Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Επεξηγηματικό βίντεο στο youtube: Εγκατάσταση USB token ΗΔΙΚΑ.

(1/2) > >>

Argirios Argiriou:
Εγκατάσταση USB token ΗΔΙΚΑ

Δείτε αναλυτικά πως γίνετε η εγκατάσταση των driver για το USB token της ΗΔΙΚΑ.

Οδηγίες της ΗΔΙΚΑ σε αυτό το link:  Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Και εδώ το βιντεάκι:


Argirios Argiriou:
Γραπτές οδηγίες από την ΗΔΙΚΑ για το πώς εγκαθιστούμε το token.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Argirios Argiriou:


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Argirios Argiriou:
Δεν πρόκειται για καμιά επίσημη ανακοίνωση. Είναι απλά απόσπασμα από ανάρτηση συναδέλφου στην ομάδα ΓΕΝΙΚΟΙ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ στο facebook, στις 06/12/2017, που νομίζω όμως ότι έχει αξία:

Μην μπερδεύεστε. Η πιστοποίηση έχει σχέση με την πιστοποίηση για ΕΚΠΥ στην σελίδα του ΕΟΠΥΥ. Μετά τις 31/12/2017 όποιος δεν έχει κάνει πιστοποίηση ΔΕΝ θα εκτελείται παραπεμπτικό του για εξετάσεις.
Η αίτηση για ΑΔΔΥ που είναι στην e-prescripion.gr είναι για να παραλαβεις στικάκι εάν δεν το είχες πάρει παλαιότερα. Εάν τώρα το είχες πάρει και το έχασες ή ξέχασες τον κωδικό, τότε πάλι από την σελίδα της ΗΣ έχει φόρμα να δηλώσεις την απώλεια του στικ ή κωδικού, (ή στο Mail hd@idika.gr).
Τώρα όποιος έχει το στικ και τον κωδικό, και εφόσον έχει εγκαταστήσει τα ανάλογα drivers στο pc μπορεί να κάνει σύνδεση με αυτό στην ΗΣ και να το χρησιμοποιεί και τώρα.
ΥΓ. Στο email για την δήλωση απώλειας πρέπει να αναφερθεί ονομα επώνυμο, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, Ειδικότητα, τηλ, ιδιώτης ή ΕΣΎ, email. (αυτά έχουν πει από το 11131 συν του ότι θα δοθεί μάλλον παράταση της προθεσμίας για πέραν τις 12 /12.)

Argirios Argiriou:
Ανάρτηση συναδέλφου στις 7/12/2-17 στην ομάδα ΓΕΝΙΚΟΙ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ.

YESSSS I DID ITTTTTT! Μετά από 20 λεπτά αναμονής επικοινώνησα με ΗΔΙΚΑ και έχουμε και λέμε: ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΚΑΚΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΝΜ ΣΤΟ hd@idika.gr ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ 1. ΑΜΚΑ 2. ΑΦΜ 3. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ 4. ΙΔΙΟΤΗΤΑ 5. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ EMAIL KAI ΓΡΑΦΟΥΜΕ : ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ USB TOKEN ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ μετα περιμενουμε επικοινωνια ειτε με τηλ ειτε με εμαιλ.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση