Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Εφημερίες ΕΣΥ -ΥΥ-ΚΑ και Ε.Ε.
deleteduser:
Στο Σωτηρία κάποιοι ειδικευόμενοι πνευμονολογίας πήραν απόφαση - με βάση το νόμο που άλλαξε το ΕΣΥ (ατάκα που άκουσα πρόσφατα από ΑΡΣΙ μεριά!!!) - να εφαρμόσουν το ρεπό. Οι διευθυντές προσέφυγαν στον Διοικητή ο οποίος δήλωσε άγνοια του νόμου και κατέληξε λέγοντας ότι το θέμα του ρεπό αποτελεί απόφαση του Δ.Σ του νοσοκομείου.
Είπατε τίποτα;
Σπ. Α. Μάρκου:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌποιος εφαρμόσει αυτό το νόμο έτσι όπως είναι , χωρίς να του ...στήσουν καρτέρι οι υπόλοιποι συνάδελφοι ας επικοινωνήσει μαζί μας με προσωπικό μήνυμα . Κερνάμε ένα γεύμα με γαρίδες Αμβρακικού (γάμπαρη) :D :D :D :D :D
--- Τέλος παράθεσης ---
Επειδή είμαι ένας από αυτούς που εφάρμοσαν αμέσως την διατάξη του νόμου που αφορά τα ρεπό (αυτό είναι στη δική μου δικαιοδοσία) θα ήθελα να μάθω πως μπορούν να μου στήσουν καρτέρι οι συνάδελφοι μου. Δεν πρόκειται για ειρωνικό ρητορικό ερώτημα αλλά για πραγματική απορία.
deleteduser:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌποιος εφαρμόσει αυτό το νόμο έτσι όπως είναι , χωρίς να του ...στήσουν καρτέρι οι υπόλοιποι συνάδελφοι ας επικοινωνήσει μαζί μας με προσωπικό μήνυμα . Κερνάμε ένα γεύμα με γαρίδες Αμβρακικού (γάμπαρη) :D :D :D :D :D
--- Τέλος παράθεσης ---
Επειδή είμαι ένας από αυτούς που εφάρμοσαν αμέσως την διατάξη του νόμου που αφορά τα ρεπό (αυτό είναι στη δική μου δικαιοδοσία) θα ήθελα να μάθω πως μπορούν να μου στήσουν καρτέρι οι συνάδελφοι μου. Δεν πρόκειται για ειρωνικό ρητορικό ερώτημα αλλά για πραγματική απορία.
--- Τέλος παράθεσης ---
Άλλο το Κ.Υ. Ακράτας συνάδελφε. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές από τις συνηθισμένες.
Υ.Γ. Με γάμπαρη ε; Δε θα... τσιμπήσουμε;
Σπ. Α. Μάρκου:
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Τέλος παράθεσης ---
Άλλο το Κ.Υ. Ακράτας συνάδελφε. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές από τις συνηθισμένες.
Υ.Γ. Με γάμπαρη ε; Δε θα... τσιμπήσουμε;
--- Τέλος παράθεσης ---
Συμφωνώ ότι έχουμε επάρκεια γιατρών. Τα περισσότερα ΚΥ δεν έχουν αυτό το περίσσευμα ιατρικού δυναμικού. Αν όμως και αυτά τα ΚΥ δεν απαιτούν την άμεση εφαρμογή του νόμου - όπως είπε και ο κ. Μιχάλης - τότε ποιός θα τα απαιτήσει; Οι συνδικαλιστικές ηγεσίες; Αυτές που επί 10 χρόνια "αγνοούσαν" το ΠΔ 88/99; Που βολέβονταν με 10 πλασματικές εφημερίες τον μήνα; Που όπου μπορούσαν "κατω από το τραπέζι" συμβάδιζαν με τις διοικήσεις των νοσοκομείων; Που η "αριστερή" τους ιδεολογία εξαντλούνταν σε ασκήσεις επι χάρτου; Είμαι αρκετά χρόνια στο ΕΣΥ που μου επιτρέπουν να γνωρίζω πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις και να μην ξεγελιέμαι με ανούσιους βερμπαλισμούς. Εκτιμώ μόνον αυτούς που έχουν ξεπεράσει τις αντιφάσεις τους και τα έργα τοους συμβαδίζουν με τα λόγια τους.
ΥΓ Τηφ γάμπαρη την έχετε τάξει. Μην υπαναχωρείτε!
Αγωνιστική Παρέμβαση:
Χμ, βλέπουμε πασίγνωστη η γάμπαρη! ;)
Το τάξιμο ισχύει. :)
Κύριε Μάρκου έχουμε μια πρώτη εμπειρία , πάντα σε νοσοκομειακό επίπεδο ,από απόπειρα σύνταξης εφημεριών επόμενου μήνα με βάση το γράμμα και το πνεύμα του νόμου σε επαρχιακό νοσοκομείο.
Δηλαδή χορήγηση υποχρεωτικά των ρεπό μετά ε.ε. όπως προβλέπει ο νόμος , και ταυτόχρονα προπάθεια να κρατηθεί το ισχύον πρόγραμμα λειτουργίας τακτικών εξωτερικών ιατρείων και των εργαστηρίων (πχ απεικονιστικός τομέας) αλλά και των χειρουργείων.
Σας διαβεβαιώ ότι είναι μια τραυματική εμπειρία, η οποία θα περατωθεί σε..δόσεις (αν περατωθεί).
Για να μη σας αναφέρω ότι μπαίνει σε άλλη η φάση πόσες ενεργές και πόσες ετοιμότητας και σε ποιους.Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητος...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση