Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
28 Μαρτίου 2024, 14:36:20

Αποστολέας Θέμα: ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 121041 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

23 Φεβρουαρίου 2012, 18:12:14
Απάντηση #210
Συνδεδεμένος

Denominator

Moderator
Πολύ ενδιαφέρον το "εναλλακτικό" φόρουμ. Thanks, medicus.
Μελλοθάνατε ιατρέ, οι ασθενείς σου σε χαιρετούν.

23 Φεβρουαρίου 2012, 22:17:48
Απάντηση #211
Αποσυνδεδεμένος

Rose


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Εάν σας ενοχλεί η *Ορθόδοξος Χριστιανική διδασκαλία(βλέπε εικόνες παρακάτω από δείγμα δηλώσεών σας σε άλλο φόρουμ) μπορείτε να την προσπεράσετε, να την αγνοήσετε και να ακολουθήσετε τη σωστή, για εσάς, **θρησκεία-μαγεία, ως φορέα φωτός(=Εωσφόρος).

Τουλάχιστον σεβαστείτε, όπως σας σέβονται, όσους πιστεύουν στο χριστιανισμό. Ή μήπως σας φοβίζουν τόσο πολύ που δεν θέλετε ούτε να τους ακούτε; Γιατί δεν ασχολείστε, με τόσο μίσος και απέχθεια, και με άλλες "απάτες" και "απατεώνες"; Υπάρχουν μυριάδες ανάμεσά μας.

Φίλτατε Medicus,

όσον αφορά την ΑΜΡΑ, και τον Ροδόκηπο των Φιλοσόφων, δεν προάγεται καμία θρησκεία, ή θρησκειολογία, ή θρησκευτική αίρεση, (προσωπικά είμαι άθρησκη), αλλά μία Ροδοσταυρική Φιλοσοφία, έχοντας ως βάση την Αρχαία Ελληνική μας Παράδοση.  Επίσης στα πλαίσια της ανεξιθρησκίας που προάγουμε, σεβόμαστε το δικαίωμα του κάθε συνανθρώπου μας, να θρησκεύεται ελεύθερα, όπως επιθυμεί.

'Ομως, λόγω του ότι βρισκόμαστε σε πολύ ακραίες εποχές, καταστροφής όλης της ανθρωπότητας, διότι έχουμε ξεφύγει ως είδος, και καταστρέφουμε και τον εαυτό μας, αλλά και όλο τον πλανήτη, γίνεται ένας Απολογισμός, βρισκόμαστε σε Εποχή Εσωτερικής και Κοινωνικής Κρίσης, και ο λόγος μας μπορεί να φαντάζει ακραίος, αλλά ας μη συγχέουμε τον χαρακτήρα της Δημόσιας Καταγγελίας, με συναισθήματα μίσους και απέχθειας, που δεν ταιριάζουν σε φιλοσοφημένους νόες, αλλά καλύτερα σε δογματισμένους και φανατισμένους νόες1.

Η αλήθεια είναι πως, για να επέλθει ουσιαστική και ολιστική θεραπεία σε όλη την ανθρωπότητα, που περιλαμβάνει όλους τους τομείς της ζωής μας, ή ακόμα όλες τις διαστάσεις της ύπαρξης, στον πλανήτη Γη, χρειάζεται να αγγίξουμε την ρίζα του κακού, την βαθύτερη αιτία μιας Παγκόσμιας Δυσαρμονίας2, που στις μέρες μας, φαντάζει ως μία βαθιά κρίση αξιών και θεσμών, μία γενική κατάρρευση του δυτικού κοινωνικο-πολιτικού μοντέλου, αλλά και ταυτόχρονα αναδύεται και μία δημιουργική αντίδραση, ή επανάσταση3 ενάντια σε ότι καταδυναστεύει τον άνθρωπο.

Γνωρίζοντας που θα οδηγήσει το κύμα της παρούσας εποχής4, προσπαθώντας να γεφυρώσουμε το χάσμα ανάμεσα στα ερείπια του παλιού κόσμου, και στη γέννηση ενός νέου κόσμου5, καταγγέλλουμε6 κακώς κείμενα, αλλά ταυτόχρονα αντι-προτείνουμε7 νέες λύσεις, θεσμούς, και κινήσεις.

Μέσα στα πλαίσια λοιπόν, του ανθρωπίνου δικαίου, και της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καταγγέλλουμε απάτες8, διαφθορές9, και εγκλήματα10, και ασκούμε ακόμα και καυστική κριτική, όπου διαπιστώνουμε νοητικούς ή πνευματικούς ιούς11, που δένουν, ή καταδυναστεύουν την ανθρώπινη ύπαρξη.

Ειλικρινά το θέμα του χριστιανισμού, είναι ένα βαθύ τραύμα12, μία βαθιά πληγή, στην ψυχή του Ελληνισμού13, αλλά και ολάκερου του Δυτικού κόσμου, και είστε ειλικρινά ευπρόσδεκτος να συμμετέχετε στο φόρουμ της ΑΜΡΑ, και να συζητήσουμε περαιτέρω, επί του θέματος.

Πριν 11 χρόνια περίπου είχα περάσει την εμπειρία της χριστόνυμφης14, και κατανοώ το πως αισθάνεται ένας θρησκευόμενος στον χριστιανισμό, όμως ειλικρινά, θα ήθελα να σας προειδοποιήσω, πως αν συνεχίσετε να σκαλίζετε τον Διαφωτισμό που προτείνουμε, κινδυνεύετε, να βρεθείτε σε μία παράλληλη διάσταση, κινδυνεύετε να αλλάξετε τελείως τις απόψεις σας, περί χριστιανισμού15, αλλά ταυτόχρονα ίσως έχετε την ευκαιρία, μια μέρα, να βρείτε, τον πραγματικό παράδεισο16.

Οι περισσότεροι από εμάς που ξεκινήσαμε, κατηχημένοι από τα σχολειά μας, ως χριστιανοί17, και τυχαία ίσως ανακαλύψαμε μία απόκρυφη (κρυφή) πραγματικότητα, που δίδασκαν σε κάποια ίσως κρυφά σχολειά18, εν΄ μέσω πνευματικής κατοχής, πάθαμε ειλικρινά σοκ, μείναμε άναυδοι, παραλήσαμε αρχικά, μπροστά σε αυτή τη διαχρονική απάτη και πλεκτάνη εκμετάλλευσης, που είχαν στήσει μερικοί επιτήδειοι, πίσω από την πλάτη μας, απομυζώντας και ελέγχοντας την ζωή μας.

Γι' αυτό το λόγο αγαπητέ Medicus, έχουμε χρέος να λέμε την αλήθεια, όσο οδυνηρή και αν είναι αυτή, και έχει ως μοναδικό στόχο την αφύπνιση, και την κάθαρση κάθε μορφής απάτης, εξαπάτησης, διαφθοράς, εκμετάλλευσης ή ακόμα και ψυχικής ή διανοητικής νόσου.

Στοχεύοντας λοιπόν, σε μια επιστροφή πίσω σε μία Χρυσή Εποχή, σε μία Ενάρετη και Ευημερούσα Κοινωνία, έναν Αληθινό Παράδεισο, δημοσιεύουμε τις έρευνές μας, είτε ως καταγγελίες είτε ως προτάσεις.
 
Είναι σημαντικό επίσης να ξεκαθαριστεί πως έχουμε δεχτεί αρκετές προσωπικές επιθέσεις από δογματισμένους ή φανατισμένους συνανθρώπους μας, ενώ η δική μας θέση είναι πάντα ο καυτηριασμός ιδεών και όχι προσώπων. Με άλλα λόγια δεν είμαστε κυνηγοί χριστιανών, όπως πολλοί χριστιανοί έπρατταν επί εκατοντάδες χρόνια, σε αλλόδοξους, μέχρι προσφάτως, είμαστε όμως κυνηγοί της απάτης, της διαφθοράς, και του εγκλήματος.


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Τελικά, λύστε μου μία απορία, για εσάς η Ομοιοπαθητική είναι "φορέας φωτός"; Γιατί δεν νομίζω ότι όσοι ασχολούνται με την Ομοιοπαθητική, έχουν αυτή την άποψη. Μπορείτε, ως γνώστες της Αλήθειας, να με διαφωτίσετε;

'Οσον αφορά την Ομοιοπαθητική, δεν έχει καμία σχέση με θρησκείες, ή θρησκειολογίες, αλλά είναι μία ολιστική επιστήμη, που αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα τον άνθρωπο, όπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα μηνύματά μας, δηλαδή, και ως υλικό φορέα αλλά και ως ψυχικό.

Επίσης είναι σημαντικό να ξεκαθαριστεί αγαπητέ Medicus, ως Φιλοσοφία και όχι θρησκειολογία, που προάγουμε, ο "Εωσφόρος" ή "φορέας φωτός", είναι ένα επίθετο που προσδιορίζει την ιδιότητα, ή ακόμα ένα αρχέτυπο, και όχι κάποιας μορφής οντότητα.
______________________________________________________________________________________________

1 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

2 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

3 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

4 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

5 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

6 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

7 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

8 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

9 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

10 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

11 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

12 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

13 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

14 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

15 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

16 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

17 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

18 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
« Τελευταία τροποποίηση: 25 Φεβρουαρίου 2012, 13:49:17 από Rose »

23 Φεβρουαρίου 2012, 22:35:09
Απάντηση #212
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Εγω παντως θελω να μαθω τη λογικη εξηγηση της ομελετας πανω στις αμυγδαλες   :D
Έχεις δοκιμάσει να αφαιρέσεις τα βύσματα από τις αμυγδαλές χωρίς να ματώσουν και ταυτόχρονα να αυξήσεις την αιμάτωση τους;

Σχετικά με την Rose και τα όσα γράφει, εγώ διασκεδάζω και γελάω με τους ανοιχτόμυαλους υποστηριχτές της από το παρελθόν....
Τέτοιο μαργαριτάρι....θα νιώθει μοναξιά κλεισμένο σε forum μόνο με ροδόσταυρους.
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

23 Φεβρουαρίου 2012, 23:34:05
Απάντηση #213
Αποσυνδεδεμένος

Rose


Μην κρίνετε εξ΄ιδίον τα αλλότρια κ. Κουναλάκη.  Από τον ελάχιστο χρόνο που μας έχει απομείνει προσπαθήσαμε από την μεριά μας να καταθέσουμε στο θέμα της Ομοιοπαθητικής, παρά τις αντιδράσεις, αντιστάσεις, και χλευασμούς που δεχτήκαμε, αλλά εδώ σας αποχαιρετούμε.  Καλή συνέχεια.
« Τελευταία τροποποίηση: 23 Φεβρουαρίου 2012, 23:35:37 από Rose »

23 Φεβρουαρίου 2012, 23:45:32
Απάντηση #214
Συνδεδεμένος

Denominator

Moderator
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Μην κρίνετε εξ΄ιδίον τα αλλότρια κ. Κουναλάκη.  Από τον ελάχιστο χρόνο που μας έχει απομείνει προσπαθήσαμε από την μεριά μας να καταθέσουμε στο θέμα της Ομοιοπαθητικής, παρά τις αντιδράσεις, αντιστάσεις, και χλευασμούς που δεχτήκαμε, αλλά εδώ σας αποχαιρετούμε.  Καλή συνέχεια.
Όχι και να το παίζουμε και θύματα...
Αυτά που είπατε μετά τις αποκαλύψεις του @medicus ήταν βαθειά προσβλητικά για μένα προσωπικά - που δε σας προσέβαλλα - και εκτιμώ και για αρκετούς άλλους.
Δε φταίει ούτε ο Κουναλάκης, ούτε ο Ζαχαριάδης για το ότι επιτέλους καταλάβαμε τι πρεσβεύετε.
Μελλοθάνατε ιατρέ, οι ασθενείς σου σε χαιρετούν.

24 Φεβρουαρίου 2012, 00:09:09
Απάντηση #215
Αποσυνδεδεμένος

Rose


Η Αλήθεια όντως είναι σοκαριστική, όμως χρειάζεται να γίνει κατανοητό, πως άλλο είναι η παρουσίαση της Αλήθειας και άλλο οι προσωπικές προσβολές.  'Αλλωστε δεν βρισκόμαστε πλέον στην εποχή όπου καταδικαζόμαστε για την παρουσίαση των θέσεών μας, ειδικά όταν βασίζεται σε δυνατή επιχειρηματολογία, και ιστορικά επιβεβαιωμένη πραγματικότητα.
_____________________________________________________________________________

"«Ο καλός χριστιανός δεν κάνει διάλογο με τον άπιστο αλλά καρφώνει το ξίφος στην κοιλιά όσο πιο βαθιά μπορεί» (Bernard Gui, ιεροεξεταστής). 

Για το πώς επεκράτησε στην ανθρωπότητα ο Χριστιανισμός, ο μέσος άνθρωπος πιστεύει, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι μία φορά κι έναν καιρό ήσαν κάποιοι άνθρωποι που ζούσαν στα… «σκοτάδια της ειδωλολατρίας» και κάποτε εμφανίσθηκε κάποιος κύριος μ’ ένα βιβλίο στο χέρι και ένα χαμόγελο στα χείλη και τους είπε κάτι ωραία λόγια και μετά εκείνοι… «εφωτίσθησαν» και έγιναν αυτομάτως χριστιανοί (κάποιοι μάλιστα θύμωσαν κιόλας που τόσες χιλιάδες χρόνια λάτρευαν «είδωλα» και τα έσπασαν μόνοι τους).

Πολύ καλό για να’ ναι αληθινό, να όμως που δισεκατομμύρια άνθρωποι μοιάζει να το πιστεύουν.
[...]
Θα σταματήσω εδώ. Οι χιλιάδες σελίδες που θα μπορούσαν να γραφούν επάνω στον φασισμό των φασισμών, στο κακούργημα των κακουργημάτων, στην απάτη των απατών και στη θρασύτητα των θρασυτήτων, είναι ούτως ή άλλως μυριάδες (αρκεί να υπάρχει η απαραίτητη παρρησία και αφοβία, κύρια χαρακτηριστικά των αληθινών Ελλήνων προγόνων μας). Ας αφήσουμε λοιπόν να μιλήσει περισσότερο περιληπτικά και περιεκτικά η ίδια η αληθινή, δηλαδή ανεξίθρησκη, Ιστορία. Τα συμπεράσματα δικά σου, φίλε αναγνώστη και φίλη αναγνώστρια. Εγώ, θέλω απλώς να σου δωρίσω το προνόμιο να γνωρίζεις από εδώ και εμπρός το γιατί βρίσκεσαι και δράς στην από εδώ ή στην από εκεί όχθη του βαθυτάτου χάσματος που δεν επιτρέπει ουδετερότητες και συγχώρεσέ με εάν τυχόν ζημιά σού κάνω ακυρώνοντας κάποια πολύ-πολύ βολικά άλλοθι. Καλή ανάγνωση και, κυρίως, καλή επιλογή.


Πηγή: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

24 Φεβρουαρίου 2012, 00:21:10
Απάντηση #216
Συνδεδεμένος

Denominator

Moderator
Αντί απάντησης, μια αφιέρωση:
Μελλοθάνατε ιατρέ, οι ασθενείς σου σε χαιρετούν.

12 Μαρτίου 2015, 18:28:05
Απάντηση #217
Συνδεδεμένος

Denominator

Moderator
Οδηγία του Υπουργείου Υγείας και του Συμβουλίου Ιατρικής Έρευνας της Αυστραλίας σχετικά με την Ομοιοπαθητική.
Μελλοθάνατε ιατρέ, οι ασθενείς σου σε χαιρετούν.

Λέξεις κλειδιά: ομοιοπαθητική 
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
2 Απαντήσεις
3171 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 21 Φεβρουαρίου 2016, 21:42:36
από Αδαμάντιος Σκούφαλος
1 Απαντήσεις
22762 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 14 Δεκεμβρίου 2017, 23:44:09
από Αρχίατρος
0 Απαντήσεις
12019 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 14 Ιουνίου 2019, 10:10:41
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
3630 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 29 Νοεμβρίου 2019, 19:36:50
από Argirios Argiriou
2 Απαντήσεις
36245 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 19 Ιανουαρίου 2022, 22:04:24
από Argirios Argiriou