Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
28 Μαρτίου 2024, 23:45:45

Ψηφοφορία

Με τα ως τώρα δεδομένα, πώς θα χαρακτηρίζατε το εγχείρημα "ΕΟΠΥΥ";

άριστο
πολύ καλό
αρκετά καλό
καλό
μέτριο
κακό

Αποστολέας Θέμα: ΕΟΠΥΥ  (Αναγνώστηκε 1383148 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

3 Μαρτίου 2015, 21:36:54
Απάντηση #2265
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Σύμφωνα με αποκλειστικές και ασφαλείς πληροφορίες, νέος πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ θα είναι ο καθηγητής πανεπιστημίου Ιωαννίνων κύριος Μιχαήλ Χλέτσος.

Ο κ. Χλέτσος είναι οικονομολόγος. Έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Έχει εργαστεί ως ερευνητής στο ΚΕΠΕ, στο Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και ήταν διευθυντής στη διεύθυνση Ερευνών και Μελετών του Παρατηρητηρίου Απασχόλησης Ερευνητική Πληροφορική (Π.Α.Ε.Π.) Α.Ε. Σήμερα διδάσκει στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Είναι Διευθυντής του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στο χώρο των οικονομικών της κοινωνικής προστασίας, των οικονομικών της εργασίας και της δημόσιας οικονομικής. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε ελληνικά και ξένα περιοδικά. Έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή ερευνητικά προγράμματα.

Ο κος Χλέτσος έχει εργαστεί ως επιστημονικός ερευνητής στο Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ), στο Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και ως Διευθυντής στη Διεύθυνση Ερευνών και Μελετών του Παρατηρητηρίου Απασχόλησης Ερευνητική Πληροφορική Α.Ε. Έχει διδάξει στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Από το Σεπτέμβριο του 2003 διδάσκει στο...


... Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει συμμετάσχει σε πολλά ερευνητικά προγράμματα (ελληνικά και διεθνή) που αφορούν την αγορά εργασίας και την κοινωνική προστασία.

Οι τρέχουσες μελέτες του εξετάζουν τους προσδιοριστικούς παράγοντες της απασχόλησης και της δομής της αγοράς εργασίας, την αποτελεσματικότητα των πολιτικών απασχόλησης και γενικότερα της κοινωνικής πολιτικής και το μετασχηματισμό του συστήματος κοινωνικής προστασίας υπό το νέο πλαίσιο της ευρωπαϊκής ενοποίησης.

Η έρευνά του επικεντρώνεται τόσο σε ζητήματα θεωρίας όσο και σε ζητήματα εφαρμοσμένης ανάλυσης - πολιτικής. Έχει συμμετάσχει στη διοργάνωση διεθνών συνεδρίων - συναντήσεων εργασίας σε θέματα αγοράς εργασίας και κοινωνικής προστασίας. Είναι συγγραφέας βιβλίων για την κοινωνική πολιτική και για το κράτος - πρόνοιας. Έχει παρουσιάσει άρθρα του σε διεθνή συνέδρια και έχει δημοσιεύσει σε συλλογικούς τόμους και σε διεθνή περιοδικά.
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

5 Μαρτίου 2015, 11:01:21
Απάντηση #2266
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Ελπίζουμε ότι πρόκειται περί τρολιάς.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής, φέρνουν τελικά νέο πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας την κ. Πετρούλα Σαρτζετάκη.

Η Πετρούλα Σαρτζετάκη ή αλλιώς Πάτυ, είναι κόρη του τέως προέδρου της Δημοκρατίας Χρήστου Σαρτζετάκη.

update Το αλλάξανε εκεί στο farmakopoioi. Πρόκειται για τη νέα πρόεδρο της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας (ΕΠΥ) !
Μάλλον κάποιος δεν άκουσε καλά, και αντί για ΕΠΥ κατάλαβε ΕΟΠΥΥ!
« Τελευταία τροποποίηση: 5 Μαρτίου 2015, 15:50:15 από Ο διακομιστής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

21 Μαρτίου 2015, 09:02:39
Απάντηση #2267
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Το Ελεγκτικό Συνέδριο με απόφασή του βάζει “πάγο” στις δαπάνες νοσηλείων για τους στρατιωτικούς.
Επέστρεψε αθεώρητο χρηματικό ένταλμα πληρωμής που αφορούσε στην εξόφληση δαπάνης παροχής υγειονομικής περίθαλψης στρατιωτικού προσωπικού λογω μη συμμόρφωσης της κοστολόγησης και αποζημίωσης των ιατρικών επισκέψεων και ιατρικών πράξεων “στρατιωτικών και των οικογενειών τους, με τα προβλεπόμενα στον ισχύοντα κανονισμό του ΕΟΠΥΥ”.

Το πρόβλημα που δημιουργείται στους στρατιωτικούς και στις οικογένειές τους είναι τεράστιο παρόμοιο με όλων των πολιτών.
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

24 Μαρτίου 2015, 12:34:19
Απάντηση #2268
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Για οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τα ποσοστά συμμετοχής ή άλλες παρόμοιες ανοησίες οι οποίες περιπλέκουν τη συνταγογράφηση, μπορούμε να επικοινωνούμε με τελέφωνα, σφαξ, e-mail ή snail-mail με την αρμόδια διεύθυνση του ΕΟΠΥΥΥΥΥ, στις ακόλουθες αριθμούς/διευθύνσεις. Τις κρεμάω στα μανταλάκια, επειδή μου έσπασαν τα νεύρα μέχρι να τις βρω. Βεβαίως, δεν απαντούν παρά μόνο αν τους στείλουμε ταχυδρομική επιστολή (snail-mail), και πάλι μετά από κάνα δίμηνο.

ΕΟΠΥΥ- Διεύθυνση Φαρμάκου
210 8110667
210 8110663
fax: 210 8110694
e-mail: d6@eopyy.gov.gr
Αποστόλου Παύλου 12, Αμαρούσιον, ΤΚ 15123
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

25 Μαρτίου 2015, 21:30:50
Απάντηση #2269
Αποσυνδεδεμένος

Αρχίατρος

Επώνυμοι
Προσπαθώ να καταλάβω, ΓΙΑΤΙ έβγαλαν την Ιστολογική Γενική-Βασική απ' τους ΑΝΕΥ ;

Δλδ ένας Ειδικεύομενος Χειρουργικής δεν μπορεί να βγάλει έναν σπίλο και να τον στείλει για ιστολογική ;

Επέμβαση πρώτων μηνών σε Χειρουργική Κλινική είναι.

Πόσο τραγικοί είναι πια ;

26 Μαρτίου 2015, 21:40:32
Απάντηση #2270
Αποσυνδεδεμένος

pzogr


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αυτή την αόρατη ανακοίνωση του προέδρου την έχει δει κανείς; Τελικά (ενώ παλιά διαβεβαίωναν ότι δεν αφορά επισκέψεις) θα πρέπει και οι παθολόγοι, γενικοί γιατροί κτλ, που έχουν μόνο επισκέψεις να δώσουν τον οβολό τους στους ελεγκτές;

27 Μαρτίου 2015, 09:25:44
Απάντηση #2271
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
27/03/2015

Σε παράταση των συμβάσεων – μέχρι 30 Ιουνίου -  μεταξύ διαγνωστικών κέντρων και ΕΟΠΥΥ, προχωρά του υπουργείο Υγείας. Παράλληλα, εντός δέκα ημερών, θα ξεκινήσουν οι διαβουλεύσεις για την υπογραφή νέας σύμβασης μεταξύ παρόχων εργαστηριακής ιατρικής και Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

 Η νέα σύμβαση θα περιλαμβάνει ανακοστολόγηση κάποιων εξετάσεων με μείωση των τιμών τους, ενώ θα πρέπει όσοι πάροχοι δεν έχουν υπογράψει ακόμη σύμβαση έργου με κάποια από τις Ιδιωτικές Ελεγκτικές Εταιρίες για την ολοκλήρωση του ελέγχου των απαιτήσεών μας για το έτος 2013, να σπεύσουν άμεσα να το κάνουν. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα αποζημιώνονται πλέον για τις εξετάσεις που διενεργούν στους ασφαλισμένους του Οργανισμού.

 Επιπλέον, το υπουργείο Υγείας επεξεργάζεται νέο σύστημα κλιμακωτού rebate σε περίπτωση υπέρβασης της δαπάνης για εργαστηριακές εξετάσεις στο τέλος του χρόνου.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

27 Μαρτίου 2015, 09:50:38
Απάντηση #2272
Αποσυνδεδεμένος

GirousisN


Βλέπουν νέο “νυστέρι” στις δαπάνες για την Υγεία.

Από “ξεσκόνισμα” περνούν όλα τα τιμολόγια που έχουν στείλει στον ΕΟΠΥΥ διαγνωστικά κέντρα, συμβεβλημένοι ιδιώτες γιατροί, αλλά και φυσικοθεραπευτές, με τον Οργανισμό να επιχειρεί αφενός να εξαλείψει φαινόμενα προκλητής ζήτησης εκ μέρους των παρόχων, αφετέρου να εξοικονομήσει επιπλέον χρήματα από τις υπερβάσεις που τυχόν αποκαλυφθούν, όπως επισημαίνουν στο Capital.gr  οι επιχειρηματίες της Υγείας.

Ο ΕΟΠΥΥ εξέδωσε μάλιστα  χτες ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία όλοι οι ιδιώτες και οι εταιρείες που έχουν σύμβαση με τον Οργανισμό (πλην των ιδιωτικών κλινικών όπου ο έλεγχος έχει τελειώσει αλλά εκκρεμούν ακόμη ενστάσεις) θα πρέπει να προχωρήσουν σε σύναψη σύμβασης με ιδιωτική ελεγκτική εταιρεία για την υλοποίηση των ιατρικών – κλινικών ελέγχων των περιστατικών που κατέθεσαν το 2013 μέχρι και τις 10 Απριλίου, διαφορετικά ο ΕΟΠΥΥ θα διακόψει τις συμβάσεις.

Το ζήτημα της διαχείρισης των οικονομικών του ΕΟΠΥΥ αρχίζει να λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις, με τον υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή να έχει επισημάνει μάλιστα πως στόχος είναι η εξοικονόμηση πόρων στην Υγεία μέσα από τη δραστική μείωση των εκροών πόρων από τον δημόσιο στον ιδιωτικό τομέα. Ο υποχρεωτικός διαχειριστικός έλεγχος εξάλλου στον οποίο υπόκειται όλοι οι πάροχοι πληρώνεται από τις ίδιες τις επιχειρήσεις Υγείας.

Σύμφωνα με τις επιχειρήσεις, οι παλιές οφειλές των ταμείων προς τα διαγνωστικά κέντρα φτάνουν τα 150 εκατ. ευρώ, ενώ για τις διαγνωστικές κλινικές το ύψος των ληξιπρόθεσμων οφειλών ξεπερνούν τα 130 εκατ. ευρώ. Προς το παρόν όμως ο ΕΟΠΥΥ φαίνεται να δίνει μάχη “μέρα με την μέρα” προκειμένου να εξασφαλίσει τις τρέχουσες πληρωμές προς όλους τους συμβεβλημένους ιδιώτες (η πληρωμή αφορά τον Ιανουάριο), ελπίζοντας πως τα ασφαλιστικά ταμεία θα καταβάλλουν τελικά μέχρι το τέλος του Μαρτίου τις εισφορές Υγείας. Ο διοικητής του ΕΟΠΥΥ έχει δηλώσει πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν μόνο οι φαρμακοποιοί, ενώ οι υπόλοιπες επιχειρήσεις αναγκαστικά θα αναμένουν να μπει χρήμα στα ταμεία του Οργανισμού.

Στη συνάντηση που είχαν οι ιδιωτικές κλινικές και τα διαγνωστικά με τον υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή στις αρχές της εβδομάδας ζητήθηκε ακόμη η γνωστοποίηση του πλαισίου συνεργασίας των παρόχων, δεδομένου ότι δεν έχει ανακοινωθεί από πλευράς του Οργανισμού εάν ισχύει και για το 2015 το ανώτατο όριο διενέργειας εξετάσεων ανά πάροχο (πλαφόν), γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο επιβολή της αυτόματης επιστροφής δαπανών (claw back) και της αναγκαστικής έκπτωσης (rebate) για μία τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Πάντως το μείζον θέμα φέτος για τη ρευστότητα του ΕΟΠΥΥ είναι, όπως σημειώνει η διοίκησή του, η σημαντική μείωση της κρατικής επιχορήγησης. Ενώ αρχικά το υπουργείο Υγείας είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει αύξηση της επιχορήγησης του Οργανισμού στο 0,6%, αυτή τελικά παρέμεινε “κολλημένη” στο 0,3%, ήτοι στα 525 εκατ. ευρώ ( από 633 εκατ. το 2014), όταν οι ανάγκες χρηματοδότησης για την ομαλή πληρωμή των υπηρεσιών περίθαλψης υπολογίζονται σε διπλάσιες.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος


27 Μαρτίου 2015, 12:55:10
Απάντηση #2273
Αποσυνδεδεμένος

Ορθοπαιδικός


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Τελικά (ενώ παλιά διαβεβαίωναν ότι δεν αφορά επισκέψεις) θα πρέπει και οι παθολόγοι, γενικοί γιατροί κτλ, που έχουν μόνο επισκέψεις να δώσουν τον οβολό τους στους ελεγκτές;
   H ανακοίνωση λέει: ""Γιατρών αμειβόμενων κατά πράξη και περίπτωση"". Οι επισκέψεις δεν είναι ούτε πράξη ούτε .... περίπτωση. Είναι στάνταρ ποσό. Δεν χρειάζονται να πληρώσουν άχρηστο χαράτσι στους ελεγκτές (το άχρηστο πάει στο ότι το έργο των ελεγκτών είναι να δικαιώσουν τα ποσά που, ούτως ή άλλως, είναι κομμένα βάσει του CB  ή του πλαφόν). Ντροπή στη νέα κυβέρνηση αν το συνεχίσει αυτό πέραν του 2014.

27 Μαρτίου 2015, 15:20:28
Απάντηση #2274
Αποσυνδεδεμένος

pzogr


Νομίζω ότι είναι πράξη και περίπτωση. Μάλλον γι'αυτό έβγαλαν διευκρινιστική ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ρητά ότι δεν περιλαμβάνονται οι γιατροί που έχουν μόνο επισκέψεις (σημερινό).

27 Μαρτίου 2015, 15:22:09
Απάντηση #2275
Αποσυνδεδεμένος

Ορθοπαιδικός


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Τελικά (ενώ παλιά διαβεβαίωναν ότι δεν αφορά επισκέψεις) θα πρέπει και οι παθολόγοι, γενικοί γιατροί κτλ, που έχουν μόνο επισκέψεις να δώσουν τον οβολό τους στους ελεγκτές;
  H ανακοίνωση λέει: ""Γιατρών αμειβόμενων κατά πράξη και περίπτωση"". Οι επισκέψεις δεν είναι ούτε πράξη ούτε .... περίπτωση. Είναι στάνταρ ποσό. Δεν χρειάζονται να πληρώσουν άχρηστο χαράτσι στους ελεγκτές (το άχρηστο πάει στο ότι το έργο των ελεγκτών είναι να δικαιώσουν τα ποσά που, ούτως ή άλλως, είναι κομμένα βάσει του CB  ή του πλαφόν). Ντροπή στη νέα κυβέρνηση αν το συνεχίσει αυτό πέραν του 2014.
  Τελικά βγήκε σήμερα νεολογισμός**: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος με την προσθήκη στο ΄τελος: ""Σημειώνεται ότι για την κατηγορία των γιατρών αμειβόμενων κατά πράξη και περίπτωση, η ανακοίνωση δεν αφορά τις περιπτώσεις γιατρών που υποβάλλουν για αποζημίωση στον ΕΟΠΥΥ μόνο ιατρικές επισκέψεις.""

** διαπίστωσα ότι το επανακοινοποίηση χρησιμοποιείται ευρέως στις κρατικές ανακοινώσεις... Ίσως Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος. Ο Μπαμπινιώτης δεν το έχει, αναφέρει όμως τη χρήση του Επανά- ως πρώτο συνθετικό... Ίσως βιάστηκα να το πω νεολογισμό....
« Τελευταία τροποποίηση: 27 Μαρτίου 2015, 15:28:00 από Ορθοπαιδικός »

16 Απριλίου 2015, 00:19:13
Απάντηση #2276
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ygeia360.gr και του δημοσιογράφου Βασίλη Βενιζέλου, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας έχει ήδη καταλήξει συλλογικά και ομοφώνως στην επιλογή του νεαρού πανεπιστημιακού Σωτήρη Μπερσίμη για τη θέση του προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), καθώς και στην επιλογή του Σταμάτη Βαρδαρού για την θέση του αντιπροέδρου του Οργανισμού.

Σύντομο βιογραφικό του νέου προέδρου του ΕΟΠΥΥ:


Ο Σωτήριος Μπερσίμης είναι λέκτορας στο Τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά. Στα πλαίσια του διδακτικού του έργου διδάσκει το μάθημα «Βιοστατιστική».

Είναι κάτοχος Διδακτορικού διπλώματος του τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστήμιου Πειραιώς, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος του τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και πτυχίου του τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστήμιου Πειραιώς. Η διδακτορική του μελέτη υποστηρίχθηκε από την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, ενώ έλαβε υποτροφία από το ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών για μεταδιδακτορική έρευνα.

Στο παρελθόν έχει διδάξει μαθήματα Στατιστικής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας, και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει ιδιαίτερη εμπειρία σε θέματα κατάρτισης, διαρκούς εκπαίδευσης και εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης αφού είναι μέλος ΣΕΠ (Συνεργαζόμενο Εκπαιδευτικό Προσωπικό) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα σχετίζονται κύρια με την ανάπτυξη μοντέλων για τον έλεγχο διεργασιών, τις κλινικές δοκιμές και την βιοεπιτήρηση. Έχει συγγράψει πάνω από 20 άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, 3 βιβλία στην Ελληνική, ενώ περισσότερες από 35 εργασίες του παρουσιάσθηκαν σε διεθνή ή πανελλήνια συνέδρια. Είναι κριτής σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Είναι μέλος πολλών επιστημονικών ενώσεων, ενώ έχει εργαστεί ως σύμβουλος σε θέματα στατιστικής σε πολλά ιατρικά ερευνητικά έργα.
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

16 Απριλίου 2015, 13:58:19
Απάντηση #2277
Αποσυνδεδεμένος

Ορθοπαιδικός


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
....επιλογή του νεαρού πανεπιστημιακού ....
   Διαπιστώνω κάποια διάθεση ειρωνίας Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος για τον σαραντάρη μελλονικό πρόεδρο του ΕΟΠΥΥυυυ.
   Βέβαια να προσθέσω ότι, όταν τυχαίνει πλέον να με προσφωνήσουν "νεαρέ", μάλλον πλέον μου αρέσει...

16 Απριλίου 2015, 14:21:37
Απάντηση #2278
Αποσυνδεδεμένος

Gatekeeper

Επώνυμοι
“It’s a poor sort of memory that onlyworks backwards, the Queen remarked.”
Lewis Carroll, 1872,
Through the Looking Glass

17 Απριλίου 2015, 11:15:27
Απάντηση #2279
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

Λέξεις κλειδιά: ΕΟΠΥΥ 
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
8296 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 7 Σεπτεμβρίου 2011, 11:34:38
από Ορθοπαιδικός
27 Απαντήσεις
9554 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 30 Νοεμβρίου 2016, 20:29:38
από md
8 Απαντήσεις
3957 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 27 Ιανουαρίου 2017, 14:55:19
από iceman
0 Απαντήσεις
13313 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 8 Μαρτίου 2017, 19:14:42
από Ελένη Καρανίκα
0 Απαντήσεις
39302 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 12 Οκτωβρίου 2018, 16:36:37
από Argirios Argiriou