Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
28 Μαρτίου 2024, 17:44:44

Αποστολέας Θέμα: Ο Βαρνάβας και το κουσούρι του....  (Αναγνώστηκε 47473 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

14 Απριλίου 2014, 22:57:13
Απάντηση #15
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


14/04/2014

Στην μάχη των ευρωεκλογών κατεβαίνει ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ Δημήτρης Βαρνάβας (Υgeia360.gr)
Από Χριστίνα Χατζηπαλαμουτζή

Στην μάχη των ευρωεκλογών κατεβαίνει ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ  Δημήτρης Βαρνάβας  Υποψήφιος στις ευρωεκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) κ. Δημήτρης Βαρνάβας.

Τα ονόματα των υποψηφίων που θα συμπληρώσουν το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

15 Απριλίου 2014, 00:50:16
Απάντηση #16
Αποσυνδεδεμένος

Ν.ΔΗΜΟΥ

Επώνυμοι
Τελικά ο συνδικαλισμός έχει πάντα χρώμα. Φυσικά ο άνθρωπος δεν το έκρυψε  ποτέ, αλλά να ........τώρα που αποφάσισε να ασχοληθεί από αυτό το πόστο με την πολιτική, πιθανά θα έπρεπε να αποχωρήσει από την  ηγεσία της  ΟΕΝΓΕ για λόγους που θα τον έκαναν να ξεχωρίζει από τους παλαιας  κοπής συνδικαλιστές τύπου Πρωτόππαπα  κ.λ.π
ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

15 Απριλίου 2014, 15:51:53
Απάντηση #17
Αποσυνδεδεμένος

Harper

Ιατροί
Τελικα ΟΛΑ σε αυτη τη χωρα ειναι τελεολογικα
+

26 Μαΐου 2014, 19:24:56
Απάντηση #18
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Οι πρώτοι 16 :-X σε σταυροδοσία υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του Σύριζα:


ΣΥΡΙΖΑ: 6 έδρες 1.  Μανώλης Γλέζος με 77.841 ψήφους 2.  Σοφία Σακοράφα με 49.985 ψήφους  3.  Δημήτρης Παπαδημούλης με 33.231 ψήφους 4.  Κωνσταντίνα Κούνεβα με 29.339 ψήφους  5.  Γεώργιος Κατρούγκαλος με 28.711 ψήφους 6.  Κώστας Χρυσόγονος με 25.799 ψήφους  7.  Στέλιος Κούλογλου με 21.060 ψήφους 8.  Νικόλαος Χουντής με 19.071 ψήφους 9.  Κρίτων Αρσένης με 14.116 ψήφους  10. Γιάννης Μηλιός με 13.741 ψήφους  11. Σάββας Ρομπόλης με 11.162 ψήφους 12. Σία Αναγνωστοπούλου με 9.905 ψήφους 13. Νίκος Ξυδάκης με 9.433 ψήφους 14. Νικήτας Κανάκης 6.580 ψήφους 15. Γιώργος Κυρίτσης με 6.132 ψήφους  16. Θέμης Κοτσιφάκης με 5.836 ψήφους
« Τελευταία τροποποίηση: 26 Μαΐου 2014, 19:26:55 από Ο διακομιστής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

22 Ιουλίου 2014, 11:25:22
Απάντηση #19
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


ΟΕΝΓΕ: Βγάζουμε ανακοινώσεις για την Υπατία και το 5ευρο, αλλά όχι για τις απολύσεις των ΓΙ!

Θεσσαλονίκη, 21 Ιουλίου 2014
 
ΔΗΛΩΣΗ

Η ΟΕΝΓΕ και οι Ενώσεις Νοσοκομειακών γιατρών της χώρας έχουν αντιταχθεί με κατηγορηματικό τρόπο στην είσπραξη 5 ευρώ από πολίτες που επισκέπτονται ως ασθενείς Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας της χώρας. Θεωρούμε πως πρόκειται για μέτρο ηθικά και ιατρικά απαράδεκτο, διότι εμποδίζει τους ασθενείς να επισκεφτούν υπηρεσίες υγείας τις οποίες έχουν ανάγκη. Ιδιαίτερα σήμερα, που χιλιάδες οικογένειες δεν διαθέτουν τα στοιχειώδη για τη διατροφή και την επιβίωσή τους, αποτελεί πρόκληση να αφαιμάσσεται το πενιχρό τους εισόδημα επειδή είχαν την ατυχία να πάσχουν από οξύ ή χρόνιο πρόβλημα υγείας.
Πρόσφατο έγγραφο (13487-11/7/14) του υποδιοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Μόσχου οδηγεί τα πράγματα στα άκρα, εξαναγκάζοντας τους εξουθενωμένους γιατρούς, διοικητικούς και νοσηλευτικό προσωπικό να μετατρέπονται σε κυνηγούς πεντάευρων προκειμένου να αυξηθούν οι εισπράξεις των Νοσοκομείων.
Πριν ακόμη ο γιατρός εξετάσει το περιστατικό και αποφανθεί εάν πρόκειται για επείγον ή χρόνιο περιστατικό, ο ασθενής οφείλει σύμφωνα με τον κ. Μόσχου να καταβάλλει τα 5ευρω, ακόμη και στις περιπτώσεις που σύμφωνα με τις εγκυκλίους του υπουργείου Υγείας δεν υποχρεούται. Σύμφωνα με το έγγραφο επακολουθεί κυκεώνας διατυπώσεων και διασταυρώσεων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα 5ευρά αντιστοιχούν στις εισόδους ασθενών και έπονται έμμεσες απειλές για γιατρούς που δεν ανταποκρίνονται επαρκώς στα καθήκοντα ταμία.
Της έκδοσης του παραπάνω εγγράφου ακολούθησαν από τους Διοικητές των Νοσοκομείων προς το προσωπικό ανυπόφορες πίεσεις, προκειμένου να ασχολείται προεχόντως με την είσπραξη χρημάτων. 
 
Διευκρινίζουμε για πολλοστή φορά:
Οι ασθενείς έχουν καταβάλλει την εισφορά τους στο σύστημα υγείας ήδη δύο φορές: μέσω των ασφαλιστικών τους εισφορών και μέσω της φορολογίας. Συνεπώς δεν οφείλουν να πληρώσουν τρίτη φορά την ίδια υπηρεσία.
Ως νοσοκομειακοί γιατροί έχουμε δηλώσει κατ΄ επανάληψη ότι θα εξετάζουμε όλους τους ασθενείς που έχει ανάγκη τις υπηρεσίες μας, χωρίς να ασχολούμαστε εάν κατέβαλαν στο ταμείο το επαχθές μέτρο του εισιτηρίου των 5 ευρώ.   
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΝΓΕ
« Τελευταία τροποποίηση: 22 Ιουλίου 2014, 19:04:13 από Ο διακομιστής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

22 Ιουλίου 2014, 12:02:33
Απάντηση #20
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Οι καιροί αλλάζουν και επιστρέφω στον κ. Βαρνάβα τα λόγια του (αντικαταστήστε το "Ένωσης Γενικής Ιατρικής" με το ΟΕΝΓΕ, και το "στο Ζαγκλιβέρι" με το "επι θητεία"):
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Βέβαια όλοι θυμούνται πως ο εν λόγω λαλίστατος κύριος ενώ ήταν στο ΔΣ της Ενωσης Γενικής Ιατρικής κρατούσε το στόμα του ερμητικά κλειστό  όταν διώκονταν -και μάλιστα με απειλή απόλυσης- οι συνάδελφοί του Γενικοί Γιατροί στο Ζαγκλιβέρι. Κανένα κουσούρι δεν είχε βρεί τότε στον ενορχηστρωτή της δίωξης που κρατούσε τη μαγκούρα αντί της μπαγκέτας. Καμιά υποστήριξη δε θυμάμαι να εκδήλωσε η γλαφυρή του πένα για κείνους που απειλούνταν να πεταχτούν στο δρόμο.

Τελικά.... κ. Βαρνάβα, είναι πολύ δύσκολο να μην προφητεύσεις για τον εαυτό σου........
« Τελευταία τροποποίηση: 22 Ιουλίου 2014, 12:08:39 από Δ. Κουναλάκης »
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

22 Ιουλίου 2014, 12:31:22
Απάντηση #21
Αποσυνδεδεμένος

Gatekeeper

Επώνυμοι
Έχω την αίσθηση πως οι εξέλιξεις εχουν ήδη δρομολογηθεί.
Νομίζω πως στο τέλος της ημέρας όλοι οι ΓΙ θα ειναι freelancers,
Απλώς μεθοδεύεται σταδιακά και τα αρμόδια νοσοκομείακα το επικροτούν  !!!
Μεταξύ δεν νομίζω πως ειναι άσχημη εξέλιξη ...
“It’s a poor sort of memory that onlyworks backwards, the Queen remarked.”
Lewis Carroll, 1872,
Through the Looking Glass

12 Μαρτίου 2015, 10:39:57
Απάντηση #22
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

 Συνέπεια… αριστερών λόγων και έργων, ειδάλλως αποχώρηση από την κυβέρνηση,  ζητεί από την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών κυρία Νάντια Βαλαβάνη ο εκπρόσωπος των νοσοκομειακών γιατρών του ΕΣΥ κ. Δημήτρης Βαρνάβας, με αφορμή την επιλογή της να νοσηλευτεί σε μεγάλη ιδιωτική κλινική.
 
«Δημόσια πρόσωπα που δεν εμπιστεύονται θεσμούς και υπηρεσίες τις οποίες κάνει χρήση ο ελληνικός λαός έχουν μια και μόνη επιλογή: να ιδιωτεύσουν» ήταν η δημόσια σκληρή δήλωση που επιφύλαξε για την συναγωνίστρια του στον ΣΥΡΙΖΑ  ο γιατρός του ΕΣΥ, κ. Βαρνάβας.
 
Επιπλέον, και αφού της εύχεται καλή ανάρρωση, θέτει και το «ηθικής τάξης ζήτημα»  που αφορά τις καταθέσεις της ίδιας και άλλων κυβερνητικών στελεχών σε ξένες τράπεζες. «Οφείλουν να τις επαναπατρίσουν αυτοστιγμεί» δηλώνει κατηγορηματικά.
 
Οι «επιπλοκές» της νοσηλείας της κυρίας Βαλαβάνη

Η κυρία Βαλαβάνη εισήχθη τις πρωινές ώρες της περασμένης Τρίτης σε ιδιωτική κλινική των βορείων προαστίων, με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού. Οι εργαστηριακές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε επιβεβαίωσαν την κλινική εικόνα που έτεινε ακόμη και προς την πνευμονία, και κρίθηκε επιβεβλημένη η νοσηλεία της.
Όπως πληροφορείται το , η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών πιθανότατα να λάβει εξιτήριο την Πέμπτη καθώς η κατάσταση της υγείας της εξελίχθηκε ικανοποιητικά.
 
«Επιπλοκές» αντίθετα εμφανίστηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη δημοσιοποίηση της νοσηλείας σε ιδιωτικό θεραπευτήριο του στελέχους της παράταξης.
 
Με ανάρτησή του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), κι ένα από τα πιο δυναμικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον ιατρικό κόσμο και στο ΕΣΥ, ο κ. Βαρνάβας, της ευχήθηκε μεν «ταχεία ανάρρωση», της υπενθύμισε δε τις δηλώσεις της «περί πατριωτικού καθήκοντος».
 
«Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών κ. Βαλαβάνη κάλεσε πριν δύο εβδομάδες τους πολίτες να πράξουν το πατριωτικό τους καθήκον, καταβάλλοντας την τελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ. Υπερβολική ηθικολογία σε μία σωστή και αναγκαία προτροπή, θα μπορούσαν να πουν ορισμένοι» γράφει ο κ. Βαρνάβας, στην ιστοσελίδα της ΟΕΝΓΕ.
 
«Προχτές η κυρία Βαλαβάνη αρρώστησε και επέλεξε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο. Εκτός της ευχής να αναρρώσει οφείλουμε να της υπενθυμίσουμε πως  δικό της «πατριωτικό καθήκον» είναι να εμπιστεύεται το δημόσιο σύστημα υγείας της χώρας μας» επισημαίνει ο κ. Βαρνάβας, θεωρώντας ότι κάθε άλλη συμπεριφορά και πράξη που δεν δείχνει εμπιστοσύνη των δημόσιων προσώπων προς τις δημόσιες υπηρεσίες και θεσμούς πρέπει να καταλήγει σε απομάκρυνση από το κυβερνητικό τους πόστο.
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

27 Μαρτίου 2015, 11:55:47
Απάντηση #23
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Καίρια παρέμβαση της ΟΕΝΓΕ για το φλέγον θέμα των Εφημεριών!

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

«Έβγαλαν "λάδι" τον άνθρωπο που - σύμφωνα με την αποδοχή του δικαστηρίου - έβαλε το χέρι του και παραποίησε στοιχεία της λίστας Λαγκάρντ», τονίζει ο Δημήτρης Βαρνάβας

Επείγον «παραπεμπτικό» για οφθαλμολογική εξέταση και, συγκεκριμένα για «διακρίβωση της οπτικής τους οξύτητας», θεωρεί ο εκπρόσωπος των νοσοκομειακών γιατρών κ. Δημήτρης Βαρνάβας ότι πρέπει να λάβουν τα μέλη του Ειδικού Δικαστηρίου, μετά την απόφασή τους να επιβάλλουν στον πρώην υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή για την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ.
 
«Μήπως η  εγχώρια δικαιοσύνη θα έπρεπε να παραπεμφθεί επειγόντως σε οφθαλμίατρο για διακρίβωση της οπτικής της οξύτητας;» διερωτάται ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) με ανάρτησή του στην ιστοσελίδα που διατηρεί.
 
Εκτός της «οφθαλμολογικής εξέτασης» ο κ. Βαρνάβας καλεί τους δικαστές να «κοιτάξουν» την απόφασή τους και να την αντιπαραβάλουν με εκείνη που εξέδωσαν πρόσφατα συνάδελφοί τους εις βάρος δύο ειδικευόμενων γιατρών του νοσοκομείου Ρεθύμνου για το μοιραίο περιστατικό με τη 16χρονη Στέλλα την άνοιξη του 2011.
 
«Για τους ειδικευόμενους γιατρούς του νοσοκομείου Ρεθύμνου το δικαστήριο επέδειξε πρωτοφανή αγριότητα, μη αποδεχόμενο ούτε καν την προσμέτρηση της αμφιβολίας υπέρ των κατηγορουμένων» επισημαίνει ο κ. Βαρνάβας, γνωστός και από τη συνδικαλιστική δράση του στο χώρο του ΕΣΥ με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Ο πρόεδρος του ΟΕΝΓΕ επικαλείται δήλωση της εισαγγελέως του Ειδικού Δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία η δίκη Παπακωνσταντίνου «...ευτέλισε τον ελληνικό λαό και κόστισε σε αυτόν πολλά εκατομμύρια ευρώ» και σχολιάζει αρνητικά το γεγονός ότι «κατά τη γνώμη 5 μελών του Δικαστηρίου, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της έδρας, ο κατηγορούμενος έπρεπε να αθωωθεί για τη νόθευση εγγράφου λόγω αμφιβολιών!».
 
«Εντέλει οι δικαστές έβγαλαν "λάδι" τον άνθρωπο που - σύμφωνα με την αποδοχή του δικαστηρίου - έβαλε το χέρι του και παραποίησε στοιχεία της λίστας Λαγκάρντ  και η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου χαρακτηρίστηκε από μερίδα του τύπου ως "απόφαση-ντροπή"» παρατηρεί ο κ. Βαρνάβας.
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

13 Φεβρουαρίου 2016, 21:51:07
Απάντηση #24
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Άλλοτε ήταν λαλίστατος και μύγα να πετούσε, θα γάβγιζε. Σήμερα που γίνονται όργια, τηρεί εκκωφαντική σιωπή.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
 Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016 18:35

 
Η ΚΕΔΕ εκφράζει την έντονη διαφωνία της στην τροπολογία - ντροπή , όπως τη χαρακτηρίζει, που μεταφέρει στους προϋπολογισμούς των Δήμων, τις δαπάνες λειτουργίας των δημόσιων δομών υγείας ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης υποστήριξε πως «δε θα φορτώσουν στην Αυτοδιοίκηση, τα αδιέξοδα που δημιούργησαν στη δημόσια υγεία».

Με ανακοίνωσή της η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας αναφέρει πως «η Ν-τροπολογία που προωθεί η Κυβέρνηση συμπεριλήφθηκε στο Σχέδιο Νόμου με τίτλο "Μέτρα για την Επιτάχυνση του Κυβερνητικού Έργου κι άλλες διατάξεις" του Υπουργείου Υγείας, στην οποία προβλέπεται να επιβαρύνονται οι προϋπολογισμοί των Δήμων για την κάλυψη κάθε είδους δαπανών των δημόσιων δομών Υγείας (Νοσοκομεία, Μονάδες Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, Δημόσιες Μονάδες Ψυχικής Υγείας, κ.λ.π.). Η Ν-τροπολογία αυτή επιχειρείται να περάσει "στα κρυφά" κι ενώ τα μάτια της κοινής γνώμης είναι στραμμένα στις κινητοποιήσεις των αγροτών. Αποτελεί δημόσια ομολογία της χρεοκοπίας που έχει οδηγήσει η σημερινή Κυβέρνηση το Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Αποδεικνύει την ανικανότητά της να εξασφαλίσει τους πόρους που απαιτούνται για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών του συστήματος. Επιβεβαιώνει την προχειρότητα και την ανευθυνότητα με την οποία επιχειρεί να μεταθέσει τις ευθύνες της η Κεντρική Κυβέρνηση, στις πλάτες της Αυτοδιοίκησης».
« Τελευταία τροποποίηση: 13 Φεβρουαρίου 2016, 22:01:46 από EzeΤΡΟΛ »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

24 Φεβρουαρίου 2016, 11:43:00
Απάντηση #25
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Μακάρια αδιαφορία από πάλαι ποτέ συνδικαλιστή της ΟΕΝΓΕ.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Από Βασίλη Βενιζέλο

Με... έγγραφό του ο Ανδρέας Ξανθός "επιχειρεί" να καταργήσει το νόμο για το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας στο ΕΣΥ!
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Με ένα εξαιρετικά επείγον έγγραφό του προς τις διοικήσεις των επτά Υγειονομικών Πειφερειών (ΥΠΕ) της χώρας μας, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός ζητεί στις 22 Φεβρουαρίου την αναστολή του... νόμου για την καταβολή του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας στους εργαζομένους του ΕΣΥ όλης της χώρας, επειδή, όπως αναφέρει ο ίδιος, επίκειται σχετική νομοθετική ρύθμιση!
 
Να το πούμε με απλά λόγια, ο Ανδρέας Ξανθός "επιχειρεί" με έγγραφό του να καταργήσει νόμο, επειδή κάποια στιγμή στο μέλλον ο νόμος ούτως ή άλλως θα καταργηθεί, λέει...
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

24 Φεβρουαρίου 2016, 12:09:37
Απάντηση #26
Αποσυνδεδεμένος

Ορθοπαιδικός


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
....ζητεί στις 22 Φεβρουαρίου την αναστολή του... νόμου για την καταβολή του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας στους εργαζομένους του ΕΣΥ όλης της χώρας[/b], επειδή, όπως αναφέρει ο ίδιος, επίκειται σχετική νομοθετική ρύθμιση!....
   Παίρνουν οι γιατροί επίδομα ανθυγιεινής εργασίας; Προ αρκετών ετών ειδικευόμενος δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο (εκτός αν άλλαξε κάτι)... Ή μόνο το παίρνουν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι; Αν είναι έτσι γιατί να ασχοληθεί η ΟΕΝΓΕ;

24 Φεβρουαρίου 2016, 12:18:19
Απάντηση #27
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
....ζητεί στις 22 Φεβρουαρίου την αναστολή του... νόμου για την καταβολή του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας στους εργαζομένους του ΕΣΥ όλης της χώρας[/b], επειδή, όπως αναφέρει ο ίδιος, επίκειται σχετική νομοθετική ρύθμιση!....
   Παίρνουν οι γιατροί επίδομα ανθυγιεινής εργασίας; Προ αρκετών ετών ειδικευόμενος δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο (εκτός αν άλλαξε κάτι)... Ή μόνο το παίρνουν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι; Αν είναι έτσι γιατί να ασχοληθεί η ΟΕΝΓΕ;

Μα οι γιατροί, ιδιαίτερα οι νοσοκομειακοί, δεν κάνουν επικίνδυνη και ανθυγιεινή εργασία, αγαπητέ συνάδελφε!

24 Φεβρουαρίου 2016, 12:52:10
Απάντηση #28
Αποσυνδεδεμένος

Ορθοπαιδικός


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
....ζητεί στις 22 Φεβρουαρίου την αναστολή του... νόμου για την καταβολή του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας στους εργαζομένους του ΕΣΥ όλης της χώρας[/b], επειδή, όπως αναφέρει ο ίδιος, επίκειται σχετική νομοθετική ρύθμιση!....
   Παίρνουν οι γιατροί επίδομα ανθυγιεινής εργασίας; Προ αρκετών ετών ειδικευόμενος δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο (εκτός αν άλλαξε κάτι)... Ή μόνο το παίρνουν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι; Αν είναι έτσι γιατί να ασχοληθεί η ΟΕΝΓΕ;
Μα οι γιατροί, ιδιαίτερα οι νοσοκομειακοί, δεν κάνουν επικίνδυνη και ανθυγιεινή εργασία, αγαπητέ συνάδελφε!
   Και βέβαια. Κάνουν μόνο οι διοικητικοί που ακουμπάνε τα μολυσμένα βιβλιάρια των ασφαλισμένων...  (δεν ξέρω αν παίρνουν πράγματι το επίδομα, το διεκδίκησαν πάντως κάποτε για τον συγκεκριμένο λόγο...)

24 Φεβρουαρίου 2016, 13:16:40
Απάντηση #29
Αποσυνδεδεμένος

ippocrate


Το λαμβάνουν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι ,όχι οι ιατροί

Λέξεις κλειδιά: