Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
16 Απριλίου 2024, 21:25:45

Αποστολέας Θέμα: Έχω ένα φίλο, το Γιώργο, σκέτο πολυεργαλείο.  (Αναγνώστηκε 7191 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

18 Αυγούστου 2022, 13:38:56
Αναγνώστηκε 7191 φορές
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
Το έγραψε συνάδελφος στο facebook στις 14/08/2022:

Έχω ένα φίλο, το Γιώργο , σκέτο πολυεργαλείο. Υδραυλικά , ηλεκτρολογικά , βάψιμο , κλιματιστικά ,τα φτιάχνει όλα. Και όχι προχειροδουλιές .Είναι σπουδαγμένος. Μου είπε κάποια στιγμή ότι πήγε πανεπιστήμιο 6 χρόνια και άλλα 4 χρόνια έκανε πρακτική . Για αυτό άργησε λίγο να βγεί στη δουλειά , άρχισε γύρω στα 32 να δουλεύει , μετά το στρατό.
Γίώργη του λέω , σου έχω μια επαγγελματική πρόταση σκέτη ευκαιρία . Ξέρεις πόσο σε εμπιστεύομαι και θέλω να αναλάβεις το σπίτι μου. Ότι χρειαστεί για  επισκευές θα φωνάζω μόνο εσένα . Θα κάνουμε μια σύμβαση και ότι χρειαστεί θα το φτιάχνεις,
Θα σε πληρώνω καλά , 1,6 ευρώ το μήνα περίπου 20 ευρώ το χρόνο μικτά . Φυσικά όλα δικά σου . Φόροι , Βοηθός , γραμματεία για τα τηλέφωνα , υλικά, ασφάλεια  , ρεύματα , τηλέφωνα , θα τα βάζεις από την τσέπη σου .
Ρε φίλε,  μου λέει με χαμόγελο αμηχανίας . Το σπίτι σου είναι ερείπιο , θα με φωνάζεις συνέχεια.  ¨Όλα τα πρόβλεψα του λέω . Για τα σπίτια σαν το  δικό μου  θα παίρνεις τα διπλά , 40 ευρώ το χρόνο δηλαδή 3,33 ευρώ μικτά το μήνα .  Ανεβαίνει λίγο η εφορία αλλά είναι πολλά τα χρήματα. Βέβαια  θα έχεις και κάποιες υποχρεώσεις . Θα έρχεσαι όποτε κλείσω εγώ ραντεβου , θα απαντάς στα τηλέφωνα μου ,  και εκτάκτως αν είναι επείγον , όλο το 24ωρο. Και φυσικά τζάμπα. Αν χρειαστεί να φύγεις , αν αρρωστήσεις , αν  πάρεις άδεια , άνθρωπος είσαι , θα βρίσκεις αντικαταστάτη. Το μυστικό του λέω είναι στην ποσότητα . Θα βρεις 2000 σπίτια που θα σε πληρώνουν καλά , με τα 40 ευρώ το χρόνο και θα θησαυρίσεις. Στην αρχή θα αργήσεις λίγο να πληρωθείς αλλά δεν τα χάνεις τα λεφτά.
Ευχαριστώ φίλε μου λέει αλλά δεν βλέπω κάτι συμφέρον .Ας συνεχίσουμε όπως πριν.
Μετά από λίγο καιρό τον  έχασα , έμαθα έφυγε στο εξωτερικό ο αχάριστος για να πιάσει την καλή. Εγώ βρήκα έναν μάστορα διαθέσιμο στο Ρέθυμνο που μπήκε στο " σύστημα " και τον δήλωσα . Δεν θα τον ρωτούσα κιόλας . Είναι υποχρέωση του να με δεχτεί.

ΥΓ . Κάθε ομοιότητα με το νέο σύστημα του Προσωπικού Ιατρού είναι τυχαία
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
66477 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 10 Ιουλίου 2008, 23:57:51
από Αγωνιστική Παρέμβαση