Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Εφημερίες ΕΣΥ -ΥΥ-ΚΑ και Ε.Ε.

<< < (225/295) > >>

πρώτη & καλύτερη:
...Να ασκήσουμε σε κάθε νοσοκομείο όσο περισσότερη πίεση μπορούμε, ώστε οι αναβαθμίσεις να γίνουν την επομένη κιόλας της ορκομωσίας της νέας κυβέρνησης (οπότε λήγει η προεκλογική απαγόρευση) πριν οι επόμενοι παγώσουν τα πάντα βρίσκοντας άλλο πρόσχημα ...

Από μικρός έχω έναν εφιάλτη, που επανέρχεται κατά καιρούς, θυμίζοντας μου ότι βιώνω μια περίοδο στρες. Ο εφιάλτης είναι κάπως έτσι: Προσπαθώ να προλάβω. Μπορεί να τρέχω ή να διαβάζω για να δώσω εκείνο το πτυχιακό μάθημα, να με έχει καταλάβει ένα έντονο συναίσθημα άγχους ότι δε θα προλάβω, δε φτάνω, οι άλλοι φεύγουν και με αφήνουν πίσω και άλλα παρόμοια. Όταν έζησα ως φοιτητής στην πρωτεύουσα, η εικόνα των επιβατών που σπρώχνονται να προλάβουν το λεωφορείο, στοιβαγμένοι σα σαρδέλες, αφήνοντας 5-6 πίσω, μου ήταν αποκρουστική.

Να προλάβουμε να μπούμε στο λεωφορείο πριν φύγει, συνάδελφοι. Το τι συμβαίνει στο λεωφορείο, "ωχού αδερφάκι μου, τι θες να συμβαίνει? Ότι συμβαίνει και παντού"  "Μπες εσύ μέσα και άσε τι συμβαίνει, μια χαρά είναι τα πράγματα".

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Ή αλλιώς όποιος πρόλαβε τον Κύριον είδε!

Να χαρώ εγώ "κίνημα" ;D

anastasios theodoridis:
 Εστάλη από το ΥΥΚΚΑ έγγραφο με τις 736 θέσεις ειδικών ιατρών στις ΥΠΕ ώστε να προκηρυχθούν. Υπολείπονται άλλες 1000 περίπου που θα ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία καθώς και 250 θέσεις ειδικευόμενων που πρέπει να δημοσιευτούν σε ΦΕΚ από το ΥΥΚΚΑ.

Chris123GR:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος Εστάλη από το ΥΥΚΚΑ έγγραφο με τις 736 θέσεις ειδικών ιατρών στις ΥΠΕ ώστε να προκηρυχθούν. Υπολείπονται άλλες 1000 περίπου που θα ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία καθώς και 250 θέσεις ειδικευόμενων που πρέπει να δημοσιευτούν σε ΦΕΚ από το ΥΥΚΚΑ.

--- Τέλος παράθεσης ---

Πολύ ευχάριστο ! Ελπίζω η νέα σύνθεση του υπουργείου να ακολουθήσει το παράδειγμα και να προκηρύξει επιπλέον νέες θέσεις . Κυρίως στην επαρχία .

tsilidr:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος Εστάλη από το ΥΥΚΚΑ έγγραφο με τις 736 θέσεις ειδικών ιατρών στις ΥΠΕ ώστε να προκηρυχθούν. Υπολείπονται άλλες 1000 περίπου που θα ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία καθώς και 250 θέσεις ειδικευόμενων που πρέπει να δημοσιευτούν σε ΦΕΚ από το ΥΥΚΚΑ.

--- Τέλος παράθεσης ---
Μήπως γνωρίζει κανείς ποιές είναι τελικά αυτές οι 736 θέσεις, σε ποια Νοσοκομεία και πότε προβλέπεται να προκυρηχθούν?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση