Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες

Διαβούλευση για τις κωδικοποιήσεις στην Ελλάδα

(1/1)

Δ. Κουναλάκης:
Το υπουργείο Υγείας έχει ξεκινήσει ένα έργο για τις κωδικοποιήσεις νοσημάτων, συμπτωμάτων, ιατρικών πράξεων στην υγεία και θα υπάρξει δημόσια διαβούλευση πριν την χρήση τους σε πληροφοριακά συστήματα στα νοσοκομεία και στα κέντρα υγείας. Έλαβα λοιπόν το παρακάτω e-mail και συμμετέχω και στο συγκεκριμένο έργο για την ICPC.


--- Παράθεση ---Κυρία/Κύριε,

Σε συνέχεια της από 25.06.09 επιστολής μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι κωδικοποιήσεις / ταξινομήσεις νόσων και διαγνώσεων, πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, ιατρικών πράξεων, ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και αντιδραστηρίων έχουν αναρτηθεί προς διαβούλευση στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος.

Για να μπορέσει κάποιος να συμμετάσχει στη διαβούλευση, θα πρέπει να ακολουθήσει το σύνδεσμο «Περιοχή Διαβούλευσης», στην κορυφή της οθόνης, και να εγγραφεί ως χρήστης, προκειμένου να αποκτήσει όνομα χρήστη και κωδικό.

Ευχαριστούμε, εκ των προτέρων, για τη συμμετοχή σας.
 
--- Τέλος παράθεσης ---

Όποιοι θέλουν να συμμετέχουν μπορούν να γραφτούν στην διεύθυνση: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Η συμμετοχή σας και οι προτάσεις/διορθώσεις σας θα είναι πολύτιμες.

Δ. Κουναλάκης:
Να υπενθυμίσω ότι η διαβούλευση είναι πλέον σε εξέλιξη

Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση