ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συνέδρια - Εκπαιδευτικές συναντήσεις

Εκπαιδευτικο Σεμιναριο για ενεσιμα(cosmetics)(για οικογ ιατρους)

(1/1)

Φλωρα Κυριακου:
Καλησπερα και ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας,
Παρακαλω θα μπορουσατε να προτεινετε εκπαιδευτικα σεμιναρια για ενεσιμα(cosmetics e.g. botox,fillers).

Γιώργος Κανελλόπουλος:
Είχα κάνει κάποτε το Cosmetica Training στο Liverpool, έχουν και στο Λονδίνο. Η καλύτερη επένδυσή μου. Ποιότητα εκπαίδευσης, αρκετά hands on, ποικιλία περιστατικών μέσα στο σαββατοκύριακο και για πρώτη φορά σαν γιατρός είχα σεμινάριο marketing, που μου άλλαξε τον τρόπο σκέψης. Προεκπαίδευση με online υλικό, εκπαιδεύτηκα δίπλα σε γενικούς γιατρούς, μαίες, οδοντιάτρους και νοσηλευτές. Κατά καιρούς βγάζει και προσφορές, μην βιαστείς να το κλείσεις. Μετά από κανα χρόνο μου έκαναν και πρόταση να διδάξω part time, αλλά διατηρώ εγγραφή και στον ιατρικό σύλλογο της Ιρλανδίας και δεν με συνέφερε.
Έχουν ξεφυτρώσει και στην Ελλάδα σεμινάρια, όπως της εταιρίας Venus, αλλά δεν έχω πληροφορίες, μπορεί να είναι αξιόλογα, αλλά ψάξε αν αντιστοιχεί το πρόγραμμά τους με άλλα του εξωτερικού.
Μερικά tips: κάνε ένα υποτυπώδες marketing plan να δεις αν αξίζει σαν επένδυση. κάνεις το βασικό σεμινάριο με τοξίνη και fillers. να πετάγεσαι πρώτη και να κάνεις όσα πιο πολλά hands on μπορείς στο σαββατοκύριακο, ειδικά fillers. Αρχίζεις και κάνεις σε φίλους και συγγενείς, κρατάς τις τιμές ψηλά όσο οι άλλοι από την αρχή και δεν κάνεις προσφορές, έχεις έναν μέντορα για να συζητάτε περιστατικά και να εξελίσσεσαι, κρατάς αρχείο φωτογραφιών από όλους τους πελάτες. Πριν αποφασίσεις αν θα κάνεις προχωρημένο σεμινάριο και σίγουρα όχι πριν τον πρώτο χρόνο, κάνε όσο πιο πολλά βασικά injections μπορείς και μάθε intermediate τεχνικές στο youtube. Μετά μπορείς, αν σου αρέσει, να ασχοληθείς και με νήματα, χείλια κλπ.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση