Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Μια επανάσταση στην συστέγαση ιδιωτικών Ιατρείων στην Ελλάδα.

<< < (2/2)

NeuroDoc1990:
Γνωρίζετε αν με τον νέο νόμο, εκτός από τη συστέγαση, επιτρέπεται και η χρήση κοινού χώρου (δηλαδή χρήση ίδιου χώρου αλλά όχι ταυτόχρονα) με έναν ιατρό και έναν επαγγελματία υγείας με συναφές αντικείμενο; (για παράδειγμα παθολόγο-διαιτολόγο ή νευρολόγο-ψυχολόγο);

(Εκτός δηλαδή της χρήσης κοινού ιατρείου με 5 διαφορετικούς ιατρούς κλινικούς, ίδιας ή άλλης ειδικότητας)

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓνωρίζετε αν με τον νέο νόμο, εκτός από τη συστέγαση, επιτρέπεται και η χρήση κοινού χώρου (δηλαδή χρήση ίδιου χώρου αλλά όχι ταυτόχρονα) με έναν ιατρό και έναν επαγγελματία υγείας με συναφές αντικείμενο; (για παράδειγμα παθολόγο-διαιτολόγο ή νευρολόγο-ψυχολόγο);

(Εκτός δηλαδή της χρήσης κοινού ιατρείου με 5 διαφορετικούς ιατρούς κλινικούς, ίδιας ή άλλης ειδικότητας)

--- Τέλος παράθεσης ---

Μιλάς δηλαδή για "κοινό Ιατρείο" (έστω και αν ο ένας από τους δύο δεν είναι Ιατρός) και όχι για "συστέγαση" όπως αυτά ορίζονται στην αρχή αυτού του thread.

Σύμφωνα με το προσχέδιο του νόμου που έχω επισυνάψει σε αυτό το thread, δεν μπορείς να έχεις "κοινό Ιατρείο" με άλλον Επαγγελματία Υγείας, όντας Ιατρός αλλά μόνο να κάνεις "συστέγαση". Τουλάχιστον έτσι το ερμηνεύω εγώ διαβάζοντας το προσχέδιο του νόμου.

GirousisN:
ΠΙΣ: Άμεση κατάργηση της διάταξης που προβλέπει τη συστέγαση των ιατρείων με κέντρα αισθητικής, καταστήματα οπτικών και άλλους μη ιατρικούς φορείς.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αναρωτιέμαι ποιος είναι ο πραγματικός λόγος της αντίθεσης του ΠΙΣ, γιατί αυτό που προβάλει στην ανακοίνωση του, μόνο σαν προσχηματική δικαιολογία φαίνεται….

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση