Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Εφημερίες ΕΣΥ -ΥΥ-ΚΑ και Ε.Ε.
πρώτη & καλύτερη:
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι
Μετά το γκοπήτηπίτα 2008, δηλαδή πριν ένα χρόνο, διαβάζαμε στο Ίντερνετ:
Διευκρινίστηκε εκ μέρους μας ότι δεν μπορούμε να οδηγηθούμε σε Συλλογική Σύμβαση με βάση τις προτάσεις του Υπουργού γιατί......δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα κονδύλια στον προϋπολογισμό, ώστε να υλοποιηθούν οι προτάσεις του Υπουργείου......διαφωνούμε με το επίδομα εφημέρευσης και επιμένουμε να θεωρούμε τις εφημερίες ως χρόνο υπερωρίας.
Μετά από διάλογο ο κ. Καλογερόπουλος συνόψισε ότι συγκλίνουμε στα εξής:
.....Στην πρόσληψη 2000 ειδικευμένων γιατρών το 2008 και 2500 ειδικευμένων γιατρών το 2009...
Οι 2000 ειδικευμένοι του 2008 καλοσωρίζουν τους 2500 ειδικευμένους του 2009. (Αλλιώς), οι 2008 ειδικευμένοι του 2000 καλοσωρίζουν τους 2009 ειδικευμένους του 2500. (Αλλιώς), ο προϋπολογισμός του 2500 περιέχει τα εγγεγραμμένα κονδύλια του 2008 για τις 2009 προσλήψεις ειδικευμένων το 2000. Και όλοι μαζί, υπερωριακά και νοικοκυρεμένα.
We wish you Merry Christmas and a happy New Year
tabis:
Είναι πολλοί αυτοί που τους βολεύουν οι νεοι κανόνες του παιχνιδιού (εκεί καταντήσαμε) . Για αυτό είναι φυσικό να μη βρίσκεις συμπαράσταση. Τουλάχιστον όμως έκανες το σωστό και τους τα είπες στη συνέλευση
Πατρωνάκης Μάνος:
Μα που πας maestro? Aκόμα δεν ολοκλήρωσες.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
πρώτη & καλύτερη:
Εγγραφή ή Είσοδος Μα που πας maestro? Aκόμα δεν ολοκλήρωσες.
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
Το "όχι βέβαια" πρέπει να εγγράφηκε ίσα με 10 φορές: (Πάμε πάλι. Πιο πειστικότητα. Έλα το έχεις. Τόνισε λίγο το "βέ". Πάμε, άλλη μια φορά). Παρακάτω: Πρέπει να περάσουν όλοι από τα πόστα που πέρασα κι εγώ, να αναδείξουν την ανθρωπιά (τι?) και την ευαισθησία τους (τι? δεν ακούω.). Να συγκρουστούν με τα προβλήματα της καθημερινότητας. Να αντιμετωπίσουν την ελπίδα :o, την προοπτική :P και την οργή :D :D :D -ιδιαίτερη προσοχή στον τονισμό της "οργής".. Τα βαποράκια της παραπληροφόρησης διακινούν ότι δεν άφησα έργο στο υπουργείο.
Νομίζω ότι αξίζει ολόκληρο το transcription, αλλά τώρα βαριέμαι -όπως λέει και το ανέκδοτο...
Harper:
Αν δεν κάνω λάθος η κλαδική σύμβαση υπεγράφη μεν αλλά υπήρχε η προυπόθεση να εφαρμοσθεί από 1/1/09.Θεωρώ πως μη εφαρμογή της στο προαναφερθέν διάστημα την καθιστά αυτόματα...άκυρη.
Θα ήθελα λοιπόν να ξαναρωτήσω όλους και περισσότερο το Δημήτρη(Κουναλάκη) που μου απάντησε σε προηγούμενο ανάλογο μήνυμα αν όντως μπορούμε ή όχι να διεκδικήσουμε 48ωρο αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο.
Επίσης θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα.Με ανησυχεί όλη αυτή η ηρεμία και τη βρίσκω κάπως ύποπτη.Δε λέω,καλό είναι να μπούμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων αλλά να μην πανηγυρίζουν τελικά με την αδράνειά μας κάποιοι...καλικάντζαροι
Για να μην παρεξηγηθώ,συνεχίζω να δηλώνω πως το 48ωρο θα τα διεκδικήσω κατά το δοκούν αλλά έχω ξενερώσει τόσο(ας μου επιτραπεί η έκφραση) που αν τεθεί θέμα απεργίας δεν υπάρχει περίπτωση να συμμετάσχω.Προτιμώ να κινηθώ μόνος κάνοντας χρήση των νόμιμων δικαιωμάτων μου παρά συλλογικά με ένα τσούρμο ...καιροσκόπων!
Τέλος περιμένω με περισσή αγωνία το νέο αλλά σε τακτική βάση ευφυολόγημα του "πολυγραφότατου" το οποίο υπολογίζω να σκάσει μύτη περιμεσονύκτια(ξέρετε,τότε που βγαίνουν όλα τε "πλάσματα της νύχτας").Ομολογώ πως το συγκεκριμένο κείμενο μου έχει κορυφώσει την αγωνία λόγω εξελίξεων (ή μάλλον λόγω μη εξελίξεων at all) και προσπαθώ να διασκεδάσω την ψυχολογική φόρτιση της αναμονής τσιμπολογώντας ανελέητα και ασύστολα μελομακαρονοκουραμπιέδες!Ελπίζω το περιεχόμενο του να μην κάνει τα λαμπάκια μου να ανάψουν πιο έντονα από αυτά του χριστουγεννιάτικου δέντρου!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση