Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Forum Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
6 Φεβρουάριος 2012, 09:39:19

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Χθες στις 13:18:56 Δ. Κουναλάκης - Αφού δεν σε έχουν φάει μέχρι τώρα τα θηρία, τι σόι θηρεία είναι Οδυσσέα;
Χθες στις 13:32:31 Βέρρας Οδυσσέας - Πρώτον, αν έχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα, να ξέρει πως του ευχόμαστε όλοι μας να το ξεπεράσει.
Χθες στις 13:33:35 Βέρρας Οδυσσέας - Δεύτερον, αν απέχει από άποψη, θα ήθελα να τη γνωστοποιήσει, γιατί η άποψή του μετράει...
Χθες στις 13:33:50 Βέρρας Οδυσσέας - ...για πολλούς από εμάς!
Χθες στις 13:36:39 Βέρρας Οδυσσέας - Τρίτον, το forum χωρίς αυτόν, είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που ξεκίνησε...
Χθες στις 13:37:12 Βέρρας Οδυσσέας - ...και τι να κάνουμε, εμείς είμαστε ρομαντικοί νοσταλγοί του παρελθόντος!
Χθες στις 13:39:17 Βέρρας Οδυσσέας - Τέταρτον, εννοείται πως με έχουν φάει τα θηρία, αλλά δεν πειράζει...
Χθες στις 13:40:14 Βέρρας Οδυσσέας - ...γιατί σημαίνει πως δεν έγινα εξίσου θηρίο, για να τα αντιμετωπίσω Wink
Χθες στις 14:30:17 Δ. Κουναλάκης - Του έχω επισημάνει ότι ρωτάς. Δοκίμασε να του στείλεις pm
Χθες στις 14:35:16 Βέρρας Οδυσσέας - Ok, ευχαριστώ!
Δες τα όλα 
* Αρχική Βοήθεια Φόρμα επικοινωνίας Λέξεις κλειδιά Ημερολόγιο Ζωντανή συνομιλία Σύνδεση Εγγραφή
+  Forum Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας
|-+  ΠΦΥ -Εκπαίδευση
| |-+  Θέματα Ειδικευομένων
| | |-+  Εξετάσεις ειδικότητας
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

« προηγούμενο επόμενο »
Σελίδες: [1] 2 3 ... 11 Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Εξετάσεις ειδικότητας  (Αναγνώστηκε 23303 φορές)
Απόστολος Βασιλείου
Επώνυμοι
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Ιδιότητα: Γενικός ιατρός
Τόπος εργασίας:
Π.Ι. Πτελεού

Συμφωνώ
-Δόθηκαν: 112
-Ελήφθησαν: 149

« στις: 18 Νοέμβριος 2008, 21:14:16 »

Η ειδικότητα πλησιάζει στο τέλος της. Δηλαδή μόνο οι εξετάσεις μείνανε. Χαρτούρα χαρτούρα και λίγο διάβασμα. Η ηλικία δεν επιτρέπει και περισσότερο. Ακούω πολλά κι από πολλούς. Οι περισσότεροι αποφεύγουν να μιλήσουν συγκεκριμένα (τι διάβασαν, τι θέματα έπεσαν κλπ κλπ). Σύνδρομο που έχει μείνει από τη σχολή. Δε με νοιάζει και πολύ όμως.  Προσπαθώ να υπενθυμίσω στον εαυτό μου ότι διαβάζω για μένα.  Διαβάζω τον Σκληρό (καλό βιβλίο είναι). Διάβασα και τον Αραπάκη (ευαγγέλιο). Ρίχνω και μια ματιά στα guidelines του ΝICE (πολύ καλά και πρακτικά) Ξαναθυμάμαι τα νεανικά μου χρόνια (τις κακές πτυχές). Ελπίζω αυτές οι εξετάσεις να είναι οι τελευταίες. Κάθε φορά το ίδιο λέω. Ακόμη βλέπω εφιάλτες ότι χρωστάω μαθήματα στη σχολή. Τι ψυχικά τραύματα.

Στο κλίμα αυτό δυο κλασικές ερωτήσεις:
- Η προηγούμενη εξέταση ήταν στις 3/11. Πότε να περιμένω την επόμενη; Πώς και πότε μπορώ να το μάθω;
- Πώς μπορώ να βρω τα θέματα των γραπτών εξετάσεων των τελευταίων εξεταστικών (2008);

Λευτεριά σε όλους τους εξεταζόμενους

Καταγράφηκε

Ως υγεία ορίζεται η ικανότητα του ατόμου, της ομάδας ή της κοινότητας να αναγνωρίζει και να κατανοεί φιλοδοξίες, να ικανοποιεί ανάγκες και να τροποποιεί ή να συμβιβάζεται με το περιβάλλον.
D-Michalis
Administrator

Τόπος εργασίας:
ΕΣΥ -Κ.Υ. Αλιάρτου

Συμφωνώ
-Δόθηκαν: 166
-Ελήφθησαν: 454

« Απάντηση #1 στις: 19 Νοέμβριος 2008, 14:48:45 »

Για βιβλία –θέματα δεν μπορώ να αναφερθώ για ευνόητους λόγους. Ωστόσο μη ξεχνάτε και το internet (για θέματα που αλλάξουν γρήγορα).
Όμως για την ημερομηνία: Οι εξετάσεις 3/11 ήταν αυτές του Οκτωβρίου.
Οι νέες είναι αυτές του Δεκεμβρίου και έχει προγραμματιστεί (κατ’ αρχάς) να γίνουν 22-23 Δεκεμβρίου.
Όμως μπορεί να υπάρξει μεταβολή γι’ αυτό η ενημέρωση πρέπει να είναι κοντά εκεί και από τις Νομαρχίες ή το αρμόδιο Τμήμα του Υπουργείου (όπου πρέπει να δώσετε και έγκυρα τηλέφωνα γιατί επί αλλαγών σας αναζητούν και σας ενημερώνουν).
Καλή επιτυχία
Καταγράφηκε

Αν και επιθυμώ διακαώς να τραγουδώ το «μην κλαις, δεν πειράζει, θα ’ρθει άσπρη μέρα και για μας», με τα γεγονότα που ζούμε (σε κοινωνία και υγεία) νομίζω πως ταιριάζει καλύτερα το «γέρασα μ’ ένα κοντό παντελονάκι και ο ήλιος (πού είχε μισοφανεί, όχι μόνο) δεν φάνηκε ακόμη (αλλά έχει ολότελα κρυφτεί)».
docjohn
Newbie
*

Τόπος εργασίας:
Π.Ι. ΜΑΚΡΙΣΙΩΝ

Συμφωνώ
-Δόθηκαν: 0
-Ελήφθησαν: 4

« Απάντηση #2 στις: 20 Νοέμβριος 2008, 16:40:00 »

Φιλε μου στην ιδια κατασταση ειμαι και εγω.και φαντασου οτι εχω και 2 μωρα (ΟΧΙ αυτα που νομιζεται)και πρεπει να διαβασω για τον δεκεμβριο,γιατι τερμα η ειδικοτητα ,τερμα και τα money. Embarrassed.Ποτε θα μαθουμε για την d.day μας το δεκαμβριο?(εκεινη ηταν τον ιουνιο του 1944).
ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ και αν μαθει κανενα καλο  παλικαρι ποτε ειναι ,ας μασς το πει και ςε εμας.Γιαννης
Καταγράφηκε

Εχουμε γινει πια Επσιμονικη Φαντασεια.Πειραζε!!!!!!!!!!
docjohn
Newbie
*

Τόπος εργασίας:
Π.Ι. ΜΑΚΡΙΣΙΩΝ

Συμφωνώ
-Δόθηκαν: 0
-Ελήφθησαν: 4

« Απάντηση #3 στις: 25 Νοέμβριος 2008, 17:18:32 »

κανενα νεο για την ημερα των εξετασεων εχουμε?
Καταγράφηκε

Εχουμε γινει πια Επσιμονικη Φαντασεια.Πειραζε!!!!!!!!!!
Ο διακοσμητής
Ιατροί
*

Τόπος εργασίας:
Deep in Shit

Συμφωνώ
-Δόθηκαν: 1155
-Ελήφθησαν: 1681

Ο κιμάς αλέθεται ενώπιον του πελάτου

« Απάντηση #4 στις: 25 Νοέμβριος 2008, 17:24:22 »

Παλαιός καημός αυτός. Οι βετεράνοι του παλιού Φόρουμ, γνωρίζουν...
Καταγράφηκε

Μονοψώνιο = μορφή της αγοράς στην οποία μόνο ένας αγοραστής (ΕΟΠΥΥ) ζητά από πολλούς πωλητές (φμφ) μια υπηρεσία ή ένα προϊόν (φάρμακο) και επομένως μπορεί να ασκήσει πίεση στις τιμές ή/και στις συνθήκες προσφοράς εκείνου του αγαθού
Απόστολος Βασιλείου
Επώνυμοι

Τόπος εργασίας:
Π.Ι. Πτελεού

Συμφωνώ

« Απάντηση #5 στις: 25 Νοέμβριος 2008, 17:42:07 »

H τελευταία πληροφόρηση που έχω είναι για 22 και 23 Δεκέμβρη
Καταγράφηκε

Ως υγεία ορίζεται η ικανότητα του ατόμου, της ομάδας ή της κοινότητας να αναγνωρίζει και να κατανοεί φιλοδοξίες, να ικανοποιεί ανάγκες και να τροποποιεί ή να συμβιβάζεται με το περιβάλλον.
Απόστολος Βασιλείου
Επώνυμοι

Τόπος εργασίας:
Π.Ι. Πτελεού

Συμφωνώ

« Απάντηση #6 στις: 23 Δεκέμβριος 2008, 15:30:45 »

Επεράσαμεν και εγώ και ο docjohn. Όποιος θέλει πληροφορίες για την εξέταση ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.
Καταγράφηκε

Αγωνιστική Παρέμβαση
Ιατροί
*

Ιδιότητα: Ιατρός άλλης ειδικότητας

Συμφωνώ
-Δόθηκαν: 173
-Ελήφθησαν: 406

« Απάντηση #7 στις: 23 Δεκέμβριος 2008, 17:28:12 »

Επεράσαμεν και εγώ και ο docjohn. Όποιος θέλει πληροφορίες για την εξέταση ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.

Συγχαρητήρια στα παιδιά .Απόστολε βγάλε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εκείνο το ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ γενικής ιατρικής Cheesy Cheesy Cheesy

Καλή συνέχεια και να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα τις γιορτές.
Καταγράφηκε

«πρέπει να σταματήσει το καθεστώς να έχουν οι γιατροί υλικό σε στοκ στα ιατρεία τους, γιατί …το κλέβουν. Παίρνουν τα γάντια στο σπίτι τους για να πλένουν τα πιάτα τους..»!!!
Σωτήρης Ζώτος
Υποδιοικητής 2ης ΥΠε
Ο διακοσμητής
Ιατροί
*

Τόπος εργασίας:
Deep in Shit

Συμφωνώ
-Δόθηκαν: 1155
-Ελήφθησαν: 1681

Ο κιμάς αλέθεται ενώπιον του πελάτου

« Απάντηση #8 στις: 23 Δεκέμβριος 2008, 19:41:33 »

Συγχαρητήρια και από μένα στους δυο νέους ειδικούς του Φόρουμ, όπως επιβάλλει η περίσταση. Καλή συνέχεια, στο κοντινό και απώτερο μέλλον.
Καταγράφηκε

Μονοψώνιο = μορφή της αγοράς στην οποία μόνο ένας αγοραστής (ΕΟΠΥΥ) ζητά από πολλούς πωλητές (φμφ) μια υπηρεσία ή ένα προϊόν (φάρμακο) και επομένως μπορεί να ασκήσει πίεση στις τιμές ή/και στις συνθήκες προσφοράς εκείνου του αγαθού
Argirios Argiriou
Ιατροί
*

Τόπος εργασίας:
Καβάλα.

Συμφωνώ
-Δόθηκαν: 2185
-Ελήφθησαν: 877

« Απάντηση #9 στις: 23 Δεκέμβριος 2008, 20:48:32 »

Συγχαρητήρια και από μένα.

Επίσης, καλές γιορτές σε όλους.
Καταγράφηκε
vasiliki
Επώνυμοι
**

Συμφωνώ
-Δόθηκαν: 18
-Ελήφθησαν: 12

« Απάντηση #10 στις: 23 Δεκέμβριος 2008, 21:29:40 »

Συγχαρητήρια παιδιά,καλή σταδιοδρομία και χρόνια πολλά σ' όλους!
Καταγράφηκε

D-Michalis
Administrator

Τόπος εργασίας:
ΕΣΥ -Κ.Υ. Αλιάρτου

Συμφωνώ
-Δόθηκαν: 166
-Ελήφθησαν: 454

« Απάντηση #11 στις: 23 Δεκέμβριος 2008, 21:35:27 »

Καλή σταδιοδρομία.
Και από δώ κανένας παιδιά.
Χρόνια πολλά με υγεία και χαλαρώστε λίγο τώρα.
Καταγράφηκε

Αν και επιθυμώ διακαώς να τραγουδώ το «μην κλαις, δεν πειράζει, θα ’ρθει άσπρη μέρα και για μας», με τα γεγονότα που ζούμε (σε κοινωνία και υγεία) νομίζω πως ταιριάζει καλύτερα το «γέρασα μ’ ένα κοντό παντελονάκι και ο ήλιος (πού είχε μισοφανεί, όχι μόνο) δεν φάνηκε ακόμη (αλλά έχει ολότελα κρυφτεί)».
Γ.Κτιστάκης
Επώνυμοι

Τόπος εργασίας:
Κ.Υ. Μοιρών Ηρακλείου

Συμφωνώ
-Δόθηκαν: 133
-Ελήφθησαν: 266

« Απάντηση #12 στις: 23 Δεκέμβριος 2008, 21:52:59 »

Συγχαρητήρια και από μένα και καλή σταδιοδρομία.
Εάν αποφασίσετε να γίνετε ΕΣΥτες με τον τιμητικό βαθμό του Επιμ Β΄ σας εύχομαι καλή υπομονή, επιμονή, αγωνιστικότητα και ανοχή.

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2009
Καταγράφηκε
timex
Hero Member

Συμφωνώ
-Δόθηκαν: 414
-Ελήφθησαν: 59

« Απάντηση #13 στις: 23 Δεκέμβριος 2008, 22:42:03 »

Συγχαρητήρια και απο εμένα.
Καλή σταδιοδρομία και ότι ποθείτε!
Καταγράφηκε
Δημήτρης Μακρέας
Επώνυμοι

Συμφωνώ
-Δόθηκαν: 99
-Ελήφθησαν: 319

« Απάντηση #14 στις: 23 Δεκέμβριος 2008, 23:08:31 »

Δεν ξέρω γιατί είχα την εντύπωση ότι δε θα γίνονταν εξετάσεις !Φαντάζομαι ότι θα έφυγε ένα σημαντικό βάρος ειδικά σε αυτή τη συγκυρία.Και κανένας από εδώ ,όπως είπαι και ο κ Μιχάλης!
Συγχαρητήρια και από μένα!
Καταγράφηκε
Λέξεις κλειδιά: θεματα-ερωτησεισ παιδιατρική εξετάσεις ειδικότητα γενική Ιατρική 
Σελίδες: [1] 2 3 ... 11 Εκτύπωση 
« προηγούμενο επόμενο »
Μεταπήδηση σε: