Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
28 Μαρτίου 2024, 17:42:24

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ  (Αναγνώστηκε 97262 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

9 Δεκεμβρίου 2010, 16:17:01
Απάντηση #60
Αποσυνδεδεμένος

Nikos_med


Καταρχάς είμαστε συνάδελφοι όλοι...Νομίζω ότι εμπάθεια δεν χρειάζεται και δεν οδηγεί πουθενά. Προσωπικά πιστεύω ότι θα έπρεπε όλοι οι αγροτικοί ιατροί να μένουμε στο χωριό, αν και αυτό θα οδηγούσε να μην υπάρχει γυναίκα αγροτικός ιατρός σε χωριό, πχ στα χωριά που είμαι εγώ...και έμεινα μάλιστα για  μήνες σε σπίτι, ως κάτοικος...μού λέγαν τις ιστορίες για το πόσες συναδέλφισσες δεν την πάλαιψαν λόγω κάκιστης συμπεριφοράς κάποιων οπισθοδρομικών, την δεκαετία του 80. Μακάρι κε συνάδελφε, ειδικευόμενε ιατροδικαστά, να εφαρμόζαμε τους νόμους και να καθόμασταν έως τις 4, ώστε να μην τρέχαμε από την 1 να κάνουμε εφημερία στα Κέντρα Υγείας γιατί δεν εφημερεύει ειδικός ή γιατί λείπει ο εφημερεύων ειδικός πχ, όπως υποχρεούται...Ή να μάς μετέφεραν δημοτικοί υπάλληλοι...στις 4!!!!!!! για να μην οδηγούμε όσοι είναι στα ορεινά...Μέσα σε χιόνια και ελληνάρες οδηγούς.Μακάρι οι 3μηνίτες, εάν εφαρμοζόταν ο νόμος, να ήταν μόνο 3μηνίτες εκπαιδευόμενοι Δημόσιοι Υπάλληλοι, και όχι ντεμέκ ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό του ΕΚΑΒ!!!!που διακομίζουν περιστατικά σε νοσοκομεία, και μάλιστα πολλές, τις περισσότερες φορές, μη όντες σε ενεργή εφημερία, όπως νόμος ορίζει...
Όσον αφορά στα γαστροπροστατευτικά κε ειδικευόμενε Ιατροδικαστά, συνάδελφε, το πάρτυ έχει τελειώσει χρόνια τώρα. Καμία εταιρεία δεν ασχολείται με τους αγροτικούς όπως ασχολιόταν στο παρελθόν, ήτοι με τους τότε αγροτικούς νυν ειδικούς...Τουναντίον πολλές φορές μόνο αγροτικοί ξέραν ότι η κλοπιδογρέλη δεν πάει με ομεπραζολη πχ...
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την στρατικοποίηση του παλιός νέος, ειδικός ανειδίκευτος όσον αφορά στα δικαίωματα και στην επιλεκτική ερμηνεία του νόμου! Είναι αυτονόητο ότι οι ειδικοί για μας είναι δάσκαλοι που κάποτε είναι στην θέση μας και τους σεβόμαστε, όπως και τους ειδικευομένους. Το ότι είμαστε για 1 έτος μόνο...δημόσιοι υπάλληλοι δεν σημαίνει ότι είμαστε αμέτοχοι δικαιωμάτων.
Για την ιστορία, μου το στείλανε συνάδελφοι από την κεντρική Ελλάδα... ο νεαρός συνάδελφος υποχρεούτο....;;;;.... να διακομίσει τους εργάτες ΧΥΤΑ.....;;;; Έφυγε για να φτάσει νωριτερα στον προορισμό του...πάνω στο καθήκον ων υπόχρεος διακομιδής, 3μηνίτης!!!!!
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος


9 Δεκεμβρίου 2010, 22:39:51
Απάντηση #61
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Θα σου απαντήσω επιγραμματικά εφόσον αναφέρεσαι σε μένα:

1. Εφόσον διατίθεται δωρεάν κατοικία θα μπορούσε να παραμένει ο ιατρός στην έδρα του Π.Ι. που υπηρετεί. Δεν είναι παράλογο όμως να μένει στο δικό του σπίτι που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση ώστε να μην επιβαρύνει το κράτος οικονομικά. Άλλωστε ο νόμος ορίζει το που πρέπει να μένει ο ιατρός, άσχετα αν αυτός απομακρύνεται καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα εξαφανίζεται.

2. Το επίδομα ετοιμότητας σε ιατρούς υπόχρεους και επί θητεία νομίζω πως πρέπει να καταργηθεί αφού δεν ανταποκρίνεται σε μεγάλο ποσοστό και είναι πλασματικό.

3. Το πρόγραμμα είναι 7.30 με 15.00 καθημερινά, όχι μέχρι τις 16.00.

4. Εφημερίες θα έπρεπε να κάνουν αυτοί που υπηρετούν σε διθέσια Π.Ι. και οι αγροτικοί που έλαβαν κατά την προκήρυξη θέση στο Κ.Υ. και όχι αγροτικοί σε μονοθέσια ιατρεία και άγονα.

5. Δε νομίζω να είναι υποχρεωμένοι δημοτικοί υπάλληλοι να σε μεταφέρουν όπως και το να είσαι εσύ ο ίδιος ιδιοκτήτης οχήματος. Τα έξοδα μετακίνησης με τη δημόσια συγκοινωνία εφόσον ξεπερνούν το επίδομα μπορείς να τα καταθέσεις  ως έξοδα στην υπηρεσία σου.

6. Το πάρτι με τους φαρμακευτικούς αντιπροσώπους δεν έχει τελειώσει δυστυχώς. Το διαπίστωσα πολύ καλά κατά τη θητεία μου επί ένα χρόνο που καθημερινά με επισκέπτονταν στο περιφερειακό ιατρείο. Το ότι συνεχίζεται και τώρα το γνωρίζω ακόμα καλύτερα αφού μετά λύπης μου διαπίστωσα πως εξαφανίστηκε η ανακοίνωση στο ιατρείο που υπηρέτησα που έκανε αναφορά στη μη είσοδο φαρμακευτικών αντιπροσώπων.

Αυτά τα ολίγα, καλή συνέχεια "συνάδελφε αγροτικέ" ;)
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

10 Δεκεμβρίου 2010, 14:41:06
Απάντηση #62
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Παρακαλειται κάποιος απο τους διαχειριστές να μετονομάσει το topic από "παράταση στα αγροτικά" σε "anastasios theodoridis et al vs κάποιων αγροτικών et al"...
Ξεφύγαμε εντελώς απο το θέμα. Δυστυχώς.... Από το να διεκδικούμε το δικαίωμά μας στην εργασία και την καθημερινή 24/24 και αδιάκοπη παροχή υπηρεσιών υγείας στους συνανθρώπους μας, τρωγόμαστε μεταξύ μας.
Το eterno κόλπο των κυβερνήσεων όταν υπάρχουν διεκδικήσεις παντώς είδους απο τις διάφορες κοινωνικές ομάδες: "Βάλε τους να μαλώσουν μεταξύ τους....."
Ειλικρινά λυπάμαι.
« Τελευταία τροποποίηση: 10 Δεκεμβρίου 2010, 14:42:51 από alfie »

10 Δεκεμβρίου 2010, 15:36:15
Απάντηση #63
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δεν είδα παρόμοιο σχόλιο όταν αντί για το θέμα του topic μιλούσατε για τις διακομιδές.
Τουλάχιστον είναι ατυχές το σχόλιο συνάδελφε στο ότι μετέφερα τη συζήτηση αλλού, δε συνηθίζω ούτε να δημοσιεύω θέματα όπου να 'ναι, ούτε να κάνω σχόλια off topic.

Ο συνάδελφος απευθύνθηκε προσωπικά σε μένα και πιστεύω πως όφειλα να απαντήσω.

υ.γ. άλλη φορά θα προσπαθήσω να απαντάω μόνο σε όσες ερωτήσεις εσείς επιθυμείτε, "πότε θα βγει νέα προκήρυξη", "πότε θα δημοσιευτούν οι νέες θέσεις" κτλ.

Καλό Σαββατοκύριακο λοιπόν!!!!!!!!!
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

10 Δεκεμβρίου 2010, 15:52:54
Απάντηση #64
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Αναστάσιε με αδικείς, σε εκτιμώ πολύ και το ξέρεις. Με όσα έγραψα πριν δεν αφησα πουθενα να εννοηθεχί οτι σε όσα έγραψες έχεις αδικο ή οτι εσύ φταις για την τροπή που πηρε η συζητηση. Ξεκαθαρίζω 3 πραγματακια λοιπόν:
1. Συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα έγραψες σ'αυτο εδώ το topic. Τα λεγόμενα (καλύτερα τα γραφόμενά) σου στην συντριπτική τους πλειοψηφία σε όλα τα topic του Forum, με βρίσκουν απολυτως συμφωνο και για αυτο η εκτιμηση που τρεφω για το προσωπο σου ειναι μεγάλη.
2. Για την τροπη της συζητησης σε καμια περιπτωση δεν ευθύνεσαι εσύ. Αλλοι σου επιτεθηκαν πλαγιως ή ευθεως μ@μώντας την κουβέντα, και πολυ καλά εκανες που υπερασπιστηκες τον εαυτό σου.
3. H αγανάκτηση και η λύπη που εξέφρασα πιο πανω, δεν ειχε να κανει με σένα φίλε Τασο, που έχεις αποδείξει τον αλτρουισμό και το αγωνιστικό σου πνεύμα πολλακις στο παρελθον, αλλα με τους συναδέλφους αγροτικούς που αντί να επικεντρωνονται στο στοχο τους, επιτιθενται με ειρωνιες και υπονοουμενα σε σενα ή στον κυριο Κουναλακη ή δεν ξέρω εγώ σε ποιον ακόμα.

Μαλλον με παρεξηγησες φιλε Αναστασιε- και το "φίλε" το εννοώ στο ακέραιο.

10 Δεκεμβρίου 2010, 17:21:23
Απάντηση #65
Αποσυνδεδεμένος

Nikos_med


Κύριε συνάδελφε,

1. Φυσικά και δεν διατίθεται δωρεάν οικία στα περισσότερα χωριά...Προσωπικά πλήρωνα 200 ευρώπουλα, αν και πολλοί κάτοικοι όταν το έμαθαν διαμαρτυρήθηκαν και προσφέρθηκαν να με φιλοξενήσουν...
2. Οι αγροτικοί μένουν σε κοντινή απόσταση από το χωριό...Μάλιστα όσοι γνωρίζω νομίμως περνάν πχ καθετήρες το απόγευμα ή κάνουν άλλο νοσηλευτικό ή ιατρικό έργο όταν τους το ζητήσουν...
3. Το 8-4 υπάρχει σε όσα χαρτιά έχω στο χέρι, έστω προπολεμικά...
4. Αστειεύεσαι ότι δεν κάνουμε εφημερίες με απουσία ειδικού φαντάζομαι...Ασχολίαστο, προφανώς γράφτηκε, έτσι για να γραφεί...
5. Λεωφορεία καθημερινά υπάρχουν σε κεφαλοχώρια...Τα ταξί καθημερινώς κοστίζουν πολλά περισσότερα από τα έξοδα μεταφοράς...
6. Το Βουνό πάει στον Μωάμεθ και όχι ο Μωάμεθ στο Βουνό...Στα περισσότερα αγροτικά βέβαια θέλει αλπινιστές-φαρμακευτικούς αντιπροσώπους. Προσωπικά έχω να πω ότι το καλοκαίρι στο αγροτικό ιατρείο που υπηρετώ αντικειμενικά γινόταν πανικός όπως κάθε καλοκαίρι (όχι μόνο για συνταγογράφηση...) και η μόνη επίσκεψη που είχα ήταν από έναν ομεπραζολά που έφυγε κακήν κακώς...Τρελό χρήμα δηλαδή διακινείται...Εκτός πραγματικότητας είστε κε συνάδελφε εν έτει 2010. Το πάρτυ γίνεται με τους ειδικούς και φυσικά αυτό δεν το λέω από ζήλεια. Τουναντίιν.Επίσης, το πάρτι τελείωσε οριστικά με την περαιτερω μείωση των τιμών τον Ιούνιο. Θα ήταν τρελές οι εταιρείες να στέλνουν άτομα χωρίς έσοδα...
Φαντάζομαι καλυφθήκατε κάπως, αν και είναι ολοφάνερο ότι υπάρχει μια κάποια προκατάληψη απέναντι στους νυν θητεύοντες σε περιφερειακά ιατρεία.  8)



« Τελευταία τροποποίηση: 10 Δεκεμβρίου 2010, 17:28:00 από Nikos_med »

10 Δεκεμβρίου 2010, 17:26:40
Απάντηση #66
Αποσυνδεδεμένος

Nikos_med


Να προσθέσω ότι δεν επτίθεμαι προσωπικά στον συνάδελφο, όπως κάθε καλοπροαίρετος θα έβλεπε, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεκριμένοι όταν μιλάμε και να μην αφήνουμε εντυπώσεις. Δεν έχουμε αντιπαράθεση, αλλά ως εργαζόμενοι δεν είναι δυνατόν να μάς βγάζουν και άχρηστους κάποιοι έξω από τον χορό. Εάν προσεβλήθη κάποιος ζητώ συγγνώμη. Δεν απευθύνομαι στον άνθρωπο κο Θεοδωρίδη, αλλά διαφωνώ με κάποιες απόψεις του, πάνω από όλα όμως διατυπώνω την πραγματικότητα όπως την βιώνουμε.

10 Δεκεμβρίου 2010, 18:26:08
Απάντηση #67
Αποσυνδεδεμένος

Harper

Ιατροί
Παιδια ο Τάσος είνα πάντα αιχμηρός αλλά λεει αρκετές αλήθειες .Και επώνυμα!Μην του την πέφτουμε γιατί και εγώ ομολογώ ενοχλήθηκα κάπως από την τροπή της κουβέντας.Ξεκινάμε να μιλάμε για την παράταση και μπλέκουμε μέσα και άλλα πράγματα.Όχι ρε γαμωτο,το θέμα είναι καθαρα η παράταση και η παπαριά κάποιων που αποφασίζουν ετσιθελικά και σας ευνουχίζουν επειδή έτσι τους "τη βάρεσε" ένα πρωι.Μη τα κάνουμε όλα σαλάτα.Ναι,είναι και τα προβληματα της ΠΦΥ είναι και τα γερόντια που θα μείνουν χωρίς γιατρό αλλα μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας γιατι κοροιδευόμαστε και προκαλούμε:για εσάς το θέμα παράταση είναι κατεξοχήν οικονομικός ευνουχισμός για μένα είναι επιπλέον δουλειά αφού τη δουλειά σας μέχρι να έρθει ο επόμενος θα τη βγάζω εγώ.Αν θέλουμε να δώσουμε μια άλλη διάσταση,οκ, ας μιλήσουμε αναλυτικά σε άλλο τόπικ για την πολύπαθη ΠΦΥ ή τον παππου-γιαγιά που θα μείνει χωρίς γιατρό αλλά πιστέψτε με η ΠΦΥ δε θα σωθει με την παράταση και τα γερόντια αντί για εσάς θα βλέπουν εμένα έστω και πιο αραιά.Οπότε ας είμαστε ειλικρινείς σε αυτά που ζητάμε γιατί όσο και να σέβομαι τα αιτήματά σας όταν τα κάνετε σαλάτα για να σερβιριστουν ωραιποιημένα είναι κάπως προκλητικά και μπορώ να καταλάβω όποιον βγαίνει από τα ρούχα του.Η ΠΦΥ θα συνεχίσει να δεινοπαθεί και η παράταση είναι μια ανάσα αλλά δεν λύνει τα προβληματα(αφού θέλετε να το βάλουμε σε επίπεδο προβλημάτων ΠΦΥ).Αν θέλετε να μιλησουμε γενικά για την πολύπαθη ΠΦΥ επαναλαμβάνω ανοιξτε άλλο τόπικ και πάμε να τα πούμε εκεί.Το μήνυμα ΠΑΡΑΤΑΣΗ έφυγε αλλά αμφιβάλλω αν συγκινήθηκαν αυτοί που έπρεπε.Το να κοκορομαχούμε εδώ μέσα είναι ανούσιο και μετατρέπεται σε προσωπική αντιπαράθεση που κάνει μεγαλύτερο κακό!
« Τελευταία τροποποίηση: 10 Δεκεμβρίου 2010, 18:57:29 από jack »
+

11 Δεκεμβρίου 2010, 01:45:46
Απάντηση #68
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Να προσθέσω ότι δεν επτίθεμαι προσωπικά στον συνάδελφο, όπως κάθε καλοπροαίρετος θα έβλεπε, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεκριμένοι όταν μιλάμε και να μην αφήνουμε εντυπώσεις. Δεν έχουμε αντιπαράθεση, αλλά ως εργαζόμενοι δεν είναι δυνατόν να μάς βγάζουν και άχρηστους κάποιοι έξω από τον χορό. Εάν προσεβλήθη κάποιος ζητώ συγγνώμη. Δεν απευθύνομαι στον άνθρωπο κο Θεοδωρίδη, αλλά διαφωνώ με κάποιες απόψεις του, πάνω από όλα όμως διατυπώνω την πραγματικότητα όπως την βιώνουμε.
Ο καλοπροαίρετος θα έβλεπε συνομιλία...ο κακοπροαίρετος  ;)θα το εκλάμβανε ως επίθεση.
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

11 Δεκεμβρίου 2010, 02:11:21
Απάντηση #69
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
1. Φυσικά και δεν διατίθεται δωρεάν οικία στα περισσότερα χωριά...Προσωπικά πλήρωνα 200 ευρώπουλα, αν και πολλοί κάτοικοι όταν το έμαθαν διαμαρτυρήθηκαν και προσφέρθηκαν να με φιλοξενήσουν...
Οικεία διατίθεται μόνο στα άγονα αγροτικά, στα υπόλοιπα είναι θέμα δικό σου που θα μείνεις, οπότε δεν έχω καταλάβει γιατί τα αναφέρεις όλα αυτά.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
2. Οι αγροτικοί μένουν σε κοντινή απόσταση από το χωριό...Μάλιστα όσοι γνωρίζω νομίμως περνάν πχ καθετήρες το απόγευμα ή κάνουν άλλο νοσηλευτικό ή ιατρικό έργο όταν τους το ζητήσουν...
Εγώ πάλι γνωρίζω χιλιάδες συναδέλφους που μένουν μακρυά από το Π.Ι. και μάλιστα χωρίς την άδεια της διεύθυνσης του Κ.Υ., μάλλον κάνω λάθος. Επίσης γνωρίζω συναδέλφους που υπηρετούν σε άγονο και επισκέπτονται το ιατρείο μία φορά την εβδομάδα, μάλλον και σε αυτή την περίπτωση κάνω λάθος.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
3. Το 8-4 υπάρχει σε όσα χαρτιά έχω στο χέρι, έστω προπολεμικά...
Στον τοίχο του ιατρείου που υπηρετείς μπορεί να είναι ακόμα και η φωτογραφία του Βασιλιά Κωνσταντίνου αυτό όμως δε με εμποδίζει να τον αποκαλώ τέως Βασιλιά.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
4. Αστειεύεσαι ότι δεν κάνουμε εφημερίες με απουσία ειδικού φαντάζομαι...Ασχολίαστο, προφανώς γράφτηκε, έτσι για να γραφεί...
Δικά σου σχόλια τα οποία σε κανένα σημείο δεν έχω γράψει. Θα ήταν φρονιμότερο όταν σχολιάζεις τα γραφόμενα κάποιου άλλου να κάνεις παράθεση ώστε να μην δημιουργείς εντυπώσεις.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
5. Λεωφορεία καθημερινά υπάρχουν σε κεφαλοχώρια...Τα ταξί καθημερινώς κοστίζουν πολλά περισσότερα από τα έξοδα μεταφοράς...
Δε σε υποχρεώνει κανείς να πληρώσεις ταξί ή να πληρώσεις για μεταφορά περισσότερα χρήματα από όσα σου δικαιολογεί η υπηρεσία σου.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
6. Το Βουνό πάει στον Μωάμεθ και όχι ο Μωάμεθ στο Βουνό...Στα περισσότερα αγροτικά βέβαια θέλει αλπινιστές-φαρμακευτικούς αντιπροσώπους. Προσωπικά έχω να πω ότι το καλοκαίρι στο αγροτικό ιατρείο που υπηρετώ αντικειμενικά γινόταν πανικός όπως κάθε καλοκαίρι (όχι μόνο για συνταγογράφηση...) και η μόνη επίσκεψη που είχα ήταν από έναν ομεπραζολά που έφυγε κακήν κακώς...Τρελό χρήμα δηλαδή διακινείται...Εκτός πραγματικότητας είστε κε συνάδελφε εν έτει 2010. Το πάρτυ γίνεται με τους ειδικούς και φυσικά αυτό δεν το λέω από ζήλεια. Τουναντίιν.Επίσης, το πάρτι τελείωσε οριστικά με την περαιτερω μείωση των τιμών τον Ιούνιο. Θα ήταν τρελές οι εταιρείες να στέλνουν άτομα χωρίς έσοδα...
Φαντάζομαι καλυφθήκατε κάπως, αν και είναι ολοφάνερο ότι υπάρχει μια κάποια προκατάληψη απέναντι στους νυν θητεύοντες σε περιφερειακά ιατρεία.  8)
Ο φαρμακευτικός αντιπρόσωπος δεν πάει στα κουτσοχώρια που ο αγροτικός θα γράψει 10 συνταγές καθημερινά, υπάρχουν όμως κάτι γωνιακά αγροτικά ιατρεία που είναι η χαρά των συναδέλφων καθώς και των φαρμακευτικών αντιπροσώπων.

Και να τελειώνω εδώ το θέμα προσωπικά, το θεωρώ άσκοπο να προσπαθώ να αποδείξω τα αυτονόητα που όλοι οι συνάδελφοι γνωρίζουν.
Δεν έχω καμία εμπάθεια με τους νυν συναδέλφους που υπηρετούν σε αγροτικό ιατρείο αυτή την περίοδο, όσο και αν προσπαθείς να πείσεις με τα γραφόμενά σου, άλλωστε πριν μερικούς μήνες ολοκλήρωσα τη θητεία μου κι εγώ ως αγροτικός. Τα ίδια έγραφα και τότε όμως που τα ζούσα και κανένα στοιχείο μέχρι και σήμερα δε με βοηθάει ώστε να αλλάξω γνώμη.
Κρατάς μία στάση απέναντι στους ειδικούς που όσο κι αν θέλεις να με πείσεις για το αντίθετο αυτοί είναι που κρατάνε την πρωτοβάθμια φροντίδα και όχι οι περαστικοί για μερικούς μήνες αγροτικοί υπόχρεοι υπηρεσίας υπαίθρου.
Εσύ κι εγώ καλύπτουμε κενά όσο δεν υπάρχουν γενικοί ιατροί, η δική σου και η δική μου "μέγιστη" προσφορά ως αγροτικοί είναι ισάξια με την "ελάχιστη" προσφορά των ειδικών στα ιατρεία αυτά.
Εσύ κι εγώ δε γνωρίζουμε βασικά πράγματα για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, δεν έχεις την πείρα, δε γνωρίζεις τη νομοθεσία....δεν....πολλά, σε αντίθεση με τους ειδικούς.

Αυτά, ελπίζω να σε κάλυψα, μπορείς να συνεχίσεις, άλλωστε τα περισσότερα μηνύματα είναι άσχετα με την "παράταση για τα αγροτικά" οπότε δεν κινδυνεύουμε να βγούμε off topic, κάτι που δε με φοβίζει γιατί οι κολλητοί μου διαχειριστές του forum δεν πρόκειται να με μαλώσουν ;).

υ.γ. alfie sorry αν σε παρεξήγησα, αλλά γνωρίζεις πολύ καλά πως ότι με ενοχλεί το αναφέρω χωρίς υπεκφυγές. Καλή συνέχεια!
« Τελευταία τροποποίηση: 11 Δεκεμβρίου 2010, 02:17:05 από anastasios theodoridis »
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

13 Δεκεμβρίου 2010, 18:10:23
Απάντηση #70
Αποσυνδεδεμένος

alfie



"Τέλος, στη συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Τομέων (ΚΤΕ) Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΠΑΣΟΚ συζητήθηκε και το θέμα της μη μετακίνησης ενός αγροτικού ιατρού από τη θέση του, έως ότου παρουσιαστεί ο αντικαταστάτης του.

Στη συνεδρίαση των ΚΤΕ συμμετείχαν ο υπουργός και υφυπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Λοβέρδος και κ. Μιχάλης Τιμοσίδης, αντίστοιχα, καθώς επίσης και ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, κ. Γιώργος Κουτρουμάνης."

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Συζητήθηκε,οκ. Αλλά τι αποφασιστηκε θα μας το πουν ή είναι μυστικό?????
« Τελευταία τροποποίηση: 13 Δεκεμβρίου 2010, 18:18:33 από alfie »

18 Δεκεμβρίου 2010, 21:52:20
Απάντηση #71
Αποσυνδεδεμένος

Nikos_med


Πληροφορίες μιλάνε για παρατάσεις από την επόμενη προκύρηξη και επιλεκτικώς, ελπίζω όχι βυσματικώς...ως νόμος ορίζει...Το θέμα το χειμώνα, παρά την σχετική έκταση σε τοπικό επίπεδο, δεν συγκινεί τους αποφασίζοντες. Την άνοιξη και προπαντός το καλοκαίρι, εάν η κυβέρνηση έχει την πολυτελεια να ασχολείται με την υγεία των...πολιτών β κατηγορίας, το θέμα εκ των πραγμάτων θα απασχολήσει τους διοικούντες. Η σημασία των αγροτικών ιατρών είναι αυτονόητη και αυταπόδεικτη...Όπως και το γεγονός ότι όλοι είμαστε συνάδελφοι και πχ και εγώ διαμαρτύρομαι και θα το κάνω με πράξεις εάν χρειαστεί για το θέμα της εφημερίας των ιατροδικαστών...Η έλλειψη κωδικοποίησεως ορισμένων τομέων του δημοσίου δικαίου θολώνει το τοπίο, αλλά η πραγματικότητα της έλλειψης ιατρών στους ανθρώπους της επαρχίας θα υπερκεράσει το όποιο οικονομικό ψευδοκέρδος του υπουργείου, όταν τα ταμεία...τα στάζουν πολλαπλάσια.
Το σημαντικότερο όμως είναι ακόμα μια φορά η έλλειψη αλληλεγγύης προς τους νέους ιατρούς...και μάλιστα όταν καταφανώς δεν ζητούν παράλογα πράγματα, τα οποία άλλωστε γίναν και έχουν ζημίωσει ανεπανόρθωτα τον κλάδο μας, υποβιβάζοντάς τον ακόμα και σε ανθρώπινο δυναμικό.

18 Δεκεμβρίου 2010, 21:58:26
Απάντηση #72
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Όπως και το γεγονός ότι όλοι είμαστε συνάδελφοι και πχ και εγώ διαμαρτύρομαι και θα το κάνω με πράξεις εάν χρειαστεί για το θέμα της εφημερίας των ιατροδικαστών
  :o

Το τι θα ισχύσει στο μέλλον είναι καταγεγραμμένο στο άρθρο 59 του νόμου "Διαρθρωτικές Αλλαγές στο Σύστημα Υγείας".
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

18 Δεκεμβρίου 2010, 23:01:27
Απάντηση #73
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Άρθρο 28, παράγραφος 2


Οι υπεύθυνοι του υπουργείου απαντάν αρνητικά στα αιτήματα των συναδέλφων για παράταση βασιζόμενοι στον παραπάνω νόμο τον οποίο και θα τροποποιήσουν βάσει του σχεδίου νόμου "Διαρθρωτικές Αλλαγές στο Σύστημα Υγείας". Το περίεργο είναι πως οι συνάδελφοι δεν κάνουν χρήση του ίδιου νόμου που αναφέρεται στην "κατ' εξαίρεση" περίπτωση για παράταση θητείας.
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

19 Δεκεμβρίου 2010, 05:33:16
Απάντηση #74
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Σε Κ.Υ η Π.Ι. που προβλέπονται περισσότερες της μίας θέσεις, δύναται με απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοιν. Αλληλεγγύης να παραταθεί ο χρόνος παραμονής των υπηρετούντων, μέχρι της οριστικής κάλυψης του συνόλου του θέσεων που προβλέπονται και όχι περισσότερο από δώδεκα (12) μήνες.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
29 Απαντήσεις
131032 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 8 Σεπτεμβρίου 2019, 09:38:44
από Αδαμάντιος Σκούφαλος
266 Απαντήσεις
161910 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 3 Οκτωβρίου 2016, 07:24:35
από GirousisN
46 Απαντήσεις
229166 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 19 Μαρτίου 2015, 21:24:27
από ΑΡΗΣ
0 Απαντήσεις
2521 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 25 Ιανουαρίου 2017, 08:23:19
από Argirios Argiriou
7 Απαντήσεις
55078 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 11 Οκτωβρίου 2021, 03:15:04
από Όμηρος