Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Εφημερίες ΕΣΥ -ΥΥ-ΚΑ και Ε.Ε.

<< < (203/295) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Ο επιμελητής Γ' και ο ειδικευόμενος είναι στο ίδιο επίπεδο μισθολογικά (στο βασικό μισθό) αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα.
Ο βαθμός αυτός είχε αποδοθεί στα πρώτα χρόνια του ΕΣΥ σε κάποιους ιατρούς άνευ ειδικότητας στους οποίους απονεμήθηκε η ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής με κάποια ταχύρυθμα εξάμηνα σεμινάρια (υποτίθεται).
Το σίγουρο είναι ότι οι επιμελητές Γ' με την πάροδο των χρόνων θα εξελίχτηκαν στους επόμενους βαθμούς κι αμφιβάλλω αν σήμερα υπάρχει ακόμη κανείς μ' αυτό το βαθμό.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΆρθρο 35 παρ. 6 2519/1997
Για την κρίση και αξιολόγηση λαμβάνονται ιδαίτερα υπόψη ... το πνεύμα συνεργασίας ;), ...  και γενικά ο σεβασμός των δικαιωμάτων των ασθενών και των πολιτών που προσφεύγουν για υπηρεσίες στο νοσοκομείο ;)

--- Τέλος παράθεσης ---

Παρά την προσεκτική διατύπωση, ο κίνδυνος διολίσθησης σε άλλου είδους "κριτήρια" και "εξυπηρετήσεις", είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτός.

Πονάνε τα μυαλά μου κάθε φορά που μηδενίζω το Πλαβίξ και το Λιπιτόρ σε Ασθενή με Ca προστάτη, αλλά ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; Να αρχίσω να συγκρούομαι με τους Ασφαλισμένους για να περνάω τα "δικά μου", όπως τα νομίζω εγώ "σωστά" ποσοστά; Προς τί το όφελος; Να γίνω αντιπαθής και μη εξυπηρετικός; Αφού οι παράμετροι κρίσης και αξιολόγησης δεν είναι η πιστή εφαρμογή των κείμενων διατάξεων αλλά η εξυπηρέτηση του Πολίτη, ας γίνουν και τα ποσοστά συμμετοχής θυσία στο βωμό της εξυπηρέτησης του Πολίτη. Μόνο μη μου ζητήσουν ποτέ το λόγο από κάνα Ταμείο (π.χ. ΙΚΑ), γιατί τους έχω πολλά μαζεμένα.

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος...... Μόνο μη μου ζητήσουν ποτέ το λόγο από κάνα Ταμείο (π.χ. ΙΚΑ), γιατί τους έχω πολλά μαζεμένα.
--- Τέλος παράθεσης ---

Και θα τα πληρώσεις έντοκα...

flone:
Συνάντηση ΟΕΝΓΕ με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας (Υgeianet)

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

- Ενιαία προκήρυξη 2000 θέσεων  :o
- Πλαφόν 6500 (?)
- Κονδύλια εφημεριών Β' τετραμήνου και συμπληρωματικά
- Επίδομα τροφής ΚΥ
- +3 μέρες κανονική άδεια
- "ΣΚΕΙΟΠΝΙ" τέλος
Γενικό Συμβούλιο 29 Ιουνίου

flone:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος7.- Διόρθωση λαθών που υπάρχουν στο κείμενο του νόμου 3754/09: πρόκειται για 4 σημεία, τα οποία θα εκφωνηθούν από τον Υφυπουργό στη Βουλή και θα σταλούν ως διορθώσεις στο Εθνικό Τυπογραφείο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Μνησιπήμων πόνος

Τα τέσσερα λάθη

1. «σύμφωνα»
2. «με»
3. «το»
4. «π.δ. 76/2005»

Μα εγώ δεν απαντώ, την καρδιά μου την σφραγίζω
και την πίκρα μου κεντώ

Καλή πρωτομηνιά (Μία Ιούλη του Εννιά).

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων