Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
16 Απριλίου 2024, 09:09:39

Αποστολέας Θέμα: Τον ανάγκασαν σε παραίτηση διότι, «εξετέθη ο υπουργός!!!»  (Αναγνώστηκε 3168 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

21 Ιουλίου 2009, 01:54:08
Αναγνώστηκε 3168 φορές
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Αποδεκτή έκανε τελικά την παραίτηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Κω Αναστάσιου Ασλάνη ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος, την οποία βεβαίως, είχε ζητήσει ο ίδιος…
Ο λόγος που ο κ. Αβραμόπουλος ζήτησε την παραίτηση του κ. Ασλάνη, είναι ότι, «ευνόησε υπάλληλο του Νοσοκομείου για ίδιον όφελος και μάλιστα, χωρίς να τον ενημερώσει».
Η ιστορία, έχει ως εξής: Υπάλληλος του Νοσοκομείου, είχε κάνει αίτηση στο Διοικητικό του Συμβούλιο του Ιδρύματος, ζητώντας μετάταξη για το Νοσοκομείο Πύργου Ηλείας, τόπου καταγωγής της. Επειδή όμως, δεν ήταν μόνιμη (δεν είχε κλείσει δύο χρόνια υπηρεσίας), το Δ.Σ. του Νοσοκομείου, πράττοντας στο πλαίσιο του νόμου, απέρριψε το αίτημά της. «Δεν έγινε δεκτό το αίτημά της, ούτε όταν μου ζητήθηκε από το υπουργείο, ούτε όταν μου το έφερε η ίδια μετά από ένα μήνα με αίτησή της» δήλωσε ο κ. Ασλάνης. Η υπάλληλος επανήλθε με νέο αίτημα ζητώντας προσωρινή μετακίνηση. Αυτό το αίτημά της το έκανε αποδεκτό το Δ.Σ. (δεν συνέτρεχαν λόγοι μη αποδοχής του) και από εκεί, άρχισαν τα… όργανα.
Πληροφορήθηκε ο υπουργός την εξέλιξη (το γεγονός του έντονου ενδιαφέροντός του για το θέμα, μας βάζει σε υποψίες…) και απέστειλε επιστολή στον κ. Ασλάνη, ζητώντας του να παραιτηθεί. Το άξιο να τονιστεί είναι πως, ενώ προφορικά του είπαν πως, ο λόγος που ζητούν την παραίτησή του είναι ότι, «ευνόησε κάποιον υπάλληλο για ίδιον όφελος και χωρίς να τους ενημερώσει και έτσι, εξετέθη ο κύριος υπουργός» στην επιστολή δεν αναφέρουν το παραμικρό. Διότι, τα γραπτά μένουν….
Ο κ. Ασλάνης, ενεργώντας αξιοπρεπώς, απέστειλε αμέσως την παραίτησή του, σημειώνοντας «υποβάλω την παραίτησή μου, όπως μου ζητήσατε», την οποία τελικά έκανε αποδεκτή ο κύριος Υπουργός.
Το ειρωνικό της όλης υπόθεσης είναι ότι, η εν λόγω υπάλληλος, διορίστηκε μέσω ΑΣΕΠ στο Νοσοκομείο της Λευκάδας, όπου και μετέβη. «Αυτόν τον διορισμό, θεωρήθηκε ότι, τον έκανα εγώ για να ικανοποιήσω προσωπικούς μου λόγους, ενώ κάτι τέτοιο είναι πέρα και έξω από κάθε λογική, αφού δεν μπορούσα να κάνω καμία παρέμβαση. Ήταν διορισμός και όχι μετάταξη ή μετάθεση. Διορίστηκε από την αρχή…» σημείωσε ο κ. Ασλάνης.
Εκτιμούμε ότι, το θέμα αφορά καθαρά στο πληγωμένο γόητρο του κ. Αβραμόπουλου. Ήτοι: Ο υπουργός ζήτησε από τον κ. Ασλάνη να εγκρίνει την μετάταξη της υπαλλήλου, το Δ.Σ. του Νοσοκομείου δεν την ενέκρινε και όταν αργότερα έκανε αποδεκτό το αίτημα για προσωρινή μετακίνηση, ο κ. Αβραμόπουλος θεώρησε ότι εκτέθηκε απέναντί της…. Δεν ικανοποιήθηκε το αίτημά της «κατόπιν ενεργειών μου…».
Με λίγα λόγια, ο πολύς κύριος Αβραμόπουλος, θεώρησε ότι, ο Διοικητής του Νοσοκομείου ενήργησε για να πάει στη Λευκάδα η υπάλληλος, ικανοποιώντας έτσι το αίτημά της, ενώ το είχε αρνηθεί στο υπουργείο…
Να σημειώσουμε για την ιστορία ότι, ο κ. Ασλάνης ήταν επί τρία χρόνια αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο Διοικητής του.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
1 Απαντήσεις
3248 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 26 Μαΐου 2011, 21:58:30
από D-Michalis
3 Απαντήσεις
5519 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 4 Φεβρουαρίου 2012, 18:08:42
από Gatekeeper
1 Απαντήσεις
13997 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 27 Αυγούστου 2013, 00:40:10
από kdiwavvou
0 Απαντήσεις
3075 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 16 Οκτωβρίου 2014, 00:48:34
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
2275 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 13 Αυγούστου 2023, 17:06:03
από Argirios Argiriou