Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Εφημερίες ΕΣΥ -ΥΥ-ΚΑ και Ε.Ε.

<< < (28/295) > >>

Γ.Κτιστάκης:
Σήμερα πληροφορήθηκα ότι ο εισαγγελέας πρωτοδικών Ηρακλείου κάλεσε σήμερα το πρωί στο γραφείο του την τριμελή επιτροπή του ΒΓΝΗ με θέμα τις απλήρωτες εφημερίες. Πάντως μέχρι στιγμή δεν έχει γίνει κατάθεση μήνυσης από την ένωση ούτε από το Κ. Υ Μοιρών (το Κ. Υ Μοιρών την καταθέτει την τρίτη).
Δεν έχω ακόμα πληροφορίες γιατί έκανε αυτήν την κίνηση ο εισαγγελέας και έχω μια
ανησυχία για το τι συμβαίνει, γιατί εάν έχει γίνει αγωγή στο νοσοκομείο για τον παράνομο τρόπο καταβολής των δεδουλευμένων μήπως μας τα ζητήσουν πίσω.
Το θέμα πιστεύω θέλει διερεύνηση!! 

Γ.Κτιστάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος έχω μια
ανησυχία για το τι συμβαίνει, γιατί εάν έχει γίνει αγωγή στο νοσοκομείο για τον παράνομο τρόπο καταβολής των δεδουλευμένων μήπως μας τα ζητήσουν πίσω.

--- Τέλος παράθεσης ---
Από ότι ενημερώθηκα η κίνηση του εισαγγελέα δεν έχει σχέση με τον παράνομο τρόπο καταβολής των δεδουλευμένων, οπότε δεν ισχύει η ανησυχία μου περί επιστροφής των δεδουλευμένων. Το θέμα μάλλον έχει να κάνει με το εξώδικο που έχει κατατεθεί τον Απρίλιο.

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Μια ενημέρωση  για τα τεκταινόμενα και τους αγώνες των γιατρών και των κατοίκων  στη Μήλο μπορείτε να διαβάσετε στο:Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Σύμφωνα με ενημέρωση του Δημήτρη Βαρνάβα, δεν έγινε  με ευθύνη του Υπουργείου Υγείας η προγραμματισμένη συνάντηση της Διαπραγματευτικής Ομάδας της ΟΕΝΓΕ με τον Υπουργό Υγείας.
Σας επισυνάπτουμε την  επιστολή Καλογερόπουλου με την οποία αναβάλει την συνάντηση καθώς και ανακοίνωση της Διαπραγματευτικής Ομάδας της ΟΕΝΓΕ.

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Σύμφωνα με κάποιες  πρώτες πληροφορίες, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου υιοθετήθηκε ουσιαστικά η εισήγηση του Ι' Τμήματος  του Ηρακλείου,για τις εφημερίες και τα ωράρια εργασίας των γιατρών (άρα κρίθηκε παράνομη η τροπολογία Αβραμόπουλου), ωστόσο (η Ολομέλεια) εκλαμβάνοντας ότι οι εφημερίες πραγματοποιήθηκαν (...άρα έγιναν με την συναίνεση των ιατρών) έκρινε ότι θα πρέπει οι γιατροί να πληρωθούν για τις δεδουλευμένες εφημερίες τους μέχρι και 30 Ιουνίου.
'Αρα από 1/7/2008 θα πρέπει να εφαρμοστεί η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία (48ωρο-56ωρο).
Επόμενα από 1/7/2008 το Υπουργείο Υγείας έχει δυο επιλογές
Ή να προσλάβει άμεσα μερικές χιλιάδες γιατρούς!
Ή να υπογράψει κλαδική συμφωνία με τους νοσοκομειακούς γιατρούς με βάση τα αιτήματα που οι νοσοκομειακοί γιατροί έχουν θέσει!
Νεότερα όταν θα έχουμε περισσότερες  και πλέον εξακριβωμένες πληροφορίες.

Επίσης διαβάστε και ένα σχετικό ρεπορτάζ:Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση