Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Εφημερίες ΕΣΥ -ΥΥ-ΚΑ και Ε.Ε.

<< < (183/295) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:

--- Παράθεση ---9. Εντέλλεσθε για την αυστηρή εφαρμογή της απαγόρευσης του καπνίσματος στους χώρους του νοσοκομείου για όλους: ιατρούς, νοσηλευτές, λοιπό προσωπικό, Διοίκηση, επισκέπτες, ασθενείς. Επισημαίνουμε ότι με το νέο νόμο απαγορεύεται το κάπνισμα στους νοσοκομειακούς χώρους, καθώς και η διαφήμιση και πώληση καπνού από τα κυλικεία των νοσοκομείων. Η απαγόρευση αυτή ισχύει, ανεξάρτητα από την τυπική έναρξη ισχύος άλλων διατάξεων του νόμου, την 1η Ιουλίου 2009.
--- Τέλος παράθεσης ---

Για κοίτα που μερικά πράγματα αρχίζουν να ισχύουν πριν από την τυπική έναρξη ισχύος ενώ κάποια άλλα δεν ισχύουν ενώ έχει παρέλθει (προ πολλού) η τυπική έναρξη ισχύος!

ZArk:
Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως.

ΑΒΡΑΜΟ ζεις ΕΣΥ μας οδηγείς. ;)

Σχόλια μετά την αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Σισμανόγλειο και την απροειδοποίητη στο Τζάνειο( με προειδοποίηση ΜΜΕ) . :-\

1
....Ο κ. Αβραμόπουλος συνομίλησε με ασθενείς, επισκέπτες αλλά και με το προσωπικό του Νοσοκομείου, διαπιστώνοντας από κοντά τις συνθήκες λειτουργίας του συγκεκριμένου νοσηλευτικού ιδρύματος......(Σισμανόγλειο)

....Ο κ. Αβραμόπουλος, κατά τη δίωρη παραμονή του στο Τζάνειο, συνομίλησε με ασθενείς, συγγενείς και προσωπικό θέλοντας να διαπιστώσει από κοντά, μεταξύ άλλων, την εφαρμογή των οδηγιών, που δόθηκαν πρόσφατα στις Διοικήσεις για τη λειτουργία των νοσοκομείων σε ημέρες, που αυτά εφημερεύουν.... (Τζάνειο)


2
.....Παρατήρησα ωστόσο, ότι χρειάζονται και κάποιες βελτιώσεις, κυρίως στο κομμάτι που αφορά στην υποδοχή του κόσμου, έτσι ώστε από την ώρα που ο ασθενής μπαίνει σε ένα Νοσοκομείο, να αισθάνεται και να διαπιστώνει, ότι εκεί τον υποδέχονται με πολλή προσοχή και με σεβασμό στην αξιοπρέπειά του......(Σισμανόγλειο)

.....ότι το σύστημα υποδοχής στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο πάσχει. Και χρειάζεται άμεσα, να γίνουν παρεμβάσεις από τη Διοίκηση, ώστε τόσο οι ασθενείς όσο και οι συνοδοί τους ή οι συγγενείς τους, να αισθάνονται ότι το Νοσοκομείο, τους δέχεται, πάνω από όλα, με σεβασμό στην αξιοπρέπειά τους.......(Τζάνειο)

3
.......Όπως επίσης παρατήρησα, ότι πολλά εκ των περιστατικών, θα μπορούσαν να είχαν αντιμετωπιστεί σε πρωτοβάθμιο επίπεδο. .....(Σισμανόγλειο)

......Εκείνο, που επίσης διαπίστωσα, ήταν ότι τα περισσότερα εκ των περιστατικών δεν ήταν σημαντικά. Θα μπορούσαν να είχαν αντιμετωπιστεί σε πρωτοβάθμιο επίπεδο......(Τζάνειο)

4
...Αυτό είναι το πρόγραμμα, που εκπονούμε αυτόν τον καιρό. Και η Πρωτοβάθμια Φροντίδα, που σε λίγες εβδομάδες από τώρα θα γίνει και νόμος του κράτους, θα εγκαινιάσει μια καινούργια εποχή για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, ανακουφίζοντας τα μεγάλα Νοσοκομεία και προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους Έλληνες πολίτες. ....(Σισμανόγλειο)


....αποκτά σημασία η πρωτοβουλία, που έχουμε αναλάβει - και επίκειται αμέσως μετά το Πάσχα η σχετική Νομοθετική ρύθμιση - με την οποία και στην Ελλάδα πλέον καθιερώνεται η Πρωτοβάθμια Φροντίδα, έτσι ώστε τα μεγάλα νοσοκομεία, να αντιμετωπίζουν τα πραγματικά βαριά περιστατικά......(Τζάνειο)


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος



flone:
Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ κατανομής κονδυλίων εφημεριών (ygeianet)
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

"Εγκρίνουμε την καταβολή εφημεριών μέχρι 30.4.2009..."

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔημοσιεύτηκε το ΦΕΚ κατανομής κονδυλίων εφημεριών (ygeianet)
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

"Εγκρίνουμε την καταβολή εφημεριών μέχρι 30.4.2009..."

--- Τέλος παράθεσης ---

Προς το παρόν...ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΑ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟ

Τα επείγοντα αριστερά, τα πρωτοβάθμια στο βάθος!

Ο θυρωρός επί της Υποδοχής

Πατρωνάκης Μάνος:
Οι εφημερίες θα υπολογισθούν με τα ισχύοντα 31.12.2008. Τυχόν διαφορές που θα προκύψουν σε εφαρμογή του . 3754/2009 θα δοθούν με
συμπληρωματική απόφαση.
 Ενα φίλο είχα βρε παιδιά μια φορά στην Ιταλία, καλή του ώρα, το Franco, μέγας κομπιναδόρος, τρακαδόρος, και ο οποίος μονίμως χρωστούσε
σε όλους. Το tic του λοιπόν αυτουνού ήτανε κάθε φορά που συναντούσε κάποιον να βάζει συνεχώς το χέρι στη τσέπη, πότε από τη μιά πότε
από την άλλη, σαν να ήθελε να βγάλει λεφτά...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση