Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
25 Απριλίου 2024, 08:58:31

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ  (Αναγνώστηκε 97389 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

8 Δεκεμβρίου 2010, 08:58:54
Απάντηση #45
Αποσυνδεδεμένος

agrolesvos


Επειδή είναι προφανές και λογικό άλλωστε ότι δεν γνωρίζεις καταστάσεις εδώ πέρα και δε γνωρίζεις τι κάνουμε εδώ καθημερινά, καλά κάνεις και δεν είσαι ευκολόπιστος.

Κείμενα έχουμε δημοσιεύσει ένα σωρό, για όλα τα θέματα που δημιουργούν πρόβλημα στη λειτουργία του ΚΥ. Αυτό συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό.

Ο λόγος που τώρα έχει δωθεί μεγαλύτερη έμφαση από την τοπική κοινωνία και τα ΜΜΕ της Μυτιλήνης είναι ότι το ΚΥ πραγματικά θα κλείσει, αν δεν κάνουν κάτι. Έχον σταλεί ουκ ολίγα χαρτιά και από τη διευθύντρια, τα οποία η διοίκηση του Νοσοκομείου απλώς αποθηκεύει στο αρχείο. Σκεφτήκαμε ότι δικό μας κείμενο, με άλλο ύφος θα πίεζε περισσότερο για να βρεθεί μια λύση. Κατ'αρχήν αυτό ισχύει, όπως φαίνεται από τις αντιδράσεις, αλλά να δούμε αν θα είναι αρκετό.

Ανεξάρτητα πάντως του τι λέει ο νόμος, για την ώρα δεν έχει έρθει κανείς: ούτε ο αγροτικός που ζητάει παράταση, ούτε ο νέος αγροτικός που ήρθε τώρα στη Μυτιλήνη και η διοίκηση τίποτα δεν του είπε για να έρθει κατευθείαν στο χωριό. Μάλιστα τον έβαλαν κανονικά το πρόγραμμα εφημεριών και μεταφορών (ναι, διακομιδή είναι να μεταφερθεί κάποιος στην Αθήνα, αλλά το πρόγραμμα το επίσημο γράφει πάνω "μεταφορών" και συμπεριλαμβάνει και μεταφορές εντός Λέσβου). Από 6/12 λοιπόν είναι ένας αγροτικός σε ΚΥ όπου ήταν πριν ένα μήνα ήταν 3. Δεν υπάρχει ούτε ασθενοφόρο μέχρι τις 3.

8 Δεκεμβρίου 2010, 10:28:04
Απάντηση #46
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτρης Μακρέας

Επώνυμοι
Αυτό που εγώ βλέπω, είναι ότι κάποιοι αγροτικοί γιατροί στη Λέσβο έχουν άποψη , συγκροτημένο λόγο για την ΠΦΥ και όχι μόνο.
Επιλέγουν τη δημόσια έκθεση και ενδεχομένως σύγκρουση για να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους, αλλά και το κοινωνικό δικαίωμα στην υγεία.
Κάποιοι άλλοι στη θέση τους, θα παίρναν απλώς τηλ το βύσμα τους ή θα έγλειφαν  το διευθυντή να τους δώσει κανένα ρεπό.
Άλλοι πάλι θα μιλούσαν "και κατ' ιδίαν με τους αρμόδιους".
Αν είναι να γίνονται δίκες προθέσεων, το δικό σου όφελος Αναστάσιε ποιο είναι?
Μη μας πεις ότι είσαι ο μόνος αλτρουιστής έλληνας γιατρός....
Βεβαίως -εκτός των άλλων- μπορεί να  έχεις και την ιδιότητα του διαδικτυακού ψυχαναλητή.
Άλλωστε σε αυτό το φόρουμ υπάρχουν διδάκτορες του είδους.

Εν τέλει είναι ζήτημα πολιτικής και επιστημονικής κουλτούρας .
Άλλοι μιλάνε "κατ' ιδίαν με τους αρμόδιους" και άλλοι με την κοινωνία!!



8 Δεκεμβρίου 2010, 11:24:31
Απάντηση #47
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Αν είναι να γίνονται δίκες προθέσεων, το δικό σου όφελος Αναστάσιε ποιο είναι?
Σχολίασα το κείμενο που ανέβασε στο forum το μέλος agrolesvos και συγκεκριμένο σημείο που δεν ανταποκρίνεται με την πραγματικότητα. Τα υπόλοιπα ήταν προσωπικές διαπιστώσεις.

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πως γίνεται όταν υπάρχει μία αντιπαράθεση κάποιων μελών κάποιοι άλλοι λόγω παλαιότερης αντιπαράθεσης σε άλλο θέμα σχολιάζουν, χαρακτηρίζουν.....και κάποιοι άλλοι πατάνε το "ευχαριστώ".

Εγώ κύριε Μακρέα βλέπεται δε γράφτηκα στο forum όταν με "κόψανε" την παράταση.
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

8 Δεκεμβρίου 2010, 11:54:56
Απάντηση #48
Αποσυνδεδεμένος

Βέρρας Οδυσσέας

Επώνυμοι
 ;D
Σας χαλάμε τη σούπα, έτσι;
Είμαστε ενοχλητικοί.
Δηλαδή, δε μπορούμε απλά να έχουμε άλλη άποψη.
Καλά.Τα έχουμε ξαναπεί.Δεν είμαστε όλοι τέλειοι.
Ξεκαβαλίκεμα, τώρα!
Όποιος καινούριος μπαίνει και δεν είναι του υψηλοτάτου επιπέδου σας, ίσα που δεν τον ...
« Τελευταία τροποποίηση: 8 Δεκεμβρίου 2010, 12:21:30 από Βέρρας Οδ. »
Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ!

8 Δεκεμβρίου 2010, 12:17:04
Απάντηση #49
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Παράκληση να σταματήσει η αντιπαράθεση.
Η όποιος αγώνας για να παραβεί ο νόμος για πάρτη μας όταν βρούμε ζόρι δεν είναι δείγμα αγωνιστικότητας.

Αλήθεια γιατί δεν δημοσιεύετε στατιστικά κίνησης των ιατρείων σας για να πιέσετε για κάποιον(ους) επικουρικούς ιατρούς εκεί που υπάρχει σοβαρό πρόβλημα;
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

8 Δεκεμβρίου 2010, 14:07:30
Απάντηση #50
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτρης Μακρέας

Επώνυμοι
Και από τη μεριά μου όσα έγραψα αποτελούν προσωπικές διαπιστώσεις.
Έχω κι άλλες, για τους διαδρομιστές που μιλάνε "κατ' ιδίαν με τους αρμόδιους" .
Φαντάζομαι δε θα ήθελες να τις ακούσεις.
Ας επανέλθουμε στην ουσία.
Διανύουμε μια ιστορική περίοδο κατά οποίο κάθε έννοια "δημόσιου" (και όχι με την έννοια του κρατικού) δέχεται ανελέητη επίθεση.
Ειδικά στο χώρο μας , το χώρο της υγείας και τα τελευταία ψήγματα "δημόσιου" χαρακτήρα λεηλατούνται.
Η αντίσταση ανύπαρκτη. Η παραγωγή διακηρυκτικού έστω λόγου ανεπαρκέστατη. Στο στενότερο κύκλο της ΠΦΥ ,ακόμα χειρότερα.
Σε αυτό το περιβάλλον, μια ομάδα αγροτικών γιατρών από τη Λέσβο συγκροτεί μια μικρή εστία υπαρκτής αντίστασης.
Μάλιστα στο επίπεδο του διακηρυκτικού τουλάχιστον λόγου, αντιλαμβάνονται την αντίστασή τους ως ένα κομμάτι υπεράσπισης του ευρύτερου κοινωνικού δικαιώματος στην υγεία, αποτελώντας και τη μοναδική εστία αντίστασης στο χώρο της υγείας που προκύπτει "από τα κάτω".
Φαίνεται ,όμως σε αυτό το φόρουμ δε μας ενοχλούν μόνο οι πρωτοβουλίες που λαμβάνονται" από τα πάνω" (ΟΕΝΓΕ και λοιπά αντιΠΦΥ δαιμόνια) , αλλά γενικώς οποιαδήποτε πρωτοβουλία, οποιαδήποτε αντίσταση.
Εμείς θα λύσουμε τα προβλήματά μας μιλώντας "κατ' ιδίαν με τους αρμόδιους"....
Προσωπικά ζηλεύω που δεν είμαι δίπλα τους. Ζηλεύω που δεν είναι δίπλα μου.
Βεβαίως κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα σε διαφορετικές "προσωπικές διαπιστώσεις".

Δημήτρη Κουναλάκη, από τη μία παρακαλείς να σταματήσει η αντιπαράθεση και από την άλλη δε μπορείς να αντισταθείς στον πειρασμό να υπερασπιστείς τους φίλους σου...


8 Δεκεμβρίου 2010, 14:44:04
Απάντηση #51
Αποσυνδεδεμένος

agrolesvos


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Αλήθεια γιατί δεν δημοσιεύετε στατιστικά κίνησης των ιατρείων σας για να πιέσετε για κάποιον(ους) επικουρικούς ιατρούς εκεί που υπάρχει σοβαρό πρόβλημα;

Κατ'αρχήν μιλάμε για Κέντρο Υγείας και όχι Ιατρείο. Δεύτερον, δε ζητήσαμε να υπάρχει κάποιος μεγάλος αριθμός γιατρών τη μέρα εδώ. Αυτό που απαιτούμε είναι να υπάρχουν τουλάχιστον 2 σε κάθε εφημερία (ένας επιμελητής και κάποιος άλλος) και τα πρωινά να έρθει ο αριθμός αυτών που προβλέπεται! Εδώ υπάρχουν 2 κενές θέσεις επιμελητών και 3 αγροτικών! Τι νόημα έχει να ζητήσουμε επικουρικούς; Εδώ δεν καλύπτουν τις θέσεις που οι ίδιοι έχουν καθορίσει ότι υπάρχουν. Σήμερα για παράδειγμα, ήμασταν τυχεροί που δε χρειάστηκε κανείς διακομιδή στη Μυτιλήνη. Αν γινόταν αυτό, συνοδεία γιατρού (πέρα από το ότι δεν έχουμε ασθενοφόρο τα πρωινά), θα έπρεπε να είναι ένας γιατρός σε όλο το ΚΥ, για να καλύπτει περιστατικά και συνταγογράφηση. Πρέπει να περιμένουμε τα χειρότερα, για να κάνουμε κάτι;

Για να λήξει αυτό το ζήτημα με κάποιους, το θέμα δεν είναι να πάρει παράταση ένας συνάδελφος. Το θέμα είναι να επιβιώσει το ΚΥ με αξιοπρεπείς όρους. Ας μην πάρει παράταση, αλλά να έρθει ο νέος αγροτικός εδώ. Ας φέρουν από άλλα ΚΥ. Ας κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά δεν έχετε καταλάβει ότι όντως δε βγαίνει η δουλειά... Άλλωστε, το θέμα κυρίως το κινούν οι αγροτικοί που μένουν και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν, όχι ο αγροτικός που περιμένει την παράταση.

ΥΓ1. Λέτε ότι είναι παράνομο, ΟΚ. Άρα προφανώς υπάρχουν και καταδικαστικές αποφάσεις από δικαστήρια για όσους υπουργούς έχουν υπογράψει παρατάσεις στο παρελθόν, σωστά;
ΥΓ2. Όποιος δεν βλέπει ότι η γενικότερη πολιτική είναι να κλείσουν τα μη κερδοφόρα κρατικά ιδρύματα (όπως άλλωστε είναι και θα είναι και το ΚΥ μας), ας μην απαντάει σε αυτά που γράφουμε, γιατί βαριόμαστε να εξηγούμε τα αυτονόητα.
ΥΓ3. Χαιρόμαστε που τουλάχιστον η τοπική κοινωνία ενδιαφέρεται για το ΚΥ. Πολλοί ασθενείς, ο δήμος και τα ΜΜΕ της Μυτιλήνης (για δικούς τους ίσως λόγους) το έχουν κάνει θέμα.

8 Δεκεμβρίου 2010, 15:04:52
Απάντηση #52
Αποσυνδεδεμένος

timex


Argolesvos καταλαβαινω την αγανάκτησή σου. Αυτό που συμβαίνει στο ΚΥ που είσαι συμβαίνει και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. συμβαίνουν και ακόμη χειρότερα.
Το να εφημερεύει ένας επιμελητής( ή όπως αλλιώς θα τους ονομάσουν τώρα) και ένας αγροτικός είναι το ιδανικό.Δεν συμβαίνει πάντα.Δυο αγροτικοί είναι λιγότερο ιδανικο αλλά καλό.Ένας αγροτικός δεν ξέρω τι είναι... Κλειδώνει το ΚΥ ,κάνει τη διακομιδή και τον σταυρό του μαζι!!

Μου έχει τύχει όταν έκανα αγροτικό να εφημερεύω με άλλον αγροτικό που ήταν σε διακομιδή.Έρχεται περιστατικό που χρειαζόταν επίσης διακομιδή.Κλείδωσα το ΚΥ ,κάλεσα το ΕΚΑΒ, ήρθε μέχρι ένα σημείο και πήγαμε με το αυτοκίνητο του ασθενους και τη γυναικα του.Ευτυχως όλα πήγαν καλα.Τελικά ο Θεός βοηθάει τον αγροτικό!!! Σε άλλες περιοχες, δεν υπαρχει ασθενοφορο.Καλεις το ΕΚΑΒ, κανεις την διακομιδη σε αλλη πολη και το ΕΚΑΒ σε αφηνει εκει,οπου αφησε τον ασθενη.Τωρα με τι θα γυρισεις πισω στο ΚΥ εσυ ,είναι δικο σου θέμα...(τριτοκοσμικές καταστάσεις)

Υποτίθεταιι με τον καινούριο υγειονομικό χάρτη κάποια ΚΥ θα κλείσουν,γενικοι γιατροι θα αποσπαστουν , αγροτικοι δεν θα παιρνουν παρατασεις κοκ. Θα φτιάξουν τα πράγματα...
Θα φτιάξουν οικονομικά ίσως.Στα χαρτιά. Στην πραγματικότητα θα γίνουν χειρότερα.

Έχω περάσει το στάδιο της αγανάκτησης.Είμαι στο στάδιο της απογοήτευσης.
Ειδικά όταν είδα το πρακάτω σε άλλο φόρουμ...

8 Δεκεμβρίου 2010, 15:09:36
Απάντηση #53
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
ΥΓ1. Λέτε ότι είναι παράνομο, ΟΚ. Άρα προφανώς υπάρχουν και καταδικαστικές αποφάσεις από δικαστήρια για όσους υπουργούς έχουν υπογράψει παρατάσεις στο παρελθόν, σωστά;

Να αγιάσει το στόμα σου agrolesvos. Μας έχουν ταράξει στο ψέμα και τις μακακίες δεκαετίες τώρα το υπουργείο με τα αρμόδια γραφεία, και καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και τους ακούμε. Ποιος θα μας δώσει μια απάντηση στο ερώτημα που έθεσες συνάδελφε agrolesvos????
« Τελευταία τροποποίηση: 8 Δεκεμβρίου 2010, 15:14:54 από alfie »

8 Δεκεμβρίου 2010, 16:42:05
Απάντηση #54
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Κανείς δεν είπε πως είναι παράνομο να δίνεται παράταση. Η παράταση δίνεται μετά από αίτηση του ιατρού και εφόσον δώσει το ok ο υπουργός. Τώρα πλέον λόγο ανύπαρκτων κονδυλίων ο υπουργός δεν υπογράφει τις παρατάσεις.

Απλά πράγματα, δεν έχω καταλάβει γιατί μιλάτε για παρανομία και καταδικαστικές αποφάσεις.
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

8 Δεκεμβρίου 2010, 17:09:56
Απάντηση #55
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος


Συνάδελφοι της Λέσβου.
Δεν είναι λύση να ρθει ο νέος αγροτικός νωρίτερα, πριν κάνει το τρίμηνο για να μπαλώσει τρύπες. Μπείτε στη θέση του και δείτε αν θα θέλατε να συμβεί το ίδιο με σας όταν ξεκινούσατε.
Λέτε ότι υπήρχαν μέρες που κάποιο Κ.Υ. λειτουργούσε με 1 αγροτικό μόνο;
Δε μπορούσε κάποιες μέρες να μείνει χωρίς κανένα αγροτικό;
Άνθρωποι είμαστε, μπορεί κάτι να πάθουμε βρε παιδί μου! και οι γιατροί αρρωσταίνουν!  ;)
Να δείτε για πότε θα βρεθεί λύση!
Καλά τα χαρτιά, οι πρωτοκολλημένες αναφορές και διαμαρτυρίες κλπ όμως αναζητήστε κι άλλες πιο πρωτότυπες (και πιο αποτελεσματικές κατά τη γνώμη μου) μεθόδους.

8 Δεκεμβρίου 2010, 18:51:27
Απάντηση #56
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Η αλήθεια είναι ότι με το νέο νόμο για τις εφημερίες τα κέντρα υγείας και μικρά νοσοκομεία στην περιφέρεια έχουν τραβήξει ζόρι.
Οι προσλήψεις επίσης έχουν πάει πίσω τουλάχιστον 2 χρόνια.

Ωστόσο ειδικά για τη Λέσβο δεν είμαι σίγουρος ότι και οι επιμελητές που θα προσληφθούν, θα μείνουν, εκτός κι αν σκοπεύουν να μένουν στο περιφερειακό ιατρείο. Πληροφορίες που έχουν φτάσει στα αυτιά μου περιγράφουν ότι οι νέοι επιμελητές Β που παίρνουν αγροτικά εξαναγκάζονται να είναι καθημερινά σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων από την έδρα του ιατρείου τους ώστε να είναι σε πρώτη ζήτηση στο αγροτικό τους, βασιζόμενοι στην γνωστή παράνομη φυλλοστόκα που προϊστάμενος του ΥΥΚΑ είχε στείλει στο παρελθόν ότι οι νέοι επιμελητές έχουν τις υποχρεώσεις των αγροτικών. Αυτό με την περιφρούρηση δημάρχων και διευθυντών κέντρων υγείας και ιατρικής υπηρεσίας. Αλήθεια πόσο εξακολουθούν να ισχύουν αυτές οι παράνομες απαιτήσεις;

Προσωπικά θεωρώ ότι δεν είναι απαραίτητο να λειτουργεί κέντρο υγείας με συνάδελφο που πήρε μόλις πτυχίο χωρίς τουλάχιστον την ελάχιστη εμπειρία των τριών μηνών. Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι οι φιγούρες του θεάτρου σκιών που απαιτούν να φαίνονται άσπρες μπλουζες, ακόμη κι αν αυτό είναι επικίνδυνο για την υγεία των κατοίκων και την ζωή των συναδέλφων, δεν ενδιαφέρονται για την δημόσια υγεία. Ενδιαφέρονται για τους ψήφους τους. Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι έχει.

Μια και μιλάμε για υγειονομικό χάρτη, έχω κάνει ιατρείο μια φορά την εβδομάδα σε χώρο που δεν είχε εξεταστικό κρεβάτι, δεν είχε ρεύμα, δεν είχε τηλέφωνο, δεν είχε θέρμανση/κλιματισμό, παρά μόνο ένα γραφείο και δυο καρέκλες. Να μην μιλήσω για καφενεία, κοινοτικά γραφεία και άλλα όμορφα. Αυτό το ιατρείο καλύτερα να κλείσει. Και πολλά ακόμη ιατρεία σαν κι αυτό καλύτερα να κλείσουν. Καλύτερο θα ήταν να υπάρχουν σωστά ιατρεία και να πηγαίνει ο κόσμος εκεί. Να μην πω ότι έχουμε γεμίσει από "κοινωνικές" υπηρεσίες υγείας και κάποιες το μόνο που κάνουν είναι να γράφουν φάρμακα και να μετράνε σάκχαρα νηστείας και μη. Νομίζω ότι χρειάζεται καλύτερη οργάνωση και καλύτερη ποιότητα των δημοσίων υπηρεσιών. Και συγνώμη το πρόβλημα δεν είναι μόνο το προσωπικό. Προσωπικά εδώ και πολλά χρόνια έχει πάψει να με ενδιαφέρει εάν κάτι είναι κρατικό ή ιδιωτικό. Με ενδιαφέρει ο πολίτης να έχει υπηρεσίες ποιότητας ως δημόσια αγαθά ανεξαρτήτως του πως παράγονται.

Και οι φίλοι μου Μακρέα είναι μετρημένοι στα δάκτυλα των χεριών μου. Μετρημένοι και καλοί. Αμφιβάλλω εάν τους γνωρίζεις.
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

8 Δεκεμβρίου 2010, 23:28:28
Απάντηση #57
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Περιμένουμε τις αρμοδιότητες στην ανάπτυξη, στα ΕΣΠΑ θα υλοποιηθούν το δεύτερο εξάμηνο όπως και για την υγεία. Ομως αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαι στην Ιθάκη. Εδώ υπάρχει ένα Κέντρο Υγείας με έναν γιατρό και μία νοσηλεύτρια. Φεύγει ο αγροτικός γιατρός και θα περάσουν τρεις μήνες μέχρι να έρθει ο επόμενος. Τι θα κάνουν οι ηλικιωμένοι του νησιού όταν δεν υπάρχει αγροτικός γιατρός; Επρεπε να μένει ο προηγούμενος ώσπου να έρθει ο επόμενος. Στο νοσοκομείο της Κέρκυρας έφυγε ο δερματολόγος και δύο χρόνια τώρα δεν έχει αντικατασταθεί. Αυτή είναι η οικονομία που θα κάνουμε; Τα έξοδα από μια «καλή» δεξίωση θα αρκούσαν για να λυθεί το θέμα των αγροτικών γιατρών για ολόκληρη την περιοχή.
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

8 Δεκεμβρίου 2010, 23:38:49
Απάντηση #58
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Περιμένουμε τις αρμοδιότητες στην ανάπτυξη, στα ΕΣΠΑ θα υλοποιηθούν το δεύτερο εξάμηνο όπως και για την υγεία. Ομως αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαι στην Ιθάκη. Εδώ υπάρχει ένα Κέντρο Υγείας με έναν γιατρό και μία νοσηλεύτρια. Φεύγει ο αγροτικός γιατρός και θα περάσουν τρεις μήνες μέχρι να έρθει ο επόμενος. Τι θα κάνουν οι ηλικιωμένοι του νησιού όταν δεν υπάρχει αγροτικός γιατρός; Επρεπε να μένει ο προηγούμενος ώσπου να έρθει ο επόμενος. Στο νοσοκομείο της Κέρκυρας έφυγε ο δερματολόγος και δύο χρόνια τώρα δεν έχει αντικατασταθεί. Αυτή είναι η οικονομία που θα κάνουμε; Τα έξοδα από μια «καλή» δεξίωση θα αρκούσαν για να λυθεί το θέμα των αγροτικών γιατρών για ολόκληρη την περιοχή.

Αφού έχουν μάθει να είναι ευχαριστημένοι έχοντας ένα Κέντρο Υγείας με 1 γιατρό και 1 νοσηλεύτρια, τότε καλά να πάθουν........................
Αφού θέλουν να είναι θεατές στο Θέατρο Σκιών με τις λευκές μπλούζες που λέει ο συνάδελφος Κουναλάκης τότε να μάθουν ότι κάποια στιγμή το έργο τελειώνει.

9 Δεκεμβρίου 2010, 00:54:32
Απάντηση #59
Αποσυνδεδεμένος

alfie


ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ Κ.Υ ΙΣΤΙΑΙΑΣ

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
29 Απαντήσεις
132454 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 8 Σεπτεμβρίου 2019, 09:38:44
από Αδαμάντιος Σκούφαλος
266 Απαντήσεις
162246 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 3 Οκτωβρίου 2016, 07:24:35
από GirousisN
46 Απαντήσεις
232430 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 19 Μαρτίου 2015, 21:24:27
από ΑΡΗΣ
0 Απαντήσεις
2547 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 25 Ιανουαρίου 2017, 08:23:19
από Argirios Argiriou
7 Απαντήσεις
56471 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 11 Οκτωβρίου 2021, 03:15:04
από Όμηρος