Γενικά > Νομικά θέματα

ΑΓΡΟΤΙΚΟ & ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ -ΑΔΕΙΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ

(1/7) > >>

periergos:
Εάν γυναίκα πάρει αγροτικό που η θέση ανοίγει τέλη Νοεμβρίου και μέσα Δεκεμβρίου γεννήσει τι γίνεται? Παίρνει άδεια λοχείας μετ'αποδοχών.Αν ναι για πόσο? Τι γίνεται με τη θέση αυτή?Ευχαριστώ πολύ.[

anastasios theodoridis:
Δικαιούται άδεια λοχείας κανονικά και λαμβάνει το επίδομα από ΙΚΑ.
Η θέση της προκηρύσσεται στην επόμενη προκήρυξη (εφόσον ξεπεράσει τις 30 ημέρες άδεια).
Μετά το πέρας της αδείας επιστρέφει και ο άλλος συνάδελφος πληρώνεται ως υπεράριθμος.

periergos:
Ευχαριστώ , είσαι σαφέστατος. Το επίδομα ΙΚΑ τι τάξη μεγέθους μιλάμε . αν γνωρίζεις?

alfie:
Aδεια Μητροτητας δικαιουται 1 γυναικα αγροτικος? Γιατι αν τη διΚΑιουται αυτη θα πρεπει να ειναι 9 μηνες , διοτι η αγρ.ιατρος απολαμβανει τα ευεργετηματα που απολαμβανει 1 μονιμος δημοσιος υπαλληλος διορισμενος στο ΕΣΥ (Γνωμοδοτηαη 206/2008 του Ν.Σ.Κ). Υπενθυμιζω οτι ο αγροτικος γιατρος εχει υπογραψει συμβαση ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ με το κρατος κ οχι ιδιωτικου.
Παιδια σας παρακαλω μια απαντηση. Οποιος εχει υποψην του κατι, pls ας με ενημερωσει διοτι ειναι θεμα μειζονος σημασιας για μενα κ την οικογενεια μου!
Υπαρχει καποια που την εχει παρει??? PLS HELP!!!Σημειωση: Για τις ειδικευομενες η αδεια μητροτητας ειναι περιπου της ταξεως των 3,5μηνων (105 ημερων) ,γιατι εδω μιλαμε για συμβαση ιδιωτικου δικαιου
 :) :) :)

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Συνάδελφε δεν μπορώ να σου απαντήσω με βεβαιότητα. ίσως κάποιος που γνωρίζει κάποια περίπτωση ή αν έχει προσωπική πείρα μπορεί να απαντήσει.
Το γραφείο προσωπικού του νοσοκομείου τι σου λέει;
Το έγγραφο που παραθέτεις αναφέρεται σε γιατρούς του ΕΣΥ (επι θητεία). Οι αγροτικοί είναι σ' αυτή την κατηγορία; Γιατί νομίζω ότι η συλλογική σύμβαση (που αναφέρεται σε γιατρούς "κάδου"  :) ΕΣΥ) δεν περιλαμβάνει αγροτικούς.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση