Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Είπαν...
Argirios Argiriou:
Βρες μια δουλειά που την αγαπάς, και θα πάψεις πλέον να θεωρείς ότι δουλεύεις.
Κινέζικη παροιμία.
EzeΤΡΟΛ:
Φρέσκο, το είπε σήμερα ο Λόβερ: «Δεν πιστεύω ότι κανείς μέσα σε αυτή την αίθουσα αμφιβάλλει ότι εγώ λέω τα πράγματα με το όνομά τους ή τουλάχιστον προσπαθώ. Δεν φοβάμαι να πω αυτό που θέλω και οι χθεσινές μου παρεμβάσεις είναι η απόδειξη. Η πραγματικότητα πρέπει να κατατίθεται, ώστε τα μέτρα που λαμβάνονται μετά να είναι συνάρτηση της πραγματικότητας κι όχι αοριστολογιών».
Καθαρά και ξάστερα.
EzeΤΡΟΛ:
Χάρρυ Κλυν, σε παράσταση του το 1983, στην μπουάτ «Διαγώνιος», με τίτλο «Αλλαγή και πάσης Ελλάδος»:
"ΤΑ δυο μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Ελληνας είναι πώς θα χάσει δέκα κιλά και πού θα βρει πάρκινγκ! Με αυτοκόλλητο στο κούτελο θα κυκλοφορούμε όλοι, για να φαίνεται ποιος έκανε φορολογική δήλωση και ποιος όχι. Εδώ και δυο χρόνια (εννοεί το 1981 που το ΠΑΣΟΚ έγινε κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου) έχει αρχίσει το μεγάλο κακό, που θα μετατρέψει σιγά - σιγά τους Ελληνες σε λαό πιθήκων, σε λαό ψηφοφόρων, δημοσίων υπαλλήλων, καταναλωτών, κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, κομπιναδόρων και συνδικαλισταράδων. Σε είκοσι – τριάντα χρόνια από σήμερα Ανδρέας Παπανδρέου μπορεί να μην υπάρχει. Θα υπάρχει όμως μια Ελλάδα πτωχευμένη κι ένας λαός στα όρια της οικονομικής και της ηθικής εξαθλίωσης".
Πηγή: ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Δημήτρης Ρίζος)
medicus:
Φαίνεται πως η Κάρτα Υγείας είναι παλιά ιστορία........ :D :D :D :D :D :D :D
Γ.Κτιστάκης:
"Υπάρχει μια ρωγμή σε όλα. Από εκεί είναι που μπαίνει μέσα το φως." Leonard Cohen
"Ένας πολιτικάντης σκέφτεται τις επόμενες εκλογές. Ένας πολιτικός, τις επόμενες γενιές." Arthur Clarke
"Αυτό που η κάμπια ονομάζει τέλος του κόσμου, η ζωή το λέει πεταλούδα." Λάο Τσε
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση