Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Εφημερίες ΕΣΥ -ΥΥ-ΚΑ και Ε.Ε.
flone:
Πού βάζεις Δημητράκη την υπογραφή σου;
(Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος)
Δημητράκης: Ακριβώς εκεί που την βάζετε κι εσείς...
Ήμαρτον, Κύριε, μέρα που είναι
Αγωνιστική Παρέμβαση:
"Πάρτο Λίζα και κάντο κορνίζα και βάλτο στην πρίζα να κάνει σουξέ
το πτυχίο δεν μπαίνει στ’ αρχείο κορίτσι για δύο τσιφλίκι μπαξέ
πάρτο Λίζα και κόντο κορνίζα και μες στο IBIZA μπορεί να συμβεί
το μοιραίο κορίτσι λαθραίο κομμένη στο λέω όχι άλλη στραβή"
Η ΛΙΖΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΝΙΖΑ
Σταμάτης Κραουνάκης
ΥΓ.Είχαμε δεν έιχαμε ...κολαστήκαμε σήμερα
flone:
Στάσου, (αφορολόγητα) μύγδαλα...
Αγωνιστική Παρέμβαση:
.....Οι συζητήσεις με τους Έλληνες γιατρούς είναι σε εξέλιξη. Τους αξίζει ένα καλύτερο και πιο πολιτισμένο περιβάλλον.
Απέναντί τους δεν βρεθήκαμε με αρνητικές διαθέσεις. Τους είπαμε την αλήθεια και μας είπαν και αυτοί την αλήθεια. Προσπάθησαν να παρεισφρύσουν όμως, οι γνώριμοι εκείνοι κύκλοι, από άλλες πολιτικές δυνάμεις, για να αναστατώσουν το σύστημα. Που προσπαθούν να γίνουν αρεστές, μέσα από εξαγγελίες, που δεν πραγματοποιούνται ποτέ. :D :D :D :D :D :D :D :D
Θα μπορούσα όλα αυτά, να τα έχω βάλει κάτω από το χαλί.Είναι πολύ εύκολο να είσαι Υπουργός και να επιτύχεις, με το να μην έχεις κάνει απολύτως τίποτα. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Εγώ όμως τόλμησα. Άνοιξα αυτά τα κεφάλαια, σε αγαστή συνεργασία με τους συναδέλφους μου στην Κυβέρνηση. Γιατί επιτέλους ήρθε ο καιρός, να νοικοκυρέψουμε τα πράγματα. Να βάλουμε τέλος στην παθογένεια του ΕΣΥ. Γιατί αξίζει πραγματικά ένας κοινωνικός πολιτισμός υψηλότερου επιπέδου στους Έλληνες πολίτες.
απόσπασμα |από ομιλία σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Ρόδου στις 13 Φεβρουαρίου 2009: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
O
Αγωνιστική Παρέμβαση:
Το τι παιχνίδια παίζονται αγαπητοί μου συμφορουμίστες δεν μπορούμε να σας περιγράψουμε.
Τι έλεγε πριν 3 μέρες στη Ρόδο ο Αβραμόπουλος;
ότι "οι συζήτήσεις με τους Έλληνες γιατρούς συνεχίζονται"
Ε λοιπόν ακούστε τα νέα:
Χθες βράδυ ο Τσούκαλος τηλεφώνησε και συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση της ΕΕ της ΟΕΝΓΕ σήμερα Δευτέρα και έκτακτη συνάντηση με τον Αβραμόπουλο.
Ισχυρίζεται ότι του μεταφέρθηκε προφορικά «βελτιωμένη πρόταση» από Αβραμόπουλο:
- Αυξήσεις 185 + 90 € για τον ειδικευόμενο και αντίστοιχα για τις παραπάνω βαθμίδες
- Ετήσια διάρκεια της σύμβασης
- Για εξέλιξη:το 80% των θέσεων να προκηρύσσονται στο βαθμό του Επιμελητή Β’
-επιλογή συντονιστή διευθυντή από 5μελές συμβούλιο (διοικητής, διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας, πρόεδρος επιστημονικού συμβουλίου, δύο συντονιστές διευθυντές κληρωμένοι από κατάλογο της ΔΥΠΕ).
Πάμε για νέα συμφωνία; ;D
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση