Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
28 Μαρτίου 2024, 22:33:36

Αποστολέας Θέμα: Κίνητρα (;) για άγονες νησιωτικές περιοχές  (Αναγνώστηκε 464074 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

24 Οκτωβρίου 2017, 19:57:18
Απάντηση #450
Αποσυνδεδεμένος

timex


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος


Υπάρχει λόγος διαχωρισμού σε άγονη ζώνη Α  και Β; Ναι. Τα Α θεωρούνται πιο άγονα από τα Β και παίρνουν επιδόματα που δεν παίρνουν τα Β.

Μην μπλέκεις τα Πολυδύναμα με τον αριθμό των αγροτικών που υπηρετούν.
Υπάρχει Πολυδύναμο με 1 θέση Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας και 1 θέση αγροτικού π.χ. ΠΠΙ Οινουσσών Χίου
Υπάρχει Πολυδύναμο με 1 θέση Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας και 2 θέσεις αγροτικών π.χ. ΠΠΙ Ψαρών Χίου
Υπάρχει ΠΙ με 2 θέσεις αγροτικών (χωρίς να προβλέπονται θέσεις γενικής ιατρικής ή παθολογίας) που δεν είναι πολυδύναμο π.χ. Π.Ι. Καλλιμασιάς Χίου

Όταν δεν μπορεί να βρεθεί το ΦΕΚ σύστασης του ΠΙ, ψάξε το ΦΕΚ σύστασης του ΚΥ στο οποίο υπάγεται καθώς και πιθανές τροποποιήσεις του. Μερικά ΠΙ συστήνονται σ' αυτά τα ΦΕΚ. Σε έσχατη λύση, αν δεν βρεις ούτε εκεί τίποτα, ψάξε στο Εθνικό Τυπογραφείο το Βασιλικό Διάταγμα 150 43/Α/1968 Περί αναδιαρθρώσεως των Αγροτικών ιατρείων και Υγειονομικών Σταθμών της χώρας.

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!

1 Νοεμβρίου 2017, 21:03:42
Απάντηση #451
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος


Μέχρι τώρα ίσχυε:
Ν. 4368 21/Α/2016 άρθρο 40 παρ. 4
4. Στο τέλος της παρ. 5 του άρθρου 43 του ν. 1759/
1988 (Α΄ 50), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, προστίθεται εδάφιο ως εξής:
«Οι ειδικευμένοι ιατροί κλάδου Ε.Σ.Υ. οι οποίοι τοποθετήθηκαν και υπηρετούν σε αποκεντρωμένες μονάδες των ΔΥΠΕ, μπορούν να μετατίθενται με απόφαση του Υπουργού Υγείας, διατηρώντας το βαθμό τους, σε Νοσοκομεία, ΠΕΔΥ − Κέντρα Υγείας ή Περιφερειακά Ιατρεία (πολυδύναμα ή μονοθέσια) άγονων Α΄ και Β’ περιοχών ή Ειδικά Περιφερειακά Ιατρεία εφόσον υπάρχει κενή θέση της ίδιας ειδικότητας.»

Στο Ν. 4461 38/Α/2017 άρθρο 29 παρ. β.
2. Στο τελευταίο εδάφιο της παρ. 5 του άρθρου 43 του ν. 1759/1988, όπως αυτό προστέθηκε με την παρ. 4 του άρθρου 40 του ν. 4368/2014 (μάλλον λάθος, αναφέρεται στον παραπάνω του 2016) (Α΄21), μετά τις λέξεις μέσα σε παρένθεση «(πολυδύναμα ή μονοθέσια)», διαγράφονται οι λέξεις «άγονων Α΄ και Β΄ περιοχών».

Άρα, μετάθεση από παντού προς παντού αρκεί να υπάρχει κενή οργανική θέση.

Επίσης
Στο Ν. 4461 38/Α/2017 άρθρο 29 παρ. α.
1. Το πρώτο και το δεύτερο εδάφιο της παρ. 4 του άρθρου 43 του ν. 1759/1988 (Α΄50) αντικαθίστανται ως εξής:
«4. Ειδικευμένοι ιατροί και οδοντίατροι κλάδου Ε.Σ.Υ., μετά τη συμπλήρωση πέντε (5) συνολικά ετών πραγματικής υπηρεσίας σε νοσοκομεία ή σε αποκεντρωμένες οργανικές μονάδες των Δ.Υ.Πε. άγονων Α΄ περιοχών, μετατίθενται υποχρεωτικά ένα (1) έτος μετά την υποβολή σχετικής αίτησής τους, διατηρώντας το βαθμό που κατέχουν στην προηγούμενη θέση τους, σε νοσοκομείο, αποκεντρωμένη μονάδα ή αποκεντρωμένη οργανική μονάδα των Δ.Υ.Πε. οποιασδήποτε Περιφερειακής Ενότητας της χώρας, εφόσον υπάρχει κενή οργανική θέση.
Η μετάθεση γίνεται με απόφαση του Υπουργού Υγείας. Ειδικώς, για τις Περιφερειακές Ενότητες: Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Βορείου Τομέα Αθηνών, Δυτικού Τομέα Αθηνών, Νοτίου Τομέα Αθηνών, Δυτικής Αττικής, Ανατολικής Αττικής, Πειραιώς και Θεσσαλονίκης, η μετάθεση γίνεται σε κενή οργανική θέση σε νοσοκομείο, αποκεντρωμένη μονάδα ή αποκεντρωμένη οργανική μονάδα των Δ.Υ.Πε., η οποία προσδιορίζεται με απόφαση του Υπουργού Υγείας, ύστερα από εισήγηση του Διοικητή της οικείας Υ.Πε., στην οποία ζητεί ο ενδιαφερόμενος να μετατεθεί.
Οι κενούμενες, λόγω της κατά τα παραπάνω μετάθεσης των ιατρών, θέσεις των νοσοκομείων, αποκεντρωμένων μονάδων και των αποκεντρωμένων μονάδων των Δ.Υ.Πε. δύνανται να προκηρύσσονται αμέσως μετά την υποβολή της σχετικής αίτησης του ιατρού για μετάθεση.».

Παραμένει η ασάφεια αν καλύπτει υπηρετούντες σε Κέντρα Υγείας και Π.Ι. Ενώ στην προηγούμενη περίπτωση αναφέρονται όλα (Νοσοκομεία, ΚΥ, ΠΙ, ΠΠΙ)

7 Νοεμβρίου 2017, 20:54:38
Απάντηση #452
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος


Σε ένα νησί με 150 κατοίκους στην απογραφή του 2011 (άρα υπολογίζουμε καμιά 50ρια για να είμαστε μέσα) ο πρώην ταμίας του δήμου κατάφερε σε 3 χρόνια (2008-2011) να υπεξαιρέσει 530 χιλιάδες ευρώ! Δηλαδή πόσα λεφτά έπεσαν και πέφτουν σ' αυτό το δήμο των ελάχιστων κατοίκων;
Να δοθεί όμως ένας καλός μισθός και άλλα οικονομικά κίνητρα για να επανδρωθεί υγειονομικά δεν γίνεται! Μόνο τα φιλοδωρήματα του υπουργείου και της περιφέρειας μέσω επιδομάτων των 200 ευρώ καθαρά.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

8 Νοεμβρίου 2017, 12:51:58
Απάντηση #453
Αποσυνδεδεμένος

Αρχίατρος

Επώνυμοι
Αν και είμαστε off topic, είχαμε σουρεάλ σκηνικά στην συγκεκριμένη υπόθεση:
Παράθεση
Tuesday, November 7, 2017
Αθάνατη Ελλαδάρα
Ισόβια κάθειρξη συν 14 έτη φυλάκιση στον πρώην ταμία της Κοινότητας Γαύδου για υπεξαίρεση 530.000 ευρώ.

Μετά από χρόνια αναβολών, απειλών και δεκάδων τεχνασμάτων έγινε η δίκη του πρώην ταμία της Κοινότητας Γαύδου για τη σουρρεαλιστική υπεξαίρεση μισού εκατομμυρίου ευρώ και ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη συν 14 έτη φυλάκιση.

Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει γίνει ανέκδοτο και σήριαλ στα Χανιά. Ο εν λόγω Γαυδιώτης, την 'ψώνισε' όταν έγινε πριν από χρόνια ταμίας της κοινότητας και ξαφνικά άρχισε να εμφανίζεται ως μεγαλοεπιχειρηματίας. Έχτισε ενοικιαζόμενα και αγόρασε και ταχύπλοο το οποίο ναυτολογήθηκε στη γραμμή Σφακιά-Γαύδος-Παλιόχωρα. Παράλληλα αγόρασε και αυτοκίνητα και έφτιαξε και εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Κάποια στιγμή όμως ανακαλύφθηκε το έλλειμμα στην Κοινότητα και ο εν λόγω 'επιχειρηματίας' εκλήθη για εξηγήσεις. Όλα θα ήταν σχετικά απλά αν αυτός ο ηλίθιος δεν ήταν και γιός του παπά του νησιού. Εκεί άρχισαν οι 'άνωθεν' παρεμβάσεις και επειδή η Γαύδος εκκλησιαστικά ανήκει στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, μέχρι και τον Πατριάρχη προσπάθησαν να εμπλέξουν.

Η πιο σουρρεάλ φάση αυτής της ιστορίας έγινε όταν συγκλήθηκε λαοσύναξη στο νησί για να συζητηθεί τι θα γίνει με την υπόθεση. Σύμφωνα με αφηγήσεις αυτοπτών μαρτύρων, όταν κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν, πετάχθηκε επάνω η παπαδιά, μητέρα του κατηγορουμένου, και είπε το αμίμητο που έμεινε στην ιστορία: "Ε, τι θέλετε πια; Εσάς έκλεψε το παιδί; Το Κράτος έκλεψε".

Αθάνατη Ελλαδάρα.
Πηγή: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Εδώ φυσικά αναρωτιέται κανείς γιατί ο συγκεκριμένος τσίμπησε ισόβια για 500 (ψωρο)χιλιάρικα  :D, όταν άλλοι υπεξαίρεσαν δεκάδες εκατ. των Ελληνών φορολογούμενων, και χωρίς να επιστρέψουν παρά κλάσμα αυτών, φέτος πάρταραν στην Μύκονο, έχοντας κάνει μόνο λίγους μήνες προφυλακισμένοι.

Η διαγωγή εντός του δικαστηρίου (γιατί γράφεται ότι ο Γαυδιώτης έφερε κόσμο να τραμπουκίσουν στο δικαστήριο, απείλησαν δικαστές, ήθελαν να εμπλέξουν την Εκκλησία κτλ) δεν μπορεί να είναι η μοναδική παράμετρος καταλογισμού της ποινής, υποθέτω.

Κατά τα άλλα, όσο θεωρείται ηθικό και νόμιμο να πριονίζεις το κλαδί που κάθεσαι, κλέβοντας το κράτος που σε ταϊζει, και εισπράττοντας ΑΣΤΕΙΕΣ ποινές (η συγκεκριμένη υπόθεση αποτελεί εξαίρεση), θα έχεις κόσμο που το αποπειράται, μιας και θα υπολογίζει ότι σε λίγο καιρό θα είναι έξω, τρώγοντας απ΄τα κλεμμένα.

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ονομάζεται "υπεξαίρεση" η ΚΛΟΠΗ δημοσίου χρήματος.

Προσωπικά θεωρώ ότι πάνω από ένα συγκεκριμένο ύψος ποσού που κλέβει κάποιος απ΄το Δημόσιο (π.χ 500k ή 1 εκατ.) θα πρέπει να δίνεται ΙΣΟΒΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ. Απλούστατα να πεθάνεις μέσα στην φυλακή.
Δεν υπάρχει το "δεν μπορεί κάποιος να μην βγαίνει απ΄την φυλακή" που ακούσαμε πρόσφατα, οι χουντικοί μια χαρά πέθαναν στην φυλακή, επίσης στις ΗΠΑ υπάρχει life without the possibility of parole, και απλούστατα ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ στην φυλακή.
Τόσο απλό είναι, αλλά όταν μια χώρα έχει καθιερώσει την κλεψιά και την διαφθορά σαν εθνικό σπορ, δεν μπορείς να περιμένεις κάτι τέτοιο...

Κατά τα άλλα, αρκετοί ζείτε στην επαρχία και εργάζεστε σε απομακρυσμένα μέρη, οπότε γνωρίζετε τι άποψη έχουν οι περισσότεροι για το ελληνικό κράτος (που τους συντηρεί καθώς σε τέτοια μέρη δεν στέκεται ιδιώτης), πόσο σέβονται τους νόμους κτλ.
Οπότε δεν πρέπει να ξαφνιάζει αυτό που ειπώθηκε στην λαοσύναξη.
« Τελευταία τροποποίηση: 8 Νοεμβρίου 2017, 12:54:51 από Αρχίατρος »

8 Νοεμβρίου 2017, 20:58:20
Απάντηση #454
Αποσυνδεδεμένος

kdiwavvou


kαλησπέρα, μια ημέρα μετά τη ολοκλήρωση 5ετιας ως ΓΙ επιμ.Β σε προκυρηξη από αγροτικό :
με ποια διαδικασία αιτείται να τοποθετηθεί σε θέση λοιπή από την οργανική σε θέση άλλη η οποία να είναι άγονο τύπου α.
δεν ήταν δυνατό να βρω τα άγονα τύπου α αννά την επικράτεια, με ενδιαφέρει η εύβοια κυρίως
σε ποιον φορέα απευθύνω την αίτηση και τίθεται θέμα να αποριφθεί;

ευχαριστώ
η αγάπη για τον κλάδο - συντεχνία δεν είναι η διασφάλιση της μη δυσφήμισης του κλάδου και μόνο [ όποιου κλάδου ] αλλά παράλληλα η συνεχής προσπάθεια να αποτελεί ο κλάδος κυρίως φορέα επιστημονικής σκέψης και δραστηριότητας και μετέπειτα φορέα τέχνης - επαγγέλματος

9 Νοεμβρίου 2017, 00:37:48
Απάντηση #455
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
kαλησπέρα, μια ημέρα μετά τη ολοκλήρωση 5ετιας ως ΓΙ επιμ.Β σε προκυρηξη από αγροτικό :
με ποια διαδικασία αιτείται να τοποθετηθεί σε θέση λοιπή από την οργανική σε θέση άλλη η οποία να είναι άγονο τύπου α.
δεν ήταν δυνατό να βρω τα άγονα τύπου α αννά την επικράτεια, με ενδιαφέρει η εύβοια κυρίως
σε ποιον φορέα απευθύνω την αίτηση και τίθεται θέμα να αποριφθεί;

ευχαριστώ

Δες την παραπάνω ανάρτησή μου ν. 451 όπου μπορείς να κάνεις αίτηση για μετάθεση όχι υποχρεωτικά σε άγονο τύπου α αλλά οπουδήποτε.
Οι άγονες περιοχές τύπου Α αναφέρονται στο ΠΔ 131 ΦΕΚ 73/Α/1987
Στο μέρος που θες να μετατεθείς πρέπει να υπάρχει κενή οργανική θέση γενικού γιατρού. Προσοχή γενικού γιατρού όχι αγροτικού! Άρα ψάχνεις θέσεις σε Κέντρα Υγείας και Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία όπου στο οργανόγραμμά τους υπάρχουν κενές θέσεις γενικών γιατρών.
Η αίτηση απευθύνεται στο υπουργείο (επιφυλάσσομαι να σου πω και το τμήμα)
Στη συνέχεια το Υπουργείο ρωτάει τις ΔΥΠΕ και οι ΔΥΠΕ στη συνέχεια τους διευθυντές των ΚΥ όπου υπάγονται οι θέσεις που θες να φύγεις και θες να πας να εισηγηθούν αν δέχονται (να φύγεις και πας αντίστοιχα)
Οι εισηγήσεις των διευθυντών φτάνουν στις ΔΥΠΕ και στη συνέχεια εισηγείται η ΔΥΠΕ που θες να φύγεις και η ΔΥΠΕ που θες να πας (αν είναι διαφορετική από την πρώτη) στο υπουργείο. Συνήθως εισηγούνται ότι εισηγούνται οι διευθυντές των ΚΥ.
Όπως καταλαβαίνεις, σε όλα αυτά τα στάδια αν υπάρχει μια αρνητική εισήγηση, μπορεί να απορριφθεί η αίτηση και δεν ξέρω τι δυνατότητες ένστασης έχεις μετά. Αν όλα είναι θετικά, ακολουθεί απόφαση από το Υπουργείο για τη μετάθεσή σου.

12 Νοεμβρίου 2017, 20:34:15
Απάντηση #456
Αποσυνδεδεμένος

timex


Υπάρχει και ενα ΦΕΚ του 2015 που αναφέρεται σε άγονα ιατρεία, καθώς και διάφορα άλλα ΦΕΚ που διευκρινίζουν ότι ολόκληρες περιοχές-επαρχίες είναι άγονες.
Το δύσκολο είναι να τα συγκεντρώσεις όλα. Αμφιβάλλω αν τα έχει και το υπουργείο!!

12 Νοεμβρίου 2017, 20:50:40
Απάντηση #457
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Υπάρχει και ενα ΦΕΚ του 2015 που αναφέρεται σε άγονα ιατρεία, καθώς και διάφορα άλλα ΦΕΚ που διευκρινίζουν ότι ολόκληρες περιοχές-επαρχίες είναι άγονες.
Το δύσκολο είναι να τα συγκεντρώσεις όλα. Αμφιβάλλω αν τα έχει και το υπουργείο!!
Αυτά τα ΦΕΚ αναφέρονται σε περιοχές με κίνητρα για επικουρικούς γιατρούς.
Πάντως αν παρατηρήσετε την προκήρυξη των αγροτικών ιατρείων, τα περισσότερα έχουν χαρακτηριστεί (αυθαίρετα και λάθος κατά τη γνώμη μου) άγονα μέσω του ΠΔ 131 ΦΕΚ 73/Α/1987

13 Νοεμβρίου 2017, 10:42:57
Απάντηση #458
Αποσυνδεδεμένος

timex


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Αυτά τα ΦΕΚ αναφέρονται σε περιοχές με κίνητρα για επικουρικούς γιατρούς.
Πάντως αν παρατηρήσετε την προκήρυξη των αγροτικών ιατρείων, τα περισσότερα έχουν χαρακτηριστεί (αυθαίρετα και λάθος κατά τη γνώμη μου) άγονα μέσω του ΠΔ 131 ΦΕΚ 73/Α/1987
Στην πρόσφατη προκήρυξη;

13 Νοεμβρίου 2017, 11:19:06
Απάντηση #459
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Αυτά τα ΦΕΚ αναφέρονται σε περιοχές με κίνητρα για επικουρικούς γιατρούς.
Πάντως αν παρατηρήσετε την προκήρυξη των αγροτικών ιατρείων, τα περισσότερα έχουν χαρακτηριστεί (αυθαίρετα και λάθος κατά τη γνώμη μου) άγονα μέσω του ΠΔ 131 ΦΕΚ 73/Α/1987
Στην πρόσφατη προκήρυξη;

Και στην πρόσφατη και εδώ και 2 χρόνια περίπου. Είναι στη στήλη "Τύπος" για το χαρακτηρισμό των ιατρείων.

30 Δεκεμβρίου 2017, 10:16:46
Απάντηση #460
Αποσυνδεδεμένος

GirousisN


Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψαν ο αν. υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ο αν. υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης προβλέπει την παροχή μηνιαίου επιδόματος ύψους 400 ευρώ για 16 αγροτικούς γιατρούς υπηρεσίας υπαίθρου.

Η απόφαση αφορά την παροχή οικονομικών κινήτρων σε γιατρούς που υπηρετούν σε επιπλέον 13 Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία στους νομούς Δωδεκανήσου, Έβρου, Εύβοιας, Φωκίδας, Άρτας και Ιωαννίνων.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε, αναφέρεται ότι με αυτό τον τρόπο η πολιτική ηγεσία του υπουργείου προσπαθεί να ενισχύσει τις δομές υγείας σε άγονες, δυσπρόσιτες και νησιωτικές περιοχές, όπου δεν παρατηρείται ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους γιατρούς να καλύψουν τις κενές θέσεις και να διασφαλίσει το δικαίωμα των κατοίκων σε αξιόπιστη υγειονομική φροντίδα. ;D

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

30 Δεκεμβρίου 2017, 17:35:29
Απάντηση #461
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος


Όσο κι αν έψαξα, πουθενά δεν αναφέρονται τα ιατρεία. Όλα τα sites έχουν την παραπάνω είδηση

30 Δεκεμβρίου 2017, 18:09:15
Απάντηση #462
Αποσυνδεδεμένος

Όμηρος


Τα ιατρεία και η υπουργική απόφαση αναφέρονται στο ΦΕΚ τεύχος Β 4466 - 19.12.2017 και είναι τα εξής:
2η Υγειονομική Περιφέρεια
ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΚΥ ΠΑΤΜΟΥ ΠΠΙ ΛΕΙΨΩΝ 1 θέση
4η Υγειονομική Περιφέρεια
ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΚΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΚΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ 2 θέσεις
5η Υγειονομική Περιφέρεια
ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ΠΙ ΠΑΠΑΔΩΝ 1 θέση
ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ΠΙ ΠΗΛΙΟΥ 1 θέση
ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΚΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΓΙΑ ΕΞΥΠ. ΓΙΑΛΤΡΩΝ 1 θέση
ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΠΙ ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗ 1 θέση
ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΠΙ ΓΟΥΒΩΝ 2 θέσεις
ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΠΙ ΑΓΙΟΥ 2 θέσεις
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ 5η Δ.Υ.Πε ΕΠΙ ΦΥΛΑΚΩΝ ΠΡΕΒΑΝΤΟΡΙΟΥ 1 θέση
6η Υγειονομική Περιφέρεια
ΝΟΜΟΣ ΑΡΤΑΣ ΚΥ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ ΠΙ ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ 1 θέση
ΝΟΜΟΣ ΑΡΤΑΣ ΚΥ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ ΠΙ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ 1 θέση
ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΥ ΑΝΩ ΚΑΛΕΝΤΙΝΗΣ ΠΙ ΠΗΓΩΝ 1 θέση
ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΥ ΑΝΩ ΚΑΛΕΝΤΙΝΗΣ ΠΙ ΕΛΑΤΗΣ 1 θέση
« Τελευταία τροποποίηση: 30 Δεκεμβρίου 2017, 20:44:24 από Όμηρος »

31 Δεκεμβρίου 2017, 01:56:42
Απάντηση #463
Αποσυνδεδεμένος

ΝΩΝΤΑΣ ΑΓΓΕΛΗΣ

Ιατροί
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ:
ΔΕΛΒΙΝΑΚΙ  ΣΕ ΝΟΜΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΛΕΝΤΙΝΗ ΣΕ ΝΟΜΟ ΑΡΤΑΣ!
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!
ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΩΝΤΑΣ

13 Μαρτίου 2018, 20:02:21
Απάντηση #464
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος


Αν και σε όχι νησιωτική περιοχή το θέμα.
Ο διευθυντής της παθολογικής του νοσοκομείου Καρπενησίου χαρακτηρίζει απαράδεκτο το νόμο που επιτρέπει στους υπηρετούντες επί 5ετία σε άγονες περιοχές να μπορούν να μετατεθούν και ζητάει η μετακίνηση να επιτρέπεται μόνο όταν πληρωθεί η προς κένωση θέση! (Πως θα προκηρυχθεί αφού δεν θα είναι κενή;;;)
Παράλληλα αναφέρει ότι αμφιβάλλει όταν προκηρυχθούν οι θέσεις αν θα υπάρξουν ενδιαφερόμενοι! Άρα οι προς μετάθεση θα πρέπει, σύμφωνα με το συλλογισμό του, να μένουν δέσμιοι στη θέση τους μέχρι να (και αν) βρεθούν αντικαταστάτες!

Με την ευκαιρία στο 1:32: "Η διοίκηση κάνει προσπάθειες να ρθει καινούργιος αξονικός γιατί ο προηγούμενος δεν λειτούργησε ποτέ!"
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
57804 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 31 Μαΐου 2008, 00:22:39
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
7366 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 25 Σεπτεμβρίου 2008, 07:22:50
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
8541 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 16 Μαρτίου 2022, 17:46:28
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
5426 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 20 Σεπτεμβρίου 2023, 20:16:35
από pan7
1 Απαντήσεις
3594 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 11 Δεκεμβρίου 2023, 18:58:07
από Argirios Argiriou