Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Διακομιδές ασθενών

<< < (95/111) > >>

Αρχίατρος:
Στο νησάκι που έκανα εγώ αγροτικό, αυτό συμβαίνει ήδη ανεπίσημα, αλλά τι παράξενο, στις "μικρές" ώρες κανένας (απ' τους δημοτικούς υπαλλήλους που είχαν οριστεί) δεν σήκωνε το τηλέφωνο !
Είναι κι το πνεύμα εθελοντισμού που στην επαρχία... θριαμβεύει, αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, γιατί δεν βρίσκεται μια φόρμουλα αποζημίωσης αυτών των ανθρώπων δια μέσου του αριθμού των διακομιδών που θα κάνουν ;

Φυσικά, οτιδήποτε αφήνεται στην... ευσυνειδησία του Έλληνα είναι καταδικασμένο να αποτύχει με τα γνωστά κλισέ ("γιατρέ, γράψε μου ότι έκανα παραπάνω, έχω 3 παιδιά να θρέψω, απ΄την τσέπη σου θα τα βάλεις?)  :D

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Γιατί περιορίζονται μόνο σε υπαλλήλους των ΟΤΑ και της πυροσβεστικής;
Υπάρχει θέμα νομικής ευθύνης και κάλυψης σε άλλους εθελοντές που δεν κατέχουν θέση στο δημόσιο; Ή μήπως (πονηρά σκεπτόμενος) πιθανή (αντ)αμοιβή θα βγαίνει σε πλασματικές υπερωρίες και ρεπό από τις υπηρεσίες τους;

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Στο παρακάτω βίντεο διακρίνω τον παίκτη να συγκρατεί με τα δόντια του ένα στοματοφαρυγγικό αγωγό που εξέχει πλήρως από το στόμα του; Είναι νέα τεχνική τοποθέτησης;

thepap:
Όταν ο δημοσιογράφος δεν ενημερώνεται πλήρως

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Η ΔΥΠΕ Κρήτης έχει κάνει σύμβαση με εταιρία ΤΑΞΙ για αυτές τις περιπτώσεις και έχει στείλει τουλάχιστον στο δικό μας Κ.Υ. ανάλογη ενημέρωση...

Δεν είναι βέβαια και ότι καλύτερο αλλα απο το ολότελα ...

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌταν ο δημοσιογράφος δεν ενημερώνεται πλήρως

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Η ΔΥΠΕ Κρήτης έχει κάνει σύμβαση με εταιρία ΤΑΞΙ για αυτές τις περιπτώσεις και έχει στείλει τουλάχιστον στο δικό μας Κ.Υ. ανάλογη ενημέρωση...

Δεν είναι βέβαια και ότι καλύτερο αλλα απο το ολότελα ...

--- Τέλος παράθεσης ---

Πολύ σημαντικό αυτό με τη σύμβαση!

Κρατάμε βέβαια κι αυτό

--- Παράθεση ---Στη συνέχεια αποτάνθηκε σε κάποιους από τους συγγενείς του ασθενούς για να τον πάρουν μαζί τους στα Ανώγεια, αλλά κανείς δεν ήταν διαθέσιμος να τον εξυπηρετήσει
--- Τέλος παράθεσης ---

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση