Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Έπαθε καρδιακή προσβολή και τον έσωσε ένα αυτόνομο drone
(1/1)
Argirios Argiriou:
Α ρε, Σουηδία...
06/01/2022
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Εδώ θα δείτε και πιο αναλυτικές πληροφορίες για το συμβάν, αλλά είναι στα Σουηδικά (μπορείτε να το μεταφράσετε με το translate google):
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
Και ένα εύστοχο σχόλιο συναδέλφου από Ιατρική ομάδα του facebook στις 07/01/2022 για το παραπάνω δημοσίευμα (Δίνω τον σύνδεσμο και εδώ: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος ):
Η τεχνολογία drone στην υπηρεσία των επειγόντων περιστατικών. Πολύ ενδιαφέρον! Αλλά, προσέξτε το άρθρο.
Λέει τον έσωσε το drone. Ανοίγεις το κείμενο και διαβάζεις πως ένας περαστικός γιατρός τον είδε, άρχισε ΚΑΡΠΑ, κάλεσε τα επείγοντα και όταν έφτασε το drone, χρησιμοποίησε τον απινιδωτή! Αλλά τον έσωσε το drone!
Διαβάζεις παρακάτω και λέει ξεκάθαρα πως το drone φέρνει τον απινιδωτή, αλλά πρέπει να υπάρχει φυσικά παρών γνώστης Α' Βοηθειών για να το χρησιμοποιήσει.
Αλλά τον έσωσε το drone!
schumifer:
Παροιμοίως, όταν διάβασα το άρθρο κατάλαβα ότι ο τίτλος ήταν λίγο clickbait
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση