Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Διακομιδές ασθενών

<< < (29/111) > >>

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤι μου λέτε τώρα, εδώ έχει διακομίσει περιστατικό ακόμη και ο θυρωρός.

--- Τέλος παράθεσης ---

Φαντάζομαι δεν το έμαθε κάποιος συγγενής.
Του έδωσαν και λευκή μπλούζα; ;D

Μαρία Χόρτη:
Κι όμως το ήξεραν οι συγγενεις. Φυσικα δεν πήγε με λευκή μπλούζα. Όπως και να έχει, τα λόγια είναι περιττα...

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Για ποιον θυρωρό συζητάμε !!!

Σε τούτα δω τα χώματα αξιοποιούμε ό,τι ποιο σύγχρονο έχουν να επιδέιξουν οι διακομιδές.

Και για του λόγου το αληθές:Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αλήθεια πόσο είπαμε ότι απέχει η Χαλκίδα από την Καμπούλ;

Δ. Κουναλάκης:
Εγώ πάλι πιστεύω ότι έπρεπε να υπάρχει υπηρεσία με χρέωση και 75% συμμετοχή του ταμείου και 25% συμμετοχή του ασφαλισμένου και να σε πηγαίνει σπίτι μετά από νοσηλεία με χιλιομετρική αναλογία χρέωσης σε λογικά πλαίσια για να μην γίνονται υπερβολές. Νομίζω ότι έτσι δεν θα γινόταν κατάχρηση και θα εξυπηρετούσε πολύ κόσμο. Θα μπορούσε να είναι και το ίδιο το ΕΚΑΒ μέσα σε αυτό.
Η αλήθεια πάντως είναι στην μέση. Μου έχουν τύχει ασθενείς να περιμένουν δύο μέρες για τους επιστρέψει ασθενοφόρο και άλλοι με ένα τηλεφώνημα στο βολευτή να εξυπηρετούνται άμεσα. Όπως μου έχουν τύχει και γιοί που επειδή βιάζονταν γιατί είχαν "και δουλειές" να βάζουν τον πατέρα ξάπλα στο αγροτικό και βουρ..... χωρίς 5 λεπτα καθυστέρηση. Μην νομίζετε ότι αυτό το βίντεο δεν μπορεί να είναι και κάτι τέτοιο.

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος Όπως μου έχουν τύχει και γιοί που επειδή βιάζονταν γιατί είχαν "και δουλειές" να βάζουν τον πατέρα ξάπλα στο αγροτικό και βουρ..... χωρίς 5 λεπτα καθυστέρηση. Μην νομίζετε ότι αυτό το βίντεο δεν μπορεί να είναι και κάτι τέτοιο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Όντως ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί.
Αν και 90χρονος , ανήμπορος να καθίσει... Πρέπει να ήταν πολύ κάφροι οι συγγενείς σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Αλλά και στο νοσοκομείο  θα μπορούσαν,στην χειρότερη περίπτωση, να προγραμματίσουν κατά κάποιο τρόπο το εξιτήριο ώστε να επιστρέψει αξιοπρεπώς ο γέροντας στο σπίτι του.

Παρεπιμπτόντως, αλλάζω θέμα,μας ήλθε πριν 3 μέρες  στο Νοσοκομείο και ένα νέο ασθενοφόρο από αυτά της δωρεάς των εφοπλιστών.
Εξοπλισμένο και με δορυφορικό σύστημα επικοινωνίας.
Ήδη στην Ήπειρο υλοποιείται ένα πρόγραμμα όπου οι παράμετροι (ζωτικά σημεία) του διακομιζόμενου  ασθενούς, καθόλη τη διάρκεια της διακομιδής, θα καταγράφονται και σε πραγματικό χρόνο θα αποστέλονται στο κέντρο στα Γιάννενα, από όπου θα τα παρακολουθεί γιατρός του ΕΚΑΒ  και θα δίνει τις αναλογες οδηγίες στο πλήρωμα.
Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται η έναρξη εκπαίδευσης των πιθανών "διακομιστών"γιατρών στο σύστημα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση