Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Αναβαθμίσεις -Κρίσεις γιατρών ΕΣΥ
Γ.Κτιστάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο Κ.Υ. έχει τον «Επιστημονικό Συντονιστή» που αργότερα καθιερώθηκε (αλλά ποτέ δε νομοθετήθηκε ως ειδική θέση του δημοσίου) ως Δ/ντης και έτσι αναφέρεται ακόμη και στη νομολογία.
Αυτός αναπληρούται στά καθήκοντά του από τον αναπληρωτή Δ/ντη (αναπληρωτής καθηκόντων, άσχετο από βαθμό) που συνήθως είναι ο αρχαιότερος γιατρός με τον ανώτερο βαθμό, αλλά μπορεί να είναι και κάποιος άλλος, οριζόμενος από το Δ.Σ. του Νοσοκομείου ή την ΥΠΕ.
Νομικό πλαίσιο υπάρχει, αλλά δεν μπορώ να ανατρέξω τώρα. Αν έχεις πρόβλημα και ενδιαφέρον προσωπικό, στείλε e-mail να το αναζητήσω.
(Ξαναλέω όμως: είναι όμως άσχετο από το βαθμό).
--- Τέλος παράθεσης ---
Στο Κ.Υ που υπηρετώ δεν γνωρίζω να υπάρχει κάποιος που να έχει την ΘΕΣΗ του αναπληρωτή Διευθ/τη. Σε απουσία του διευθυντή, «καθήκοντα» (υπογραφές σε έγγραφα δηλαδή) διευθυντή έχει μια ο ένας μια ο άλλος κατά σειρά αρχαιότητας και βαθμού.( Μου έχει ζητηθεί και εμένα να υπογράψω σε υπηρεσιακά έγγραφα σαν ο αρχαιότερος εν υπηρεσία εκείνη την ημέρα στο Κ.Υ και άρα, λέει η γραμματεία, αναπλήρωνα τον διευθυντή. Αρνήθηκα και τότε φυσικά ήρθα σε διαπληκτισμό με τους υπαλλήλους της γραμματείας.)
Θα το ψάξω, όχι γιατί τώρα έχω άμεσο ατομικό ενδιαφέρον, αλλά γιατί θέλω να γνωρίζω ως υπάλληλος που δεν είναι ψηλά στην θέση της ιεραρχίας, σε ποιον να απευθύνομαι σε περίπτωση απουσίας του διευθυντή, και να γνωρίζω εάν υπάρχει αναπληρωτής και ποιος είναι, και εάν δεν υπάρχει κάποιος, τι γίνεται σε απουσία του Διευθ/τη, ώστε να αναζητούνται η ευθύνες εκεί που πρέπει
ΑΡΗΣ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο Κ.Υ. έχει τον «Επιστημονικό Συντονιστή» που αργότερα καθιερώθηκε (αλλά ποτέ δε νομοθετήθηκε ως ειδική θέση του δημοσίου) ως Δ/ντης και έτσι αναφέρεται ακόμη και στη νομολογία.
Αυτός αναπληρούται στά καθήκοντά του από τον αναπληρωτή Δ/ντη (αναπληρωτής καθηκόντων, άσχετο από βαθμό) που συνήθως είναι ο αρχαιότερος γιατρός με τον ανώτερο βαθμό, αλλά μπορεί να είναι και κάποιος άλλος, οριζόμενος από το Δ.Σ. του Νοσοκομείου ή την ΥΠΕ.
Νομικό πλαίσιο υπάρχει, αλλά δεν μπορώ να ανατρέξω τώρα. Αν έχεις πρόβλημα και ενδιαφέρον προσωπικό, στείλε e-mail να το αναζητήσω.
(Ξαναλέω όμως: είναι όμως άσχετο από το βαθμό).
--- Τέλος παράθεσης ---
Αν διαβάσει κανείς τους νόμους που παραθέτει ο κ.Κτιστάκης , ο βαθμός υπολογίζεται.
Γ.Κτιστάκης:
Εγγραφή ή Είσοδος
Αν διαβάσει κανείς τους νόμους που παραθέτει ο κ.Κτιστάκης , ο βαθμός υπολογίζεται.
--- Τέλος παράθεσης ---
Τους νόμους παραθέτει ο Σπ.Α Μάρκου
D-Michalis:
Εννοώ άλλο Αν. Διευθυντής ως βαθμός (που όντως έχει καταργηθεί), άλλο ο Αν. Δ/ντης, ως καθήκοντα -αρμοδιότητες.
Αγωνιστική Παρέμβαση:
Για να μην μπερδευόμαστε:
1. Προϊσταμενος Διεύθυνσης
2.Αναπληρωτής Προϊστάμενος Διεύθυνσης
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση