Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (465/611) > >>

Denominator:
Η ηλεκτρονική συνταγογράφηση μπορεί να προσφέρει δυνατότητα πλήρους ελέγχου του εθνικού προγράμματος εμβολιασμών. Είναι βέβαια δυνατός ο έλεγχος του ιστορικού αλλά όσο περνάει ο καιρός, τόσο θα καθίσταται ολοένα και πιο δύσκολος, ειδικά για εμβόλια που γίνονται άπαξ (π.χ. Prevenar). Θα ήταν πιο πρακτικό να υπήρχε ένας πίνακας με τα συνιστώμενα εμβόλια, βάσει της ηλικίας και του ιστορικού, ώστε ο γιατρός και να μπορεί εύκολα να έχει εποπτεία των εμβολιασμών, να μην παραλείπει ή διπλοεμβολιάζει κόσμο και να καθίσταται ευχερής η στατιστική επεξεργασία των δεδομένων, κάτι που λείπει στην Ελλάδα. Θα μπορούσε μάλιστα, μέσα από ένα τέτοιο πίνακα, να βγαίνει αυτόματα η αντίστοιχη συνταγή, ώστε να διευκολύνεται η διαδικασία.

Ορθοπαιδικός:
   Καινούρια ηλιθιότητα εξυπνάδα της συνταγογράφησης-ΗΔΙΚΑ. Ο ΟΠΑΔ καταργείται και έγινε ΙΚΑ (πρώην ΟΠΑΔ).... Τι κερδίζουν με αυτό άγνωστο.
   Στο ΕΔΑΠΥ όμως αν καταχωρηθεί ως ΙΚΑ βγαίνει (φυσικά) λάθος.
   Ενας τρόπος παραπάνω να μας βασανίσουν;

EzeΤΡΟΛ:
ΗΔΙΚΑ OFF

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Παρασκευή 31/10/2014 από 22:00 έως 01:00 δε θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης, καθώς και το API φαρμακείων, λόγω αναβάθμισης του συστήματος.

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗΔΙΚΑ OFF
Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Παρασκευή 31/10/2014 από 22:00 έως 01:00 δε θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης, καθώς και το API φαρμακείων, λόγω αναβάθμισης του συστήματος.

--- Τέλος παράθεσης ---
   Τι να μας επιφυλλάσει η μοίρα -ΗΔΙΚΑ- απο Δευτέρα; Η Κασσάνδρα προβλέπει καταστροφές με τεράστιες ουρές αγανακτισμένων ασθενών λόγω αρχής του μήνα...
   Μήπως κανένα πλαφόν εργαστηριακών;

Δ. Κουναλάκης:
Λογικά (και δεν έχω μάθει) για να ξεκινάει από πρώτη του μήνα, μάλλον με την υπουργική απόφαση για τις εξετάσεις θα έχει σχέση.
Επίσης, τέλος του μήνα είχαν πει για το patient summary και το ΑΡΙ των γιατρών σε δοκιμαστικό περιβάλλον.
Είδομεν...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση