Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
εξελιξη απο επιμελητης Α σε διευθυντη
akis1977:
Ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες .
Argirios Argiriou:
Συνάδελφος, ο οποίος θέλει να είναι ανώνυμος μου έστειλε χθες το παραπάνω μήνυμα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Είμαι 5 χρόνια διορισμένος ως Επιμελητής Α στην ίδια θέση.
Από προϋπηρεσία έχω : 14 μήνες αγροτικό, 25 μήνες εξειδίκευση ΜΕΘ και 14 μήνες Επιμελητής Β επί θητεία.
Έχω δικαίωμα να υποβάλω αίτηση για εξέλιξη σε Διευθυντή;
Όμηρος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυνάδελφος, ο οποίος θέλει να είναι ανώνυμος μου έστειλε χθες το παραπάνω μήνυμα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Είμαι 5 χρόνια διορισμένος ως Επιμελητής Α στην ίδια θέση.
Από προϋπηρεσία έχω : 14 μήνες αγροτικό, 25 μήνες εξειδίκευση ΜΕΘ και 14 μήνες Επιμελητής Β επί θητεία.
Έχω δικαίωμα να υποβάλω αίτηση για εξέλιξη σε Διευθυντή;
--- Τέλος παράθεσης ---
Με βάση την τελευταία υπουργική απόφαση για το θέμα της εξέλιξης ιατρών ΕΣΥ Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος που δημοσιεύθηκε τον Νοέμβριο 2021, στην οποία γίνεται ανασκόπηση της νομολογίας που ισχύει για το θέμα αυτό, προκύπτει ότι:
Α. Χρειάζονται 8 έτη σε θέση επιμελητή Α΄ για την εξέλιξη σε βαθμό Διευθυντή.
Β. Εκτός από την προϋπηρεσία των 5 ετών σε θέση Α΄ που διαθέτει ο συνάδελφος, προστίθεται ο χρόνος για την εκπλήρωση των καθηκόντων ιατρού υπόχρεου υπηρεσίας υπαίθρου που είναι 12 μήνες (οι 2 επιπλέον μήνες που έχει ο συνάδελφος δεν μετράνε) και ο χρόνος εξειδίκευσης σε Μ.Ε.Θ. (25 μήνες).
Η προϋπηρεσία των 14 μηνών σε θέση επιμελητή Β΄ δεν μπορεί να προσμετρηθεί για την συμπλήρωση των 8 ετών σε θέση Α΄.
Συγκεντρωτικά λοιπόν ο συνάδελφος έχει 5 έτη ως επιμελητής Α΄ και 12+25=37 μήνες σε άλλες προϋπηρεσίες. Σύνολο 8 έτη και 1 μήνα για την εξέλιξη, άρα νομίζω δικαιούται να αιτηθεί άμεσα την εξέλιξή του σε βαθμό Διευθυντή ΕΣΥ.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση