Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
29 Μαρτίου 2024, 00:32:43

Αποστολέας Θέμα: ΚΥΘΗΡΑ=ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ  (Αναγνώστηκε 166483 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

6 Σεπτεμβρίου 2012, 22:49:57
Απάντηση #30
Αποσυνδεδεμένος

ΛΟΥΜΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
    Βγαίνεις σε κανονική άδεια μέχρι συμπληρώσεως τουλάχισον 15θημέρου,οπότε και με την 2η υποβολή της παραίτησης λύεται αυτοδίκαια η σχέση....αλλά ξέρετε τι λέω εγώ: Σας δείχνω το δάσος και βλέπετε το δέντρο ή μάλλον το δάχτυλο..για την κατάφωρη αδικία τι  γνώμη έχετε(και βέβαια δεν θα'λλάξει άμεσα κάτι αλλά μακροπρόθεσμα ίσως) πιστέψτεμε πάντως,θα έχω πολύ λιγότερο πρόβλημα απ'οτι αν ήμουν εξώριστος στο βράχο..."υγιείας απούσης πάντα άχρεια.."  ΟΚ?

Για την κατάφωρη αδικία εις βάρος σου έναντι του άλλου Γ.Ι. έχω αναφέρει παραπάνω ότι έχεις χίλια δίκια. Όπως επεσήμανα ότι θεωρώ αδικία να "χώνονται" μόνο οι αγροτικοί έναντι των ειδικευμένων. Αφού δεν υπάρχει συναδελφικότητα μεταξύ όλων, τότε ο καθένας πράττει ότι νομίζει καλύτερο για να προασπίσει το συμφέρον του! Για το αν θα αλλάξει κάτι άμεσα, όπως γράφεις, πιστεύω ότι και άμεσα και μακροπρόθεσμα θα αλλάξει. Μόνο που θα είναι πάντα προς το χειρότερο. Όσες ενδιαφέρουσες και πρακτικές προτάσεις κι αν κατατεθούν.
Μια απορία που μου δημιουργήθηκε από όλο αυτό το θέμα: Πριν δηλώσεις τη συγκεκριμένη θέση δεν είχες πληροφόρηση; (προσωπική εμπειρία το θεωρώ απίθανο αφού λογικά δεν θα είχες δηλώσει). Είχες λανθασμένη πληροφόρηση; Δε μπορεί το πρόβλημα με τα Αντικύθηρα να δημιουργήθηκε μόλις παρουσιάστηκες.

οοοχι,μα το λέω...δεν σου λένε τίποτα,εε εκτός βέβαια εάν κάνεις συγκεκριμμένη ερώτηση,εάν δηλ. μέσα από κάποιες πληροφορίες το ξέρεις και κάνεις συγκεκριμμένες ερωτήσεις,τύπου.."υπάρχει καμμία παράξενη απόσπαση σε κάποιο νησάκι 30 μίλλια νότια με καταγεγραμμένους 30 φτωχούς ψαράδες..?"  αλλά και εκεί μπορεί ν'ακούσεις ..."υπάρχει αλλά εντάξει προκηρύσσεται ξεχωριστά και συνήθως υπάρχει αγροτικός που το δηλώνει...μην ανησυχείς.κλπ κλπ ...νάνι -νάνι το μωρό μου.."....Αλλά συνήθως όταν ρωτάς,ρωτάς για εκείνο το κ.υ ή π.ι. που δηλώνεις..έτσι συλλέγεις πληροφορίες σε άλλα "επίπεδα"..και αυτή η παράμετρος (που όπως είπα και ξαναλέω μου είναι συμπαθείς οι αξιότιμοι φτωχοί ψαράδες και ακρίτες των αντικυθήρων αν και η ψυχικήμου υγεία  μού είναι πιο συμπαθής)δεν φαίνεται πουθενά,μα πουθενά...θα έπρεπε στην κυριολεξία το Γ.Ν-Κ.Υ. ΚΥΘΗΡΩΝ(ΤΡΙΦΥΛΛΕΙΟ) [που έχει ιδιαίτερο νομικό καθεστώς και μέσα από τον νόμο περί ανασύστασης του ΤΡΙΦΥΛΛΕΙΟΥ Γ.Ν ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ προκύπτει στην ευθύνη του το π.ι αντικυθήρων]να λέγεται Γ.Ν-Κ.Υ ΚΥΘΗΡΩΝ&ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ.
 Μετά ,είδατε τις διώξεις που υφίσταται όποιος τολμήσει (πρώτη φορά ήμουνα εγώ  ?)έχει αντιρρήσεις και έτσι τα λόγια χάνονται,ξεχνιούνται και όλο και και κάποιο "΄ψαράκι" τσιμπάει...βέβαια το πρόβλημα με τα ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ , υπάρχει  απλά δεν φαίνεται όπως και πολλές απο τις ξέρες και υφάλους που το περιβάλλουν.
   Και ως πρός το άλλο περι  αλλαγής της κατάστασης ,τα πράγματα μακροπρόθεσμα θ'αλλάξουν πρός τα εκεί αναλόγως πώς και με τι ενότητα θα αγωνιστούμε... αλλά βραχυπρόθεσμα πρός το χειρότερο σ'αυτό συμφωνώ .
  Είμαι,αυτός που όταν μου έγινε γνωστό το θέμα ,είπα ότι είναι άδικο και για τον αγροτικό να βγάζει το πακέτο,και ότι όλοι πρέπει  να "κουβαλήσουν τα κιλά τους" και μου απάντησε κοροϊδευτικά ένας εκ των ειδικευμένων του Κ.Υ ότι αυτό είναι άδικο γιατί κάποιοι είναι υπέρβαροι...τουτέστιν υπάρχει ιεραρχία! Με τέτοια ενότητα,και με τη λογική του χωσίματος  ναι θα πάμε και μακροπρόθεσμα χειρότερα.
  Αντε συνάδελφε καληνύχτα γιατί αύριο θα έχεις την δουλειά σου,και να την έχεις "φίλε"  μέσα από τα bytes  του forum, αλλά σκέψου εγώ που την θυσίασα,και με διώκουν ....την 2η παραίτηση μου δεν ήθελαν καν να την πρωτοκολήσουνε  στο νοσοκομείο..σου λέει τίποτα αυτό?

8 Σεπτεμβρίου 2012, 08:23:57
Απάντηση #31
Αποσυνδεδεμένος

timex


Απο όσο γνωρίζω δε χρειάζεται δευτερη παραίτηση. Μια φτάνει. Έτσι δεν είναι;

8 Σεπτεμβρίου 2012, 17:13:21
Απάντηση #32
Αποσυνδεδεμένος

strasnic


ναι,για τους γιατρους χρειαζεται μια μονο παραιτηση και αφου περασουν  2 μηνες και ας μην σου εχουν απαντησει βρισκεσαι και επισημα εκτος ε.σ.υ.