Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα
humor
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Δημήτριος:
Ουρολόγος
Ένας άντρας πάει για εξετάσεις στον ουρολόγο του. Στο ιατρείο του λέει στον ιατρό «Υποσχεθείτε μου ότι δε θα γελάσετε».
"Ξεχνάτε ότι είμαι επαγγελματίας; Στα 20 χρόνια που εξασκώ αυτό το επάγγελμα ποτέ μου δεν έχω γελάσει σε βάρος ασθενή," απαντάει ο ιατρός.
"Καλά τότε," του λέει ο άντρας, και βγάζει το παντελόνι του, αποκαλύπτοντας το μικρότερο μόριο που είχε δει ο ιατρός στη ζωή του. Είχε το μέγεθος μιας μπαταρίας του τηλεκοντρόλ.
Ανίκανος να ελέγξει τον εαυτό του, ο ιατρός αρχίζει να χαχανίζει και το χαχανητό του γρήγορα εξελίσσεται σε υστερικό γέλιο. Μετά από 10 λεπτά καταφέρνει να σταματήσει και να ανασυγκροτηθεί.
"Σας ζητώ συγνώμη," του λέει. "Αλήθεια. Δεν ξέρω τι με έπιασε. Στο λόγο της τιμής μου ως ιατρού και τζέντλεμαν σας υπόσχομαι ότι δε θα ξανασυμβεί. Πείτε μου τώρα, τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε;"
"Έχει πρηστεί"
Loumakis:
Διαβάστε τις πιο συνηθισμενες, ανα γράμμα του αλφαβήτου, έρευνες των Ελλήνων στο Google
Εγγραφή ή Είσοδος
Δημήτριος:
Εγγραφή ή Είσοδος Διαβάστε τις πιο συνηθισμενες, ανα γράμμα του αλφαβήτου, έρευνες των Ελλήνων στο Google
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
επαθα σοκ σαν το ανακαλυψα προ καιρου..αντε να κανεις μαθημα πληροφορικης στο σχολειο..και καλα εσυ πληκτρολογεις του σκοτωμου..οι μαθητες ομως;
νο προμπ στην τελικη..εινιοτε βλεπουν την τσοντουλα καθηγητης με μαθητη στο κινητο!
Γ.Κτιστάκης:
Μια μέρα την ώρα της εξέτασης η δασκάλα ρωτάει τα παιδιά:
- Παιδιά ποιο μέρος του σώματος του άνδρα όταν ερεθιστεί πολύ μεγαλώνει μέχρι και 10 φορές;
Τότε σηκώνεται η Αννούλα και λέει:
- Κυρία θα έπρεπε να ντρέπεστε. Τι πράγματα είναι αυτά που λέτε σε μικρά παιδιά.
Θα το πω στους γονείς μου και στο διευθυντή και θα χάσετε τη δουλειά σας.
Η δασκάλα την αγνοεί και ξανακάνει την ερώτηση. Σηκώνεται ο Τοτός και λέει:
- Η κόρη του ματιού.
- Μπράβο παιδί μου!
Τοτέ η δασκάλα γυρνάει στην Αννούλα λέγοντάς της:
- Έχω να σου πω 3 πράγματα. Πρώτον έχεις πολύ βρώμικο μυαλό. Δεύτερον είσαι αδιάβαστη και...
Τρίτον όταν μεγαλώσεις θα πάρεις μια πολύ μεγάλη απογοήτευση.....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση