Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
18 Ιανουαρίου 2018, 12:06:16

Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: [1] 2 3 ... 10
1
ΕΟΠΥΥ / Απ: ΕΟΠΥΥ
« Τελευταίο μήνυμα από GirousisN στις Σήμερα στις 12:04:20 »
Αντικρουόμενες πληροφορίες ή παραπληροφόρηση ?

Υποχρεωτική θα είναι από την 1η Μαρτίου η εγγραφή των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ σε έναν από τους 2.800 οικογενειακούς γιατρούς του Οργανισμού, οι θέσεις των οποίων προκηρύχθηκαν την Τετάρτη.
Η παρέμβαση αφορά όσους δεν έχουν κοντά στον τόπο διαμονής τους Τοπική Ομάδα Υγείας (ΤΟΜΥ), δηλαδή περίπου 6 εκατομμύρια πολίτες.
Οι υπόλοιποι θα πρέπει να εγγραφούν σε οικογενειακό γιατρό της ΤΟΜΥ, όπως προβλέπει ο νόμος 4486/2017, ο οποίος παρατίθεται πιο κάτω.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του ΕΟΠΥΥ, ο νέος θεσμός θα λειτουργήσει στις αρχές Μαρτίου, βασιζόμενους σε παθολόγους, γενικούς γιατρούς και παιδιάτρους.
Οι γιατροί θα έχουν πληθυσμό αναφοράς: 2.250 πολίτες οι παθολόγοι και γενικοί γιατροί και 1.500 άτομα οι παιδίατροι και πάγια αντιμισθία 1.600 ευρώ τον μήνα.
Οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ οικογενειακοί γιατροί θα παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας (εξωνοσοκομειακής) φροντίδας στα ιατρεία τους και κατ’ οίκον, με άμεση διασύνδεση με τις υπηρεσίες του τοπικού δικτύου ΤΟΜΥ.
Ποιες είναι οι διαφορές του νέου θεσμού με τον ισχύοντα; Οι αλλαγές αφορούν πολίτες και γιατρούς και έχουν ως εξής:

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής των οικογενειακών γιατρών (πιθανότατα στα μέσα Φεβρουαρίου) και την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ, θα πρέπει να επιλέξουν έναν ως “οικογενειακό γιατρό”.
Κάθε άτομο έχει το δικαίωμα εγγραφής μόνο σε έναν οικογενειακό γιατρό, ο οποίος θα έχει το ιστορικό του και θα αποτελεί το πρώτο σημείο επαφής του με την πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας.
Κατά πάσα βεβαιότητα, δεν θα παραπέμπει σε ειδικούς γιατρούς, όπως αναφέρεται στον νόμο 4486/2017 (λεπτομέρειες πιο κάτω).
Σε περίπτωση που ο πολίτης έχει – για παράδειγμα – κάποιο πρόβλημα στο στομάχι του, θα επισκέπτεται απευθείας γαστρεντερολόγο.
Οι ανασφάλιστοι έχουν τη δυνατότητα να εγγράφονται σε συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ οικογενειακό γιατρό, εφόσον δεν μπορούν να καλυφθούν από οικογενειακό ιατρό των δημόσιων μονάδων.
Μετεγγραφή σε οικογενειακό γιατρό άλλης ΤΟΜΥ ή δημόσιας μονάδας πρωτοβάθμιας φροντίδας επιτρέπεται μία φορά ανά έτος και μετεγγραφή σε οικογενειακό γιατρό ΤΟΜΥ ή άλλης δημόσιας μονάδας άλλης περιοχής δύο φορές ανά έτος.
Μέχρι σήμερα, λειτουργούν 5.000 συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ γιατροί σε ολόκληρη τη χώρα.
Ο αριθμός αυτός θα φτάσει τους 7.000: οι 2.800 έως 3.000 θα είναι οικογενειακοί γιατροί και οι 4.000 ειδικοί.
Από κάθε γιατρό, ο ΕΟΠΥΥ ζητεί “προαγορά επισκέψεων”. Αυτό σημαίνει πως κάθε συμβεβλημένος θα διαθέτει σε ασφαλισμένους του Οργανισμού τέσσερα πεντάωρα την εβδομάδα, με 15λεπτες επισκέψεις (slots). ;D
Μέχρι να καθοριστεί ο πληθυσμός αναφοράς, το σύνολο των γιατρών θα λαμβάνουν την ίδια πάγια αντιμισθία (1.600 ευρώ).
Στις περιπτώσεις γιατρών που δεν ανανεώνουν τη σύμβασή τους με τον ΕΟΠΥΥ, ο πληθυσμός ευθύνης τους μετεγγράφεται στους οικογενειακούς ιατρούς των ΤΟΜΥ.
;D
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
2
ΕΟΠΥΥ / Απ: ΕΟΠΥΥ
« Τελευταίο μήνυμα από Argirios Argiriou στις Σήμερα στις 10:59:17 »
Να και κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες. Πάντως υπάρχουν αρκετά κενά ακόμη. Π.χ. Θα δικαιούνται οι Οικογενειακοί Ιατροί διακοπές; Υπάρχει ανώτατος αριθμός ασθενών που μπορεί να βλέπει ανά ώρα;


18/01/2018

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
3
14/01/2018 Καθημερινή.
Πεννυ Μπουλουτζα.
Ευρωπαϊκό ρεκόρ μείωσης του αριθμού των καπνιστών καταγράφεται στη χώρα μας. Παρά το γεγονός ότι η ελληνική πολιτεία επί σειρά ετών «κλείνει το μάτι» στους καπνιστές με την αδυναμία της να εφαρμόσει την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους, το ποσοστό όσων δηλώνουν ότι καπνίζουν στην Ελλάδα έχει μειωθεί μέσα σε μόλις πέντε χρόνια κατά 9,6%, που σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες αποτελεί ρεκόρ για τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Σύμφωνα με πανελλαδική έρευνα που διενεργήθηκε τον περασμένο Ιούλιο σε δείγμα 2.054 ατόμων ηλικίας 17 ετών και άνω, για λογαριασμό του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, το 27,1% του πληθυσμού στην Ελλάδα του 2017 καπνίζει. Συστηματικός καπνιστής δηλώνει το 16,3% του πληθυσμού και περιστασιακός το 10,8%. Σε αντίστοιχη έρευνα του 2012, οι καπνιστές αποτελούσαν το 36,7%. Το 2012, το 30,5% δήλωνε συστηματικός καπνιστής και το 6,2% περιστασιακός. Η έρευνα παρουσιάστηκε χθες σε εκδήλωση του Δήμου Τρικκαίων από τον διευθυντή του Ινστιτούτου, καθηγητή κ. Μπεχράκη, ο οποίος παρέθεσε και στοιχεία για την ετήσια κατανάλωση τσιγάρων, η οποία έχει μειωθεί κατά 49% τα τελευταία δέκα χρόνια: από 35,1 δισ. τσιγάρα το 2007 σε 17,9 δισ. τσιγάρα το 2016.

Την παταγώδη αποτυχία στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου καταδεικνύουν οι απαντήσεις των συμμετεχόντων στην έρευνα: το 96,6% δηλώνει ότι έχει βρεθεί τον τελευταίο χρόνο σε χώρους όπου καπνίζουν παρότι απαγορεύεται και το 74,2% θυμώνει όταν συμβαίνει αυτό. Τα εστιατόρια και τα κέντρα διασκέδασης είναι οι χώροι όπου κατά κόρον καταστρατηγείται ο νόμος σύμφωνα με το 93,9% των ερωτωμένων, και ακολουθούν οι δημόσιες υπηρεσίες (58,3% πιστεύουν ότι δεν εφαρμόζεται εκεί ο νόμος), το Κοινοβούλιο (54,8%), οι σταθμοί μέσων μαζικής μεταφοράς όπως αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμοί λεωφορείων ή σιδηρόδρομου (51,6%) και τα σχολεία (45,3%).

Στην ερώτηση εάν η μη εφαρμογή του νόμου αποτελεί σημείο πολιτιστικής υποβάθμισης της χώρας, το 83,8% απαντά καταφατικά, το 92% πιστεύει ότι το υπουργείο Υγείας δεν έχει κάνει ό,τι απαιτείται για να τηρηθεί ο νόμος, ενώ αντίστοιχο είναι το ποσοστό (91,2%) όσων θεωρούν ότι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί στο συγκεκριμένο ζήτημα δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους.

«Πόλη χωρίς τσιγάρο»

Η έρευνα παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει εδώ και λίγους μήνες ο Δήμος Τρικκαίων προκειμένου να γίνουν τα Τρίκαλα «πόλη χωρίς τσιγάρο», με εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών και συνεργασία με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων. Οπως δήλωσε ο κ. Μπεχράκης, «τα ευρήματα της έρευνας καταδεικνύουν ότι η πρωτοβουλία του δημάρχου Τρικκαίων για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου αποτελεί αναγκαιότητα για την Ελλάδα του 21ου αιώνα και ο πολιτικός κόσμος της χώρας καλείται να ακολουθήσει το παράδειγμα των Τρικάλων. Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου δήλωσε ότι «ξεκινήσαμε πρώτοι και μόνοι την εκστρατεία ενημέρωσης για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω, καθώς ήδη τα αποτελέσματα είναι θετικά».

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

4
ΕΟΠΥΥ / Στα 25.500 ευρώ το μέσο μηνιαίο κόστος λειτουργίας κάθε Τ.ΟΜ.Υ.
« Τελευταίο μήνυμα από Argirios Argiriou στις Σήμερα στις 00:56:52 »
Σαν πολύ φθηνό, μου ακούγεται...

15/01/2018
Του Γιώργου Σακκά.

Μέχρι το τέλος Ιουνίου αναμένεται να έχουν λειτουργήσει 100 Τοπικές Ομάδες Υγείας απασχολώντας 1000 επιστήμονες υγείας και 200 διοικητικούς υπαλλήλους.

Στη σταδιακή υλοποίηση του φιλόδοξου έργου αναμόρφωσης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας μέσω της λειτουργίας των πρώτων Τοπικών Ομάδων Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.) προχωρά το Υπουργείο Υγείας.  Ήδη ολοκληρώθηκε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας η έκδοση των σχετικών αποφάσεων τις οποίες υπογράφει ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας κ. Σταμάτης Βαρδαρός και στις οποίες περιγράφονται αναλυτικά οι σχετικές περιοχές, η χρηματοδότηση ανά περιφέρεια καθώς και το σχετικό κόστος για κάθε ομάδα. 

Σύμφωνα λοιπόν με τις σχετικές αποφάσεις, για κάθε Τ.ΟΜ.Υ. έχει καταρτιστεί ένας συγκεκριμένος προϋπολογισμός  που περιλαμβάνει 2 μέρη: τις Άμεσες δαπάνες (βάσει παραστατικών) οι οποίες περιλαμβάνουν το μισθολογικό κόστος, και τις Δαπάνες υπολογιζόμενες έως 15 % επί του συνόλου των άμεσων δαπανών προσωπικού. Με βάση αυτές τις παραδοχές, η εκτίμηση του συνολικού μηνιαίου μικτού κόστους εργασίας της Τ.ΟΜ.Υ. όπως θα μπορούσε να διαμορφωθεί με βάση τον προσωπικός φάκελο μισθοδοσίας του κάθε εργαζόμενου (άγαμος, τέκνα κ.α) προσδιορίστηκε ως εξής:

Το μηναίο κόστος για τον Ιατρό ειδικότητας Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας στα 2.322 ευρώ και με δεδομένη την ανάγκη για 4 γιατρούς σε κάθε Τ.ΟΜ.Υ. τα συνολικό κόστος φτάνει έως και τα 9.288 ευρώ. Για τον παιδίατρο, όπου σε κάθε ομάδα θα είναι ένας, το κόστος είναι επίσης έως 2.322 ευρώ. Ακόμη για τον Νοσηλευτή, το κόστος φτάνει έως και 1.579,95 ευρώ και με δεδομένη την ανάγκη για 2 άτομα το συνολικό κόστος ανά Τ.ΟΜ.Υ. διαμορφώνεται στα  3.159,9 ευρώ. Αντίστοιχα για τους Επισκέπτες Υγείας η δαπάνη είναι στα 1.509,98 και άρα στα 3.019,96 ευρώ συνολικά για τα δύο άτομα ανά ομάδα και επίσης για τον Κοινωνικό Λειτουργό στα 1.365,66 ευρώ. Τέλος για τα 2 άτομα Διοικητικού Προσωπικού η δαπάνη προσδιορίζεται στα 3.019,96 ευρώ συνολικά, ήτοι 1.365,66 ευρώ για τον καθένα.

Το συνολικό μηνιαίο μισθολογικό κόστος λοιπόν για κάθε Τ.ΟΜ.Υ. υπολογίζεται στα 22.175,48 και όπως σημειώνεται στις σχετικές αποφάσεις θα ισχύσει σε 11μηνη βάση. Παράλληλα για κάθε ομάδα έχει υπολογιστεί και ένα επιπλέον 15% επί του συνόλου των άμεσων δαπανών προσωπικού, το οποίο σε μηνιαία βάση φτάνει τα 3.326,32 ευρώ. Έτσι και το μέγιστο υπολογιζόμενο συνολικό κόστος ανά Τ.ΟΜ.Υ. προσδιορίστηκε στα 25.501,8 ευρώ και σε 11 μήνη βάση στα 280.520 ευρώ.
Συνυπολογίζοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω καταλήγουμε και στο προβλεπόμενο συνολικό ποσό για την έναρξη της πιλοτικής λειτουργίας για τις 239 Τ.ΟΜ.Υ. δηλαδή τα 67,04 εκατ. ευρώ.

Η "επένδυση" στην ΠΦΥ
Η υλοποίηση της ανάπτυξης των Τ.ΟΜ.Υ. γίνεται μέσα από 5 Πράξεις και των 15 υποέργων τους. Όπως έχει προσδιοριστεί και από μία σειρά νομοθετημάτων, οι πέντε Πράξεις έχουν όμοια χαρακτηριστικά, ένα δικαιούχο (την ΕΔΕΥΠΥ) και κοινό σχέδιο υλοποίησης. Φορείς Λειτουργίας είναι οι Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ). Από τα 67,04 εκατ. ευρώ που αναφέραμε ως προϋπολογισμό, τα 34,51 εκατ. ευρώ αποτελούν χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ και τα 32,53 ευρώ είναι αμιγώς Εθνική Πόροι.

Τη μερίδα του λέοντος από τον συνολικό προϋπολογισμό αποσπά η πρώτη από τις 5 πράξεις η οποία και φτάνει στα 28,5 εκατ. ευρώ. Σ αυτή περιλαμβάνεται η δημιουργία 33 Τ.ΟΜ.Υ. στην 4η ΥΠΕ συνολικού προϋπολογισμού 9,2  εκατ. ευρώ,  29 Τ.ΟΜ.Υ. στην 6η ΥΠΕ προϋπολογισμού 8,13 εκατ. ευρώ, 28 Τ.ΟΜ.Υ. στην 3 ΥΠΕ (7,85 εκατ. ευρώ) και 12 Τ.ΟΜ.Υ. στην 5η ΥΠΕ (3,37 εκατ. ευρώ ).

Η δεύτερη πράξη απορροφά 18,5 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση 25  Τ.ΟΜ.Υ. στην 7η ΥΠΕ προϋπολογισμού 7,01 εκατ. ευρώ, 22 Τ.ΟΜ.Υ. στην 6η ΥΠΕ προϋπολογισμού 6,16 εκατ. ευρώ,  14 Τ.ΟΜ.Υ. στην 2η ΥΠΕ προϋπολογισμού 3,93 εκατ. ευρώ και 5 Τ.ΟΜ.Υ. στην 3η ΥΠΕ προϋπολογισμού 1,4 εκατ. ευρώ.

Η τρίτη πράξη απορροφά 15,15 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση 30 Τ.ΟΜ.Υ. στην 2η ΥΠΕ προϋπολογισμού 8,41 εκατ. ευρώ  και 24 Τ.ΟΜ.Υ. στην 1η ΥΠΕ προϋπολογισμού 6,74 εκατ. ευρώ.
Αντίστοιχα η τέταρτη πράξη απορροφά 2,52  εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση 9 Τ.ΟΜ.Υ. στην 5η ΥΠΕ και η πέμπτη πράξη 2,24 εκατ. ευρώ για 8 Τ.ΟΜ.Υ. στην 2η ΥΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα λοιπόν με τις σχετικές αποφάσεις, με την προϋπόθεση της εξασφάλισης του  επιστημονικού δυναμικού που απαιτείται για το εγκεκριμένο συνολικό εθνικό σχέδιο όπως αυτό αποτυπώνεται στις 5 Πράξεις, αναμένονται:
- Να προσληφθούν και εργασθούν έως 1.195 ιατροί, έως 1.673 Νοσηλευτές και επιστήμονες λοιπών επαγγελμάτων. Δηλαδή με την προϋπόθεση της ανταπόκρισης ενδιαφέροντος για πρόσληψη στο 100% του σχεδιασμού η απασχόληση θα μετρηθεί κατά μέγιστο: σε 2.868 άτομα, 31.548 ανθρωπομήνες και 2.629 ανθρωποέτη.
- Οι νέες παρεχόμενες από 239 ΤΟΜΥ υπηρεσίες να καλύψουν έως το 20-25% του πληθυσμού στη χώρα
- Να καταγραφούν σε εκθέσεις αυτοαξιολόγησης (κατά τη διάρκεια της πιλοτικής λειτουργίας για κάθε Τ.ΟΜ.Υ.) οι παρεχόμενες υπηρεσίες σε άτομα, οικογένειες και κοινότητα,
- Να ακολουθείται κοινό πλαίσιο λειτουργίας με κοινά πρότυπα και διαδικασίες για όλες τις Τ.ΟΜ.Υ. (όπως η με αριθ. Γ1α/Γ.Π.οικ.87406/24-11-2017 ΥΑ)
- Να ενισχυθούν τα υφιστάμενα δημόσια δίκτυα ΠΦΥ με τη λειτουργία των Τ.ΟΜ.Υ.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
5
Νομικά θέματα / Απ: ΦΕΚ 148/08-08-2016 Ιατρική εξέταση υποψηφίων οδηγών.
« Τελευταίο μήνυμα από fanisgp στις Χθες στις 23:44:25 »
Για ενα seropram και γενικά την κατηγορία των SSRI δεν κρίνω οτι υπάρχει πρόβλημα.Ειδικά όταν υπάρχει στο ιστορικό που πάντα ελέγχω σημαίνει οτι είναι δεκτικός σε θεραπεία.Προβληματίζομαι περισσότερο στα αγχολυτικά ειδικά σε νεότερους γιατί δείχνει εξάρτηση και άρνηση να δεχτεί το πρόβλημά του
6
ΕΟΠΥΥ / Απ: ΕΟΠΥΥ
« Τελευταίο μήνυμα από fanisgp στις Χθες στις 23:32:14 »
Επεσε η σελίδα απ'τις αιτήσεις... μην σπρώχνεστε...!
7
ΕΟΠΥΥ / Απ: ΕΟΠΥΥ
« Τελευταίο μήνυμα από Argirios Argiriou στις Χθες στις 22:01:32 »
Ρε παιδιά σε πιο μέρος του κόσμου σου ζητούν να κάνεις σύμβαση για δουλειά χωρίς να σου πουν τι αμοιβή προσφέρουν και πιο θα είναι το ωράριό σου. Οι άνθρωποι είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΙ.
8
ΕΟΠΥΥ / Απ: ΕΟΠΥΥ
« Τελευταίο μήνυμα από DrGuni στις Χθες στις 21:46:59 »
Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε!!!!!
9
ΕΟΠΥΥ / ΕΟΠΥΥ - Συμβάσεις
« Τελευταίο μήνυμα από Ορθοπαιδικός στις Χθες στις 21:29:45 »
   Μα είναι φοβεροί! Κάνουν έκκληση για σύμβαση χωρίς να λένε με ποιον και πως κάνεις σύμβαση! Δεν ξέρω σε τι καθεστώτα παραπέμπει αυτό. Μένει μόνο να πούνε "εντέλλεσθε όπως συμβληθήτε":
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. απεςθύνει ππόζκληζη εκδήλυζηρ ενδιαθέπονηορ πποκειμένος να
ζςνάτει ζςμβάζειρ με Οικογενειακούρ Ιαηπούρ, ζύμθυνα με ηιρ διαηάξειρ ηυν
άπθπυν 6, 7 και 11 ηος νόμος 4486/2017.
Ο απιθμόρ ηυν ζςμβάζευν πποκύπηει από ηιρ ανάγκερ ηος ζςνόλος ηος πληθςζμού
εκάζηος Τοπικού Δικηύος Υπηπεζιών Ππυηοβάθμιαρ Φπονηίδαρ Υγείαρ (ΤοΠΦΥ), με
βάζη ηιρ αποθάζειρ ηυν Υγειονομικών Πεπιθεπειών ηηρ σώπαρ.
Οι ενδιαθεπόμενοι ιαηποί για ηη ζύνατη ηυν ζςμβάζευν καλούνηαι, εθόζον
καηέσοςν ηα γενικά και ςποσπευηικά πποζόνηα, να ςποβάλοςν «ΑΙΤΗΣΗ –
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» καθώρ και ηα απαπαίηηηα δικαιολογηηικά, ζύμθυνα με ηην ςπ’
απιθμ. ΕΑΛΕ/Γ.Π. 96258/2017/ 15-1-2018 ςποςπγική απόθαζη και ηοςρ όποςρ ηηρ
παπούζαρ, μέζυ ειδικήρ εθαπμογήρ ηος Οπγανιζμού ζηη διεύθςνζη:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, όπος και καλούνηαι να ακολοςθήζοςν ηιρ
αναλςηικέρ οδηγίερ καηασώπηζηρ αίηηζηρ. Σηη ζςνέσεια, με ηλεκηπονικό μήνςμα θα
ενημεπώνονηαι για ηην ποπεία ηηρ αίηηζήρ ηοςρ.
Για πληποθοπίερ, ηηλ: 210 8110619-623, email: d9.t3@eopyy.gov.gr.
Για ηεσνική ςποζηήπιξη ηηρ εθαπμογήρ email: eopyynet.support@eopyy.gov.gr.

(ΦΥΣΙΚΑ είναι ανυπόγραφο ως είθισται. Δυστυχώς οι χαρακτήρες δεν μεταφέρονται καλά αλλά διαβάζεται λίγο περίεργα - όποιος θέλει μπορεί να δει το πρωτότυπο) Αν κάνει κανείς προσπάθεια σύμβασης ας μας ενημερώσει αν του εξηγεί που και πως (με ποιους όρους) συμβάλλεται...
   Ο νόμος Νόμος 4486/2017 - ΦΕΚ 115/Α/7-8-2017 λέει τα γενικά περί συμβάσεων. Δεν βρήκα την ΥΑ ΕΑΛΕ/Γ.Π. 96258/2017/ 15-1-2018 που ίσως εξηγεί κάτι.


ΥΓ: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
10
Νομικά θέματα / Απ: ΦΕΚ 148/08-08-2016 Ιατρική εξέταση υποψηφίων οδηγών.
« Τελευταίο μήνυμα από pzogr στις Χθες στις 17:59:19 »
Τι κάνετε όσοι ασχολείστε με γνωματεύσεις οδηγών με ασθενείς που παίρνουν πχ ένα seropram;
Σελίδες: [1] 2 3 ... 10