Γενικά > Νομικά θέματα

Ανεμβολίαστοι ειδικευόμενοι

(1/1)

Panos18:
Γεια σας. Είμαι στη λίστα αναμονής για την ειδικότητα και γνωρίζω ειδικευόμενους που ειναι ανεμβολίαστοι. Η μια κοπέλα φαίνεται στη λίστα ότι τελειώνει κανονικά τον ιούλιο (χωρίς να λάβουμε υπόψιν τις αναρρωτικές της) αλλά εδώ και κάποιον καιρό είναι σε αναστολή λόγω μη εμβολιασμού. Τι προβλέπεται σε αυτήν την περίπτωση; Όταν φτάσει η ημερομηνία κατά την οποία τελειώνει διαγράφεται; Ή όχι; Γενικά τι προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις; Ρωτάω επειδή είναι 2 οι ανεμβολίαστες ειδικευόμενες και οι θέσεις συγκεκριμένες.

GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓεια σας. Είμαι στη λίστα αναμονής για την ειδικότητα και γνωρίζω ειδικευόμενους που ειναι ανεμβολίαστοι. Η μια κοπέλα φαίνεται στη λίστα ότι τελειώνει κανονικά τον ιούλιο (χωρίς να λάβουμε υπόψιν τις αναρρωτικές της) αλλά εδώ και κάποιον καιρό είναι σε αναστολή λόγω μη εμβολιασμού. Τι προβλέπεται σε αυτήν την περίπτωση; Όταν φτάσει η ημερομηνία κατά την οποία τελειώνει διαγράφεται; Ή όχι; Γενικά τι προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις; Ρωτάω επειδή είναι 2 οι ανεμβολίαστες ειδικευόμενες και οι θέσεις συγκεκριμένες.

--- Τέλος παράθεσης ---

Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί τίθενται σε αναστολή εργασίας. Δεν νομίζω να τίθεται θέμα διαγραφής τους. Επικοινωνήστε πάντως με το γρ. προσωπικού του νοσοκομείου. Θα σας κατατοπίσουν σχετικά με τι ακριβώς ισχύει.

Argirios Argiriou:
@Panos18 Μίλησα με έμπειρο συνάδελφο του ΕΣΥ που μου είπε τα παρακάτω:

Αν δεν διακοπεί η σύμβαση του ειδικευόμενου ή αν δεν ολοκληρωθεί ο χρόνος ειδίκευσης, δεν αδειάζει η θέση. Π.χ. αν πάρει άδεια κύησης ή αναρρωτική, προστίθεται στο χρόνο ειδίκευσης. Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να επιστρέψουν και να "ξοφλήσουν" το χρόνο ειδικότητας που χρωστάνε.

Argirios Argiriou:
Κάποιος άλλος συνάδελφος μου είπε:

Δυστυχώς πρεπει να τελειώσουν και μετά να έλθει η σειρά σου. Εκτός και εάν στις 31/12 απολυθουν και καταθέσουν χαρτιά με άγνωστο χρόνο συνεχισης της ειδικοτητας

Panos18:
Σας ευχαριστώ πολύ για τον κόπο να το ψάξετε. Απ' ότι φαίνεται λοιπόν, δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση