Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Διακομιδές ασθενών
Γ.Κτιστάκης:
Στην Κρήτη πάντως καλά κρατεί η ανάπτυξη του δικτύου των ασθενοφόρων !!!! ή μήπως οι προμήθειες κάποιων από την αγορά τους????
Αλήθεια έχω κάποιες απορίες !!
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει και να μου τεκμηριώσει την ανάγκη ύπαρξης ασθενοφόρου (αγορά από την Υ.ΠΕ-ΕΣΠΑ) σε ΠΠΙ στο οποίο υπηρετεί ένας ιατρός και 2 νοσηλεύτριες σε περιοχή που υπάρχει υποσταθμός του ΕΚΑΒ?? Πλήρωμα σε αυτό το ασθενοφόρο θα είναι ο ιατρός που υπηρετεί στο ΠΠΙ??? Ή μήπως έχουν σκοπό άμεσα να προσλάβουν και να καλύψουν όλες τις θέσεις που προβλέπονται στο ΠΠΙ και το πλήρωμα μαζί???? Έστω ότι αυτό το ασθενοφόρο καλυφτεί με πλήρωμα, θα έχει ΜΟΝΟ πρωινή καθημερινή βάρδια, αφού το ΠΠΙ δεν εφημερεύει μετά τις 15: 00 ??? τις άλλες ώρες, ΣΚ και αργίες θα το βλέπει ο κόσμος παρκαρισμένο έξω από το ΠΠΙ??? Τι εξυπηρετεί τελικά αυτή η αγορά??? Μήπως γίνεται επειδή ο Υποδιοικητής της Υ.ΠΕ είναι από αυτό το χωριό???? Για όσους δεν κατάλαβαν πρόκειται για το ΠΠΙ Τυμπακίου Ηρακλείου.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Α,α,α ξέχασα να σας πω ότι προ λίγων ημερών ανακοινώθηκε απόφαση του ΚΕΣΥ για δημιουργία Κ.Υ στο Τυμπάκι. Πληροφοριακά το Τυμπάκι βρίσκεται δίπλα στις Μοίρες όπου υπάρχει(δεν ξέρω για πόσο ακόμα) ΚΥ.
Εγγραφή ή Είσοδος
anastasios theodoridis:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Παράθεση ---Εχθές λοιπόν γύρω στις 20.00 την ώρα που βρισκόμουν στην παραλία για το απογευματινό μου μπάνιο ένας άντρας κοντά στα 50 άφηνε την τελευταία του πνοή. Και γιατί συνέβη αυτό? Ο άντρας έπαθε ανακοπή και το ένα και μοναδικό ασθενοφόρο σ’ ολόκληρο το δεύτερο πόδι έκανε μιάμιση ώρα να έρθει γιατί προυπήρχε ένα περιστατικό πνιγμού. Είναι δυνατόν να υπάρχει μόνο ένα ασθενοφόρο σε τόσο τουριστικό μέρος? Και όμως είναι. Πραγματικά δεν ξέρω αν ο άντρας θα ζούσε αν υπήρχε έγκαιρη ανταπόκριση . Θεωρητικά όμως θα είχε καλές ελπίδες.
--- Τέλος παράθεσης ---
Άραγε τι έγινε στην μιάμιση ώρα που, όπως λέει η καταγγέλουσα, περίμεναν το ασθενοφόρο; Του έκανε κανένας ΚΑΡΠΑ ή απλά έπαιρναν τηλέφωνα τα κανάλια και ίσως έβγαζαν φωτογραφίες με το κινητό τους;
Προφανώς κανείς δεν προθυμοποιήθηκε να μεταφέρει τον άτυχο άνδρα με το αυτοκίνητό του στο κοντινότερο υγειονομικό σταθμό! Μήπως για να μην λερώσει το αμάξι του με άμμο ή βρέξει τα καθίσματα;
--- Τέλος παράθεσης ---
Τις πρώτες βοήθειες έδωσαν λουόμενοι συνάδελφοι. Μεταφέρθηκε σε κοντινό Κ.Υ. με το ασθενοφόρο-ταξί του Κ.Υ. Απεβίωσε στο Κ.Υ.
Διακοπές στη Χαλκιδική; Έως τα Νέα Μουδανιά ώστε να έχω άμεση μεταφορά στη Θεσσαλονίκη.
--- Τέλος παράθεσης ---
Όταν λες "πρώτες βοήθειες" εννοείς βασική ΚΑΡΠΑ; Παρείχε ΚΑΡΠΑ, και ποιός, μέσα στο ασθενοφόρο κατά την μετάφορά του στο ΚΥ;
Η μιάμιση ώρα που αναφέρει η καταγγέλουσα για την έλευση του ασθενοφόρου που κολλάει;
--- Τέλος παράθεσης ---
Οι λουόμενοι συνάδελφοι παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Το ασθενοφόρο του Κ.Υ. δεν είχε γιατρό. Είχε ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ αλλά μετά την καθυστέρηση μίας ώρας ζητήθηκε από το Κ.Υ. να σταλεί ασθενοφόρο.
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔΙΆΓΓΕΛΜΑ του Προέδρου της Βουλής κυρίου ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΥ
Εγγραφή ή Είσοδος
Ελληνίδες,Έλληνες ΄
Α) Ως γνωστόν ,κατά το άρθρον 4 του Συντάγματος ( παρ. 1 και 2 ) « οι Έλληνες είναι ίσοι απέναντι του νόμου και έχουν ‘ισα δικαιώματα και υποχρεώσεις »,
Β) Κατ` εξαίρεσιν ,επιτρέπεται στον Πρόεδρο της Βουλής, όταν προσέρχεται προς διάγνωση και θεραπεία στο Νοσοκομείο της εκλογικής του περιφέρειας , να διακομίζεται - με σκάφος της πολεμικής Αεροπορίας - σε Νοσοκομείο της Πρωτεύουσας ,ανεξαρτήτως της παθήσεώς του.
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγγραφή ή Είσοδος! [video] >:( >:(
Ελλάδα 2011: Μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην Πάρο ένας 25χρονος Παριανός τραυματίστηκε σοβαρά...
Κατά την μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Πάρου ο υπεύθυνος γιατρός έκρινε αναγκαία την μεταφορά του στο Νοσοκομείο Σύρου αλλά με ψαροκάικο και όχι με το υγειονομικό αεροσκάφος...
Δείτε το video και...τα συμπεράσματα δικά σας!
anastasios theodoridis:
Εγγραφή ή Είσοδος
Μια 29χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης χθες το βράδυ μεταφέρθηκε άμεσα με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής από το λιμάνι Καμαριώτισσας Σαμοθράκης στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης, με πλωτό περιπολικό του Λ.Σ της Ελλ. Ακτ.
Πατρωνάκης Μάνος:
Παλιά αλλά διαχρονικά
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση