Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Εφημερίες ΕΣΥ -ΥΥ-ΚΑ και Ε.Ε.
Τ.Μαλλές:
Τώρα πρέπει να καταθέσουμε δήλωση μη συναίνεσης για εργασία από 1/5/2008,πέρα από τις 48/56 ώρες την εβδομάδα( για ειδικούς και ειδικευόμενους αντίστοιχα).Ήδη πολλοί συνάδελφοι κινητοποιούνται και καταθέτουν τη δήλωση.Αν θέλουμε να λήξει η εκμετάλλευση μας,πρέπει να δράσουμε τώρα.Η επόμενη ευκαιρία ίσως αργήσει πολύ.
Γ.Κτιστάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος Τώρα πρέπει να καταθέσουμε δήλωση μη συναίνεσης για εργασία από 1/5/2008,πέρα από τις 48/56 ώρες την εβδομάδα( για ειδικούς και ειδικευόμενους αντίστοιχα).Ήδη πολλοί συνάδελφοι κινητοποιούνται και καταθέτουν τη δήλωση.Αν θέλουμε να λήξει η εκμετάλλευση μας,πρέπει να δράσουμε τώρα.Η επόμενη ευκαιρία ίσως αργήσει πολύ.
--- Τέλος παράθεσης ---
Καθώς και εξώδικα . Το Κ.Y. Μοιρών έχει υπογράψει μη συναίνεση από τον Μάρτιο και έχει καταθέσει και εξώδικο για την παράνομη εργασία πέραν του 48ωρου από την προηγούμενη εβδομάδα. Τώρα συζητιέται η κατάθεση αγωγής για την παράνομη υπερωριακή απασχόληση από το 2003 έως σήμερα καθώς και αγωγή για το παράνομο εντέλλεστε στις εφημερίες Απρίλιου και εφεξης.
. Σε αυτόν το ρυθμό πρέπει να συντονιστούμε όλοι και ειδικά οι ΕΝΩΣΕΙΣ.
Δημήτρης Μακρέας:
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ?ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ 48ΩΡΟΥ 56ΩΡΟΥ?
Ας δούμε τι απάντησαν μερικές αναγνωρίσιμες φιγούρες γιατρών
-Ο τυπικός ειδικευόμενος."Μισό λεπτό να ρωτήσω το διευθηντή μου"
-Ο ναι μεν αλλά."Δίκιο έχετε,αλλά βρε παιδί μου όχι τέσσερις.Εξι είναι καλά.Εξι με επτά!
-Ο Διευθηντής."Εννοείς το χαρτί που υπογράφω στο τέλος του μήνα"
-Ο εξυπνάκιας ."Μία εφημερία κάθε 32 του μηνός"
-Ο παιδίατρος σε Κ.Υ."15 ετοιμότητας κ δεν το διαπραγματεύομαι"
-Ο χρεωμένος."Είδες που πήγαν τα επιτόκια?Ετσι κ γίνει 48ωρο θα κάνω μήνυση στους συνδικαλιστές"
-Ο υποφέρων από τσόκαρο."Μακριά από τη γυναίκα μου κ ας είναι κ απλήρωτες"
-Ο δυσεύρετος."48-56 χωρίς συζήτηση"
-Ο φακελάκιας 1."Εκείνος ο σπασαρχ... ο αναισθησιολόγος να μην εφημερεύει κι όλα καλά"
-Ο φακελάκιας 2."Εγώ με τα λεφτά από τις εφημερίες ανάβω τα πούρα μου"
-Ο ψιλικατζής."Μπήκε καμμιά χολή στους παθολόγους?"
-Ο αν\της διε\ντής σε Κ.Υ."Ηρθαν οι Βητάδες γενικοί κ μας χάλασαν την πιάτσα"
-Ο αν\της διε\ντής σε Κ.Υ.2."Πλαφόν οι μισές πλασματικές,ρεπό την επομένη κ 3 πέμπτες το μήνα.Ξέχασα,να έχει κ ειδικευόμενο"
-Ο φραγκοφονιάς."Να καταργηθεί το πλαφόν"
-Ο "μάχιμος"."Το νοσοκομείο αυτό εγώ το έχω χτίσει.Ξέρεις τι θα γίνει έτσι κ σταματήσω να κάνω 12?"
-Ο αραχτός ."Εχει κανένα ματσάκι η NOVA η να πάω για ποτάκι"
-Ο Κνίτης."Οι ντιρεκτίβες της ΕΕ δε θα περάσουν ,των γιατρών η πάλη θα τις σπάσουν"
-Ο κυνικός."Οι εφημερίες χωρίζονται σε καλές κ κακές.Οι καλές έχουν sex κ χρήμα"
-Ο επιστήμονας."Με βάση πρόσφατη μελέτη,οι εφημερίες ανεβάζουν τα επίπεδα της παπαρίνης.Η λύση είναι η χορήγηση του αναστολέα"
-Ο εργολάβος."Τα δουλικά οι ειδικευόμενοι να είναι καλα..."
-Το ΠΑΓΩΝΙ 1"Βεβαίως κ είμαι στη διάθεση του κόμματος εφόσον προκύψει θέμα ηγεσίας"
-Το ΠΑΓΩΝΙ 2"Εγώ παιδιά κορδέλες κόβω..."
Γ.Κτιστάκης:
Περικοπές και στις εφημερίες των γιατρών στα νοσοκομεία
Εγγραφή ή Είσοδος
timex:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ?ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ 48ΩΡΟΥ 56ΩΡΟΥ?
Ας δούμε τι απάντησαν μερικές αναγνωρίσιμες φιγούρες γιατρών
-Ο τυπικός ειδικευόμενος."Μισό λεπτό να ρωτήσω το διευθηντή μου"
-Ο ναι μεν αλλά."Δίκιο έχετε,αλλά βρε παιδί μου όχι τέσσερις.Εξι είναι καλά.Εξι με επτά!
-Ο Διευθηντής."Εννοείς το χαρτί που υπογράφω στο τέλος του μήνα"
-Ο εξυπνάκιας ."Μία εφημερία κάθε 32 του μηνός"
-Ο παιδίατρος σε Κ.Υ."15 ετοιμότητας κ δεν το διαπραγματεύομαι"
-Ο χρεωμένος."Είδες που πήγαν τα επιτόκια?Ετσι κ γίνει 48ωρο θα κάνω μήνυση στους συνδικαλιστές"
-Ο υποφέρων από τσόκαρο."Μακριά από τη γυναίκα μου κ ας είναι κ απλήρωτες"
-Ο δυσεύρετος."48-56 χωρίς συζήτηση"
-Ο φακελάκιας 1."Εκείνος ο σπασαρχ... ο αναισθησιολόγος να μην εφημερεύει κι όλα καλά"
-Ο φακελάκιας 2."Εγώ με τα λεφτά από τις εφημερίες ανάβω τα πούρα μου"
-Ο ψιλικατζής."Μπήκε καμμιά χολή στους παθολόγους?"
-Ο αν\της διε\ντής σε Κ.Υ."Ηρθαν οι Βητάδες γενικοί κ μας χάλασαν την πιάτσα"
-Ο αν\της διε\ντής σε Κ.Υ.2."Πλαφόν οι μισές πλασματικές,ρεπό την επομένη κ 3 πέμπτες το μήνα.Ξέχασα,να έχει κ ειδικευόμενο"
-Ο φραγκοφονιάς."Να καταργηθεί το πλαφόν"
-Ο "μάχιμος"."Το νοσοκομείο αυτό εγώ το έχω χτίσει.Ξέρεις τι θα γίνει έτσι κ σταματήσω να κάνω 12?"
-Ο αραχτός ."Εχει κανένα ματσάκι η NOVA η να πάω για ποτάκι"
-Ο Κνίτης."Οι ντιρεκτίβες της ΕΕ δε θα περάσουν ,των γιατρών η πάλη θα τις σπάσουν"
-Ο κυνικός."Οι εφημερίες χωρίζονται σε καλές κ κακές.Οι καλές έχουν sex κ χρήμα"
-Ο επιστήμονας."Με βάση πρόσφατη μελέτη,οι εφημερίες ανεβάζουν τα επίπεδα της παπαρίνης.Η λύση είναι η χορήγηση του αναστολέα"
-Ο εργολάβος."Τα δουλικά οι ειδικευόμενοι να είναι καλα..."
-Το ΠΑΓΩΝΙ 1"Βεβαίως κ είμαι στη διάθεση του κόμματος εφόσον προκύψει θέμα ηγεσίας"
-Το ΠΑΓΩΝΙ 2"Εγώ παιδιά κορδέλες κόβω..."
--- Τέλος παράθεσης ---
Ο αγροτικός (σε κάποια ΚΥ) "Ξενύχτησα χθες...καλά που έχω εφημερία για να κοιμηθώ... "
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση