Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (437/493) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Παράδοξο είναι όταν ο ασφαλισμένος δεν μπορεί να μετακινηθεί για το ταξιδάκι των αναλύσεων στον Πειραιά και αναγκάζεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Παράδοξο είναι όταν ο ΕΟΠΥΥ δεν αποζημιώνει εξετάσεις που αποδεδειγμένα δεν μπορεί να κάνει στις δημόσιες δομές της Χίου και σε παραπέμπει στις συμβεβλημένες ιδιωτικές άλλων περιοχών!

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠαράδοξο είναι όταν ο ασφαλισμένος δεν μπορεί να μετακινηθεί για το ταξιδάκι των αναλύσεων στον Πειραιά και αναγκάζεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Παράδοξο είναι όταν ο ΕΟΠΥΥ δεν αποζημιώνει εξετάσεις που αποδεδειγμένα δεν μπορεί να κάνει στις δημόσιες δομές της Χίου και σε παραπέμπει στις συμβεβλημένες ιδιωτικές άλλων περιοχών!


--- Τέλος παράθεσης ---

Να δεις που τα καραβάκια για τα παράλια της γείτονος θα αποκτήσουν κι άλλη χρήση...

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος....    Σε διακοπή των συμβάσεων με ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα της Χίου .....    Με παρέμβαση του υπουργού Υγείας, κ. Μάκη Βορίδη, οι συγκεκριμένοι πάροχοι έχουν πλέον πάψει να είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ. .....
--- Τέλος παράθεσης ---
   Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος.......Όταν πέρασαν οι πρώτο μήνες του ενθουσιασμού και είδαν ότι οι πληρωμές γίνονται με καθυστέρηση και κουρεμένες προχώρησαν (στο σύνολό τους πάλι) σε αναστολή της σύμβασης.....
--- Τέλος παράθεσης ---
    Τελικά απο ότι κατάλαβα ο Υπουργός (δοξάστε τον) έκανε επίσημο αυτό που ήδη ήταν γνωστό απο διετίας... Σπουδαία δουλειά για βαρύγδουπη ανακοίνωση.
   Θυμάμαι προ έτους ο ΕΟΠΥΥΥς είχε ανακοινώσει ότι θα διακόπτει αυτόματα τις συμβάσεις συμβεβλημένων που δεν υποβάλλουν καταστάσεις στο ΕΔΑΠΥ μηνιαίως. Γιατί λοιπόν χρειάστκε η θεϊκή υπουργική παρέμβαση; 

Αδαμάντιος Σκούφαλος:

--- Παράθεση ---Ειδικότερα όπως επισημαίνεται από τον ΕΟΠΥΥ, για πάρα πολύ καιρό μία συγκεκριμένη κατηγορία παρόχων υγείας στη Χίο παραβίαζε τις συμβατικές υποχρεώσεις της προς τον ΕΟΠΥΥ, δηλαδή έπαιρνε χρήματα από τους ασφαλισμένους και στην συνέχεια οι ασφαλισμένοι έπρεπε να καταθέσουν τις αποδείξεις τους για να αποζημιωθούν από τον ΕΟΠΥΥ.
--- Τέλος παράθεσης ---
Να επαναλάβω ότι για πάρα πολύ καιρό η τοπική αντιπροσωπεία του ΕΟΠΥΥ δεχόταν τα παραπεμπτικά και τις αποδείξεις από τους ιδιώτες και αποζημίωνε τους ασφαλισμένους. Αν αυτό θεωρείται παράνομο, όπως έμμεσα υπονοεί η ανακοίνωση, θα υπάρξουν κυρώσεις για τους υπαλλήλους του ΕΟΠΥΥ που δεχόταν τη συγκεκριμένη διαδικασία; Όχι φυσικά, γιατί δεν ήταν παράνομη διαδικασία. Ήταν η διαδικασία που εφάρμοζε ο ίδιος ο ΕΟΠΥΥ σε περιοχές που οι συμβεβλημένοι είχαν αναστείλει τη σύμβαση!


--- Παράθεση ---Με παρέμβαση του υπουργού Υγείας, κ. Μάκη Βορίδη, οι συγκεκριμένοι πάροχοι έχουν πλέον πάψει να είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ
--- Τέλος παράθεσης ---
Αν πάτε στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ και αναζητήσετε συμβεβλημένα διαγνωστικά εργαστήρια στη Χίο, συνεχίζει να βγάζει το σύνολο των ιδιωτών μικροβιολόγων, αναμέσά τους κι έναν που έχει συνταξιοδοτηθεί εδώ και 6 μήνες!

 

Argirios Argiriou:
Αριθμ. Υ9α/οικ.62558/14 (ΦΕΚ 2111 Β/01-08-2014) :

Επιτρεπόμενα όρια δαπανών του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για τις προς αυτόν παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας από τους συμβεβλημένους ιδιώτες παρόχους, ανά κατηγορία παρεχόμενης υπηρεσίας.


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση