Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Εφημερίες ΕΣΥ -ΥΥ-ΚΑ και Ε.Ε.

<< < (44/295) > >>

EzeΤΡΟΛ:
"Μην αρρωσταίνετε μετά το μεσημέρι."

Άρθρο της "Μακεδονίας":
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Και του "Ε.Τύπου":

vasiliki:

Μετά τη συνάντηση του Υπουργού μας μ τον ΠΙΣ. Συνεχίζουν το ίδιο βιολί

Δ. Κουναλάκης:
Εκείνο που πραγματικά δεν έχω καταλάβει, είναι τι κάνεις όταν σου βάλουν πχ 7 εφημερίες τον Οκτώβρη...
Μπορεί ο διοικητής να βγάλει πρόγραμμα για όλο το μήνα.
Εκεί τι γίνεται;

Τ.Μαλλές:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕκείνο που πραγματικά δεν έχω καταλάβει, είναι τι κάνεις όταν σου βάλουν πχ 7 εφημερίες τον Οκτώβρη...
Εκεί τι γίνεται;

--- Τέλος παράθεσης ---
    Υποθέτω ότι αν κάποιος δεν θέλει να υπερβεί το 48ωρο,αρκεί να υπενθυμίσει γραπτά και... ελαφρώς απειλητικά,την μη συναίνεση του στην υπέρβαση του ωραρίου.Τώρα ειδικά ,με την πρόσφατη απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου,πιστεύω ότι δύσκολα θα βρεθεί διοικητής ή διευθυντής που θα ρισκάρει αγωγές για παράβαση καθήκοντος.Νομίζω ότι απλά θα προτιμήσει να επαναφέρει τον αριθμό εφημεριών του "διαφωνούντα" στο νόμιμο επίπεδο.

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕκείνο που πραγματικά δεν έχω καταλάβει, είναι τι κάνεις όταν σου βάλουν πχ 7 εφημερίες τον Οκτώβρη...
Εκεί τι γίνεται;

--- Τέλος παράθεσης ---
    Υποθέτω ότι αν κάποιος δεν θέλει να υπερβεί το 48ωρο,αρκεί να υπενθυμίσει γραπτά και... ελαφρώς απειλητικά,την μη συναίνεση του στην υπέρβαση του ωραρίου.Τώρα ειδικά ,με την πρόσφατη απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου,πιστεύω ότι δύσκολα θα βρεθεί διοικητής ή διευθυντής που θα ρισκάρει αγωγές για παράβαση καθήκοντος.Νομίζω ότι απλά θα προτιμήσει να επαναφέρει τον αριθμό εφημεριών του "διαφωνούντα" στο νόμιμο επίπεδο.

--- Τέλος παράθεσης ---
Κι αν έχουν ενημερωθεί εγγράφως από τον Ιούλιο για αυτό το θέμα, τι γίνεται; Τι κάνουμε μετά, όταν μας βάζουν π.χ. 7 εφημερίες;
Τι προτείνουν οι Ενώσεις σε αυτή την περίπτωση; Να το στείλω στον επίτροπο; Θα παγώσει τότε την πληρωμή των εφημεριών νοσοκομείου και κέντρων υγείας ή υπάρχει άλλη δίοδος διαφυγής;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση