Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Διακομιδές ασθενών

<< < (50/111) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠως ακριβώς θα πληρώνουν; Ντούκου; Με (κουρεμένα) ομόλογα;
Κι αν δεν πληρώνουν;

--- Τέλος παράθεσης ---

Tην ίδια ώρα, βεβαίως, οι αεροδιακομιδές των "δικών μας παιδιών" (π.χ. Πετσάλνικος), διευθετούνται δωρεάν και σε χρόνο dt με ελικόπτερα του ΕΚΑΒ (που, ω του θαύματος, υπάρχουν σε ετοιμότητα), ακόμη και για μούφες π.χ. μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου της Πετραλιά. Αλλά -βεβαίως- μόνο για τα μέλη του διακομματικού prive club "Ελλαδάρα ολέ".

EzeΤΡΟΛ:
Kάποιοι παραθεριστές εξακολουθούν να νομίζουν ότι στη χώρα (αυτή) που ζουν έχουν μόνο δικαιώματα (και όχι υποχρεώσεις), προσποιούνται τον έκπληκτο (αν και αρκετά έξυπνοι), και για πολλοστή φορά παραβιάζουν θύρες που είναι ήδη ανοιχτές:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςKάποιοι παραθεριστές εξακολουθούν να νομίζουν ότι στη χώρα (αυτή) που ζουν έχουν μόνο δικαιώματα (και όχι υποχρεώσεις), προσποιούνται τον έκπληκτο (αν και αρκετά έξυπνοι), και για πολλοστή φορά παραβιάζουν θύρες που είναι ήδη ανοιχτές:

--- Τέλος παράθεσης ---

Τσ,τσ! Μα είναι δυνατόν ολόκληρο μεσαίο πόδι να μην έχει δεύτερο ασθενοφόρο;
Και μάλιστα σε τουριστική περίοδο; (Πολύ μου αρέσει αυτό το επιχείρημα με την τουριστική περίοδο! Είναι σα να λέμε: "Τους υπόλοιπους μήνες οι λιγοστοί μόνιμοι κάτοικοι ας πάνε να κουρευτούνε"!)

--- Παράθεση ---Εχθές λοιπόν γύρω στις 20.00 την ώρα που βρισκόμουν στην παραλία για το απογευματινό μου μπάνιο ένας άντρας κοντά στα 50 άφηνε την τελευταία του πνοή. Και γιατί συνέβη αυτό? Ο άντρας έπαθε ανακοπή και το ένα και μοναδικό ασθενοφόρο σ’ ολόκληρο το δεύτερο πόδι έκανε μιάμιση ώρα να έρθει γιατί προυπήρχε ένα περιστατικό πνιγμού. Είναι δυνατόν να υπάρχει μόνο ένα ασθενοφόρο σε τόσο τουριστικό μέρος? Και όμως είναι. Πραγματικά δεν ξέρω αν ο άντρας θα ζούσε αν υπήρχε έγκαιρη ανταπόκριση . Θεωρητικά όμως θα είχε καλές ελπίδες.
--- Τέλος παράθεσης ---

Άραγε τι έγινε στην μιάμιση ώρα που, όπως λέει η καταγγέλουσα, περίμεναν το ασθενοφόρο; Του έκανε κανένας ΚΑΡΠΑ ή απλά έπαιρναν τηλέφωνα τα κανάλια και ίσως έβγαζαν φωτογραφίες με το κινητό τους;
Προφανώς κανείς δεν προθυμοποιήθηκε να μεταφέρει τον άτυχο άνδρα με το αυτοκίνητό του στο κοντινότερο υγειονομικό σταθμό! Μήπως για να μην λερώσει το αμάξι του με άμμο ή βρέξει τα καθίσματα;

anastasios theodoridis:
--- Παράθεση ---Εχθές λοιπόν γύρω στις 20.00 την ώρα που βρισκόμουν στην παραλία για το απογευματινό μου μπάνιο ένας άντρας κοντά στα 50 άφηνε την τελευταία του πνοή. Και γιατί συνέβη αυτό? Ο άντρας έπαθε ανακοπή και το ένα και μοναδικό ασθενοφόρο σ’ ολόκληρο το δεύτερο πόδι έκανε μιάμιση ώρα να έρθει γιατί προυπήρχε ένα περιστατικό πνιγμού. Είναι δυνατόν να υπάρχει μόνο ένα ασθενοφόρο σε τόσο τουριστικό μέρος? Και όμως είναι. Πραγματικά δεν ξέρω αν ο άντρας θα ζούσε αν υπήρχε έγκαιρη ανταπόκριση . Θεωρητικά όμως θα είχε καλές ελπίδες.
--- Τέλος παράθεσης ---

Άραγε τι έγινε στην μιάμιση ώρα που, όπως λέει η καταγγέλουσα, περίμεναν το ασθενοφόρο; Του έκανε κανένας ΚΑΡΠΑ ή απλά έπαιρναν τηλέφωνα τα κανάλια και ίσως έβγαζαν φωτογραφίες με το κινητό τους;
Προφανώς κανείς δεν προθυμοποιήθηκε να μεταφέρει τον άτυχο άνδρα με το αυτοκίνητό του στο κοντινότερο υγειονομικό σταθμό! Μήπως για να μην λερώσει το αμάξι του με άμμο ή βρέξει τα καθίσματα;

--- Τέλος παράθεσης ---
Τις πρώτες βοήθειες έδωσαν λουόμενοι συνάδελφοι. Μεταφέρθηκε σε κοντινό Κ.Υ. με το ασθενοφόρο-ταξί του Κ.Υ. Απεβίωσε στο Κ.Υ.

Διακοπές στη Χαλκιδική; Έως τα Νέα Μουδανιά ώστε να έχω άμεση μεταφορά στη Θεσσαλονίκη.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---

--- Τέλος παράθεσης ---
Τις πρώτες βοήθειες έδωσαν λουόμενοι συνάδελφοι. Μεταφέρθηκε σε κοντινό Κ.Υ. με το ασθενοφόρο-ταξί του Κ.Υ. Απεβίωσε στο Κ.Υ.

Διακοπές στη Χαλκιδική; Έως τα Νέα Μουδανιά ώστε να έχω άμεση μεταφορά στη Θεσσαλονίκη.

--- Τέλος παράθεσης ---

Όταν λες "πρώτες βοήθειες" εννοείς βασική ΚΑΡΠΑ; Παρείχε ΚΑΡΠΑ, και ποιός, μέσα στο ασθενοφόρο κατά την μετάφορά του στο ΚΥ;
Η μιάμιση ώρα που αναφέρει η καταγγέλουσα για την έλευση του ασθενοφόρου που κολλάει;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση