτει ακριβώς το αντίθετο: ότι δε μπορούμε να πούμε τον άλλο περίεργο, είτε γράφει επώνυμα, είτε ανώνυμα.Τις απόψεις σχολιάζουμε, όχι τα άτομα.Πάντως, το ότι "ειλικρινά δεν το περιμένατε", φανερώνει τη διαφορετικότητα του μέσου.Δε σας αρέσει να έρχεστε αντιμέτωπος με πράγματα που δεν περιμένετε;Που σας εκπλήσσουν;Θέλετε να τα περιμένετε όλα στη ζωή;Ευτυχώς που υπάρχει και το διαδίκτυο και βγαίνουμε που και που από τη ρουτίνα της προβλεψιμότητας (πλάκα κάνω τώρα, το διευκρινίζω για να μην παρεξηγηθούν τα λεγόμενά μου πάλι).
Δεν μίλησα για ανωνυμία από συνήθεια.Οι συνήθειες αλλάζουν.Μίλησα για ανωνυμία από σεβασμό, από άποψη, από ιδεολογία, από αρχές.Το τι κάνετε εσείς, αν είστε ίδιος ή διαφορετικός στη ζωή και στο διαδίκτυο, είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας και επιλογή σας. Δε σας το ζήτησε όμως κανείς.Εδώ, στο διαδίκτυο, κανείς δε ζητάει τίποτα.Άμα θέλετε είστε έτσι, άμα δε θέλετε δεν είστε.Δε θα δώσετε εξετάσεις σε κανένα.Δε γράφουμε για να χρεωθούμε κάτι.Όταν θέλω να χρεωθώ τα λεγόμενα ή τα γραφόμενά μου, στέλνω έγγραφο στο υπουργείο και παίρνω αριθμό πρωτοκόλλου, σηκώνομαι στη συνέλευση και λέω "ονομάζομαι τάδε και έχω να πω αυτά", γράφω ιατρική γνωμάτευση και βάζω σφραγίδα κλπ. Στα fora του διαδικτύου δε χρεώνεσαι.Γράφουμε για όλα αυτά που αναφέρετε στο Υ.Γ.2 Χωρίς "χρεώσεις" και "πάγια" .Μόνο "απεριόριστο internet".
Την ώρα της συνέλευσης βρισκόμουν δίπλα στον πατέρα μου που πέθαινε, ή ίσως μαζί με μία κυρία με την οποία διατηρώ εξωσυζυγικές σχέσεις (και είχα πει στη γυναίκα μου ότι θα πάω στη συνέλευση), ή εφημέρευα και διεκόμιζα έναν νεφροπαθή τελικού σταδίου με πνευμονικό οίδημα, ή καθόμουν 5 μέτρα αριστερά σας. Την επόμενη φορά όμως, θα σας δίνω πρώτα αναφορά.
Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ!

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
83380 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 11 Απριλίου 2011, 19:27:54
από Argirios Argiriou
1 Απαντήσεις
90280 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 27 Απριλίου 2012, 16:25:36
από Αδαμάντιος Σκούφαλος
0 Απαντήσεις
19494 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 5 Οκτωβρίου 2022, 00:07:06
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
7779 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 19 Ιουνίου 2023, 10:55:42
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
1953 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 31 Ιανουαρίου 2024, 09:19:31
από Argirios Argiriou