Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Εφημερίες ΕΣΥ -ΥΥ-ΚΑ και Ε.Ε.

<< < (177/295) > >>

ZArk:
Εγώ πάντως το εφάρμοσα το ρεπό, αν και είμαι σε περιφερειακό. Το μόνο ότι έκανα έκπτωση στα ρεπό, μιας και έχω 8 εφημερίες και όλες έπεσαν μετά τις 15 του μήνα.
Αλλα απο τον άλλο μήνα δεν χαρίζω ούτε ένα. Ο νόμος είναι νόμος και δεν έχει δικαιοδοσία κανένας να αρνηθεί εφαρμογή νόμου που έχει δημοσιευθεί σε ΦΕΚ, ακούτε διοικητάδες? ακούτε? ::) ;D ;D ;D

Δ. Κουναλάκης:
Μια πρώτη γεύση της μαχητικότητας όσων ψήφισαν μέχρι στιγμής...

Ερώτηση:Θα ενημερώνατε την επίτροπο ότι δεν επιθυμείτε υπέρβαση του 48ωρου; 

Ναι, με οποιοδήποτε κόστος.    - 10 (50%)
Όχι, φοβάμαι τα αντίποινα από την κλινική/διευθυντή/διοικητή    - 3 (15%)
Όχι, δεν θέλω να ρισκάρω να μην πληρωθώ εφημερίες που έχω κάνει.    - 1 (5%)
Όχι, έχω έξοδα αυτή την εποχή και χρειάζομαι τις επιπλέον εφημερίες    - 6 (30%)
Όχι, γιατί θα σταματήσει να λειτουργεί η κλινική/ΚΥ    - 0 (0%)
Σύνολο ψηφοφόρων: 20

Να σημειώσω ότι ευχαριστώ θερμά τον κ. Αβραμόπουλο και παρακαλώ για την διατήρηση του πλαφόν του Αρεοπαγίτη καθώς θεωρώ ότι είναι έξυπνη κίνηση εφ' ενός για την αποτροπή των πλασματικών εφημεριών και αφ' ετέρου δεν είναι δυνατόν μεγάλης ηλικίας συνάδελφοι που έχουν προσφέρει την ζωή τους στο ΕΣΥ να εξαναγκάζονται τώρα να εφημερεύουν πάνω από 4 εφημερίες το μήνα.

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Να σημειώσω ότι ευχαριστώ θερμά τον κ. Αβραμόπουλο και παρακαλώ για την διατήρηση του πλαφόν του Αρεοπαγίτη καθώς θεωρώ ότι είναι έξυπνη κίνηση εφ' ενός για την αποτροπή των πλασματικών εφημεριών και αφ' ετέρου δεν είναι δυνατόν μεγάλης ηλικίας συνάδελφοι που έχουν προσφέρει την ζωή τους στο ΕΣΥ να εξαναγκάζονται τώρα να εφημερεύουν πάνω από 4 εφημερίες το μήνα.

--- Τέλος παράθεσης ---

Σωστός...

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Και μια και μιλάμε για εφημερίες:Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Το Νοσοκομείο Πατησίων θέλει «έξοδο» από τις εφημερίες
Τρίτη, 24.03.09
Οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό προκαλούν νέα αναστάτωση στον τομέα της υγείας.

Την απόσυρση του Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων από το σύστημα εφημεριών ζητούν ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας και οι εργαζόμενοι, λόγω έλλειψης γιατρών.

Όπως ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, η Παθολογική Κλινική έχει μείνει με έναν μόνο ειδικό γιατρό, αφού ο δεύτερος έχει αναρρωτική άδεια και οι δύο επικουρικοί αποχωρούν αφού έληξε η ετήσια θητεία τους.

Πατρωνάκης Μάνος:
 Με αυτή τη μουσική υπόκρουση:
feature=PlayList&p=47546B8F3BC6C1C2&playnext=1&playnext_from=PL&index=22
 Διαβάστε αυτό:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση