Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ

<< < (2/18) > >>

Koterakis:
.

Nikos_med:
Συνάδελφοι αγροτικοί ιατροί πληροφορήθηκαν ότι δε δίδονται πλέον παρατάσεις στους αγροτικούς έως την περάτωση του τριμήνου του επόμενου ιατρού. Από το υπουργείο απαντούσαν ότι αυτό γίνεται για οικονομικούς λόγους. Νομίζετε ότι υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει αυτό; Νομίζω ότι είναι αποτέλεσμα του επιδόματος των 7 εφημεριών που χορηγείται και στους αγροτικούς ιατρούς κατά τον τελευταίο νόμο για το ΕΣΥ...Πιστεύετε ότι αποτελεί υποβάθμιση της πρωτοβάθμιας υγείας το να εξυπηρετούνται περιφερειακά ιατρεία από όμορρα, ειδικά τους θερινούς μήνες, εάν ισχύσει αυτό, κατά τους οποίους ο ρόλος του αγροτικού ιατρού σε πολλά ιατρεία δεν είναι μόνο ο άχαρος ρόλος της συνταγογράφησης;

alfie:
Συνάδελφε Νίκο, το γεγονός αυτό δεν αποτελεί μόνο υποβάθμιση της Π.Φ.Υ, αλλά καταδεικνύει την απόλυτη απαξίωση αυτής!
Πιστεύω οτί πρέπει να οργανωθούμε όλοι οι συνάδελφοι των οποιων οι παρατάσεις δεν εγκριθηκαν, και με αναρτήσεις στο διαδικτυο καθως και με επιστολές προς πάσα κατεύθυνση,
να τους κάνουμε να μας αισθανθούν. Μόνο αν ενώσουμε τις φωνές μας, θα αλλάξει αυτή η αισχρή απόφαση του υπουργείου μας!
Θα περιμένω νέα σου.

matakias:
Παρατάσεις  αγροτικών ΤΕΛΟΣ.
Αλλωστε περι τα τέλη του 2011 αναμένονται :
1.Αλλαγη χρησης σε δεκαδες νοσοκομεια και μετατροπή τους σε Κέντρα Υγείας
2.Περιορισμό (δραστικό) των ειδικευόμενων.
3.Εξετάσεις για ειδικότητα.
4.Λουκέτο σε καμιά 800 περιφερικά ιατρεία.
5.Μαζική μη ανανέωση συμβάσεων ιδιωτών ιατρών , ωστε να δοθεί προβάδισμα στα πολυιατρεία (group practice).
Τα πολυιατρεια δινουν ΦΠΑ και ελέχονται πιο ευκολα από τα μονήρη ιατρεία.
6. Καταργηση του κλάδου ασθενείας του ΟΠΑΔ και ΟΑΕΕ και ενταξη τους στο ΙΚΑ.
7.Ενσωμάτωση του ΙΚΑ στο ΕΣΥ.

Με τις υγείες μας

alfie:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος2.Περιορισμό (δραστικό) των ειδικευόμενων.
3.Εξετάσεις για ειδικότητα.

--- Τέλος παράθεσης ---

Ματάκια αν ήξερες, θα ήθελα κάποιες διευκρινίσεις για 2 σημεία απο αυτά που γράφεις
2. Αυτό δεν θα εκτοξεύσει στα ύψη τις ήδη μεγάλες αναμονές μας? Εγώ πχ που μπαίνω 01/12, αν μειωθουν οι θέσεις θα ξεκινησω ειδικοτητα μετα το 2013 που και καλά θα τελειώσει το μνημόνιο και θα μπούμε σε ρυθμούς αναπτυξης (μην αφοδεύσω τώρα...). Με βλέπω μετανάστη στα γεράματα με το δισακι μου στον ώμο και Καζαντίδη στο ipod μου...
3. Αυτό θα ισχύσει και για μας που εχουμε ηδη δηλώσει ειδικότητα - δηλαδη θα ακυρωθουν οι αιτήσεις μας???

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση