Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (546/611) > >>

Ιορδάνης Καπάνταης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑνακοίνωση στην είσοδο της Συνταγογράφησης:
   ""Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα Τετάρτη 11/11 και ώρα 15:30 στην εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης η επιλογή από τον ιατρό γενόσημου σκευάσματος θα ορίζεται από αντίστοιχη ένδειξη στην Καταχώρηση Συνταγής. Η επιλογή ή όχι αυτής της ένδειξης θα προσμετράται στον στόχο γενοσήμων.""
  ** Η συνταγογράφηση γράφεται επίσημα με κεφαλαίο γράμμα, είναι κύριο όνομα... Και Κυρία Συματαγογράφηση για εσένα, παρακαλώ... laugh:
   Να το δούμε στην πράξη, αν και απ' ότι κατάλαβα τίποτα δεν αλλάζει για μας.

--- Τέλος παράθεσης ---

Μετα την αλλαγη αυτη,οταν δοκιμαζω να καταχωρησω πρωτοτυπο φαρμακο δεν μου εμφανιζει πλεον το ποσοστο γενοσημων στην κατηγορια οπως γινοταν εως τωρα ::)
Οποτε πώς θα γνωριζω το ποσοστο μου στην αντιστοιχη κατηγορια ???

Γ.Κτιστάκης:
Κάθε μήνα λέει !!!!(έτσι είχαν πεί παλαιότερα) θα στέλνουν ενημέρωση σε κάθε ιατρό. Εγώ δεν έχω δεί ούτε μία, παρά του ότι το έχω ζητήσει . Ο Argirios Argiriou έχει ανεβάσει παλαιότερα τέτειες. Του στέλνουν ακόμα ή οχι;;;;

gortsos3:
Από εχθές το βράδυ δείχνει αυτό:
Η Υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη

Η Υπηρεσία που προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε δεν είναι διαθέσιμη λόγω εργασιών αναβάθμισης.
Αναζητήστε στις ανακοινώσεις τη σχετική δημοσίευση.
Παρακαλούμε προσπαθήστε αργότερα όταν η υπηρεσία επανέλθει.

What the :-X :-X :-X :-X :-X...

EDIT: τελικά δεν μου ανοίγει στον chrome. Στο mozilla και στον explorer ανοίγει...

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚάθε μήνα λέει !!!!(έτσι είχαν πεί παλαιότερα) θα στέλνουν ενημέρωση σε κάθε ιατρό. Εγώ δεν έχω δεί ούτε μία, παρά του ότι το έχω ζητήσει . Ο Argirios Argiriou έχει ανεβάσει παλαιότερα τέτειες. Του στέλνουν ακόμα ή οχι;;;;

--- Τέλος παράθεσης ---
   Η τελευταία που μας έστειλαν τον Ιούλιο (στο ΕΔΑΠΥ) ήταν του Ιουνίου 2015 (προ 4μήνου εμφάνισαν μαζί όλες τις βεβαιώσεις από Ιαν μέχρι Ιούν 2015). Έκτοτε τίποτα...

Denominator:
Απορώ γιατί δεν είναι διαθέσιμα τα στατιστικά καθενός μας, όχι μόνο ως απόλυτες τιμές, αλλά και ως αποκλίσεις από το μέσο όρο (+/- 2 SE).
Πιστεύω στο φιλότιμο όλων μας και πιστεύω ότι ο καθένας μας θα ήθελε να βελτιωθεί από μόνος του, αρκεί να ήξερε τα δεδομένα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση