Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Διακομιδές ασθενών

<< < (76/111) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Στα χέρια ήρθαν δυο γιατροί έπειτα από διαφωνία για το αν έπρεπε να διακομισθεί ή όχι νεαρός ασθενής σε νοσοκομείο γειτονικού νομού!

Το σκηνικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες και η ώρα ήταν περασμένη, όταν κουβέντα στη κουβέντα τα αίματα άναψαν, με αποτέλεσμα ο ένας γιατρός να κινηθεί με απειλητικές διαθέσεις κατά του άλλου.

Χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων προκειμένου να ηρεμήσουν όλοι και να... ασχοληθούν ξανά με τον ασθενή!

Πηγή: trikalavoice.gr

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Αναζητώ ΦΕΚ που γράφει ότι η κίνηση των ασθενοφόρων γίνεται υποχρεωτικά με 2 άτομα πλήρωμα (οδηγός + διασώστης ή γιατρός).
Γνωρίζω ότι υπάρχει, το είχε δείξει από μακριά εργαζόμενος του ΕΚΑΒ σε κάποια ανοικτή συζήτηση με το διοικητή του νοσοκομείου που είχε γίνει στο παρελθόν για το θέμα των διακομιδών αλλά δεν είχα την προνοητικότητα να κρατήσω τα στοιχεία του.
Θέλω να το χρησιμοποιήσω δεόντως όταν σε μονές εφημερίες ζητούν ασθενοφόρο οπότε εκ του νόμου ή πηγαίνω μαζί (και αφήνω άδειο το ΚΥ) ή στέλνει το νοσοκομείο (αφού δεν μπορεί να πάει μόνος του ο οδηγός του ΚΥ).
Ευχαριστώ.

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑναζητώ ΦΕΚ που γράφει ότι η κίνηση των ασθενοφόρων γίνεται υποχρεωτικά με 2 άτομα πλήρωμα (οδηγός + διασώστης ή γιατρός).
Γνωρίζω ότι υπάρχει, το είχε δείξει από μακριά εργαζόμενος του ΕΚΑΒ σε κάποια ανοικτή συζήτηση με το διοικητή του νοσοκομείου που είχε γίνει στο παρελθόν για το θέμα των διακομιδών αλλά δεν είχα την προνοητικότητα να κρατήσω τα στοιχεία του.
Θέλω να το χρησιμοποιήσω δεόντως όταν σε μονές εφημερίες ζητούν ασθενοφόρο οπότε εκ του νόμου ή πηγαίνω μαζί (και αφήνω άδειο το ΚΥ) ή στέλνει το νοσοκομείο (αφού δεν μπορεί να πάει μόνος του ο οδηγός του ΚΥ).
Ευχαριστώ.

--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτό το είχα ακούσει και εγώ σε συζήτηση με εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ. Έχω την εντύπωση ότι ισχύει μόνο για τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ( κίτρινα) και όχι εκείνα που ανήκουν στο ΚΥ.

Harper:
 @Διαμαντη
γιατι δε συζητατε το σοβαρο ενδεχομενο με το Διευθυντη σας οταν κανετε ΜΟΝΗ εφημερια να μη βαζει βαρδια ασθενοφορου???

thepap:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑναζητώ ΦΕΚ που γράφει ότι η κίνηση των ασθενοφόρων γίνεται υποχρεωτικά με 2 άτομα πλήρωμα (οδηγός + διασώστης ή γιατρός).
Ευχαριστώ.

--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτό το είχα ακούσει και εγώ σε συζήτηση με εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ. Έχω την εντύπωση ότι ισχύει μόνο για τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ( κίτρινα) και όχι εκείνα που ανήκουν στο ΚΥ.

--- Τέλος παράθεσης ---

To ίδιο ξέρω κι εγώ ότι ισχύει μόνο για το Ε.Κ.Α.Β.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση